2013. november 24.

Kinek van kedve egy kis ajándékozáshoz? - Blogger karácsony


Még ask.fm-en kaptam egy hónappal ezelőtt a kérdést, hogy benne lennék-e egy karácsonyi blogger ajándékozásban, ahol mi bloggerek lepnénk meg egymást egy kis aprósággal. Sokatoknak tetszett ez a kezdeményezés, de a megvalósításig nem jutottam el, azonban Ilussnak hála, az ötlet kiforrt!

A részleteket ITT - Blog Karácsony 2013 megtaláljátok, viszont le ne késsetek, november 30-ig tudtok jelentkezni! Nagy dolgokban pedig nem kell gondolkodni, az ajándékösszeg felső határa 1500.- Ft, amibe azért szerintem bele tudunk csempészni egy-két cukiságot, és ki ne örülne plusz egy meglepetésnek a karácsonyfa alatt?! *.*

Ki csatlakozik még hozzánk? Akinek pedig nincsen blogja, neki sem kell elkeserednie, mert hamarosan karácsonyi nyereményjátékot indítok, úgyhogy érdemes lesz résen lenni! :)


A napokban pár apró változtatást vittem véghez a blogon, ezentúl a jobb felső sarokban összesített ikonok segítségével juthattok el a Facebook, Bloglovin', Instagram felületeimre, valamint, ha kérdéseitek lenne, itt találjátok az Ask.fm és kapcsolat ikonokat is.


 Puszi Mindenkinek és jó kuckózást ebben az esős időben! :*

6 megjegyzés:

 1. Szia! Én benne lennék az ajándékozásban! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jóó! Iluss blogján tudsz jelentkezni e-mailben! :)

   Törlés
 2. Köszönöm szépen, hogy írtál róla! :) Ez igazán jól esett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Szívesen tettem, szuper ötletnek tartom és köszönjük, hogy kigondoltad a részleteket! :)

   Törlés
 3. hűűűűű, már jelentezem is:)

  VálaszTörlés