2014. május 8.

BLOG SZÜLETÉSNAP: Új logó és tervek

Még számomra is hihetetlen, hogy tegnaphoz két éve, amikor is hirtelen felindulásból megírtam az első posztot a blogra. Akkor még nem is sejtettem, hogy később ennyire magamra találok a blogolásnak hála, és a kezdeti hobbifotózás később a szenvedélyemmé válik. Pedig így lett! :) Milyen érdekes fordulatokat hoz néha az élet, hogy a számtalan negatív élmény sodor végül egy olyan hobbi irányába, amiben úgy érzem, ki tudok teljesedni, és önmagam lehetek. Ezért nem tudok elég hálás lenni Nektek, hiszen mára a blog több lett számomra egy hobbinál, és ebben a Ti visszajelzéseitek is rengeteget segítenek! Folyamatosan támogattok, és biztattok, a mai napig mosolyt csaltok az arcomra egy-egy hozzászólásotokkal, akárcsak a kezdetekkor. Megújulásra azonban úgy érzem, folyamatosan szükség van az ember életében, ezért szeretném, ha a blog megjelenése is tükrözné mindazt, amit jelent nekem. Számomra viszont a legfontosabb a közvetlenség az Olvasóim felé, felétek, mind a megszólítást, mind a blog arculatát tekintve. Ennek első lépéseként hamarosan élesben is láthatjátok az új logómat a fejlécben, remélem, Ti is annyira fogjátok majd szeretni, mint amennyire én imádom! A kivitelezésért, és a türelemért pedig ezer hála és köszönet a Follow Up Agency csapatának, akiknek úgy érzem, sikerült egy olyan logót tervezniük, ami abszolút engem tükröz. :) További munkálatok is még folyamatban vannak, így egy kicsit összesűrűsödtek a teendőim, de igyekszem, hogy mindez ne menjen a posztok rovására.
Tudom, mostanában így is egy kicsit megfogyatkozott a bejegyzések száma, de korábban már említettem Nektek, hogy inkább a minőséget, semmint a mennyiséget tartom szem előtt, és igyekszem még nagyobb figyelmet fordítani a képek kivitelezésére. Az elmúlt bejegyzésekben már megemlítettem, hogy szeretném, ha a fotók ezentúl nagyobb hangsúlyt kapnának a blogon, ahogy ezt már az elmúlt egy-két hónapban is láthattátok, innen jött az ötlet a logó alcíméhez is: Lifestyle & Photography. Tehát ezentúl is olvashattok mindenféléről (divat, szépségápolás, lakberendezés, gasztro, személyes stb.), ami lefedi a Lifestyle témakört, remélhetőleg minél hangulatosabb fotókkal illusztrálva. 
Rettenetesen izgatott vagyok, hogy hamarosan eléri a blog az 500.000 oldalmegjelenítést, amit mindenképpen szeretnék majd egy nyereményjátékkal is megköszönni Nektek! 

Addig pedig fogadjátok szeretettel ezt a virtuális koccintást, és a köszönetnyilvánításomat! Köszönöm, hogy olvastok, és velem tartotok, remélem, az újítások elnyerik majd a Ti tetszéseteket is, de ha bármilyen észrevételetek van a bloggal kapcsolatban, ne habozzatok megírni! ;)


♥ 

52 megjegyzés:

 1. Hip-hip hurrá! Nagyon boldog blogszülinapot! A jövőben is kápráztass minket ilyen szépséges fotókkal! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Fanni, nagyon aranyos vagy! Ez a legfőbb célom, úgyhogy azon leszek! *.*

   Törlés
 2. Boldog Blogszülinapot!:) Borzasztóan imádom a fotóid, így külön öröm, hogy még nagyobb hangsúlyt kapnak ezentúl! :) Jövőre nézve pedig további sikeres blogolást kívánok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Timi, én pedig csak remélni tudom, ha eddig szeretted a blogot, ezentúl még nagyobb örömmel kattintasz majd ide! ^.^

   Törlés
 3. Boldog blogszületésnapot és még sokat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy tervezem, köszönöm kedves Titi! :)

   Törlés
 4. Gratulálok :) Boldog blogszülinapot kívánok! A blog minősége 5 csillagos volt eddig is, a képeid mindig gyönyörűek :) Tetszik az új logó is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, nagyon örülök, hogy tetszik! Köszönöm Ancsi, remélem, a későbbiekben is sikerül majd tartanom az általatok is elvárt minőséget! *.*

   Törlés
 5. Boldog blogszülinapot! :) Csodaszép lett a logó! Nekem nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek nagyon-nagyon örülök, köszönöm! :D Annyira reméltem, hogy Ti is szeretni fogjátok! ^.^

   Törlés
 6. Boldog blogszülinapot! :) Még nagyon sok ilyen napot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Betti! Remélem, még Ti is sokáig velem tartotok! ;))

   Törlés
 7. Boldog blogszülinapot!
  Gratulálok az eddigiekhez, és remélem még sokáig olvashatunk! :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Klau! Egyelőre hosszú távú terveim vannak a bloggal, remélem, Ti is sokáig velem maradtok! ♥

   Törlés
 8. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Bogi! Az újítások mindig új löketet adnak! :)

   Törlés
 9. Boldog blogszületésnapot! Szép lesz az új logó, bár nekem a mostani egyszerűsége is tetszik!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Húú, bevallom, én sosem szerettem igazán ezt a Paint-ben "összeeszkábált" fejlécemet, úgy érzem, az új logó sokkal inkább tükrözi az egyéniségemet és azt, amit a bloggal képviselni szeretnék! :)

   Törlés
 10. Gratulálok, további sok évet, sok sikert!!!!

  VálaszTörlés
 11. Nagyon boldog blogszülinapot és még sokszor ennyit ^^ Imádom a fotóidat, és az új logó is nagyon jól sikerült

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm kedves Réka, nagyon örülök, hogy Neked is tetszik! ^.^

   Törlés
 12. Nagyon Boldog Blogszülinapot! :)
  Csodaszép a logó (olyan TE)! :)
  Még sok sok szülinapot kívánok és kápráztass el minket minél több poszttal a jövőben is. :)
  Sok cupp. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, de örülök, hogy ezt mondod, folyamatosan változtatgattunk, finomítottunk rajta, hogy a végeredmény olyan "Koris" legyen! *.*
   Köszönöm Balázs, igyekezni fogok! :*

   Törlés
 13. Boldog Blogszülit és még sokat! :)

  VálaszTörlés
 14. Nagyon bdogságos blogszülinapot, remélem még sokáig olvashatunk! Annyira nagyon szeretem amit csinálsz,és te voltál az első,akit elkezdtem anno olvasni. Így külön köszönet,h bevezettél ebbe a világba! :) Blogtalálkozót! ♡

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm drága Juju! ♥ Oh, akkor nekem sikerült elrontanom téged?! :XDD
   Aww, ha tudnád, mióta tervezem már az olvasó-blogger találkozót, de sosem marad elég időm a szervezésre, na de ami késik... ;)))

   Törlés
 15. Sok boldog blogszülinapot, gratulálok és még sok-sok évet kívánok! ♥ Nagyon szeretem a blogodat és így az éteren keresztül mindig is hihetetlen szimpatikusnak tűntél :)
  Az új logó pedig szerintem nagyon szép, egyszerű és letisztult, de olyan stílusos! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! Oh, ugyanezt én is elmondhatom Rólad, nagyon kedves, és közvetlen csajszinak "ismertelek" meg a blogodon, és a kommentjeiden keresztül! :)
   Köszi, nagyon örülök, hogy tetszik, pont ezeket a szempontokat igyekeztünk mi is szem előtt tartani! *.*

   Törlés
 16. Boldog blogszülinapot! :) és kíváncsian várom a további csodás-mesés képeidet, gyönyörűek! :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Rebi! :) Azon leszek, de ez az egész heti esőzés, blaahhh... ://

   Törlés
 17. Nagyon boldog blogszülinapot!!! Kívánok legalább még 10x ennyit! :) Nagyon jó lett az új logó, olyan Korinnás. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De örülök, hogy Te is így látod Zitu, nagyon igyekeztünk, hogy teljesen személyre szabott legyen, és tükrözze a személyiségemet. :)

   Törlés
 18. Boldog szulinapooot! :)
  Remelem meg sok-sok evig elhalmozol minket a fantasztikus posztjaiddal, a kepeiddel. Imadom a stilusod es azt h minden valaszodat ugy irod meg h van egy kedves szavad az olvasodhoz :) Ezt annyira jo latni :)
  Sok puszi es csak gy tovabb! ;) :* <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm kedves Nikóca! :)
   Oh, ez csak természetes számomra, hiszen annyi kedvességet kapok Tőletek, hogy ez a pár szó a legkevesebb, amivel viszonozni tudom! ♥

   Törlés
 19. Nagyon boldog blogszülinapot, remélem még sokáig mosolyogtatsz meg minket a gyönyörű fényképeiddel! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Panni, ez az egyik legfőbb célom, úgyhogy ezt megígérhetem! ;))

   Törlés
 20. Remélem, személyesen is koccinthatunk majd a nagy eredmény örömére! Gratulálok az eredményekhez, abszolút megérdemled a sikert!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos hétvégén nem jött össze, de legközelebb bepótoljuk! ;)

   Törlés
 21. Boldog születésnapot utólag is és szintén nagyon köszönöm :) Olyan vicces, hogy nem is ismertük egymást és pontosan egy napon indultunk el :D Szuper a logó, és köszönöm a tippet, régóta kerestem már kontaktot megbízható ügynökséghez, úgy tűnik meg is találtam!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy együtt ünneplünk! :XDD Kösziii, remélem, Nektek is sikeres lesz a közös együttműködésetek, mindent bele! :*

   Törlés