2014. május 16.

Welcome


Üdvözöllek Titeket a megújult oldalon!

Jajj, nagyon izgulok, mit fogtok szólni ehhez a letisztult megjelenéshez, de bevallom, én imádom! Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy az oldalsávot elhagyva egy szövegtörzsre építem fel a blogot, ezzel még nagyobb figyelmet szentelve a posztoknak. Természetesen a követési lehetőségeket ezentúl is megtaláljátok, immár a fejléc alatti social media ikonok formájában. Ezekre lépve egy kattintással eljuthattok a Facebook, Bloglovin', Instagram, és Ask.fm felületeimre, illetve közvetlenül írhattok nekem e-mailt is. Valamint a láblécben elhelyezett modul segítségével továbbra is lehetőségetek van feliratkozni a blogra. 
Egy-két apró változást még szeretnék majd véghezvinni, illetve gondolkodom rajta, hogy ezentúl esetleg nagyobb méretben töltöm fel a képeket, kihasználva a sablon adta lehetőségeket, de ezek már élesben lesznek tesztelve, kíváncsi vagyok a visszajelzéseitekre.
A bloggal együtt a Facebook oldal is új arculatot kapott, köszönet érte a Follow Up Agency csapatának.

Ha bármi észrevételetek van az új megjelenéssel kapcsolatban, ne tartsátok magatokban! Én pedig szívből remélem, hogy ezen a megújult felületen is gyakran találkozunk majd! :)

28 megjegyzés:

 1. Húúúú *-* Nem tudom, hogy lehet valami ilyen egyszerű, de mégis szemet kápráztató, imádom! Egy ideje már én is gondolkozok, hogy középen legyenek a posztok és ne legyen oldalsáv, de igen, az megkívánja a nagyobb képeket, ezért lemondtam róla.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. El nem tudom mondani, mennyire izgultam az első hozzászólásokat várva, de a kommented után egy hatalmas kő esett le a szívemről, nagyon köszönöm! ♥ Pedig én a Te képeidet is szívesen nézegetném nagyobb méretben! ;)

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik! Letisztult és átlátható. Egyszerű, de nagyszerű és sokkal jobb, hogy nincs oldalsáv így tényleg minden figyelem a bejegyzésekre irányul. Gratulálok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Balázs! :) Nem is értem, miért ragaszkodtam ilyen sokáig az oldalsávhoz, pedig szerintem egy idő után már senki sem fordít rá akkora figyelmet. :P

   Törlés
 3. Korinna, a szimmetria nagy rajongójaként emelem kalapom. :))) A csodás képeidről már semmi sem tereli el a figyelmet! Igazán megérte a sok munka, amit belefektettél. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Rita! *.* El sem hiszed, mennyire megnyugtató ezt hallani, amikor már hetek óta tervezgettem, és ötleteltem, de még vannak finomítani valók rajta. ;)

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm Fanni a kommentedet itt is, nagyon jól esik! :)

   Törlés
 5. Fantasztikus, letisztult, könnyed és áttekinthető, tényleg nagyon Korinnás! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy örülök Zitu, hogy így látod, köszönöm! :*

   Törlés
 6. Letisztult, egyszerű és minőségi hatást kelt, mint a képeid. Like!:)

  VálaszTörlés
 7. Nekem is tetszik, habár én egyébként is imádom a minimalista stílust :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem, ahogy öregszem, én is egyre inkább megkedvelem! :DD

   Törlés
 8. Fantasztikusan jó lett, bár én egy kis piros színt még belecsempésztem volna, de így is nagyon jó. A középre rendezés pedig kifejezetten tetszik. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Eleinte gondolkodtam én is egy kis bordó szín belecsempészésén, de nálam félő, hogy hamar ráunok a színekre! :$ :D

   Törlés
 9. Nagyon szuper lett! Letisztult és egyszerű, de így tényleg a posztokra fordítódik a hangsúly. Nekem tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy Te is így látod! :)

   Törlés
 10. Válaszok
  1. Aww, nagyon-nagyon örülök, hogy neked is tetszik, köszönöm Bogi! ♥

   Törlés
 11. Szuper lett! Ez a logó elképesztő jó, és örülök, hogy kiszélesedett a blog(ugye az oldalsáv elhagyásával), mert a gyönyörű képeid, így nagyobban láthatjuk majd :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. El sem hiszitek Lányok, mennyire boldog vagyok, hogy ennyire szeretitek ezt a letisztult design-t, köszönöm a rengeteg kedves kommentet! Viszont bevallom, egy kicsit be vagyok tojva, hiszen ezentúl valóban a képek lesznek a középpontban, de remélem, ezentúl is sikerül majd pár kellemes percet szereznem Nektek, ha hozzám kattintotok! ^.^ ♥

   Törlés
 12. Nagyon kellett ez a plusz! Így még inkább gyöngyszem lett a blogod! Gratulálok!

  VálaszTörlés