Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. május 29.

Tengerészcsíkos táska

Ennek a bejegyzésnek az ötletét az adta, hogy a barátnőim mindig rácsodálkoznak arra, hogy milyen sok ruhám van. Pedig a recept egyszerű: állandóan figyelem az akciókat, imádom a turkálókat, ahol igazi kincsekre lehet lelni, és gyakran vásárolok online piactérről is.
Szeretném megosztani veletek, hogyan lehettek divatosak anélkül, hogy vagyonokat költenétek az egyes ruhadarabokra.

Elsőnek egy  Zsibvásárról vásárolt táskát mutatok meg nektek:


Avon Babiana tengerész stílusú táska
Ezt a táskát már az Avon katalógusból is kinéztem magamnak, de sajnáltam rá ennyi pénzt, mivel nem egy túl nagy táskáról van szó. A katalógusbeli ára 3999.- Ft volt, nekem így mindössze 1390 Ft-ba került, postaköltséggel együtt is csak 2000.- Ft volt. A táska teljesen új, eredeti csomagolásban érkezett.

Több terméket is vásároltam már online vásártérről, és eddig egytől egyig elégedett voltam velük. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen nem csak használt dolgokat lehet így beszerezni, hanem teljesen új termékeket is!

Ti vásároltatok már hasonló oldalakról? Mi a véleményetek?

2 megjegyzés:

  1. Én nem tudom, hogy hol tudnék a netről olcsó dolgokat beszerezni, mert Erdélyben lakom. esetleg tudsz olyan oldalt ahol külföldről is lehet rendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom már más blogon is láttad az ebay őrületet, én is rákaptam! Nagyon olcsón lehet hozzájutni cuccokhoz (de minden témakörben tudsz keresgélni), és sok helyen ingyenes a szállítás!

      Törlés