Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. június 29.

Kollagén&Hyaluronsav kapszula a feszes bőrért

Mostanában egyre többet hallani arról, hogy a kollagént és a hyaluronsavat már nem pusztán külsőleg tudjuk alkalmazni a bőrünkön, hanem belsőleg is bejuttathatjuk a szervezetünkbe. Engem a Több, mint testőr egyik adása győzött meg, hogy kipróbáljam ezt a terméket. ITT tudjátok megnézni ti is a videót.


Mára már szinte mindenki tudja, hogy a kollagén és a hyaluronsav mennyire fontos szerepet játszik bőrünk rugalmasságának, hidratáltságának megőrzésében. Bőrünk 75%-át kollagén alkotja, melynek termelődése sajnos fokozatosan csökken a kor előrehaladtával. A napsugárzásnak, légszennyezésnek, és az öregedési folyamatoknak köszönhetően bőrünk idővel megfakul, és megjelennek a mimikai ráncok.
A készítmény a kollagén és a hyaluronsav mellett kondroitin-szulfátot és esszenciális aminosavakat tartalmaz hidrolizált formában, mely jobb felszívódást eredményez a szervezetben. Egy dobozban 30 db kapszula található, napi 1 kapszula bevitele javasolt.
Kíváncsian várom, hogy észreveszek-e majd bármilyen változást a bőrömön a szedését követően. Szerencsére nincsenek még nagyon ráncaim, de fontosnak tartom a megelőzést, ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a készítményt. Majd leírom róla a tapasztalataimat, ha gondoljátok! :-)

Ti ismertek hasonló készítményeket? 

8 megjegyzés:

  1. Ez a tàplàlekkiegeszitö nem a te korosztàlyodé!Ugynevezett ,,erett ,,börüeknek kell.Létezik még a folyekony collagen,collagen gèl stb...... Minden 40 -en tul ajànlott !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz, azért gondoltam, hogy kipróbálom, mert nemrég voltam derma rolleres kezelésen, és annak a hatását szeretném ezzel kiegészíteni! :-) És sajnos van olyan ismerősöm, akinek 25 évesen olyan ráncai alakultak ki, mintha már 35 lenne...

      Törlés
  2. Mondjuk én 38 vagyok, de nincsenek komolyabb ráncaim...ugye a szerencsés gének...:-)
    Amúgy ezt a cuccot azért kíváncsiságból kipróbáltam, de semmit nem tapasztaltam, de ettől még jó lehet.
    Üdv,
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére még nekem sincs semmi komoly, a derma rollerre a hegeim eltüntetése miatt vállalkoztam. Kíváncsi vagyok, hogy én észreveszek-e valamit! :-)

      Törlés
  3. nem tudom lenyelni az ilyen nagy kapszulát :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van amit nekem se megy, de ez még határeset.. :-)

      Törlés
  4. Hát én nem merném szedni, de kíváncsi vagyok, hogy működik-e. Én jelenleg krémet használok a narancsbőr ellen, ugyan csak akkor látszik a legkritikusabb helyeken, ha esetleg befeszítem az izmaim vagy ha nagyon összenyomom a bőröm. De használ. :) Teljesen meg vagyok elégedve, persze mozgok is mellette. Majd írok róla, ha már több mint 1 hónapja használom.
    Kíváncsian várom a te véleményed is erről a bogyóról. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok arra a termékre, ha neked bevált, én is szenvedek a narancsbőrtől! Persze, majd én is mindenképpen megírom a tapasztalatomat! :-)

      Törlés