Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. június 27.

Merz Speciális Szemmaszk - teszt

Folytatom a Müller zsákmányolás során beszerzett termékek bemutatását a Merz Speciális Hyaluron és Uborka Szemmaszkjával.


A hyaluronsav és az uborkakivonat mellett szója- és rizspeptideket, valamint alga kivonatot tartalmaz. A szem alatti érzékeny bőr intenzív ápolására fejlesztették ki, minden bőrtípusra ajánlott. Stimulálja a bőr anyagcserét, melynek következtében a szemkörnyék feszesebbé és frissebbé válik, a szem körüli ráncok csökkenek.

Alkalmazás:

A maszkot, vagyis inkább krémet vigyük fel a felső- és az alsó szemhéjra, illetve a környező bőrterületekre. 10 percig hagyjuk hatni, majd a felesleget távolítsuk el egy kozmetikai kendő segítségével.


Tapasztalat:

Én teljesen meglepődtem, hogy a 4x1ml-es kiszerelésből egy alkalomra valóban elegendő egy adagnyi. Így 355 Ft-ért 4 alkalomra elegendő mennyiséget kapunk. A krém kellemesen zsíros érzetű, könnyen fel lehet vinni a szemkörnyékre. Először spóroltam a felvitellel, de bőségesen elég volt mindkét szememhez. A képet rögtön felvitel után készítettem, itt még jól látható rajta a krém. Pár perc után szépen elkezdte beszívni a bőröm. Semmilyen irritációt nem tapasztaltam, inkább kellemesen hűsítőnek éreztem, miközben rajtam volt. Megvártam a 10 perces hatóidőt, majd egy benedvesített kozmetikai szivaccsal lemostam a felesleget a bőrömről. Miután lemostam valóban hihetetlenül puha tapintású lett a bőröm, és a tekintetem is frissebb lett tőle. Ezt a hatását még másnap is láttam, éreztem magamon. Nekem nagyon tetszett ez a termék, csak ajánlani tudom másoknak is, és még egyszer köszönetet mondok  Livnek, akinél a tippet olvastam. :-)

Ti használtatok már szemmaszkot? Nektek milyen termék vált be?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy neked is bejött ez a termék!!! Már nekem is az állandó arcápolási termékeim között van...hetente használom és imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is állandó termék lett a polcomon! :-) Köszi!

      Törlés