Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. június 21.

Müller zsákmányolás

Tegnap egy igazi csajos napot tartottam, nézelődtem, vásárolgattam! :-) Több boltba is betévedtem, de most első körben a Müllerben vásárolt szerzeményeimet mutatom meg nektek.


Ez egy utazószett, mely 2 db 100 ml-es flakont, 1 db 75 ml-es adagolót, és 3 db 10 ml-es krémtégelyt tartalmaz. Nem tudtam otthagyni, szerintem nagyon praktikus utazások alkalmával, így nem kell cipelni mindenből a teljes kiszerelésünket! (995 Ft)


Merz Speciális Szemmaszk Hyaluron és Uborka - Livnél nagyon pozitív véleményt olvastam erről a termékről, és én is kedvet kaptam, hogy kipróbáljam! (355 Ft)


CV Face 25+ Hyaluron Booster Ampulla - eddig még sose próbáltam a Cadea Vera termékeit (Müller saját márkája), de most eljött az ideje! Ez egy új készítményük, hyaluronsavat és gránátalma kivonatot tartalmaz a bőr intenzív hidratálásához. (185 Ft)


Mivel mostanában nagy szerelmeim lettek a körömlakkok, nem tudtam megállni, hogy ne vegyek ismét párat belőlük:

Essence nail art special effect - 02 circus confetti: az elnevezésének megfelelően szilveszteri konfetti hullásra emlékeztetnek a pelyhek, elég erőteljes a színe is, de díszítéshez éppen megfelelő lesz! (545 Ft)
Essence colour&go - 67 make it golden: talán inkább a karácsonyi ünnepekhez illene ez az arany csillámos lakk, de most annyira divatban vannak a különféle arany kiegészítők, gondoltam jól passzolna hozzájuk ez a szín. (345 Ft)
Essence nude glam - 03 cookies&cream: továbbra is keresem a megfelelő nude lakkot, a 01 cotton candy-t már próbáltam, de az a szín túl világosnak tűnt, így most vettem ezt a két árnyalattal sötétebbet. (345 Ft)


Essence studio nails zselés hatású körömmatrica - nagyon szeretem a csipkés ruhákat, kiegészítőket, így ez a körömmatrica sem maradhatott ki. (595 Ft)

Próbáltátok már valamelyik terméket? Mire vagytok a leginkább kíváncsiak?

10 megjegyzés:

  1. nagyon jó ez a tégelyes felszerelés, kár, hogy nincs a közelben Müller :/ nekem 1 nude glam lakkom van a Toffie to go és szerintem nagyon szép árnyalata van. a Cotton candy-t én túl cukorkásnak találtam, ezért vettem ezt. 2 rétegben tökéletesen fed és tényleg olyan mint a karamella. :)

    VálaszTörlés
  2. Talán Rossmann-ban is árulnak ilyen kis tégelyeket, még nem néztem. Akkor lehet, hogy az az árnyalat lesz a következő áldozatom! :-) Csak az a bajom, hogy nagyon elkapkodják őket, és nem raknak ki újakat a helyükre..

    VálaszTörlés
  3. ÉN a leginkább kíváncsi a zselé hatású körömmatricára vagyok, hogy neked hány napig marad fent illetve tényleg zselé hatású-e? :)

    VálaszTörlés
  4. Oksi, mindenképp beszámolok róla! Nem tervezem egyébként egyszerre felrakni őket, csak mondjuk a gyűrűsujjat díszíteném vele! :-)

    VálaszTörlés
  5. Na milyen a szemmaszk? :) A körömmatricával én is szemeztem..kíváncsi lennék rá milyen a körmön és meddig tart!! Én a S-he körömmatricát próbáltam és kb két napig tartott....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó!! Eddig egyet használtam el belőle, és nagyon tetszett! Majd fogok is írni róla! :-) A körömmatricát még nem próbáltam.

      Törlés
  6. Gyűlölöm, hogy itt nincs Müller Veszprémben...
    Az a kis utazószett nagyon ötletes, sőt, megkockáztatom, hogy az egyik kis tégelyt befognám pl kézkrémnek, csak bedobja az ember a táskába, és kéznél van ha kell, mégsem kell egy nagyobb kiszerelésűt cipelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már utaztam is vele, tényleg praktikus! :) Jó ötlet ez a kézkrémes dolog is!

      Törlés
  7. Ez az utazós pakk tök jó, jobban megéri, mint a mini kiszereléseket megvenni :) Nekem még régebben sikerült összegyűjtenem jó pár hajfestékes tubust, amik alapos kimosás után tökéletesen alkalmazhatók tusfürdők, testápolók tárolására :) A Párom szerint gyűjtögető vagyok, de hát amit tudok, újrahasznosítok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta csak ezzel utazom! Ráadásul amiket én használok termékek, azokból nem is nagyon lehet mini kiszereléseket kapni, így pláne szuper! :D
      Az is jó ötlet! Húú, én igyekszem magam leszoktatni a gyűjtögetésről, mert eddig rám is ez volt jellemző, de aztán túl sok limlom gyűlt már össze! :)

      Törlés