Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. szeptember 16.

Csajos alkalmazások androidra

A mai bejegyzésben egy kicsit a Ti segítségeteket is szeretném kérni, hogy milyen jó csajos alkalmazásokat ismertek, amik androidra letölthetők? Pár hónapja én is boldog okostelefon tulajdonos lettem, mert úgy éreztem, hogy Instagram nélkül nem élet, az élet. Tudom, erre nincs mentségem! Talán csak annyi, hogy az előző telefonom semmit se tudott.. 

Szóval Ti milyen hasznos és praktikus alkalmazásokat ismertek, amik megkönnyíthetik az életünket, vagy csak szimplán cukik, és ezért KELLENEK?

Én eddig ezeket töltöttem le a telefonomra:




Instagram

Azt hiszem ezt már senkinek sem kell bemutatnom. Szerintem ez a kis alkalmazás nagyban hozzájárult, hogy ennyire elterjedtek az okostelefonok. Legalábbis a csajok körében biztosan! :) Én is imádom, és emiatt sokkal több képet is készítek, mert mindig kéznél van és jó érzés megörökíteni egy számomra kedves pillanatot és utána válogatni a leginkább hozzá passzoló effektek közül.
Pixlr-o-matic


Szintén egy képszerkesztő program, ahol hasonló effektekkel is találkozhatunk, mint az Instagramnál. De itt többféle keret és szűrő közül is válogathatunk. Fényekkel láthatjuk el a képeinket, vagy ha éppen ahhoz tartja kedvünk teleszórhatjuk szívecskékkel és pillangókkal is. Nagyon megkedveltem ezt az alkalmazást, az asztali gépemen is gyakran alkalmazom a képek szerkesztéséhez.


Pic Stitch


Ez egy kollázs szerkesztő alkalmazás. A megadott kollázsok alapján rendezhetjük a képeinket és a különböző szín hatásokkal itt is tudunk játszani.

My Calendar


Ez egy igazán csajos alkalmazás, de annál praktikusabb. A ciklusunk idejét tudjuk nyomon követni benne, így mindig láthatjuk, hogy még hány napunk maradt a következő menzeszig és mókás kis hangulatjeleket adhatunk hozzá, vagy ha kedvünk tartja a fellépő tüneteinket is vezethetjük benne. Emellett még a testhőmérsékletünket és a súlyváltozásunkat is datálhatjuk.

Én INNEN szoktam letölteni őket, google fiókkal történő belépéssel a számítógépen keresztül is le tudjuk menteni az egyes alkalmazásokat a mobilunkra. 

Ismeritek ezeket az alkalmazásokat? Nektek mi a kedvencetek? Egy jó naptár alkalmazást nem tudtok ajánlani? 

13 megjegyzés:

  1. Az utolsónak annyira édes a megjelenése, hogy már csak azért letölteném, ha okostelefonom lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nálam is a megjelenés győzött, amikor választanom kellett a hasonló alkalmazások közül! :D

      Törlés
    2. nekem megvan és nagyon cukii.nyomon lehet követni,hogy mikor jön meg újra és így nem érnek "meglepetések":)

      Törlés
  2. Egy jó naptár app engem is érdekelne :)
    Én hasznosnak találtam még a BKVMenetrendet és a TElvirát is.. Esetleg még a Textagram, Pinterest és a Viber, legutoljára meg a "zseblámpa" funkció ami említésre méltó a telefonomon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy akkora a választék belőle, hogy képtelenség dönteni! :) Köszi a tippeket, meg fogom nézni őket! :)

      Törlés
    2. Leszedtem gépre is a Pixl-o-matic-ot, de én nem tudok vele ilyen jókat szerkeszteni, mint te.. :c melyik effekteket teszed a képekre? :)

      Törlés
    3. Az effektek közül leggyakrabban az Anne és a Hagrid nevezetűt használom. De nálam is van, hogy egyikkel sem az igazi! A szűrők közül nagyon sokat szeretek, főleg a Boceat alkalmazom, de szeretem még a Glittert és a Stopot is. Lehet, hogy alapból nem jeleníti meg nálad az összes lehetőséged, de bővíteni is lehet őket! :)

      Törlés
  3. Az Instagram nálam is függőséget okozott! :) Már sokszor úgy ültem le ebédelni, hogy ezt le kell fotóznom, na itt mondtam megálljt magamnak! :D A Vibert én is tudom ajánlani, ingyen küldhetsz vele sms-t és telefonálhatsz is. (Igaz, azt nem olyan jó minőségben.)

    Jó böngészést kívánok! :)
    Rita
    www.purpleversusviolet.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős! :D Köszi a tippet, most már mindenképpen le kell töltenem!

      Törlés
  4. Én is Instagram függő lettem.. :) Én még amit szeretek az a Tumblr alkalmazás, képes vagyok egy csomó ideig nézegetni a sok szép képet :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől félek én is, ha ezt is letöltöm arra is totál rákattanok majd! :)

      Törlés
  5. Én egy fotó szerkesztő programot kedvelek most nagyon, az OldPhotoPRO-t. Régiesebbé teszi a képeket, főleg instagramra használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, imádom a fotó szerkesztő programokat, mindenképpen rá fogok keresni! :)

      Törlés