Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. szeptember 8.

Essence - kifutó haul

Nem különösebben terveztem, hogy vásárolok az Essence kifutó termékei közül, de aztán ahogy lenni szokott, nem bírtam ellenállni a 299 Ft-os akciós árnak! Viszont csak olyan termékeket vettem, amiket ősszel is jól ki tudok használni.


A részletesebb képekért kattintsatok a tovább gombra!


Essence special effect topper 08 - night in vegas

Nagyon megszerettem az Essence fedőlakkjait, könnyedén fel lehet dobni velük egy egyszerű manikűrt is. Ehhez még eredeti áron jutottam hozzá, ha jól emlékszem 450 Ft körül volt.


Essence colour&go 72 - time for romance (299 Ft)

Az utolsó darabot sikerült megcsípnem ebből a colour&go lakkból. Egy percig sem gondolkodtam rajta, a lilás-burgundi színe miatt tuti viselet lesz az ősszel.


Essence nude glam 05 - toffee to go (299 Ft)

Az Essence nude lakkjait is nagyon megkedveltem, ez az árnyalat azonban még hiányzott a repertoáromból. Sokatoknak ez volt a kedvenc darabja az Essence nude glam kollekcióból, így én is mindenképp ki akartam próbálni, és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon szeretem, és két rétegben gyönyörű a fedése!


Essence 42 - Fairytale ajakrúzs (299 Ft)

Ez az Essence rúzs szerelem volt első látásra, már csak a burgundi színe miatt is. Azóta többször is viseltem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyáltalán nem szárít, szépen pigmentált, és meglepően tartósnak bizonyult.


Egy cseppnyi tündérmese


 Essence multi action false lashes mascara szempillaspirál (299 Ft)

Ennyi pénzért nem tudtam otthagyni ezt a szempillaspirált, ráadásul a legutóbb vásárolt Alverde darabom nem teljesített valami jól, így mindenképpen be akartam szerezni helyette egy újat. Ezt is többször használtam már mióta megvettem, és szerintem nagyon látványos eredményt produkál a pillákon.

Ezeket szereztem be legutóbb, összesen 1650 Ft-ot költöttem. Ha megnézzük, hogy mennyi mindent vásároltam ebből a pénzből, szerintem kijelenthetjük, hogy nagyon jól jártam!

Megvan már nektek ezek közül valami? Ti vásároltatok az Essence kifutó darabjaiból?

32 megjegyzés:

  1. Én is vásároltam néhány dolgot, de sajnos a time for romance lakkhoz nem jutottam hozzá.Pedig szívesen megvettem volna, de így maradt a make it golden 100 forintért, aminek szintén nagyon örülök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még anno teljes áron vettem meg, de jó beruházás volt, nagyon imádom! :)

      Törlés
    2. Az új kollekcióban én láttam egy olyat, mint a time for romance. :)

      Törlés
    3. Igen, ugyanaz szerintem a neve is :)

      Törlés
  2. Az a csillámos lakk nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvolt az a spirál de nagyon nem jött be :S Én valahogy mindig lemaradok a kiárusításról, mert mindenhol csak az újat látom :D Pedig szívesen beszereznék pár dolgot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egészen megkedveltem, az Alverde-nél mindenképpen jobban teljesít! :) Pedig én még a héten is csomó helyen láttam maradékot a kifutó termékekből.

      Törlés
  4. Toffe to go nekem is megvan, de rögtön utána a Iced latte is jött velem és hát ha lehet még csodásabb a színe! :D Make it goldent is beszereztem, gyönyörű! És az arany csillámos spirált :) De többet már nem veszek, sőt már az új lakkokból szereztem be egyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Jaj, pedig vacilláltam azon is, de gondoltam van már nekem elég nude lakkom! :D Make it golden nekem is kedvenc. Az arany csillámos spirált nem láttam. :( Hogy vált be az új lakk?

      Törlés
  5. Én próbálom messziről elkerülni a drogériákat, mert már így is túl sok sminkem van, de ez kínzás... :DD
    Amúgy szuper cuccok, az a bordó lakk nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nekem még nincsen olyan sok sminkem, általában csak alapozó, pirosító, spirál, rúzs van rajtam! :) De ilyenkor imádok én is nézelődni! :D

      Törlés
  6. Remek zsákmányok :D
    Különösen a burgundi lakk, az nagyon tuti, majd egyszer mutasd meg élőben :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, és milyen jó áron! :D Oksi, meg fogom! :D

      Törlés
  7. De jókat találtál! Én is nézelődtem a múltkor, de már nem volt semmi jó... Lehet hogy majd megnézem egy másik üzletben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is két helyről szereztem be ezeket a cuccokat, szerintem megéri több helyen szétnézni! :)

      Törlés
  8. Én a kifutó essence lakkok közül ötöt vettem (toffee to go, time for romance, make it golden, frozen queen, gold fever) darabját 99 ft-ért. Amikor csak 300 ft-ra volt leárazva akkor vettem meg a glamorous life-ot, tegnap meg egy 250 Ft-ra leárazott NYC lakkot (West Village) és egy új essence-t (i love bad boys). Vettem egy essence szájfényt is 99 Ft-ért (XXXL nudes - forever rose).
    Jó cuccokat vettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első három nekem is megvan, a másik kettőt már sajna nem találtam.. Hol sikerült ilyen olcsón beszerezned őket?

      Törlés
  9. A Time for Romance egy csoda! Azt sorsoltam ki a nyereményjátékomon, és megdöbbenve jöttem rá, hogy nekem még meg sincs, de megvettem magamnak is aztán, mesés :) 4 réteget kentem fel, de megérte, így extra-hiper-szuper csillámos lett, gyorsan megszáradt, sokáig fennmaradt, csak a lemosásnál szenvedtem meg vele :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik! :) Eddig csak az egyik körmömre kentem fel, mert már nagyon kíváncsi voltam rá, de imádom! Fedőlakként is jól lehet majd alkalmazni, akár egy nude lakkra kenve is! Júúj, azt tényleg durva lehetett lemosni! :)

      Törlés
  10. Nálunk a legtöbb lakk 99.ért ment. Nem vagyok nagy nude rajongó, de ennyiért bevállaltam. A szempillaspirál sajna már nem volt. Szuper dolgokat sikerült venned, nagyjából mindent, amit én is szerettem volna :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! De jóó, én annyiért nem láttam sehol!

      Törlés
  11. Toffee To Go <3 Gratula a bloghoz, nagyon jó!! :)

    VálaszTörlés
  12. A Night in Vegas is kifutó termék??? Omg, be kellett volna belőle táraznom párat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem, ne aggódj, csak azt is idevettem, mert Essence termék, de ehhez eredeti áron is jutottam hozzá!

      Törlés
  13. Szia. nekem a szempillaspirálok a gyengéim...:) hol lehet ilyet venni? akciósan vetted, vagy még mindig ennyibe kerül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossmann-ban vettem őket, sajnos kifutó termékek voltak, azért voltak ilyen jó áron!

      Törlés
  14. Szia.. Az essence-s nude körömlakkot szerinted még betudom szerezni valahol? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanezt már nem hiszem, mert teljes körömlakk szortiment frissítés volt az essence-nél, de sok színt megtartottak, csak a nevük és a csomagolás változott, érdemes megnézni. :)

      Törlés