2012. október 24.

A szerencsés nyertes - Eredményhirdetés

Nagyon örültem neki, hogy az őszi nyereményjáték is sokatoknak elnyerte a tetszését és ilyen szép számmal jelentkeztetek rá. A feltétel pusztán annyi volt, hogy legyetek nyilvános követői a blogomnak, vagy likeoljátok a blog facebook oldalát. Ezt maradéktalanul teljesítettétek is. Páran kitettétek a nyereményjátékot a blogotok oldalsávjába, ezt nagyon szépen köszönöm, de ezúttal ez nem járt plusz eséllyel. További feltétel volt azonban, hogy aktív olvasói legyetek a blognak, vagyis, kommenteljetek az egyes bejegyzések alá (legalább egy alkalommal a nyereményjátékot leszámítva). Ez sajnos egy-két ember esetében elmaradt, így az ő jelentkezésüket nem tudtam érvényesnek számítani. 

A nyertest ezúttal is a random.org segítségével sorsoltam ki!
A  szerencsés nyertes a 71-es sorszámmal jelzett jelentkező, aki nem más, mint:
Mia Angel

Kedves Mia Angel, gratulálok a nyereményedhez! Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a lookfancy@gmail.com e-mail címen keresztül, hogy tudjam, milyen címre küldhetem a nyereményedet!

Köszönöm mindenkinek a részvételt és a sok-sok hozzászólást. Remélem továbbra is aktív olvasóim maradtok, és ne csüggedjetek, nem ez volt az utolsó nyereményjáték a blogon! 

9 megjegyzés:

 1. Én akartam nyerni! :D Gratulálok! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratula! Kicsit szomorú vagyok ugyan, lehet, hogy jobbat tettél volna a lelkivilágommal, ha nem rakod ki a sorrendet, csak a nyertes nevét...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne haragudj, nem akartam rosszat.. :( Csak úgy éreztem, így hitelesebb a sorsolás!

   Törlés