Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. október 10.

Ebay rendelés III. - A bizsumánia folytatódik

Ahogy ígértem nektek az előző bejegyzésben, most jelentkezem az eBayes bizsus zsákmányolás második részletével is. 


Ár: $ 0.99
Kattintsatok a tovább gombra a többi ékszerért!

Ez a fülbevaló szerelem volt első látásra, annyira édes ez a love felirat, az O betűt pedig egy gyöngy formázza. A gyöngy több színben is elérhető volt, ha jól emlékszem még rózsaszínben és pirosban, de szerintem ezzel a kombinációval volt a legédesebb. A végei szilikonvégek voltak, de azt rögtön leszedtem róla és repült a kukába, mert nagyon nem szeretem. Van itthon több fülbevalóm, annak a hátlapjait használom hozzá. Ezzel a fülbevalóval teljesen elégedett voltam, a gyöngyök nem estek le róla, ennyi pénzért pedig igazán megérte.

Itt nem linkelem nektek a terméket, mert már elég régen vásároltam, de ha beírjátok a keresőbe (love letters earrings), rengeteg eladónál megtaláljátok ezt a fülbevalót!  


Ár: $ 0.99

Itt több dologgal sem voltam megelégedve. Elsőként a fülbevaló színe a termék fotókon sokkal barackosabbnak tűnt, élőben pedig inkább pinkes árnyalatú. Az egyik pár fülbevalón öntési hiba is látható, egy kicsit kidudorodik rajta az anyag (a jobb oldalin láthatjátok). Igaz felvéve nem olyan szembetűnő, de engem mégis zavar. Amin pedig a legjobban megijedtem az az volt, hogy az egyik fülbevaló szára teljesen el volt hajolva,  gondolom egy nagyobb csomag kicsit kilapíthatta, de szerencsére vissza tudtam hajtani, anélkül, hogy eltört volna.   

Ez a termék is többféle színben volt elérhető (fehérben, pirosban, kékben, leopárd és zebra mintásban), de sajnos már nincs meg a linkje. De retro earrings néven rá tudtok keresni!


Ár: $ 0.99

Ezzel a bajuszos fülivel semmi gondom nem volt, talán csak annyi, hogy egy kicsit kisebbnek hittem, de a kialakítása és a minőségi is nagyon jó. 

Moustache earrings néven megtaláljátok!


Eredeti képen:


Ár: $ 2.49

Itt vállaltam egy kis rizikót, mert rögtön két darabot is rendeltem ebből a termékből, hiszen karkötőből csakis a több az elegendő! :) A kialakítása valóban olyan, mint a kép alapján hinné az ember, de a minősége kifogásolható. Nagyon kis könnyű, "bili" anyagból van és a festék már elkezdett lepattogzani róla, amikor megkaptam. (A karkötő jobb felső részén láthatjátok.) Egy picit bő az én csuklómra, ezért át is fogom fűzni, hogy keskenyebb legyen, mert így a szegecsek is könnyen átfordulnak rajta. Még ezüst színben is elérhető.  

Összegezve a fülbevalókkal vegyesebbek az érzelmeim, mint a nyakláncokkal. Nem voltam mindennel teljesen megelégedve, de tekintve, hogy darabjukért 220 Ft-ért jutottam hozzá, nem vagyok csalódott!

Hogy tetszettek nektek a termékek? Ti rendeltetek már eBayről fülbevalót? Mennyire voltatok elégedettek?

Ne feledjétek, hogy őszi nyereményjáték indult a blogon! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!

25 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy ilyen bajuszos fülbevalóm. :D

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem, csak még át kell fűznöm őket, meg lekenni átlátszó lakkal, hogy ne kopjon tovább! :)

      Törlés
  3. Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a második fülbevalónál azt a kis dudort körömreszelővel, vagy valami hasonlóval lereszelnéd és aztán egy neked tetsző körömlakkal befestenéd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú de jóóó ötlet! Nagyon köszönöm, ezt tuti ki fogom próbálni! :D A szélén az a kis fém minta nagyon tetszik, kár lenne érte! Még egyszer köszi a tippet! :DD

      Törlés
    2. Én is a reszelést akartam ajánlani :)
      Könnyű rendelni az ebay-ről?

      Törlés
    3. Ha már regisztráltál, túlságosan is! :D

      Törlés
  4. Mindegyik nagyon jó :) kell a bajusz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Még van belőle eBayen, érdemes rákeresni! :)

      Törlés
  5. A karkötő nagyon tetszik, csak kár, hogy könnyű anyagból van meg hogy pattogzós. :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagy kár érte, de attól még biztos, fel fogom venni! :)

      Törlés
  6. A Love-os fülit megrendeltem én is.Annyira oda voltam érte,mindig rakosgattam,hogy majd ekkor meg akkor meg amakkor fogom hordani,míg végül jól elkevertem valahova és azóta sem találom:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de kár! Azért csak előkerül valahonnan! Általában a legváratlanabb pillanatokban és helyekről! :D

      Törlés
  7. Eszméletlen jók! *-*

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jók ezek a karkötők!
    Rá vagyok gyógyulva én is ezekre, csak aztán soha nem rendelek, mert kikészít, hogy olyan sokára érnek ide:-D..Így inkább nem is rendelek..tiszta hülye vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nekem is elég nehéz néha kivárni, hogy mikor érkezik már meg a csomag. Viszont annál nagyobb az öröm, ha csenget reggel a postás! :) És olyan jó érzés kibontogatni! :DD

      Törlés
  9. A tüskés karkötő kell nekem :D

    VálaszTörlés
  10. Válaszok
    1. Köszi! És ennek a minőségével is elégedett voltam! :)

      Törlés