Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. október 18.

Glamour-napi és egyéb szerzemények

Én sem maradtam ki a Glamour-napi forgatagból, ráadásul egy héttel előtte volt a szülinapom és Gergőtől azt kaptam ajándékba, hogy választhatok magamnak pár szépséges ruhát ezen a hétvégén! :)
Ennek ellenére teljesen tudatosan indultam neki a vásárlásnak és konkrét elképzeléseim voltak, hogy miket szeretnék. Azt vettem észre magamon, hogy az elmúlt időben sokkal tudatosabban vásárolok ruhákat, igyekszem olyan darabokat venni, amikről tudom, hogy később is jól ki tudom használni őket.




Még több szerzemény a tovább gomb után!

Ezeket a képeket már az új gépemmel készítettem, de még csak ismerkedési fázisban vagyunk, egyelőre teljesen elégedett vagyok vele!  El sem hiszem, hogy a fekete a képeken is fekete! :)




Fekete szegecses táska - Promod (8490.- Ft)

Már pár hónapja kerestem a tökéletes fekete (lehetőleg szegecses) táskát és most végre sikerült ráakadnom. Sajnálatosan a Promod nem vett részt a kuponozásban, de ennek ellenére nem tudtam otthagyni. Az Alleeban már nem is találtam belőle, de a Corvinban még akadt két darab.
Aki esetleg hasonló táskát keres, a Bershkában láttam valamivel nagyobbat még több szegeccsel az oldalán.   

Fekete dzseki - Promod (14.990.- Ft helyett 7000.- Ft)

Egy ilyen fekete (mű)bőrdzsekire is nagyon régóta pályáztam, a már két éve meglévő barnám mellé. Az utolsó előtti darabot sikerült elcsípnem 50%-os akcióval, ami szerencsére pont a méretem volt. Maggienél is láthattátok legutóbb ezt a dzsekit. 


Az anyagába rögtön beleszerettem, szerintem nagyon különleges ez a pikkelyes, fényes hatás benne. 

 Burgundi felső - H&M (2490.- Ft)

A H&M-be is mindenképpen be akartam térni egy basic, burgundi felsőért. Többféle fazonból is lehetett válogatni, de nekem ez tetszett meg a legjobban. Eddig szinte egyáltalán nem hordtam rövid ujjas felsőket, de ezekért a lenge szabásúakért teljesen odavagyok!  


Bézs-fehér felső - H&M (3990.- Ft helyett 1197.- Ft)

Még a nyári leárazott termékek között sikerült ráakadnom erre a felsőre 70%-os akcióval. Egyáltalán nem volt eddig fehér rövid ujjas felsőm, így nem volt kérdés, hogy hazajön velem. 


Körömlakkok - H&M (990.- Ft és 390.- Ft)

EBBEN a bejegyzésben már említettem nektek, hogy milyen jól teljesített az első H&M-es lakkom, ezért beszereztem egy újabb triót belőle. Balról-jobbra haladva grey pearl, mother of pearl, pink pearl és egy purple glitter nevezetű lakk a sor végén. 
A pink pearl-t már teszteltem azóta és egyszóval imádom!


Fülbevaló - H&M (1790.- Ft)

Erre a fülbevalóra először aludtam is egyet, mert ennyi pénzért egy kicsit sokalltam és mostanában inkább eBayről szerzem be az ékszereket, de végül csak visszamentem érte. És egyáltalán nem bántam meg, mert azóta már rengetegszer viseltem és a basic ruhadarabokhoz szuper kiegészítő. Egyébként egyáltalán nincs súlya, nem húzza le a fület. Télen nagyon szeretem a mutatós fülbevalókat, mert gyakorlatilag az egyetlen kiegészítő, ami ilyenkor kilátszik a kabát alól, vagy felől! :)


Burgundi szoknya- C&A (1990.- Ft helyett 1592.- Ft)
Kesztyű - C&A (1290.- Ft helyett 1032.- Ft)
Fülbevaló - C&A (1790.- Ft helyett 1432.- Ft)  

Nagyon régóta kerestem már a tökéletes burgundi szoknyát, reméltem, hogy a H&M-ben még találok az 1290.- Ft-osból, de sajnos azt már mindenhol elkapkodták, ahogy a bőr berakásos cicanadrágot is. :(
Végül a C&A-ban sikerült találnom egyet (valóságban egy kicsit sötétebb, mint a képen), ami még praktikusabb is, mert jóval vastagabb és ez a csíkozott anyag is nagyon tetszik, ennyi pénzért meg igazán jó vétel volt! 
Még megtaláljátok egyébként feketében, szürkében és sötétkékben is.


Szintén szerepelt a listámon egy burgundi kesztyű, ami szerintem jól feldobja majd a komor fekete szövetkabátomat. A fülbevalót ismét csak nem tudtam otthagyni, szerintem szuper lesz a kesztyűvel párosítva.


Fehér felső arany szálakkal - Orsay (3495.- Ft helyett 2500.- Ft)

Igaz, hogy az Orsay-be volt kupon, én mégis a leárazott termékek között találtam nekem tetsző darabot. Szintén egy fehér póló, de az átszőtt arany szálak mégis különlegessé teszik.
Egyébként az Orsay-n most nagyon meglepődtem, mert igaz, hogy nem jártam mostanában arrafelé, de teljesen olyan érzésem volt, hogy jó pár darabot elpakolhattak az őszi termékek közül. Ezt még a New Yorker-ben éreztem egyébként. Nektek nem volt ilyen érzésetek?


 Ezen a képen jobban látszik az arany szálak csillogása.


 Áttetsző anyagú ing - New Yorker (3790.- Ft helyett 3032.- Ft)

Egy ing felkutatása is szerepelt a listámon, végül erre a sötétlilás-padlizsán színű (valóságban sötétebb, mint a képen) darabra esett a választásom. Nagyon szeretem ezt az áttetsző anyagot, szerintem a legegyszerűbb farmert vagy szoknyát is elegánssá varázsolja.


Rhonda Byrne: A varázslat - Libri (2990.- Ft helyett 2392.- Ft)

A Libri kupont szinte minden alkalommal felhasználjuk, idén sem volt másképp. A titok és Az erő írójának következő kötete, már nagyon kíváncsi vagyok rá. Ezen kívül még egy könyvet vettünk, amit ajándékba szánunk.


Manhattan Powder Rouge Arcpirosító - DM (1499.- Ft helyett 750.- Ft) 

Már nyár óta szemeztem ezzel a pirosítóval, de mivel enyhén csillámos hatása van, nyáron végül nem vettem meg, de most eljött az ideje. Még pont találtam a kiszemelt 53N fresh peach árnyalatból belőle. Azóta szinte csak ezt használom! Nem egy erősen pigmentált színről van szó, de mindennapi viseletre éppen ideális.


L'Oréal Mega Volume Collagene 24h szempillaspirál - DM (3599.- Ft helyett 1800.- Ft)

Még soha nem használtam L'Oréal spirált, mert sajnáltam érte ennyi pénzt kiadni, de most az 50%-os kuponnal gondoltam kipróbálom. Azt kell, mondjam, hogy imádom! Elképesztően gyönyörű pillákat varázsol!


Essence Sun Club Highlighter Powder - Müller (1145.- Ft helyett 916.- Ft)

Eddig még sosem használtam highlightereket, de annyi bloggernél olvastam róla, mennyire szeretik, hogy ki akartam próbálni. 


 Merz Speciális Szemmaszk - Müller (710.- Ft helyett 568.- Ft / 2 db)
CV Face 25+ Hyaluron Booster Ampulla - Müller (430.- Ft helyett 344.- Ft / 2 db)

Ha már a Müllerben jártam beszereztem a kedvenc szemmaszkomból és ampullámból is pár darabot. ITT és ITT már írtam róluk!

Egyelőre ezeket sikerült beszereznem a nagy bevásárlás során, de a tökéletes őszi cipellőt még mindig nem találom. Azt hiszem itt az ideje kinézni az Ázsia Centerbe! Ezen kívül még 1-2 oversized kötött pulcsira fájt a fogam, de vagy nem találtam olyat, ami megfelelt volna az elképzeléseimnek, vagy horror áron kínálták a silány minőséget. Majd turiban is szerencsét próbálok velük.

Remélem, nem haragszotok a jobban szétbontott képekért, de legalább egy kicsit gyakoroltam az új géppel! 

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti mit szeretnétek még ősszel beszerezni? 

Ne feledjétek, hogy őszi nyereményjáték indult a blogon! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!

45 megjegyzés:

  1. Nagyon jókat vettél, és jók az új képek! :) A H&M-ben én is megvettem a purple glitter lakkot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Te próbáltad már? Én még csak papírlapon, de annyira szép színe van! :)

      Törlés
  2. Szia!
    Nekem ez az ampulla pattanásokat okozott sajnos, azóta nem vettem újra.
    A kabátról mutathatnál képet h. milyen felvéve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, hogy neked nem vált be! Nekem semmilyen allergiás reakcióm nem lett tőle, pedig elég érzékeny a bőröm az ilyenekre, azért is vettem újra.
      Tervezem, hogy legyen vele outfit, csak a "fotósommal" is össze kell koordinálni, ami nem mindig könnyű, pláne, hogy ilyen hamar sötétedik! Maggienél addig láthatsz róla outfitet! :)

      Törlés
  3. Én kihagytam a napokat:) Hatalmas volt a tömeg, messziről kerültem az Árkádot, csak sajnos át kellett menni rajta, azért tudom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Árkádban mindig borzalmas nagy a tömeg ilyenkor, eddig én is oda jártam, de most az Alleeba mentünk, itt abszolút elviselhető volt! :)

      Törlés
  4. Wow :D
    Nagyon tuti cuccok!
    Nekem a kabát és a burgundi kesztyű és a fülbevaló
    tetszenek a legjobban, bár én nem viselek feltűnő fülbevalókat, egyrészt mert a hosszú hajam úgyis eltakarja, másrészt, mert nem igazán a stílusom, de nagyon jól passzol a kesztyűhöz. :D
    Más színben nem volt ilyen kesztyű a C&A-ban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :D
      De volt más színben is, feketében, szürkében, bézsben, zöldben... ezekre emlékszem most hirtelen! :) És nagyon finom, puha anyagból van! :)

      Törlés
    2. De jó!
      Akkor én is nézek majd magamnak jövő héten Pécsen. :D
      Köszi!

      Törlés
  5. Huh jól bevásároltál :) de jó cuccokat vettél! Én vettem 2 lakkot összvissz...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, eddig visszafogtam magam! :D Viszont a legtöbb dologra tényleg szükségem volt és a szülinap amúgy is jó indok, hogy az ember meglepje magát! :)

      Törlés
  6. Jó dolgokat vettél! :) Nekem a táska tetszik a legjobban meg az ing! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A táska nálam is az abszolút kedvenc! :D

      Törlés
  7. A könyvre nagyon kíváncsi vagyok, az erőt is olvastad? Én még csak a titoknál tartok.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olvastam! :) Nekem nagyon tetszett mindkettő és én hiszek benne, hogy ez működik, csak nem mindig könnyű alkalmazni! :D

      Törlés
  8. A táska és a lakkok nagyon tetszenek :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A táska nekem is az első számú kedvencem, ezek a lakkok pedig gyönyörűek, olyan ünnepi színük van! :D

      Törlés
  9. Én is szemeztem a Promodos szegecses táskával de végül a Bershkásnál döntöttem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszett, csak nekem túl nagy volt, olyan manónak néztem ki vele! :D

      Törlés
  10. A táska, de főleg a fülbevaló szerelem első látásra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik fülbevaló? A burgundi, vagy a türkizes? :DD

      Törlés
  11. Nagyon jó a táska!A csillámos körömlakkról pedig jó lenne tesztet olvasni és látni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nagyon szívesen készítek, ha elnézitek nekem a körmöm állapotát! :)

      Törlés
  12. Mennyi szépség, nagyon jó dolgokat sikerült beszerezned! Talán a szoknya és a táska a kedvencem, a purple glitter körömlakkról pedig kíváncsian várom a tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A szoknya kétség kívül a legjobb vétel volt! :D Már többen is kértétek, úgyhogy mindenképp lesz a lakkokról teszt! :)

      Törlés
  13. Olyan inget én is szeretnék, jó dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az ingnek én is nagyon örülök, még egy farmeringet szerettem volna, de horror áron voltak!

      Törlés
  14. A táska nagyon állat! Iszonyatosan bejön! :)

    VálaszTörlés
  15. Hű de sok mindent vettél! Akkor te jobban jártál mint én. :) A C&A-s dolgok nagyon tetszenek, jó a színűk, de a többi is jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már nagyon készültem rá, ritkán szoktam egyszerre sok mindent venni, de most így jött ki a lépés! :D Köszi! :)

      Törlés
  16. Szia!
    Nekem a H&M-es fülcsik az egyetlenek, amik nem bántják a fülemet. Ezt lehet, hogy én is megveszem!
    A könyvet én is most olvasom, az egyik ismerősöm adta a kezembe. Sztem nagyon jó, bár még csak ismerkedem vele...De aki komolyan végigcsinálja, a pozitív gondolatok biztos hatnak...Rá kéne venni magam..eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod általában az én fülem sem bírja a bizsut, csak az ezüstöt, de ettől semmi bajom nem volt, pedig volt, hogy egész nap a fülemben volt! :D
      De jóó, én is nagyon várom, hogy elkezdjem olvasni! Biztos, hogy működik, csak tényleg komolyan kell venni! :)

      Törlés
  17. húú szuper dolgokat vettél.Táska nagyon nagyon bejön,én is valami szegecsesre vadászom,de még nem találtam meg az igazit:D Ha kiolvastad a könyvet remélem írsz majd róla:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nagyon szívesen írok róla, ha érdekelne Titeket! :D

      Törlés
  18. Nagyon tetszik minden, amit vásároltál, főleg a burgundi szoknya-kesztyű-fülbevaló trió! :) Egyébként nekem is mindig olyan fura érzésem van a Glamour-napok alkalmával néhány boltban, mintha a legjobb darabokat direkt eldugták volna a raktár mélyén!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az a trió nekem is nagy kedvenc, gyakorlatilag egy fekete dzsekivel (meg persze harisnyával) párosítva kész is van egy szett! :)
      Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem volt ilyen fóbiám! :)

      Törlés
  19. A dzseki nagyon tetszik!:)I.Tim

    VálaszTörlés
  20. Látom szereted a burgundit, én is így vagyok vele. A körömlakkok is nagyon szépek. :)

    roseballerina.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igen, eddig is nagyon szerettem, de most, hogy még divatos is, külön örülök neki! :D

      Törlés
  21. A körömlakkok nagyon tetszenek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A pink pearl már most szerelem lett! :)

      Törlés
  22. A bordó cuccok tetszenek a legjobban, meg a fehér pólók!

    VálaszTörlés