Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. november 14.

Ázsia Centerben jártam!


Vasárnap délután végre sikerült az Ázsia Centerbe is kijutnom. Iszonyú régóta terveztem már, de nekem annyira kiesik közlekedésben, hogy csak halogattam a dolgot. Na de most végre rászántam magam és szuper dolgokat sikerült találnom!

Ha kíváncsiak vagytok, hogy miket, kattintsatok a tovább gombra!


Szegecses borítéktáska (3500.- Ft)

El sem hittem ezt a táskát, amikor megláttam! Már nyáron is vacilláltam egy borítéktáskán (azt hiszem, az eBayes mindenféle színben elérhető változatot sokan ismeritek), de nagyon megoszlottak róla a vélemények, így végül nem rendeltem meg. Most viszont nem volt kérdés, hogy megtaláltam az igazit! Végig tudtam nézegetni, taperolni és engem teljesen meggyőzött a minősége. Nagyon masszív anyagból van, nem nyeklik-nyaklik. Belül két kisebb papírzsepinek, mobilnak való rekesz található és emellett még egy kis cipzáros rész is helyet kapott. A belső bélése is vastagabb anyagból készült, egyáltalán nem gagyi, teljesen meglepődtem rajta! Ami még nagyon tetszett, hogy nem pusztán patenttal záródik, hanem cipzár is található rajta. A legtöbb táskánál én ezt nagyon tudom hiányolni... A csuklópánt mellett pedig még egy vállra akasztható pánt is járt mellé.
Többféle variációban is találhatók hasonló borítéktáskák (akár tiszta szegeccsel kirakva), én az egyik legvisszafogottabbat választottam! 


Pénztárca (1500.- Ft)


Ilyen keskeny pénztárcát régóta vadásztam már, mert az előző barnám foszlásnak indult és amúgy is egy feketére fájt a fogam! :) Máshol 3-4000 Ft alatt nem igazán találtam nekem tetszőt, annyi pénzt viszont nem adnék ki egy pénztárcára, így ennek nagyon megörültem. Praktikus keskeny a kialakítása, így akár borítéktáskában is elfér. Több rekeszből áll, két oldalt pedig bőven találhatók kis bugyik az igazolványoknak. Egyedül a cipzár húzókája nem tetszik annyira, de azt majd leoperálom róla!


Szőrmés téli csizma (5500.- Ft)


A fő dolog, pedig amiért kimentem, egy téli csizma beszerzése volt. Szinte az első boltban rögtön ez tetszett meg, de azért végigjártam még jó pár cipőboltot. Érdemes több üzletben is körbenézni, mert ugyanezt a cipőt láttam 6200 Ft-ért is! 
A legfontosabb szempont nálam az volt, hogy bélelt legyen és vastag talpú, hogy 10 centi hóban se fagyjak hozzá a betonhoz. Ez a cipő szuper vastag és kényelmes, a szára belülről szőrmés, így akár visszahajtva is hordható! Tavaly a barna korszakomat éltem (barna táska, barna cipők, barna sálak...) idén inkább hajlok a fekete dolgok felé, amiket akár színes cuccokkal is jól lehet kombinálni.


Rose Nail körömlakkok 116-os és 129-es (350.- Ft) 


A másik két lakkot kitaláljátok, hogy melyikek? :D


A 116-os egy sötét csillámos, vérvörös árnyalat, a 129-es pedig szintén egy sötét csillámos, lilás árnyalat. A palettán két rétegben láthatjátok őket, így már tökéletesen fednek. Teljesen odavagyok mindkét színért, szerintem gyönyörűek! A tartósságukról még nem tudok nyilatkozni, de ezt majd pótolom, amint kipróbáltam őket.
Életem első Rose Nail lakkjai, de úgy érzem, nem az utolsóak, hiszen bomba áron, 350 Ft-ért juthatunk hozzá 16 ml lakkhoz!
Kíváncsiak vagytok a másik két lakkra is? A következő bejegyzésben őket is megmutatom!

Én abszolút pozitívan és elégedetten távoztam az Ázsia Centerből, hiszen sikerült mindent beszereznem, amit elterveztem! Ráadásul eléggé meghozta a kedvemet egy következő látogatáshoz is! :)

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti jártatok már az Ázsia Centerben? Próbáltátok már a Rose Nail lakkokat? Ti idén a barna, vagy inkább a fekete színt részesítitek előnyben?

36 megjegyzés:

  1. Szuper dolgokat vettél! Már annyi helyen írtak jót az Ázsia Centerről, hogy már nagyon el akarnék jutni oda egyszer! :) A lakkok csak nem Essence-Breaking Dawn lakkok? Jacobos meg a Piece of..? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én anno még jó pár éve jártam ott és már akkor is tetszett, tényleg megéri kimenni! Teljesen kulturált az egész, két épületből áll, így bőven el lehet időzni! :)
      A Jacob's Protection lakk az talált! :D

      Törlés
  2. A másik két lakk csak nem a Jacob's Protection és A Piece of Forever? :D Egyébként nagyon tetszenek a lakkok :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó cuccok, a borítéktáska a kedvenc :]

    VálaszTörlés
  4. Ugyanolyan pénztárcám van, csak én a Sárkány Centerben vettem.:D

    pamacs-ka.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép az a borítéktáska.:)

    VálaszTörlés
  6. Oh de szuper a borítéktáska és a pénztárca! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerintem ennyi pénzt bőven megértek! :)

      Törlés
  7. a borítéktáska nagyon elegáns:) szép.I.Tim

    VálaszTörlés
  8. Mennyi fantasztikus dolgot vettél, mindet elfogadnám! A táska szuper, ennyi szegecs pont elég is rajta, nagyon szép :) A körömlakkok is tetszenek. Tényleg olyan jó dolgokat sikerült beszerezned.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy neked is tetszenek! :) Igen, szerintem is ennyi pont elég, a túl sok szegecs már annyira nem passzolna hozzám! :)

      Törlés
  9. Hohó nagyon jó dolgokat vettél! :) Az borítéktáska a kedvencem, de a pénztárca is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nálam is a borítéktáska visz mindent, alig várom, hogy hétvégén felavathassam! :)

      Törlés
  10. Nekem a csizma a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, végre valakinek a csizma is tetszik! :DD Felvéve sokkal csinosabb ám! :)

      Törlés
  11. Azt a táskát én is elfogadnám! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is annyira megörültem neki, pláne, hogy szuper minőségű és jó áron! :)

      Törlés
  12. Megint csak szuper dolgok, a táska meg a pénztárca tetszik igazán! :) De a lakkok is szépek! :) Egyszer lehet, hogy nekem is el kéne látogatnom az Ázsia Centerbe. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Tényleg megéri kinézni, még, ha a világ végén is van, mert szuper dolgokat lehet kapni! És az épület körüli rész kialakítása is gyönyörű! :)

      Törlés
  13. Jajj azok a lakkok! :) Szépségesek! A többi cucc is szuper! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Pedig nem vagyok egy lakk fanatikus, de ezekbe teljesen beleszerelmesedtem! :)

      Törlés
  14. Én nagyjából hetente látogatom, de főként háztartási cuccok miatt. Bár most én is csizmát vettem, majd lesz róla poszt, ha érdekel. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos hetente kimenni nagyon messze lenne, pedig tényleg megérné a háztartási cuccok miatt is! Kíváncsian várom! :)

      Törlés
  15. Én jövő héten fogom meglátogatni az Ázsia centert,remélem nekem is szerencsém lesz :) Egy új pénztárcára nekem is fáj a fogam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, remélem te is sikerrel jársz! Jó vásárlást jövő hétre! :)

      Törlés
  16. A Rose Nail lakkok mennyire nyerték el a tetszésedet? :-) Elég gyorsan és rendesen száradnak? A héten vettem egy rezes barnát, de még nem próbáltam ki. Kiváncsi vagyok :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig a 129-eset próbáltam (hamarosan lesz róla bejegyzés). Hát, az első réteg elég jól száradt, de a másodikkal már megszenvedtem, lehet, hogy azért, mert kicsit vastagabban kentem fel. Kb. 3 nap múlva már látszódott a kopás a körömvégeknél. A színe viszont csodálatos felkenve is, már majdnem egy rétegnél is! :)

      Törlés
  17. áh az is remek.. nem szeretem amikor szürkés v ezüstös.. (:

    VálaszTörlés