Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. november 16.

Drogériás szerzemények


Kedden egy fogorvosnál tett látogatás után és egy derma rolleres kezelés előtt úgy éreztem megérdemlem, hogy meglepjem magam pár aprósággal a DM-ből. 

Kattintsatok a tovább gombra a többi képért és tesztért!


Essence breaking dawn part 2 - Csillámos púder (999.- Ft) 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon vártam az Essence breaking dawn part 2 trendkiadását! Olvastam a könyveket, láttam filmben is (a legújabb részt vasárnap megyek megnézni!) és ez most tipikusan az az eset, amikor nagyjából bármit el lehet nekem adni ezzel a felirattal! :) Azért visszafogtam magam és igyekeztem olyan termékeket válogatni a kollekcióból, amikről tudom, hogy a mindennapokban is ki tudom majd használni. 
Nagyon rákaptam mostanában a highlighterekre, így ezt a fényes arcpúdert (Bella's Secret névre hallgat) sem tudtam otthagyni. Gyönyörűséges, egészen apró csillámos hatása van.


Essence breaking dawn part 2 - Pirosító (949.- Ft)

A legnagyobb gyengéim a pirosítók, így ez a Renesmee Red nevezetű pirosító kb. 30 másodperc gondolkodás után landolt is a kosaramban! :)
Első ránézésre elég pigmentáltnak tűnik, de nem kell megijedni tőle. A színét felvíve egy sötét narancsos-tégla árnyalatnak mondanám.  



Felül láthatjátok a pirosítót, itt is már építettem, hogy jobban látszódjon a színe. Alatta pedig, ha jobban megnézitek, a púder apró csillámai látszódnak.


  Essence breaking dawn part 2 - Jacob's Protection (649.- Ft)

A négy lakk közül nekem ez tetszett meg a legjobban. Eléggé megoszlanak a vélemények róla, száradás és tartósság tekintetében, kíváncsi vagyok, nekem mennyire fog beválni. Az már most biztos, hogy a palettán a színe már meggyőzött (alsó képeken láthatjátok)! 


Essence cherry blossom girl - Pirosító (499.- Ft)

Nem minden DM-ben találkozhatunk még a legújabb breaking dawn trendkiadással, de van ahol ezt nem bántam, ugyanis itt akciós áron válogathattam a kifutó cherry blossom girl termékek közül. Nem is én lennék, ha nem innen is egy pirosítót választottam volna!

 
Szerintem a legtöbben találkoztatok már ezzel az ázsiai cseresznyevirágos kollekcióval. A teljes árat sajnáltam volna kiadni érte, de így fél áron nagyon megörültem neki, ilyen halvány barackos pirosítóm még úgysem volt. Ha esetleg ti is szeretnétek még valamit beszerezni ebből a kollekcióból, érdemes szétnézni, mert egy-két drogériában még megtaláljátok őket, ahogy a wild craft kiadást is (igaz azt, ha jól tudom, még teljes áron)!


Rimmel Lasting Finish ajakrúzs - 240 Undressed (1199.- Ft)

Már egy ideje motoszkált bennem, hogy nekem bizony szükségem van egy nude rúzsra. Jókat olvastam a Kate Moss kollekció rúzsairól, de sajnos, amelyik árnyalatba beleszerettem, már le volt fosztva. Így végül a 240 Undressed elnevezésű rúzs mellett döntöttem.


Egy nagyon kellemes krémes állagú rúzsról van szó, amit könnyű felvinni. Az illata pedig alig észrevehető, enyhén gyümölcsös.

Most pedig fény derül, hogy melyik volt a másik titokzatos lakk az előző bejegyzésben mutatott palettáról! Többen az Essence A Piece Of Forever lakkjára tippeltetek, tévesen. :) 


Flormar duokróm lakk - DC02 (990.- Ft)

A duokróm őrület engem is eléggé magával ragadott, így muszáj volt beszereznem egy ilyen lakkot! Nyáron vettem meg életem első flormar lakkját, amivel teljesen elégedett voltam, így most is náluk nézelődtem, mert elég széles a kínálatuk ilyen téren (is). A duokróm lakkok drágábbak, mint a többi hagyományos lakkjaik, de ezt az árnyalatot nem tudtam otthagyni. 


Az arany váltakozik egy metál-zöldes színnel tele apró csillámokkal. Szerintem gyönyörűséges! Mellette pedig a Jacob's Protection éj kékje. Számomra mindkét lakk olyan ünnepi hangulatú, de lehet, hogy már mindenre ezt mondom, ami egy kicsit is csillámos! :)


Flormar pulttal találkozhattok a WestEnd földszinti bejáratánál, vagy a Mammut II Lövőház utcai kijáratánál!

Ti beszereztetek valamit a breaking dawn trendkiadásból, vagy tervezitek esetleg? Hogy tetszenek nektek a duokróm lakkok?

18 megjegyzés:

  1. Én még nem, de tervezem, lakkot mindenképpen venni fogok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színük nagyon szép, remélem azért a felkenéssel és a tartóssággal sem lesznek nagy problémák! :)

      Törlés
  2. látom breaking dawn őrület van!:) I.Tim

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretnék ilyen duokróm lakkot, de nem igazán járok Budapesten...
    Viszont már szervezem, hogy kaphassak mégis :-)

    A derma rollerről nem lenne kedved írni? Nem sokat tudok róla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van DM a közeledben, az essence lakkjai között is található egy duokróm árnyalat (Chic Reloaded)! :)

      Tervezek a mostani derma rolleres élményeimről is írni, egyszer már itt írtam róla: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/05/derma-roller.html

      Törlés
    2. A képek alapján a Chic Reloaded nem elég színes nekem, jobb szeretnék világosabb duokróm lakkokat, de azért megnézem majd az üzletben (nálunk inkább a Rossmann-ban lehet Essence termékeket kapni)

      Megnézem a bejegyzést, köszi!

      Törlés
    3. Ami nekem még nagyon tetszik az a Catrice - Genius In The Bottle lakkja, de már alig lehet néhol látni, sajnos én is lecsúsztam róla.. :/

      Törlés
  4. a kék és a feka tvájlájt lakkot vettem meg a lila pigmenttel. a flormar lakkot nem találtam volna el, viszont helyette eszembe jutott a she hasonló vagy a catrice ironmermaiden lakkja is. :)
    szép színe van a rúzsodnak is, meglesném rajtad! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekszem akkor majd élesben is megmutatni, habár nálam nem sűrűn lesznek sminkes bejegyzések! :)

      Törlés
  5. De jó dolgok! :) Egyre jobban tetszenek a Breaking dawn-os cuccok, főleg, hogy ma láttam a filmet. :) Lehet, hogy beszerzek valamit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! De jóóó neked, én majd vasárnap megyek, már alig várom!! :)

      Törlés
  6. Isteniek Kate Moss rúzsai!! :)) Flormar lakk nekem is tervbe van véve, de a vágyott árnyalatot még sehol se láttam (392-es) :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ez pont nem a Kate Moss kiadás, abból már sajnos nem volt, amit kinéztem magamnak..
      Gyönyörűséges az a csillámos lakk is, WestEndben nem próbáltad? :)

      Törlés
  7. Én eddig csak két lakkok szereztem de a trend kiadásból,de a pigmentekért tuti vissza megyek(csak lenne egy kis időm:D )de ez a csillámos púder is egyre jobban tetszik:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, nem akarlak kísértésbe vinni! :DD De nekem nagyon tetszik, igaz nálam most tart a highlighter őrület! :) A pigmentekre csak azért nem csábultam el, mert a szememet ritkábban szoktam kifesteni.

      Törlés
  8. Nekem az előző Twilightos csillámos púder van meg, de egyszerűen nem tudom használni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én arról a kollekcióról sajnos lecsúsztam... Miért nem tudod használni? :)

      Törlés