Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. november 12.

JOY-napi és egyéb szerzemények


Péntekre és szombatra Budapestre látogatott a barátnőm, így egy igazi csajos fél hétvégét sikerült csapnunk, amiből természetesen a JOY vásárlási láz sem maradhatott el!

Ha kíváncsiak vagytok a szerzeményeimre, kattintsatok a tovább gombra!


Kámzsa nyakú oversized pulóver - Terranova (4490.- Ft)

Rettenetesen régóta kerestem már egy hasonló pulóvert, ami elég hosszú ahhoz, hogy leggingsszel hordjuk. Amikor beléptem a boltba, ezt pillantottam meg elsőre. Nagyon kellemes az anyaga, a háromnegyedes ujjmegoldás pedig nagy kedvencem, szinte mindig ilyen felsőket válogatok magamnak. A visszafogott színei miatt pedig akár színes leggingsszel is hordható!


 (Mű) bőr berakásos jeggings - Reserved (2995.- Ft helyett 2395.- Ft)


Ő az egyik kedvencem a szerzemények közül! Alig hittem el, hogy végre sikerült ilyen műbőr berakásos jeggingst találnom, ugyanis a H&M-esről (szerintem azt már mindenki ismeri) sajnos lecsúsztam. A teljesen bőr nadrágok annyira nem az én stílusom, de az ilyen bőr berakásokkal megbolondított darabok nagyon tetszenek. Ráadásul egyetlen egy darab volt belőle, pont a méretem és az ára is nagyon baráti volt!


 Fekete szoknya - New Yorker (890.- Ft)

Szerintem szuperül kihasználható darab, az anyaga enyhén fényes, csillámos, így egy elegáns outfit részeként is viselhetjük. Az ára miatt pedig kihagyhatatlan volt! Én még sötétzöld színben találkoztam vele.


Lábszármelegítő - H&M (1490.- Ft)  


Imádom az ilyen vastag, kötött lábszármelegítőket, mert amellett, hogy mennyire csinosak, nagyon praktikusak is! Egy szimpla fekete darabbal már rendelkezem, most kimondottan ezeket a hosszabb fazonokat kerestem. Ha ti is vágytok hasonló lábszármelegítőre, a H&M-ben elég széles kínálat áll rendelkezésünkre. 


 Arany-bézs fülbevaló - C&A

Ezt a fülit a barátnőmtől kaptam ajándékba, ezúton is nagyon szépen köszönöm neked Timi! :D Nekem nagyon tetszik ez a "perec" kialakítás és olyan kis elegáns, akár az ünnepekre is!   


 Merz Spezial Spa Deluxe bőrszépítő maszk - Müller (295.- Ft)

A Merz Speciális Szemmaszkja nekem nagyon bevált, ezért gondoltam, hogy ezzel az aranyló csillámokban és hyaluronban gazdag maszkkal is teszek egy próbát. Nagyon kíváncsi vagyok rá, a leírása eléggé felkeltette az érdeklődésemet, mindenképpen beszámolok nektek is róla!


Sweet Home ABC - matricák - Müller (1290.- Ft helyett 1030.- Ft) 

Nagyon megörültem, amikor a Müller papír részlegén megpillantottam ezeket a betű matricákat, mert épp vadásztam hasonlóra, egy itthoni rendszerezős DIY-hez! :)   


Ékszertartó - Müller (3990.- Ft helyett 3190.- Ft)
Lovas ékszertartó - Müller (3790.- Ft helyett 3030.- Ft)

Ezeket az irtó cuki ékszertartókat Gergő unokahúgainak vettük. Igazi kis hölgyek kezdenek lenni, remélem, tetszenek majd nekik! :) Egyébként nagyon praktikusak, felnyitható mindkettő és egy kis tükör is található bennük! 
Már régebben kinéztem őket, így most különösen jól jött a 20%-os Müller kupon, ami többek között a papír részleg termékeire is felhasználható volt.

Ezen kívül még felhasználtam a 20%-os Bioderma kupont, mert éppen kifogyóban volt a kedvenc mattító krémem, amiről ITT már írtam nektek. Valamint kihasználtam a Rossmannban a Himalaya Herbals termékekre érvényes 20%-os kedvezmény kupont és betartalékoltam a kedvenc tonikomból, amiről ITT olvashattok részletesebben.

Hogy tetszettek a szerzemények? Nektek sikerült kihasználnotok a JOY kuponokat?

32 megjegyzés:

  1. A bőrbetétes jeggingsért teljesen odavagyok. :) Én most eléggé visszafogtam magam a Joy napokon, csak egy sapkát vettem a Takko-ban. A pénztárcám nagyon hálás. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, én is nagyon! :) Nekem most nagy kísértés volt, hogy a barátnőm is szeretett volna vásárolgatni! :DD

      Törlés
  2. Nagyon jó dolgokat találtál! Te mindig olyan jól ki tudod használni ezeket az akciókat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igaz, most sem mindent kuponokkal vettem, de igyekszem előre gondolkodni! :)

      Törlés
  3. A füli és a két kis ékszertartó tetszik legjobban :]
    Én nem mentem így vásárolni, egy sállal leptem meg magam és egy karkötővel íbéjről, meg ma vettem egy szemhéjpúderalapot.

    VálaszTörlés
  4. De aranyosak az ékszertartók:) A jeggings is nagyon jó!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jók! :) Olyan szoknyát én is akartam a New Yorkerből, de "sajnos" anyukámmal voltam és hallani sem akart télre nyári szoknyáról :D Pedig tényleg kihagyhatatlan és olyan jó színekben volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is agyaltam rajta egy sort, hogy kell-e nekem télen vékonyabb szoknya, de végül csak nem tudtam otthagyni, egy vastagabb harisnyával még simán elhordom! :D

      Törlés
  6. Nekem is a jeggings a kedvencem, azt hiszem, én is inkább a bőrbetétes darabokat választanám az egész bőr helyett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is túl sok a tiszta bőr naci, nekem ennél kicsit romantikusabb a ruhatáram, de a bőr berakások jöhetnek! :)

      Törlés
  7. Az a pulcsi és a leggings baromi jó, és tényleg tök jó árban voltak. Hordd őket egészséggel!(:

    VálaszTörlés
  8. ÁÁÁÁ az együtt talált szerzemények! :D :D
    A bőrberakásos naci nagyon jól mutat a fotón (is), valamelyik nap én is felavatom a bőrberakású szoknyát amire mindketten egyszerre "ugrottunk" rá. :D :D
    Nagyon szívesen a fülit!! :D

    Köszi, hogy megemlítettél a bejegyzésben!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, már nagyon várom, hogy felavathassam! :)
      Remélem nem gond, hogy megemlítettelek! :DD

      Törlés
    2. Dehogy baj, sőt, örültem neki! :D

      Törlés
  9. A kis ékszertartók nagyon édesek, szerintem biztos a siker, nagyon fognak örülni a kis csajszik! :D

    VálaszTörlés
  10. Komolyan mondom, nekem a két ékszertartó tetszik a legjobban, miután elolvastam, hogy ez két kislánynak lesz, hát megirigyeltem őket :D
    A pulcsi nagyon szép *.* A lábszármelegítő is tetszik, az mennyire hosszú? Olyan szívesen vennék, de még mindig nem tudom elképzelni magamon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva én is teljesen odavagyok értük, simán használnám is őket, csak sajnos nem férnék el bennük. :DD
      Ez elég hosszú darab, térd fölé is felér, nekem nagyon tetszik! Nadrággal ezek nem működnek, de harisnyával és rövid szoknyával párosítva nagyon szuperek! :)

      Törlés
  11. Nekem is az ékszertartók a kedvencek, pláne hogy rég keresek én is jót jó áron. Ezek szép, bár túl kislányosak nekem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj én sem magamnak vettem, a párom unokahúgainak lesznek karácsonyra! :D
      Én hobbiboltban találtam magamnak szép és praktikus ékszertartót, két emeletes, kis rekeszekből áll és üveg a teteje! Akár tetszés szerint dekorálni is lehet! :)

      Törlés
  12. óó, az az ékszertartó, biztosan oda lesznek a lányok, ejj, mit nem adtam volna egy ilyenért 20 éve (jegyzem meg, még 29 évesen is nagyot vigyorognék! :)).

    én nem igazán kuponoltam, mármint a müllerben lőttem 2013-as zseb határidőnaplót (nagyon guszta, biznisz kategóriájú, kerestem is hozzá képet, de az enyém méregzöld bőrből van és a szegély drapp rajta, nagyon szép: http://www.realsystem.hu/index.php?cikk=5814&kat=36 a lapok külső része pedig aranyra van festve, gyerekkoromban sok ilyen könyvvel találkoztam a nagyszüleimnél) meg vettem egy radírozhatós tollat, de a tűfilc változatban, az is szép zöld.

    akartam még micellás lemosót venni a bioderma kuponnal, de szombaton a sugárban kiderült, h az a patika most nincs benne az akcióban (pedig benne szokott lenni és ott van egy kedvenc patikus nőm is), így az oktogonon próbálkoztam, ám ott meg hétköznapi nyitvatartással dolgozott a segítő mária patika, tehát fél órával lekéstem a zárást. szombatra feladtam a próbálkozást és másnap este gurultunk be az árkádba, h ott szerzek egyet, de már egy darab sem volt se a 250 milisből se a fél lityósból (pedig dilemmáztam is, h melyiket vegyem, mennyi van még, mennyi idő alatt fogy el:)).
    szóval én se költöttem sokat, mármint a müllerben szokás szerint ott hagytam egy vagyont csokikákra meg ilyenekre, de ez kuponoktól függetlenül elég gyakran megtörténik velem.

    a lábszármelegítőd nagyon szimpi, egy ideje én is filózom, h kellene venni egyet (ill. otthon apánál találtam 15 éves bakancszokni példányt is, olyan jót nevettem, annyira menő volt akkor:)).
    a másik maszk az 4 darabos és kék színű? mert olyat (a márkájára sajnos nem emlékszem, de otthon majd megnézem délután) én is beszereztem, de nekem túl zsíros-olajos, azt írja, h 10 perc után töröljem le, de még a letörlés után is olyan nehéz a szemkörnyékem. tény, ezeket szerintem nem a mi fiatal bőrünkre találták ki, én valamelyik barátnőm anyukájának oda is passzolom az enyém, nem kísérletezek vele tova.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon remélem, hogy örülni fognak nekik! :D Egyébként én is teljesen odavagyok értük az én 26 évemmel! :DD
      Nagyon elegáns ez a határidőnapló, biztos a te változatot is szép belőle! Régen én is mindig vettem magamnak ilyen naptárakat, de mostanában már nem igazán használtam ki őket, mindent a telefonomba, vagy a nagy falinaptárba írok bele! De azért gyönyörködni még szoktam bennük! :)

      Oh, de kár, hogy nem rögtön az Árkádban próbálkoztál, nekem ott sikerült megvennem a Bioderma krémemet! A biztonság kedvéért előtte azért megnéztem, hogy az a patika benne lesz-e az akcióban!

      Igen, 4 darabos és kék, az is ilyen Merz márkájú! Én 20 percig is szoktam hagyni, addigra elég jól beszívja a bőröm. Igaz, hogy nekem is marad egy kis zsírosabb érzésem utána, de imádom, hogy ilyen látványos eredményt produkál! :)

      Törlés
  13. Nagyon klassz cuccokat vettél!!!Remélem a jeggings-el lesz outfit!:)Jajj és az ékszertartók,írtó cukik,tuti sikerük lesz!Amúgy karácsonyi ajándéknak szánod a lányoknak?
    Nekem tök kiment a fejemből ez a Joy napozásXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igyekszem, hogy legyen! :)
      Igen, karácsonyra szánom őket! Nem szeretem az utolsó percre hagyni a dolgokat, igyekszem kigondolni, hogy ki minek örülne a legjobban és időben beszerzem őket! :)

      Törlés
  14. jó lenne rajtad látni a rucikat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretném Nektek megmutatni, hogy felvéve hogy állnak, csak a tükörben fotózott képekért én annyira nem vagyok oda, a párommal pedig nem mindig egyszerű összehozni a szabadtéri fotózást! :)

      Törlés