Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. december 15.

Kívánságlistás szerzemények!


Már régóta keresgéltem a Karácsonyi kívánságaim közt is szereplő dolgokat, ugyanis volt, ami már nem tűrt halasztást számomra. Most, hogy több helyen elkezdődtek a leárazások, szuper áron sikerült lecsapnom a kiszemelt termékekre.

Kattintsatok a tovább gombra a többi szerzeményért!


Szőrös pulóver - F&F (5900.- Ft helyett 2950.- Ft)

Ezzel a fekete pulóverrel első látásba szerelembe estünk, így alig vártam, hogy leárazzák. Arany szálakkal átszőtt az anyaga és ami a legjobb, hogy egyáltalán nem szúr és vastag, kötött anyagból készült! :) Szerintem egy szűk szoknyával párosítva szuper választás lehet az ünnepekre! 

  
Galléros pulóver - F&F (5900.- Ft helyett 1770.- Ft)

Még az őszi kívánságlistámon szerepelt egy különlegesebb gallér megoldású felső. Sajnos csak elvétve láttam és ott is horror árakon, így nagyon megörültem, amikor megpillantottam ezt a leárazott darabot. 


Az egyhangú szürke-fekete színeket jól ellensúlyozza a különleges hátmegoldás. Itt egy vékonyabb, áttetszőbb anyagot használtak, így szerintem az összhatás is elegánsabb lett és jobban variálható ezáltal. 


Szövet rövidnadrág - H&M (6990.- Ft helyett 3000.- Ft)

Amikor megpillantottam a H&M-ben a hívogató LEÁRAZÁS táblácskákat (amik szinte parancsolják, hogy menjél be az üzletbe), nem tudtam ellenállni. Azzal nyugtattam a lelkiismeretemet, hogy Gergőnek úgyis szeretnék egy pólót nézni... persze azért a női részlegen is szétnéztem! Miután egy halom ruhával megrohamoztam a próbafülkét, úgy döntöttem, csak egy darabot választhatok magamnak. Így legalább jól átrágtam, hogy valójában mire van leginkább szükségem, a végső választásom pedig erre a téli szövet sortra esett. Évek óta vágytam már egy hasonló darabra, persze csakis vastag harisnyával párosítva!
Érdemes szétnézni a H&M-ben, mert szuper burgundi műbőr nacikat és szoknyákat is találhattok 3000.- Ft-ért és még a méretek sincsenek lefosztva!


Bélelt leggings - Corvin kínai (990.- Ft)
Pamut harisnyanadrág - F&F (1450.- Ft helyett 1015.- Ft)

A legégetőbb szükségem ezekre a vastag alsókra volt. Egyébként égre-földre kerestem már hasonlóakat, végül a Tescoban ráakadtam erre a 100 denes harisnyanadrágra akciós áron, így rögtön landolt is a kosaramban. Azonban főleg cicanadrágra fájt a fogam, így nagyon megörültem, amikor a kínaiban rátaláltam erre a bélelt darabra. Egyébként jó megoldás lehet, ha egy vékonyabb leggings alá egy harisnyanadrágot vesz fel az ember.


Home outfit:

Papucszokni - F&F (1890.- Ft helyett 990.- Ft)
Norvég mintás leggings - Corvin kínai (1395.- Ft)

A mamuszka helyett egyelőre beérem ezzel a bélelt papucszoknival is. Kis tappancsok találhatók az alján és valóban szuperül melegen tartja a lábam! E mellé szántam itthoni viseletre a mintás leggingset, mintában és színben is jól kiegészítik egymást. Már csak egy oversized pulcsi kell hozzá és kész a kényelmes és cuki otthoni outfit!



Karácsonyi bögrék - Tesco (199.- Ft/darab)
Textil díszek - Praktiker (399.- Ft/csomag)


A kívánságlistámon szereplő karácsonyi bögrét is sikerült kipipálnom, mindössze 199.- Ft-ért bukkantam rájuk, így rögtön két darabot is vásároltam belőle. Idén (igaz, már tavaly kezdődött) rákaptam a piros-fehér kombóra, ezért nem tudtam otthagyni a Praktikerben ezeket a cuki textil díszeket. Volt még belőle csillag, szívecske, rénszarvas alakú is.


Ördög Nóra - Törköly Erika: Angyalműhely - INNEN (4990.- Ft helyett 3743.- Ft!)

Miután elég későn közöltem az E-book olvasó iránti vágyamat, Gergő már meglepett engem ezzel a könyvvel. Azért nem mondanám, hogy bánom! :) Felhívnám a figyelmeteket ERRE a webáruházra, mert jóval a bolti ár alatt tudtok akár bestseller könyveket is beszerezni! Lehetőség van személyes átvételre is, de több könyv rendelése esetén akár a postaköltséget is megéri. 

Szerencsére az ajándékvásárlást is már nagyrészt letudtam, így megkímélem magam a karácsonyi emberáradattól. Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal? 

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti megleptétek magatokat valamivel karácsonyra? Otthon miben vagytok a legszívesebben? 

Ne feledjétek, hogy még HOLNAP ÉJFÉLIG jelentkezhettek a karácsonyi nyereményjátékra! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok! 

20 megjegyzés:

  1. Pont olyan fekete pulcsit turtam a héten. :)

    VálaszTörlés
  2. a galléros pulcsi egy iste!szerintem én is elnézek az F&F-be!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is annyira megörültem neki, ráadásul ilyen áron! :)

      Törlés
  3. F&F harisnyákból, leggingsekből ha nincs szezon 3-400Ft-os áron már tudsz venni vastagot, de néha a szezon legelején is legvégén is, mert kiárusítják a tavalyit. Én legutóbb a Takkoban vettem leggingseket 80 és 100 DEN 290 és 590Ft-os áron (lejött még -30, -20, -15% a családi napok miatt), többet is vettem, de még a tescós 200DEN-es darabjaim is jól bírják. Én télen farmer alá veszem fel őket, h. ne érezzem a hideget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szezon elején már keresgéltem, de akkor sajnos nem találtam, csak vékonyakból volt kirakva. A hideg beköszöntével viszont már nagyon szükségét éreztem pár vastagabb darabnak, mert idén főleg szoknyákat hordok, nem úgy, mint tavaly! :) A bélelt cicanacinak külön örülök, azon valahogy nem fúj át úgy a szél, mint a harisnyákon! :)

      Törlés
  4. Látom Neked is megakadt a szemed a galléros pulóveren:) én végighurcoltam az egész Tesco-n, végül visszatettem:D
    Megnézném milyen felvéve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! :D Hogyhogy, nem tetszett magadon? Tervezek vele outfitet, remélem, összejön a fotózás is! :)

      Törlés
    2. Áhh, nem próbáltam fel, nem volt kedvem magamról lehámozni a ruhát, csak mentem egy kört vele, kíváncsi vagyok, mit szalasztottam el. :)

      Törlés
    3. Így már én is jártam.. :D

      Törlés
  5. A zokni és a leggings nagyon tetszik! Az Angyalműhely milyen könyv? Sajna még nem találkoztam vele:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodom otthoni outfit bejegyzésen velük! :DD Még nem kezdtem el olvasni, de arról szól, hogyan maradjunk nők a mindennapi teendőink mellett és megtanuljunk elegendő időt szánni saját magunkra! :)

      Törlés
  6. Minden tetszik, de a bögrék nyerték el leginkább a tetszésem :P

    VálaszTörlés
  7. Minden ruha szuper, főleg a szőrös pulcsi tetszik!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon klassz dolgokat vettél!Szőrös pulcsival mindenképp legyen outfit!:)
    Köszi,hogy felhívtad a figyelmet erre a könyves oldalra,azt hiszem,itt adom le a karácsonyi rendelésemet amit önző módon magamnak szánok:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Mindenképpen szeretném, ha összejönne vele egy outfit fotózás! :)
      Örülök, hogy tudtam egy tippet adni, reméltem, lesz akinek hasznos lesz! :D

      Törlés