Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. január 22.

Mixed haul


 Lush - Feeling Younger bőrszínező
Lush - Mint Julips ajakradír 
Lush - Ambíció krémrúzs

A jól bevált Buche De Noel arctisztító után úgy gondoltam, jobban szétnézek a Lush kínálatában. A színhangulatok szekciónál elsőként a Légy Fiatal bőrszínezőn akadt meg a tekintetem. Fényvisszaverő pigmentjeinek köszönhetően két hét instant alvást nyújt, amennyiben a szem alatti sötét karikákra használjuk. Highlighterként használva pedig kihangsúlyozhatjuk vele a szemhéjunkat, arccsontunkat, vagy akár a dekoltázsunkat is. Instant szerelem, hamarosan teszt lesz róla! :)
Az ajakradírral is már régóta szemeztem, mivel az év 365 napján száraz a szám, gondoltam nem veszíthetek. Ez a borsmenta és csoki ízesítésű radír egyszerre hatékony és fincsi! A krémrúzs pedig szuper intenzív színű, habár a tartósságával nem vagyok teljesen elégedett, ugyanis nálam nem egyenletesen kopik, hanem darabosan. A krémrúzshoz és a bőrszínezőhöz is 50%-os akcióval sikerült hozzájutnom!   

A többi szerzeményért kattintsatok a tovább gombra!



The Body Shop - Teafás pórusösszehúzó
The Body Shop - Teafaolaj

Sok pozitív véleményt olvastam a teafaolaj jótékony hatásairól, az arclemosó szappanom is teafaolajos, így kíváncsi voltam, a tömény olaj mire képes. Nem vagyok igazán pattanásos, azonban ha kijön rajtam, szeretném minél gyorsabban eltüntetni. Aznap éppen volt egy-két tesztalanyom hozzá, így gyorsan ki is próbáltam. Szuperül teljesített, álmomban nem gondoltam volna, de reggelre nem gyulladtak be, vagy fakadtak ki a pattanások, hanem szépen lementek a kis dudorok!! 
A pórusösszehúzót csak pár alkalommal próbáltam, így arról még nem tudok nyilatkozni. 


Essence - Almás-fahéjas puncs illatú kézkrém

A Müllerben sikerült lecsapnom az egyik essence téli kiadású kézkrémre mindössze 445.- Ft-ért. Isteni almás-fahéjas illata van, az én nem túl száraz kezeimnek bőven elegendő hidratálást nyújt, talán egy picit gyorsabban is beszívódhatna. Ha jól tudom, már a Rossmannban is kaphatóak ezek a termékek!

   
 CadeaVera - CV Face 25+ Hidratáló nappali krém normál és vegyes bőrre 

Ez csupán egy 5 ml-es teszt kiszerelés, de éppen kapóra jött, mivel egy olcsóbb éjszakai hidratálót keresek a mostani mellé. Igaz, hogy ez nappali krém, de az éjszakainak sajnos nem volt tesztje, gondoltam akkor előbb ezzel teszek egy próbát.

  
      Travalo parfümszóró

Több oldalon is találkoztam mostanában ezzel a praktikus parfümszóróval, nekem végül a Rossmannban sikerült beszereznem. Eddig sosem mertem magamnál hordani a kedvenc parfümömet, viszont sokszor jólesne felfrissíteni magamon az illatot.


Arany-pasztell karperecek - Turkáló

Épp csak beugrottam a Corvin Hádába, végül, amit szerettem volna nem találtam, de ezekkel a karperecekkel boldogabban távoztam. Mindössze 390.- Ft volt a két darab!


Szívecskés ing - Atmosphere (Cream)

A Corvinból kifelé jövet még beugrottam a Cream-be. Annyira nem voltam elájulva a kínálatuktól, a ruháik régimódibbak, mint egy Hádának, viszont jó pont, hogy bizonyos termékekre mindig akciókat hirdetnek. Leginkább a Humana-hoz tudnám hasonlítani, ha abban jártatok már. Kincseket azonban itt is lehet találni, én teljesen odavagyok ezért a fekete-pasztell szívecskés mintájú ingért 1400.- Ft-ért!! 36-os méret, a denevér ujjaknak köszönhetően bővebbnek tűnik, derékrésznél pedig összehúzható. Már az outfit is összeállt a fejemben, már csak a tavasz hiányzik! 



Bucket bag - Mango

Az 50%-os akciós táskák között bukkantam rá erre a "batyu" fazonúra, így került 4795.- Ft-ba. Még feketében is megtaláljátok. A legutóbbi Mangos táskacsalódásom után nem terveztem újabb táskavásárlást az üzletben, de itt találtam meg az álom fazont. Tavaszra, nyárra igazi kis rohangálós darab lesz, több üzlet tavaszi kínálatában is találhattok hasonlókat. 

  
♥ Fekete táska - F&F

Ha létező fogalom a kis fekete ruha, akkor számomra ő a fekete táska! :) Már pár hónapja szerelembe estem vele, de ki akartam böjtölni, hogy leárazzák. Végül eljött az én időm és sikerült 3500.- Ft-ért megszereznem! Shopper fazonú, cipzáras, belül két kisebb zsebbel és minőségi anyagból készült, imádom! Még két másik színben kapható.

Próbáltatok már valamit a fenti termékek közül?

38 megjegyzés:

  1. Én csak a kézkrémet, de beleszerettem az illatába. Amióta megvan mindig gondosan kenegetem a kezemet. :) A Lush ajakradírt már régóta kiszeretném próbálni, de majd egyszer eljön az az idő is! :)
    Nagyon jó dolgokat vettél, egy kis teafaolaj most rám is férne. :/ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sajnos sokszor lusta vagyok krémezni a kezemet, de bedobtam a táskámba, így mindig kéznél lesz és talán jobban ráveszem magam! :)

      Törlés
  2. Istenem csak ennyi az F&F-es táska! én is hónapok óta néztem ki. Megy a telefon anyának , hogy szülinapra ezt kérem. Remélem még lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! :D Remélem még találtok belőle, a Fogarasi Tescoban ez volt az utolsó fekete darab, de lehet, hogy még raktáron is van belőle.

      Törlés
    2. Meg tudjátok mondani, melyik a két másik szín, amiben kapható? :))

      Törlés
    3. Világosbarnában és valami lilás színben láttam még! :)

      Törlés
    4. Naggyon köszönöm, igyekszem én is hamar levadászni ;)

      Törlés
    5. Holnap már veszem is :) itt a szegediben biztos van még :)

      Törlés
    6. Milyen színben vetted? :)

      Törlés
    7. Most értem haza. Feketében vettem meg :) volt ugyan barna de azt annyira nem tudnám kihasználni. A tescoba nem kaptam szatyrot úgyhogy abba belepakolva jöttem haza. Vigyorogtam a buszon , mint a vadalma, annyira tetszik. Te már kipróbáltad?

      Törlés
    8. Én is ezért döntöttem a fekete mellett! Naná, már kétszer is ezzel mentem el és imádom! :D Csak néha nem tudok mit kezdeni vele, ha az ölembe akarom fektetni, mert elég nagy és merev az anyaga, de ez legyen a legnagyobb bajom! :D

      Törlés
  3. Jaj de jó az a szivecskés blúz! :) Meg a táskák is szupik. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is meg van az Ambíció rúzs, és meglepődtem h nálad darabosan kopik le :O Nekem abszolút tartós, és fokozatosan kopik csak meg :/
    A teafaolajos cuccok nekem is nagy kedvenceim :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem is, hogy nálad jókat olvastam ezekről a krémrúzsokról. Ilyenkor megszólal bennem a kisördög, hogy nem azért féláras termékek e, mert régóta tárolják őket? Pedig előtte még le is radíroztam a számat..

      Törlés
  5. Olyan parfüm bigyót én is kaptam tavaly DM parfümtalin, próbáltam is megtölteni, de egyelőre kevesebb sikerrel, pedig a leírás szerint alkalmaztam, és utánanéztem még videón is, így a lehetőségét hogy én vagyok a béna, kizártam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem jutottam oda, hogy megtöltsem, de akkor majd beszámolok róla, hogy működőképes-e! :)

      Törlés
  6. Nagyon szép a szívecskés ing, én is nézegettem már ilyesmit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Általában az egyszínű dolgokat kedvelem, de az ilyen cuki mintákkal le lehet venni a lábamról! :)

      Törlés
  7. Buche De Noel-ről lemaradtam :( bár ma vettem helyette egy másik típusút a mézeskalácsosat, na az is istenkirály:D a Body Shopos kettősből a krém van meg (meg a radírja) én is nagyon nagyon szeretem, szuperül beváltak. A Mango táska nagyoooon tetszik ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de kár.. Habár nálam is nagyon fogyóban van, de annyira bevált, hogy ezután is csak Lush lemosót akarok! :D Remélem, nálam is beválik ez a pórusösszehúzó, de tény, hogy velem nem lesz könnyű dolga! :)

      Törlés
  8. Na én erre az instant alvásra lennék nagyon kíváncsi, mert személy szerint évekkel vagyok lemaradva alvásügyileg, lassan elmehetnék vámpírnak :) A fekete tatyód belopta magát a szívembe, ő tényleg egy örök klasszikus! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan jön róla a teszt! :) Engem nagyon meggyőzött, a korrektor fölé szoktam ütögetni a szemem alá és sokkal üdébb és frissebb a tekintetem tőle, maszk hatás nélkül! :)

      Törlés
  9. Szépek a karkötők! :) A fekete táska is tetszik. Én most egy óriási után vadászok, amibe tényleg mindenem elfér, pl. ha edzeni megyek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ez is elég nagy, de sajnálnám ebben hordani az edző cuccot, inkább valami sportosabb fazonúban! :)

      Törlés
  10. a teafaolajos család maszkjából a megnyitón vittem haza kis tégelyben mintát, bár sokat kenek, de két alkalomra is elegendő mennyiség volt, viszont rájöttem, h az már túlzás a bőrömnek, már messze nem ennyire zsíros és szerencsére problémás se. de kíváncsian várom, mennyire jön be neked, mert akkor ajánlom egy barátnőmnek! ;)
    én kb. 10. arcmosásra kedveltem már meg a lush bruche de noel-t, az elején annyira utáltam szétkenegetni magamon, de már jó a technikám. és a bőröm is kedveli, igaz változatlanul nem a legeslegtisztább érzésem van utána, de legalább nem bosszankodom azon, h minek vettem meg. :)
    a piros ajakszínező brutál, mutasd majd meg nekünk is! és persze a szivecskés blúzt is, nagyon kíváncsi vagyok rá.

    csupa jó dolgot vettél! :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A maszkot még nem próbáltam, de a kis teafaolaj egyelőre nagyon bevált, ha kijön rajtam egy-két rondaság. Sajnos nekem eléggé zsíros a bőröm, igaz pattanások ritkán jönnek elő.
      Én már lassan el is használom a Lush lemosót, de annyira megszerettem, hogy valami hasonlót szeretnék helyette. :)
      Rendben, igyekszem mindent megmutatni! :D

      Törlés
  11. Nagyon klassz dolgokat vettél!Mangós táska nagyon nagyon tetszik,szeretnék én is ilyesmi fazonú táskát a tavaszra.A Lush termékeket nagyon szeretném kipróbálni,már régóta szemezek velük,sajna nincs erre üzletük,így nem tudom élőben szemrevételezni a termékeiket.Remélem itt mifelénk is van már a Rossmannokban Essence kézkrém a tavalyiakat is tök szeretettem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Kb. az összes boltot bejártam ilyen fazonú táskáért, de végül emellett döntöttem! :) Oh, de kár.. Pedig egyszer be kell menni egy Lush-ba, mert azok az illatok! :DD

      Törlés
  12. óóó,azok a karperecek (is) mennyire jók! :9

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nem gondoltam volna, hogy turiban ilyen jó kis ékszereket lehet kifogni! :)

      Törlés
  13. Travalo-t melyik Rossmannban találtál? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Árkádosban, de ott is a pénztárnál kell kérni, mert a pult mögött tartják a parfümöknél! :)

      Törlés
    2. Köszönöm, a jövő héten meg is nézem :)

      Törlés
  14. Nagyon jók a karkötők és a blúz!
    Én is most vettem meg a CV 25+ krémet, de nekem annyira nem vált be, kicsit zsírosabb lett tőle a bőröm, szerintem a 25 év alattit kellett volna megvennem, bár már elmúltam 28 is, mostanában 18 évesként viselkedik a bőröm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Uh, akkor attól félek, nekem sem lesz az igazi, mert alapjáraton is elég zsíros a bőröm. Még szerencse, hogy csak a mini kiszerelést vettem meg belőle.. Ne aggódj, én is elmehetnék tininek a bőrömmel! :D

      Törlés
  15. Óh, ez a szívecskés blúz annyira gyönyörű, kíváncsian várom hozzá az outfit posztot!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Mindenképpen tervben van, már alig várom, hogy ilyen lengébb ruhákat lehessen hordani! :)

      Törlés