Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. január 9.

Sale Tour - avagy miket vettem a leárazásokon


Az ünnepi forgatag és a sok lakás körüli teendő után én is alig vártam, hogy bevessem magam a leárazásokba. Most is konkrét célokkal indultam neki az üzleteknek és habár számomra elég nagy csalódás volt a kínálat, sikerült beszereznem, amikre a leginkább vágytam! 

Kattintsatok a tovább gombra a szerzeményekért!


Farmering - Bershka (3995.- Ft helyett 2995.- Ft)

Egy jól kihasználható farmering már ősz óta szerepelt a listámon, de rettenetesen drágállottam az árukat. Ez a darab viszont azonnal megtetszett, a kis hímzés a vállán nagyon feldobja és olyan romantikussá teszi. Igaz, hogy rövid ujjas darab, de kardigán, vagy pulóver alá így is felvehető és már most érzem, hogy nagy kedvencem lesz a melegebb idő beköszöntével! :)
Akik farmeringet keresnek, most nagyon tudom ajánlani a Bershkát, mert már 1990.- Ft-tól kínálnak egyes darabokat. 


Mintás ing - New Yorker (4990.- Ft helyett 1990.- Ft)

Nem árulok el nagy újdonságot, hogy 2013 a smaragd éve lesz! Hát nekem nem is kellett ennél több, rögtön vérszemet kaptam, hogy a gardróbom kínálatát egy-két zöld darabbal bővítsem. A vörös hajam ráadásul pont kapóra jön "indokként", szerintem nagyon szépen felerősíti egymást ez a két szín. Először egy sima smaragd felsőt szerettem volna beszerezni, de nem találtam olyat, ami igazán tetszett volna, de biztos vagyok benne, hogy a basic részlegek hamarosan elárasztanak majd minket ilyen darabokkal. Így végül ezt az inget hoztam haza magammal, mert nagyon megtetszett a mintája, az anyaga pedig áttetsző, így akár egy egyszerű szoknyát, vagy nadrágot is feldobhatunk vele.
Természetesen nem csak a smaragdzöld lesz idén a divat, hanem a zöld összes árnyalata közül szemezgethetünk majd.   


Zöld lógós fülbevaló - SIX (1790.- Ft helyett 800.- Ft)
Bedugós fülbevaló - SIX (1490.- Ft helyett 550.- Ft)

Aminek a legeslegjobban örültem (na jó, a farmering után) az pedig ez a méregzöld fülbevaló. Már régebben is kinéztem magamnak, de a teljes árat még a fülbevaló mániám mentségére fogva is sokalltam érte, de ennyi pénzért már nem volt kérdés, hogy elhozom.
A kis ezüst szélű, bedugós fülit pedig nem tudtam otthagyni, szerintem nagyon elegáns és sok mindenhez viselhető darab.


Hajfánk - H&M (790.- Ft)

Úgy tűnik, engem is utolért a hajfánk őrület! Mindig is szerettem kontyba felfogva hordani a hajamat, ezt a kis fánkformát pedig tényleg nagyon praktikusnak gondolom. 
Egyébként a H&M akciós kínálatában elég nagyot csalódtam, olyan tavaly nyári! ruhákat kínálnak ráadásul vállalhatatlan állapotban, hogy nem igazán tudom mire vélni. Nem a szezonközi leárazás lenne a lényeg? 

Ha viszont a jó oldalát nézzük, így nem terheltem random felindulásból vásárolt ruhákkal a gardróbomat és a pénztárcámat sem. Viszont kozmetikumok terén kicsit jobban elengedtem magam, mert nagyon hajt a kísérletezési vágy, még több új terméket szeretnék kipróbálni a jövőben. 


Lush - Buche De Noel arctisztító (2500.- Ft helyett 1250.- Ft)

Annyi jót olvastam róla több blogon is, hogy muszáj volt kipróbálnom. Ezért tesztet sem szeretnék írni, hiszen sajnos kifutó termék. Annyit viszont elárulok, hogy imádom! Érezhetően tiszta és puha lesz utána a bőröm, így a kicsit macerásabb használatot is megéri nekem. Ha még találtok belőle, mindenképpen csapjatok le rá! 


Lush - Dream Steam toniktabletta (1190.- Ft helyett 595.- Ft)

Szintén a Lush akciós kínálata között bukkantam rá erre a toniktablettára. Arcgőzölésnél egy tál meleg vízbe kell beledobni és úgy hajolni a gőz fölé. Tegnap már kipróbáltam, hamarosan jön a teszt is róla! :)
Szerintem érdemes körbenézni a Lush kifutó karácsonyi termékei között, mert most féláron juthatunk hozzájuk. A honlapjukon is megtaláljátok az akciós termékek listáját. 


Yves Rocher - Plaisirs Nature vaníliás tápláló ajakbalzsam (750.- Ft)

Krémmánián többen is dicsérték az Yves Rocher ajakápolókat (kivéve a gyümölcsös változatát), gondoltam én is teszek velük egy próbát. Ez a vaníliás változat többek között Bourbon vaníliát, karitévajat, ricinusolajat és jojoba olajat tartalmaz. 


Yves Rocher - Le Soin Vegétal Corps bársonyos hidratáló testápoló (2300.- Ft helyett 1150.- Ft)
Pumpás adagolófej (190.- Ft)

Azt hiszem, most már végérvényesen elvesztettem az Yves Rocher szüzességemet, mert teljesen beleszerettem ebbe a testápolóba. Nagyon szimpatikus az üzletben egyébként, hogy szinte minden termékből találunk kint tesztet, így megszagolhatjuk, magunkra kenhetjük és "ízlelgethetjük" a dolgokat. :)
Legutóbb Avonos testápolót használtam, de az a változat nem igazán jött be nekem, így szükségem volt egy újra. Kimondottan olyan terméket szerettem volna, aminek pumpás az adagolója, mert sokkal takarékosabban és komfortosabban használható. Így nagyon megörültem, amikor az Yves Rocher kínálatában megtaláltam ezeket a külön megvásárolható pumpákat mindössze 190.- Ft-ért! 


Kiváltottam a törzsvásárlói kártyámat is, amihez ezeket az ajándékokat kaptam. Környezetbarát bevásárlótáska, termékminták és két hónapig felhasználható kedvezményekre jogosító szépségkártya. Azt hiszem, hamarosan vissza kell térnem! :) 


Alverde - körömerősítő szérum (1199.- Ft helyett 899.- Ft)
Alverde - körömápoló krém, sárgabarackos (699.- Ft helyett 524.- Ft)

Még a DM-es 100 pontos jegyzetfüzet mellé járt egy 25%-os kedvezményre jogosító alverde kupon, így sikerült pár száz forintot spórolnom rajtuk. Krémmánián nagyon pozitív véleményeket olvastam mindkét termékről, remélem az én lemezes körmeimen is segítenek majd. Mindenképpen beszámolok, ha javulást tapasztalok.


Essence - Stay all day corrector (849.- Ft)

Szükségem volt már egy korrektorra a szemem alatti karikák enyhítésére és eddig erről az essence krémes korrektorról jókat hallottam és az ára sem volt vészes, így teszek vele egy próbát.

Ismeritek valamelyik terméket ezek közül? Ti miket vásároltatok mostanában?  

48 megjegyzés:

  1. A zöld fülbi, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, már alig várom a tavaszi időt hozzá! :)

      Törlés
  2. Pont ma néztem ki magamnak én is ezt a zöld fülbevalót, de lebeszéltem magam, pedig nagyon tetszik. Vettem helyette egy másik zöldet:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vacilláltam, mert kicsit extrémebb darab, de egy egyszerű szetthez pont ezeket szeretem! :) Milyen a te zölded?

      Törlés
    2. Az enyém egyszerű csepp alakú, majd fotózok, mert vettem még hajbavalókat is.

      Törlés
    3. Jaaaa és hajfánk szuper! Nekem nyáron a melegbe jó szolgálatot tett, amikor a 40 fokba már semmi sem állt jól, csak megcsináltam így a hajam és úgy néztem ki, mint aki rengeteget bíbebelődött vele. Ráadásul nagyon jól tart.

      Törlés
    4. Akkor majd meglesem a fülbidet! Egyetértek, ma avattam fel és egész nap tartott a hajam! :))

      Törlés
  3. Szép a zöld fülbi :) Hajfánkot meg én is akarok venni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én ma avattam fel, egész nap tartott a hajam, imádom! Szeretnék még pár masnit beszerezni mellé. :))

      Törlés
  4. Ó, igen...én is imádom az Yves Rochert és a termékeiket ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek! :) Neked mik a kedvenceid tőlük?

      Törlés
  5. Az essence korrektoron újítottak? Nem ilyen volt a külseje...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most vettem először, de valószínű, hogy újítottak, mert a régiből is láttam még kint két darabot.

      Törlés
  6. Jaj de jó kis dolgok! :) már alig várom, hogy mehessek vásárolni én is :) olyan jó az a hajfánk is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Terápiás hatása tud lenni, az biztos! :DD

      Törlés
  7. Én csak pénteken készülök vásárolni, remélem azért marad még valami :) Köszia tippet a farmeringre, én is nagyon szeretnék, majd benézek a Stradivariusba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még találsz, habár eleve nem egy nagy durranás a mostani kínálat.. Bershkába menjél farmeringért! :D

      Törlés
  8. Üdv az Yves Rocher klubban! :) A tusfürdőiket is mindenképpen sasold meg, én a gránátalmásba szerettem bele! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. huh, az essence korrektorról és a két alverde körömápolóról mindenféleképp egy tesztet kérek! :) az yves rocher szüzességemet pedig én is elszeretném már veszíteni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervben vannak, igyekszem majd hetente befotózni a változást a körmeimen! :) Sokáig csak kerülgettem egyébként az Yves Rocher-t, mert drágának hittem őket, holott teljesen pénztárcabarát áraik vannak! :)

      Törlés
  10. Wow, a zöld füli nagyon tetszik és az Alverde teszteket én is nagyon várom ! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Lesznek mindenképp, már befotóztam a kiindulási állapotot, remélem lesz látható javulás! :)

      Törlés
  11. kíváncsi vagyok a farmeringre, nekem még mindig a gyerekkori ruhadarabomként él a fejemben, egyelőre nem kívántam meg egyet sem.
    én is megvettem a lushos arctisztítót, én nem vagyok tőle elragadtatva, de elhasználom. mármint többen írták, h milyen hiperszuper tisztának érzik a bőrük tőle, nah én egy sima habzó arclemosó (most épp yr-s) után sokkal inkább érzek így. persze ez nyilván bőrtípus és preferencia függő is...

    yr-ból én is szoktam vásárolni, főként tusfürdőt, de már többször nyúltam mellé, mert használat közben megcsömörlöttem/nem szívleltem az illatot. (aztán mindig megfogadom, h ezután ne veszek ott tusfürdőt, de sosem tartom be). viszont pl. a pirosító ecsetem is onnan van, azt kedvelem nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod, nekem is nagy sláger volt régen a farmering! :))
      A Lush arctisztítóval kapcsolatban nekem az a legpozitívabb tapasztalatom, hogy eddig egy lemosó után sem éreztem ilyen puhának a bőrömet! Szinte nem is igényli a hidratálót utána, még a párom is megjegyezte, hogy mennyivel simább lett a bőröm! :D

      Samponjaikat nem próbáltad esetleg? Most azokkal szemezek leginkább!

      Törlés
  12. Jó kis zsákmány :) A Lush-ba tervezek elmenni múlt hét óta, de még nem jutottam el sajna, többi vásárlásomról pont ma csináltam bejegyzést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Remélem, hamarosan te is eljutsz, érdemes "körbeszaglászni" az üzletben! :) Mindjárt meglesem a te bejegyzésedet is! :)

      Törlés
  13. lush...jajjj,úgy imádom őket!
    a zöld lógós füli nagyon szép és a farmering is tuti vétel volt.
    Én holnap megyek a környéken shoppingolni,a karácsonyi utalványaimat elverem,remélem lesz még valami az üzletekben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is jó vételnek érzem őket! :)
      Jó vásárlást kívánok neked mára! :D

      Törlés
  14. Nagyon jó dolgokat vettél, remélem az Alverde körömerősítői Neked is segíteni fognak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Jaj, bárcsak úgy lenne, nagyon ráfér a körmeimre az erősítés! :)

      Törlés
  15. Tetszik a zsákmányod! A farmering nagyon csini, a virág hímzés annyira különlegesség teszi. A vaníliás ajakbalzsamról pedig kíváncsi vagyok mi lesz hosszabb távon a véleményed!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem is a hímzés tetszett meg benne, előtte felpróbáltam egy sima darabot, de a romantikus stílus áll igazán közel hozzám! :) Akkor igyekszem majd az ajakápolóról is beszámolni! :)

      Törlés
  16. Nagyon klassz dolgokat sikerült vásárolnod!A zöld füli nagyon nagyon szép!A vörös hajaddal tuti,hogy nagyon jól mutat rajtad!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azt hiszem ideje több zöld dologra szert tennem! :)

      Törlés
  17. ooo te jo eg, mennyi szuper cucc:) nekem is faj vmilyen jo kis farmeringre a fogam, ez meg tenyleg nagyon szep, romantikus:) az yves rochernek meg egyszeruen nincs parja, minden termekuk kivalo minosegu:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Farmeringet többféle fazont is találsz a Bershkában, hosszú ujjú változatokat is! :)

      Törlés
  18. Jó dolgokat vettél! :) Én a korrektorra vagyok nagyon kíváncsi. :)

    VálaszTörlés
  19. A zöld fülbevaló nekem is egyből szemet szúrt, kiváló választás! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Mostanában tényleg kattanásom van ezekre az extrémebb darabokra! :)

      Törlés
  20. Én is Yves Rocher függőségben szenvedek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem lassan én is elmondhatom magamról! És ehhez még hozzájöhet a Lush, The Body Shop.. :D

      Törlés
  21. Most már nekem is kell hajfánk :D remélem nálunk is lesz a H&M-be !

    VálaszTörlés
  22. nagyon szép az a zöld füliii woow :-)

    VálaszTörlés
  23. Nagyon szép a blúz meg a fülbevaló!

    VálaszTörlés