Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 5.

Bokacsizma 1490 Ft-ért?


Tegnap a Váci utcai Müller outletet vettem célba, de mivel semmi kedvemre valót nem találtam (egyelőre), utána még betértem pár üzletbe. És milyen jól tettem! A New Yorker-ben akadtam rá erre a csau színű szegecses bokacsizmára, mindössze 1490.- Ft-ért! Az ára 9490.- Ft-ról indult, azóta a címketömegből ítélve több leárazáson is átesett. Megtalálható még fekete-ezüst szegecses változatban is. Cipők és táskák terén mindenképpen érdemes még szétnézni a boltban, ugyanis 890 és 2990.- Ft között találhatóak a csizmák, táskák pedig 1490 és 1990.- Ft között. Aki lemaradt volna az F&F-es fekete bokacsizmáról, itt megszólalásig hasonlót talál most. Nagy volt a kísértés, hogy ennyi pénzért több cipőt is magammal hozzak, de végül győzött a tudatosság!
Az üzletben pedig találkoztam egy nagyon kedves hölggyel, aki elárulta, hogy 60 éves, de a mai napig imádja a divatot és nem tud ellenállni egy szép cipőnek, vagy táskának! Meg kell jegyeznem, hogy valóban nagyon stílusosan volt felöltözve és ezzel sikerült egész napra mosolyt csalnia az arcomra!

Nézzétek meg, mikre sikerült még lecsapnom!


Smaragdzöld köves medál - Bijou Brigitte (2990.- Ft helyett 1300.- Ft)
Gyöngyös virág medál - Stradivarius (3595.- Ft helyett 595.- Ft)

Lassan ékszerboltot nyithatnék, de nem tudok leállni a bizsuvásárlással. A smaragd köves medál rögtön belopta magát a szívembe, igazi feltűnő darab. A másik medált pedig vétek lett volna otthagyni 595.- Ft-os áron. Imádom az ilyen antik hatású, hosszan lelógó láncokat! :) Érdemes a bizsukat is alaposan szemügyre venni a Stradivarius-ban, mert több ezer forinttal olcsóbban juthatunk most hozzájuk, többek között gallér nyakláncokhoz és láncos-fonott karkötőkhöz is!   




A Bijou Brigitte-ben is érdemes szétnézni, mert romantikus, tavaszi ékszereket is találhatunk a leértékelt áruk között (tükrös, madárkás medált, fülbevalót stb...)!


    Peplum szoknya - Stradivarius (3995.- Ft helyett 1995.- Ft)

Nagyon régóta vágytam már egy peplum szoknyára és mivel egy bézs darabra is szükségem volt, így két legyet ütöttem egy csapásra! Divat ide vagy oda, nekem iszonyúan bejön ez a peplum fazon, mert előnyösen formázza a derék és csípőtájékot. 

Ti is lecsaptatok már esetleg ezekre a bokacsizmákra?           

66 megjegyzés:

  1. én ugyanezt a csizmát vettem 290re leárazva..
    én mindig szórakozásból, kíváncsiságból lekaparászom az alsóbb címkékeket, az enyém is volt 1500, de ezek szerint még tovább árazták..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azta!! :D Pedig én tegnap voltam az üzletben, de már máskor is észrevettem, hogy eltérő árakkal dolgoznak! Én is mindig vissza szoktam nézni az eredeti árukat és büszkén konstatálom, hogy milyen jó vételt csináltam! :D

      Törlés
    2. elég durva hogy mennyire különböznek egyes városokban az árak..de én ennek csak örülök :)
      majd légyszi rakj ki vele valami outfitet , mert én mindig nemtudom mivel kéne felvenni..

      Törlés
    3. Mindenképpen tervben van egy outfit vele, habár én inkább tavaszra szánom. Bézs-pasztell ruhákkal szerintem jól mutat, mint pl. ez a peplum szoknya, de akár a most divat smaragd színekkel is! :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Hajrá! Majd írjál, miket sikerült zsákmányolnod! :D

      Törlés
    2. Teljesen felháborodva jöttem ki a szegedi NY-ből , mikor megtudtam, hogy már nem árulnak cipőt :S Bánatomban turiztam egy jót / Farmering, magasderekú naci, mamascarft sál és egyebek de pont annyiért amennyi a bokacsizmád volt :) /

      Törlés
    3. Oh, basszus! Viszont jó dolgokat sikerült kifognod a turiban, farmeringre én is sokáig vadásztam, de végül nem találtam, most egy bőr mellényke a szívem vágya! :D

      Törlés
    4. Ma utazok haza Pestre szóval lehet , hogy benézek vmelyik közel eső NY-be :) Hátha találok valamit :)

      Törlés
    5. Drukkolok, sajnos én nézegettem más New Yorker-eket, amik éppen utamba estek, de ott már mindenhol az új kollekció darabjai voltak (főleg lábbelik terén).

      Törlés
    6. Semmi nulla :( Bánatomban vettem 3 F&F-es harisnyát :) egy norvégmintásat, egy pöttyöset és egy sima feketét, mind jó vastag :)

      Törlés
    7. :( Viszont jól hangzanak ezek a harisnyák! Mennyiért voltak?

      Törlés
  3. Az a csizma, óóó te jó ééég... :)!!!! Nagyon tetszik, kár hogy most épp ágyhoz vagyok kötve, úgyhogy erről sajnos valószínűleg lemaradtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, jobbulást kívánok és gyógyulj meg mihamarabb! Esetleg nem tudsz valakit megkérni, hogy vegyen egyet a méretedben? Ennyi pénzért akár a rizikót is megéri! :)

      Törlés
  4. Nagyon jó dolgokat sikerült (megint) kifognod! A gyöngyös medálért oda vagyok, nagyon szép levendula színe van :) Olyan jól sikerültek a képek is, imádom, szépen sütött a nap? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hihetetlen, hogy az első számjegyet elhagyva került ennyibe! :) Az az igazság, hogy a képeken még én is meglepődtem, mert egyáltalán nem volt napos az idő, de igyekeztem az ablak előtt fotózni! :D

      Törlés
  5. akarok olyan csizmát! Vajon van még belölle?
    Jó dolgokat fogtál ki nagyon ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Vörösmarty tériben még biztosan maradt, habár a méretek fogyóban vannak..

      Törlés
  6. Néztem azt a csizmát, de nekem nem volt kényelmes. Itt is annyiért adják amennyiért vetted. Nekem feketében tetszett egykor külsőre. Az a baj a NY-es cipőkkel h. fél év gari van csak és kb. kínai boltos minőség, nem igazán tartósak.
    Én egy "plüssös" sálat vettem 890Ft+egy szegecses szíves vékony övet 290Ft volt tegnap. Itt eléggé lefosztották már a boltot, korábban kellett volna benéznem. Kint a tavaszi kollekció (kiegészítők), sok neon vacak, nekem nem jön be.
    Jó dolgokat vettél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a boltban tettem vele pár kört, remélem, hogy élesben is beválik. A feketén nekem az ezüst szegecsek nem tetszettek, ha ilyen bronzos lett volna azon is, akkor elhozom! :) Ennyi pénzért a minőségét sem bánom, lassan már minden kínai minőség..
      Hú, azok a neon cuccok nekem sem jöttek be!

      Törlés
  7. Ez a csizma nagyon tetszik!! Szerintem én is szétnézek:)

    VálaszTörlés
  8. A csizma nagyon jól néz ki, meg kéne néznem. Volt még belőle méret? Vagy csak 42-es...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Vörösmarty tériben a barnából az utolsó előtti 39-est hoztam el, a többi 40-42-es volt, de feketéből még több darabot láttam!

      Törlés
  9. Én messze elkerülök minden üzletet, mert szükségem igazán semmire sincs, és mivel anyagilag nem állok stabilan, 1490 Ft vagy 290, mindegy, nem tervezett kiadás nem fér bele.
    De egyébként nagyon baba a csizma, nagyon tetszik, remélem látjuk mihamarabb akcióban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tudom megállni a leárazásokat, de mielőtt megveszek valamit, 10-szer is végiggondolom, hogy ki tudom-e majd használni a későbbiekben. Ilyen elegánsabb cipőre viszont már nagyon szükségem volt, a peplum szoknya pedig még az őszi kívánságlistámon szerepelt! :D

      Törlés
    2. Nekem muszáj nagyon szigorúnak lennem, bár valószínű magamra beszéltem volna a csizmát én is, de épp ezért inkább nem is megyek üzlet közelébe. Sajna muszáj szorosra húznom a gatyát, mert munkanélküliként nem könnyű... :(

      Törlés
    3. Hasonló cipőben járok én is, habár most a napi 12 órás munkahelyi robotolást (kihasználást, megalázást) inkább tanulásra váltottam!

      Törlés
  10. NAGYON SZÉP EZ A BOKACSIZMA ÉS A SZOKNYA IS :)

    VálaszTörlés
  11. Én is néztem a cipőket de csak 41-42 volt már. :(
    A szoknya is csodaszép meg a zöld köves medál is. Igazából minden. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de kár.. Itt még maradt egy 39-es a barnából, én az utolsó előttit hoztam el belőle! Nem próbáltad más üzletükben?

      Törlés
  12. Nem is értem, hogy maradhatott annyi ebből a csizmából, hogy szinte az ember után dobják:O Nagyon szépek a bizsuk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, közel 10 ezer forintért én sem hoztam volna el, akármennyire tetszik! :D Köszönöm!

      Törlés
  13. Nagyon jó dolgokat vettél! :D
    A levendula színű medál nagyon tetszik a fotókkal együtt! :D
    Gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Remélem, neked is sikerül jó dolgokat kifognod a héten! :)

      Törlés
  14. Szia! Hálás vagyok ezért a posztért, elmentem a New Yorkerbe és találtam egy fekete 36ost, ugyanannyiért :)). Meg egy lila szoknyát 290 ftért :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, nagyon örülök neki!! Oh, azt a szoknyát nem is láttam! :O

      Törlés
  15. OMG! Kétszer is el kellett olvasnom a bejegyzés címét, mert azt hittem, nem látok jól! Bakker, naggggyon jó cuccokat vettél! :) Én vasárnap voltam a NY-ben, 890-ért van egy rahedli sál, abból hoztam el 3-at.
    Ja, és a bizsubolt-feeling nálam is ismerős :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Köszönöm! Én is nézegettem a sálakat, de épp a múlt héten vettem egy kendőt már a tavasz jegyében, így vissza kellett fogni magamat! :) Cipőkből nem találtál?

      Törlés
  16. Wow! Nem semmi az a csizma! Ennyiért nagyon megérte. :) A többi dolog is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok vele, ráadásul már nagyon hiányzott a ruhatáramból egy elegánsabb csizma! :)

      Törlés
  17. le a kalappal! micsoda csodás csizma, és micsoda szerencse :D jókor voltál jó helyen!:) azt hiszem ezzel szemezgettem én is, de akkor még horriblis összegekért vesztegették, így viszont abszolút érdemes volt megvenni, a medálok pedig csodaszépek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most tényleg nagy szerencsém volt! :D Pont arra gondoltam, hogy mennyire szerettem volna a Deichmann-os hasonló szegecses bokacsizmát, de annyi pénzért nem vettem volna meg, erre szembejött velem a hasonmása! Biztosan bevonzottam! :D

      Törlés
  18. Nagyon jól néz ki ez a csizma!!Remélem lesz vele outfit,meg a peplum szoknyával is!Annyira tetszik ez a peplum fazon,csak sajna nincs olyan alakom,hogy ilyet tudjak hordani:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Tervben van mindkettő, csak legyen egy kicsit tavasziasabb idő, mert ilyenkor nem szívesen nyúlok a világosabb színekhez. :) Oh, nekem is van mit takargatni, de ez pont előnyösen formáz a kritikus területeken! :D

      Törlés
  19. Imádom az ilyen színű csizmákat! Viseld egészséggel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! Én is nagyon szeretem ezt a barna árnyalatot, még ha a fekete is most a divat! :)

      Törlés
  20. Nekem nem annyira a stílusom a csizma, de nagyon jó vétel volt, az biztos! Az ékszerek viszont annál inkább tetszenek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon megtetszettek a szegecsek rajta, igaz, ritkán hordok magasabb sarkú csizmákat, de éppen itt az ideje! :)

      Törlés
  21. A csizma nagyon jó (főleg ennyiért). A kommenteket látva remélem kedvez nekem a szerencse (nagy lábam van) és találok még én is :)
    Az ékszerek is nagyon szépek, jó vétel volt minden. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és üdvözöllek a blogon! :)
      Nekem általában 40-es cipők jók a lábamra, de ebből a fazonból most a 39-es passzolt. Ha budapesti vagy, akkor a Vörösmarty téri üzletbe menjél, máshol már nem nagyon láttam belőlük.

      Törlés
    2. :)
      Sajnos vidéki, de hétvégén megyek Bp-re és remélem sikerrel járok. 2 hete kb egy platform cipőt sikerült vennem a New Yorkerbe 890Ft-ért :D Bár már én is fogtam ki 290ft-ért cipőt, de mostanság ritka. Mondjuk ezek a cipők méretben érdekesek. Alapból 41-es a lábam. Viszont innen van 40-41-42-es méretben is . :)

      Törlés
    3. Akkor az szuper vétel lehetett ennyi pénzért, remélem, most is sikerül lecsapnod rá! :)

      Törlés
  22. Sziasztok ;-)
    Én is olvasgatlak ám ;-)
    Az Allee New Yorkerben ma egy dzsekit vettem 1490.- Ft.-ért.Egy boleró szerü kardigánt 890.-Ft.-ért de más jó dolgok is vannak még.
    Nézzetek be.
    Évi :-)

    VálaszTörlés
  23. Ezt a csizmát megvettem én is a fekete Wedge sneakers-szel együtt, de sajnos nekem pár használat után a cipzárja megadta magát az egyik felén :( valahogy a cipzáros cipőkkel sosincs szerencsém :S meg kellene már tanulnom, hogy aminek nem belül van a cipzárja, az az én lábamra nem jó :/ pedig amúgy nagyon belezúgtam én is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de kár érte.. Nem lehet garanciával élni? Mondjuk, erről én sem raktam el a számlát. Én is érzem, hogy egy kicsit akad, meglátjuk, meddig fogja bírni! :)

      Törlés