Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 27.

Müller outlet update


Szombaton facebookon már láthattátok a Müller outlet zsákmányomat, nem is terveztem külön posztot írni róla, de végül meggondoltam magam, mert úgy érzem, hogy ezek a termékek mindenképpen megérdemelnek egy bejegyzést. Hátha ezzel nektek is tudok egy kis segítséget nyújtani, ha legközelebb arra jártok.
Swatchok és a többi szerzemény a tovább gomb után!



Ezeket a Make Up Factory krémes szájfényeket éppen akkor pakolták ki, amikor a boltban jártam, darabjukat 600.- Ft-ért! Aki esetleg nem ismerné a márkát, egy német, high end sminktermékeket gyártó cégről van szó, dekorkozmetikumokat és körömlakkokat forgalmaznak.
Láthatjátok, hogy még a védőfólia is megtalálható rajtuk, így senki sem kontárkodott beléjük. Szinte a teljes színskála fellelhető volt, a nude szájfényektől kezdve egészen a sötét bordóig minden. Én a 20-as és az 55-ös árnyalatokat választottam, az egyik egy sötét pinkes tavaszi szín, a másik pedig egy klasszikusabb vörös.




Bevallom, egyáltalán nem rajongok a szájfényekért, sokkal inkább rúzs párti vagyok, mert vagy legyen egy látványos szín a számon, vagy pedig semmi. 
Ezek a szájfények azonban igazi meglepetések számomra, ugyanis egy rúzs pigmentáltsága és egy szájfény fényessége ötvöződik bennük. Az applikátor sem a megszokott szivacsos végű, hanem ecsetes és elsőre nekem egy kicsit sok festéket vesz fel, így a felesleget a tubus nyakán le kell tisztogatni, de utána már precízen dolgozhatunk vele. Tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de ha azt nézzük, hogy a sminklemosóval eléggé megszenvedtem vele, akkor azt hiszem, tartósnak ígérkezik. Az illata engem kicsit a vaníliára emlékeztet, abszolút kellemes és nem hagy ragacsos érzetet a szánkon. A tubus egyébként számomra teljesen átlagos drogériás megjelenésű (műanyag), a kupak pedig csúnyán begyűjti az ujjlenyomatokat. 
Egyébként a Make Up Factory-tól érkeztek még rúzsok, szemhéjfestékek és gyönyörűséges körömlakkok is (800.- Ft-ért), szerintem érdemes elnézni, péntek este töltötték fel a készleteket. :)

    
Újabb Artdeco - Dita termékek is érkeztek, pirosítók, rúzsok, szempillaspirálok, beauty boxok. Én egy Kompakt Púderre és egy spirálra csaptam le. A púderrel nagy szerencsém volt, mert 01-es árnyalat, már ha egyáltalán létezik többféle színben is, mert a leírás alapján, a bőrön láthatatlan.


A púder tokján szintén megtalálható Dita logója, belül a tükrön pedig egy cuki: Beauty is Art felirat olvasható.


A szájfények fölött keressétek, igyekeztem több rétegben is felvinni, hogy valamennyire látható legyen. Egy nagyon finom púderrel van dolgunk, amin észrevehető egy kis fényvisszaverő hatás. Kipróbáltam egy redősebb területen is a kézfejemen és tényleg sokkal egységesebb lett a bőrkép. A mattító hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de úgy gondolom, 1500.- Ft-ért már megérte. 


Erre a spirálra csak azt tudom mondani, hogy ha még találtok belőle, 1000.- Ft-ért mindenképpen csapjatok le rá! Gyönyörűségesen szétválasztja a pillákat, nem póklábasít, nem tapasztja össze őket. A keféje egy semmi extra, dundi kialakítású, de valamit nagyon tudhat! :)
Ezúttal Gergő sem maradhatott ki a jóból és egy Esprit (1500.- Ft) valamint egy Replay (2000.- Ft) After Shave-vel lett gazdagabb, úgyhogy üzenem a pasiknak, néha érdemes ránk hallgatni! :) 

Esetleg ezek közül ti is beszereztetek már valamit? Milyen high end kozmetikumot próbálnátok ki legszívesebben? 

22 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolgokat vettél! :)

    VálaszTörlés
  2. huha minden nagyon tetszik, kár, hogy nálunk nincs müller outlet :(

    VálaszTörlés
  3. Na most már tényleg nagyon pipa vagyok, hogy soha nem is voltam még müllerben :D
    (vagy örüljek, mert tárcakímélő?.. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát így legalább nem érzel ellenállhatatlan vágyat, hogy hetente elnézz, nem jött-e valami újdonság! :D Én is azzal nyugtatom magam, hogy hamarosan bezárnak. :)

      Törlés
  4. Jajjj de szépek!...Ahh én se jutok el soha:-)

    VálaszTörlés
  5. Én most ArtDeco-kattanásban szenvedek, jajj lesz nekem ha én bemegyek ebbe az Outletbe...! :-/ A kompakt púder és a feliratos tükör...kész vagyok tőle! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mire szeretnél lecsapni? Én is odavagyok tőle, az egész olyan csajos és stílusos, öröm kézbe venni! :)

      Törlés
  6. Köszönöm csajok, édesek vagytok! Puszi! :)

    VálaszTörlés
  7. Az a feliratok tükör imádni való! :D
    A szájfények is nagyon tetszetősek, főleg mert ilyen intenzív a színük.
    :D :D
    Egyszer remélem én is találok valahogy egy ilyen feliratos tükrös púdert vagy
    valamit, mert most nagyon beleszerettem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, én is odavagyok a kis tükörért, meg az egész tok olyan imádni való! :D
      Nekem is az intenzív színük miatt tetszettek meg! :)
      Remélem, sikerül hasonlót találnod, ebből már sajnos nem láttam többet..

      Törlés
  8. én még 3-4 hete voltam és akkor két parfümöt hoztam el (egy hally berryt-t, sosem próbáltam még korábban) meg egy mexxx-et, ebből se volt még lila illatom). és hoztam két körömdíszítő essence izét is, 100-100 forintért. :)

    lehet, h valamikor még visszalesek, 1-2 pirosítónak örvendnék.

    a szájfényeket pedig muti meg az ajkaidon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egy jófajta pirosítóra fáj a fogam, szerintem én is visszanézek még értük! :) Ha látnál, mindenképpen kiálts! :D
      Igyekszem, csak állvánnyal nem szeretek vesződni és nem mindig van, aki lefotózzon.

      Törlés
  9. Egy Clinique spirálon kívül(ajándék), még soha nem volt high-endes sminkcuccom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egy Clinique spirál volt az első ilyen termékem, aztán hosszú ideig semmi, amíg be nem tettem a lábam a Müller outletbe! :D

      Törlés
  10. Nem úgy volt, hogy sajnos február végén bezárnak?:(
    Meddig vannak még?:))) 8.-án fizetés, akkor ha még lesz, rettegjen :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most a legújabb hírek szerint még márciusban is nyitva lesznek, mert még érkezik hozzájuk új árú. :) Úgyhogy hajrá!! :)

      Törlés