Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 23.

StickyGram és kedvezményes kód!


Egy külföldi blogon figyeltem fel először a StickyGram-ra és másnap már le is adtam a rendelésemet. A lényege, hogy az Instagram képeinket egy mágnes lapra nyomják, így dekorálhatjuk vele a hűtőszekrényünk ajtaját, hogy a számunkra kedves pillanatok mindig szem előtt legyenek! :)

További képek a link után!


A weboldalt ITT találjátok, nem kell külön regisztrálni, az Instagram fiókotokkal tudtok belépni. Ezután egy kis mozaik tábla jelenik meg, amire kilenc képet válogathattok, menet közben persze variálhattok rajta. A kilenc darabos mágnes ív költsége $14,99, fizetni PayPal-on keresztül tudtok (szállítási költség nincsen). Európán belül 4-7 munkanapon belüli kiszállítást ígérnek, nekem a feladástól számított harmadik napon már meg is érkezett. Cuki kis kísérőlevelet is mellékeltek hozzá! :) 


A mágnesek egy íven érkeznek, de a bevágás mentén könnyedén szétválaszthatjuk őket. A képek 5x5 cm nagyságúak, nagyjából, ahogy a kijelzőnkön is láthatjuk őket. 

   
Én teljesen elégedett vagyok a rendeléssel és a minőséggel egyaránt, szerintem a  későbbiekben bővíteni fogom a készletemet. Valószínűleg ezeregy más módja is létezik, hogy a kedvenc képeinket egy hűtőmágnesen lássuk viszont, de ennél egyszerűbb és gyorsabb aligha hiszem. A legszuperebb, ha ti is kedvet kaptatok hozzá, a következő kód megadásával $2 kedvezményt kaptok az első vásárlás összegéből: FRIENDJKKT

Mit szóltok a StickyGram-hoz? Hallottatok már róla? Szeretitek a hűtőmágneseket? 

24 megjegyzés:

  1. Wow! Ez nagyon tetszik! :) szuper ötlet! Máris válogatom a képeket :)

    VálaszTörlés

  2. De jó! Erről még nem olvastam, tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök! Magyar oldalon még én sem találkoztam vele! :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Szerintem nagyon ötletes és ajándéknak sem utolsó! :)

      Törlés
  4. Korinna most nagyon jó ötletet adtál!Nemsokára lesz pár barátnőm születésnapja,már annyit törtem a fejemet,hogy mivel lepjem meg őket,de semmi nem jutott eszembe.De most megtaláltam nekik a tökéletes ajándékot,nagyon szuper ez a hűtőmágnes,tuti siker lesz.Köszi az ötletet!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem hiszed, mennyire örülök ilyenkor, ha a segítségetekre van egy-egy bejegyzésem! *.* Akár régi képeket is feltölthetünk Instagramra (szerintem én is szétnézek majd), így bármiből készíthetünk mágneseket! Szerintem is garantált velük a siker! :)

      Törlés
  5. wow, ez ajándéknak sem utolsó! nagyon jó dolog :)

    VálaszTörlés
  6. jó az ötlet,de...minek nézegeted magadat 3 képen is a hűtőn? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A párommal lakom és ő ragaszkodott a képekhez, ráadásul van, ami egy kedves nyaraláson készült és urambocsá, szeretek ránézni! :)

      Törlés
  7. Köszönöm Csajok, örülök, hogy tetszett nektek! Próbáljátok ki ti is! :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon jó, csak kár, hogy nincs Instagramom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de kár, de legalább akkor nálad nem jön el az az érzés, hogy nekem ez kell! :DD

      Törlés
  9. Láttam már én is külföldi blogon ezt az oldalt, le is könyvjelzőztem az oldalt, de egyelőre még intám sincs. Szóval majd csak utána, de jó hogy írtál róla. :) :D

    VálaszTörlés
  10. amióta láttam nálad facebook-on azóta ezen gondolkodom... annyira jó ötlet, imádom! Csak annyira nehéz lehet kiválasztani a képeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Tényleg nem könnyű választani, én már egy következő rendelésen is gondolkodom! :)

      Törlés
  11. ez mekkora jó találmány! azt hiszem komolyan elgondolkodom rajta, hogy éljek a lehetőséggel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Nekem azért is tetszett meg, mert sokszor lusta vagyok képeket előhívatni, csak a gépen nézegetem őket, így viszont mindig szem előtt lehetnek. :)

      Törlés