Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. március 28.

11 jel, hogy mindig gyerek maradok

Forrás: INNEN



11 jel, hogy felnőttem bejegyzés kapcsán, most az ellen oldalról is szemezgetnék. Következzen egy újabb lista, ezúttal a gyerekes oldalamról. Ja és a fenti idézettel mélységesen egyetértek. :)

1. Sosem fogom megszeretni a sóskát, spenótot, vagy bármilyen főzeléket, aminek furán sűrű az állaga (na jó a lencse és a bab kivétel), csak mert a felnőttek szerint annyira egészséges. :D

2. Ha meglátok egy játszóteret, ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy lecsússzak a csúszdán, vagy ráüljek a hintára. Általában engedni szoktam ezeknek a vágyaknak.

3. Kiskorom óta plüssállat mániában szenvedek, ha nem azt kaptam szülinapomra, karácsonyra, húsvétra, a többi ajándék már nem is érdekelt. Erről csak annyit, hogy legutóbb (az elmúlt másfél évben) egy cicával és egy borzzal is növekedett az állatsereg.

Forrás: INNEN

4. Gyakran hagyják el ilyen és ehhez hasonló artikulálatlan szavak a számat, mint "hjúúúúj, mennyire cukiiii mááár?!", mindezek egy (két) oktávval feljebb a szükségesnél. :)

5. Nem tudok ellenállni egy kozmetikumnak, doboznak, füzetnek sem, ha annak túlságosan is cukiiii a csomagolása, mintája, vagy a borítója.

6. Imádom a rajzfilmeket, a L'ecsót szerintem vagy ötször láttam.

7. Nem bírom elviselni, ha kilóg a lábfejem a takaró alól, mert ugye akkor az ágy alatti szörnyek könnyebben elkapnak. :)

8. Nem vagyok egy számítógépjáték fanatikus, de a Plants vs. Zombies-zal órákig tudnék játszani. :)

9. Évente egyszer kihagyhatatlan az állatkert, persze Zoo csemegével, pereccel és vattacukorral megspékelve. 
 
Forrás: INNEN

10. Nem hiszem, hogy valaha is ki fogok nőni a macis mobiltokból, cicás Jack-dugóból és egyéb eBay-es semmihaszna, ámde cuki dolgokból.

11. Egy Kinder tojással bármikor mosolyt lehet csalni az arcomra. :)

Ti is magatokra ismertek egy-két pontban?

Figyelem, péntek éjfélig még jelentkezhettek a tavaszi nyereményjátékra! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!  

29 megjegyzés:

  1. Aranyos volt, főleg a plüssállatos és az állatkertes rész nagyon igaz rám:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és magadra ismertél egy-két pontban. :))

      Törlés
  2. Korinna tényleg rokon lelkek lehetünk , mert a 7. mondatodat megfogalmazni se tudnám máshogy :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Akkor már nem csak a divatban egyezik az ízlésünk. :))

      Törlés
  3. Plants vs Zombies :)

    https://www.facebook.com/Boglarkagyongyekszerei

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megunhatatlan! Már le kellett törölnöm a gépről, mert függője lettem a játéknak. :)

      Törlés
  4. Nagyon aranyos ez a bejegyzés, és szinte mindegyik igaz rám is :D A Kinder-tojások között akár percekig is képes vagyok néha válogatni, rázogatom, hogy vajon melyikben mi van? A töltött káposzta alvási mód pedig nálam is elengedhetetlen, a szörnyek miatt... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, de jóó! Dettó így vagyok vele én is, a kedvenceim az összerakós figurák, amikkel a csokievés után még el lehet szöszmötölni. :D

      Törlés
  5. Igen a zombis játék!!!!! :) A szörnyekről viszont kiderült, hogy Felfázás és Torokgyulladás a nevük, úgyhogy azért vackolok be mostanság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh, jobbulást kívánok Neked! Egy Kinder tojás, vagy egy jó film nagy segítség ilyenkor (is). :DD

      Törlés
  6. Én is úgy hiszem, hogy ami kilóg a takaró alól, azt leharaphatják a "szörnyek", ezen sokan nevetnek, de most megnyugodtam, hogy más is így gondolja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor én is megnyugodtam, hogy nem vagyok vele egyedül. :D

      Törlés
  7. 16 nap múlva leszek 17 és még mindig igaz az összes, amit leírtál :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én majdnem egy 10-essel vagyok több és még így is igazak rám. :DD

      Törlés
  8. A Kinder tojás az nálam is a mai napig nyerő,és múltkor kb.mint egy 5éves,megkérdeztem nagymamimat,hogy ugye kapok kindertojit húsvétra?:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kértem! :DD Nekem ami a legjobban hiányzik húsvétkor, az a kertben keresgélés az elrejtett ajándékok után. :))

      Törlés
  9. 6, 7, 8 és 11-es pont abszolút igaz rám is! :D :D

    VálaszTörlés
  10. Megint milyen jókat szedtél össze :) A mai napig nem tudom én se elviselni, ha kilóg a lábam a takaró alól.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszettek! :) Látom, sokan vagyunk így ezzel, ez azért megnyugtató. :)

      Törlés
  11. Válaszok
    1. De jóó, akkor nem csak én vagyok ilyen infantilis. :D

      Törlés
  12. némely pontok abszolút nem igazak rám (mert a sóskát is imádom pár éve, sőt, a finomfőzelék volt életem első saját főzeléke (bár nálunk azt sosem adták a menzán), nah meg a lábam sem a szörnyek miatt húzom be, hanem mert fázik, de a többi dologgal egyet értek.

    épp a minap kérdeztem meg két barátnőm, akik velem egyidősek és az egyik esküvőjére készülünk, a másiknak meg már van egy két és fél éves cuki lánya, h ők is osztoznak-e az én érzéseimben-véleményemben, h én 2 hónap múlva 30 évesen is ugyan olyan tininek, max. huszonévesnek érzem magam, mint a főiskolán mondjuk és nem tudom elképzelni, h ez a helyzet komolyodik. némileg megnyugtattak, h persze... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még nyáron is muszáj legalább a lábaimat betakarni, a meleg ellenére, nehogy kilógjon a takaró alól. :D

      Én sem tudom elképzelni, hogy 30 éves koromra megkomolyodjak. :D Ha pedig belegondolok, hogy a 40! év körüli barátnőim is mennyire infantilisek néha, akkor esélytelennek látom, de az az igazság, hogy nem is bánnám! :))

      Törlés
  13. 4, 6, 7, 9 rám is igaz :) A legjobb barátnőmnek nyáron lesz az esküvője, 25 éves, én 24 vagyok, és bár nekem is van már lassan 4 éve párom, de én úgy érzem, h még nem vagyok elég komoly ehhez a felelősségteljes döntéshez, és a barátom sem az. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha most megkérné a kezem, de még azért bennem lenne a félelem. Pedig sokszor beszélgetünk erről, meg a gyerekvállalásról is, és bár ő azt mondja, ha jönne a gyerek, nagyon örülne neki, de én erre mindig azt mondom neki, hogy ehhez én még túl önző vagyok, még érnem kell :) Egyszóval még gyerekes vagyok kicsit, de idővel majd ez biztos változni fog, még szerintem nem késtem el semmivel :) Húú, bocsi a hosszú kommentért, meg lehet annyira nem ide illik, de nekem rögtön ez jutott eszembe a gyerekességgel kapcsolatban :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a 4-es ponttal megnyugodtam, mert már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ilyen. :D
      Egyébként egyetértek veled, még én is túl önzőnek tartom magamat a gyerekvállaláshoz (26 vagyok, anyukám egyébként 34 évesen szült, amit abban az időben kimondottan kinéztek) úgyhogy nem hiszem, hogy bármiről is lekésnék. :) A gyerekvállalás pedig felelősséggel is jár, úgyhogy előbb szeretnék egy biztos hátteret kialakítani magunknak. :)

      Törlés
  14. De cuki poszt, tetszett és sok igaz rám is! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy találtál benne hasonlóságokat. :D

      Törlés