Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. március 15.

Napszemüveg és basic szoknya 1490 Ft-ért!


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem mások haul bejegyzéseit olvasgatni, főleg, ha pénztárcabarát szerzeményekről szerezhetek tippeket benne. Legutóbb nagy sikere volt a Bokacsizma 1490 Ft-ért? posztnak, ezért úgy gondoltam, hogy folytatom a sorozatot. :)

Pénztárcabarát újdonságok a tovább gomb után!

 
Pasztell napszemüveg - C&A (1490.- Ft - 20%)

Sokáig nem kedveltem a C&A-t, mert úgy gondoltam, hogy főként Miss Marple darabjaik vannak. Viszont az elmúlt években több kedvenc basic darabomat is tőlük szereztem be, meglehetősen jutányos áron. A mostani látogatásom apropója az Elműs 20%-os kedvezményes kupon volt, mert ugye egy kedvezményes kupont nem lehet nem kihasználni!
Szinte minden évben veszek új napszemüveget, egy ilyen feltűnő darab pedig öltözteti az embert. Kívülről fekete a kerete, de a széli részeken és belül rózsaszín. Megtalálható még menta-fekete, zöld-fekete és bézs változatban. Tavaszi outfiteknél biztosan találkozhattok majd vele. Egyébként, ha keresnétek, nem a napszemüveges állványon, hanem teljesen külön (a cicás zokniknál) találjátok. 

     
Basic szoknya - C&A (1490.- Ft - 20%)

Tavasszal, nyáron nálam szuper alapdarab egy ilyen sötétkék szoknya a tengerészcsíkos mániám mellé. :) Megtalálhatjátok még fekete és szürke színekben, de gyorsan kapkodják őket. 


Itthon olvastam csak el figyelmesen a címkét a szoknyán, miszerint a termékhez felhasznált pamut igazoltan biopamut. Műtrágya és növényvédő szer nélkül.  

Több felsőt is bevittem a próbafülkébe, de ők végül nem jöttek velem haza:


A fecskés felső nagy szívfájdalom volt, mert sajnos a 38-as túl nagy volt rám és kisebb méretet már nem találtam belőle. Egyébként mindössze 2300.- Ft-ba került! 

Hogy ne legyen ilyen karcsú a mai poszt, befotóztam pár drogériás szerzeményt is. Egyébként március 20-ig tart a DM-ben a dupla pont akció és a weboldalról egy 15% vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kupont is kinyomtathattok (március 18-ig nyomtatható csak!), amit március 30-ig tudtok beváltani.

 
Bojtorján sampon zsíros, korpás hajra (649.- Ft) - nem bírtam ellenállni, hogy egy újabb samponnal kísérletezzek, így esett a választásom erre a Herbáriás termékre. 
Balea száraz sampon spray minden hajtípusra (549.- Ft) - az eddig használt Frottee (Swiss-O-Par) száraz samponom fogyóban van, gondoltam, próbát teszek egy pénztárcabarátibb verzióval is.
Balea Trend It Up hővédő hajápoló spray (529.- Ft) - egy új hővédőre már égető szükségem volt, ugyanis az eddig használt (na jó ez túlzás, mert csak áll a polcon) Naked hajsimító spray-m valami borzalom, ragad tőle az egész hajam, így végül emellett a Balea mellett döntöttem. 
Balea Young tusfürdő (349.- Ft) - már a csomagolásával megvett, de az illata is isteni, kandírozott almás. :)


Herbamedicus Gyógyfürdő - Citromfű (719.- Ft)

Ha kádfürdőzésről van szó, nálam elmaradhatatlan kellék egy kellemes habfürdő. Már évek óta hűséges vagyok ehhez a márkához, soha nem gondoltam váltásra, ami nálam nagy szó. :) Nagyon kellemes, természetes citromfű illata van, emellett lazító, nyugtató, pihentető hatást biztosítanak a benne található gyógynövényi olajok, melyek a bőrre is kedvező hatásúak.


Miss Sporty Lasting Colour Körömlakk (399.- Ft helyett 200.- Ft)

Eddig talán egy Miss Sporty körömlakkom volt, gondoltam, itt az alkalom, hogy az 50%-os kuponnal tegyek egy próbát velük. Eléggé le volt fosztva az állvány, de pont egy ilyen pirosas színre vágytam, úgyhogy szerencsém volt. 

Ti szoktatok C&A-ban vásárolni? Ki szoktátok használni a DM kuponokat?  Próbáltátok már valamelyik terméket a fentiek közül?
  
Ne feledjétek, hogy tavaszi nyereményjáték indult a blogon! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!

29 megjegyzés:

  1. igen, én szoktam, elég sok dolgom van onnan, bár nekem kicsit nehéz a 34-36/S-es méretemmel, a tiniknél sokszor már nincs ez a méret, a felnőttek közül meg már elkapkodták :( de sebaj, én szeretem a C&A üzleteit. Az a fecskés felső nagyon aranyos *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a legnagyobb problémám velük, hogy a felnőtt méretek között is ritkán találni a 34-36-os méretből, mint pl. a fecskés felső esetében.. hüpp-hüpp...

      Törlés
  2. Egy ideje már leszoktam a C&A-ról pontosan a Miss Marple-osodás miatt, amihez még hozzájött, hogy kintről bekukkantva 54-es méretek néztek rám a boltból, úgyhogy sürgetően tovább is mentem.
    Nagyon cuki darabokat szereztél be, és én is imádom nézegetni mások haul posztjait főként, mert én is a cheap&chic look aktív követője vagyok ami jobban hangzik, mint a sóher/skót :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Való igaz, hogy a kirakatuk általában nem túl hívogató és a nagy méretek vannak túlsúlyban. Viszont az egyik kedvenc kardigánomat és csipkés mellényemet is tőlük sikerült beszereznem, így mindig vissza-vissza járok az üzletbe. :)
      Köszi! Egyébként ki ne imádna vásárolni, de számomra az igazi öröm az, ha egy szépséges darabhoz szuper áron jutok hozzá! *.*

      Törlés
  3. nálunk a kedvesnek mindig Bojtorjános sampont veszünk, az a kedvence :) a napszemüveg pedig nagyon szép darab! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Remélem, nálam is beválik majd a sampon. Úgy látszik, akkor ez ilyen pasis termék, mert régebben Gergő is használta. :D

      Törlés
  4. Balea hajvédő sprayről tudnál majd véleményt mondani? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem próbáltam, Krémmánián pedig elég megosztó vélemények vannak róla, de igyekszem beszámolni, ha már kitapasztaltam. :)

      Törlés
  5. De jó az a szoknya! Legutóbb én is annyi szép dolgot láttam a C&Aban, vettem is egy menta színű nadrágot tavaszra :)
    Száraz sampon helyett nem próbáltad még a hintőport? Én mindig kamillásat használok a hajtövekre, alaposan beleütögetem (de gyengéden!) és olyan, mintha frissen mostam volna a hajam : és olcsóbb, mint a száraz samponok, pedig tulajdonképpen ugyanaz. Még anyukámtól vettem ezt az ötletet, mesélte, hogy mikor fősulis volt és ha nem volt ideje hajat mosni a vizsgák miatt akkor a hintőporért nyúlt (pedig neki sötétbarna haja van, szóval szépen el lehet úgy oszlatni a hajon, hogy ne legyen fehér)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is nézegettem a nadrágokat, tényleg jók voltak, csak az tartott vissza, hogy most a fejembe vettem, hogy egy pasztell virágmintás darab kell nekem és ilyen pont nem volt.
      De igen, régebben én is azt használtam, csak aztán a macera miatt váltottam a drogériás változatokra, mert a pumpás fej megkönnyíti a dolgomat. A hintőportól sokszor a ruhám és a mosdó is olyan lett. :D Amúgy tényleg szinte ugyanaz és ő is teszi a dolgát. :)

      Törlés
  6. A gyógyfürdőről tudnál írni bővebben egy bejegyzés keretein belül? Régóta szemezek vele, kíváncsi vagyok rá milyen! Azt hittem olyan mint egy olaj, és ha kiszállok a kádból, akkor mindenem jó olajos lesz tőle...De nem tűnik ilyennek a mostani leírásod után! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon ajánlom, régebben, amikor még letekerhető kupakos volt a teteje, egy kupaknyi elegendő volt belőle a vízbe, könnyen felhabzik és isteni illatot csinál. Egyáltalán nem lesz olajos tőle a víz és a kád pereme, igaz, így annyira nem is hidratálja a bőrt, de relaxációhoz tökéletes. Ezek alapján inkább egy habfürdőhöz tudnám hasonlítani. Az illatát pedig képtelen vagyok megunni, mindig ezt a citromfüves változatot veszem belőle. :)

      Törlés
  7. Szeretem a C&A-t. A minősége és az árai is jók.
    Nagyon jó dolgokat vásároltál és megfogott az a szemüveg. Lehet én is megnézem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szemüvegből még sokat láttam, de ebből a rózsaszínből volt a legkevesebb. A mentán sokat vacilláltam, az is nagyon szuper. *.*

      Törlés
  8. Énis megvettem a szoknyát és a madaras blúzt tegnap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, tényleg hasonló az ízlésünk. :D Szerencsés vagy a madárkás blúzzal, outfit legyen vele. :))

      Törlés
  9. Jaj de jó kis dolgok! :) Én is kihasználtam a C&A-s kupont, egy cuki virágos, tavaszias sálat vettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ki gondolta volna, hogy egy villanyszámla ilyen kincseket rejt?! :DD

      Törlés
  10. Nagyon klassz ez a napszemüveg. :)
    A szoknya is jó vétel, de egyébként ez a biopamutos basic kollekciójuk része, általában van belőle mindig. Én talán kb egy éve vettem az ugyan ilyen feketémet.

    Én szeretem a C&A-t, gyakran találni nem túl drága, de szép holmikat. Csak jó helyen kell keresni, külön van pakolva a fiatalos kollekció, és persze ne a plus-size kollekció között keresgéljetek... kivéve ha nagy méretet hordtok, mert akkor feltétlen érdemes rá vetni egy pillantást, azok is szépek... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Köszi az infót, nem tudtam, hogy állandóan elérhető, nekem az utolsót sikerült elhozni a méretemben. Egyetértek, ha figyelmesen nézelődünk az üzletben, szuper darabokra bukkanhatunk elfogadható árakon. :)

      Törlés
  11. A felsok gyonyoruek!!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a madárkás végül túl nagy lett rám, a Pán Péter galléros helyett pedig egyelőre a szoknya és a napszemcsi jött velem haza. Majd Glamour-napokon még szerencsét próbálok. :)

      Törlés
  12. Ezeket a szoknyákat én is szeretem, bár a H&M-ben szoktam inkább venni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kedvelem a H&M-es verziókat, tavaly nyáron be is szereztem a feketéből és a bézs csíkos darabokból. :)

      Törlés
  13. Cuki a napszemcsi és a szoknya is :)

    VálaszTörlés
  14. Klassz cuccok, bár én ilyen napszemcsit ebayen 500-ért vettem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az sem rossz! :D Napszemcsit nem merek ebayen venni, mert ezekből a fazonokból általában 100-ból egy áll jól. :))

      Törlés