Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. április 22.

F&F nyári szerzemények


Mivel múlt héten aktuális volt egy nagybevásárlás a Tesco-ban, szétnéztem az F&F részlegen is. Szerintem már tudjátok rólam, hogy mennyire szeretem a márkát, nem is szeretném ecsetelni. Mivel Glamour-napokon fürdőruhát nem sikerült találnom, így főleg bikinik és kiegészítők terén nézelődtem. Valahogy mindig úgy alakult az elmúlt években, hogy itt sikerült megtalálnom álmaim fürdőruháját, ez idén sem volt másképp. Az F&F táskákért pedig standard odavagyok! :)

További szerzemények a link után!

 
Bikini felső (2790.- Ft) + Bikini alsó (2790.- Ft)
Fehér clutch (3290.- Ft helyett 2300.- Ft)

A bikinikkel eddig úgy voltam, hogy kivétel nélkül az egyszínű darabokra voksoltam, hiszen azok nem egy aktuális trendet követnek és akár évekig hordhatjuk őket. Hangsúlyozom, eddig! :) Idén viszont annyira hosszú volt a tél és a sok fekete után színesebb darabokra vágyom. A fazon is váltás számomra, ugyanis eddig kivétel nélkül háromszög felsős bikiniket hordtam, mert akárhány fazonba is szerettem bele, egyik sem volt előnyös számomra. Ez a csőtopszerű kialakítás is általában összenyomja az eleve kisebb melleimet, de ezek a fodrok hihetetlenül előnyösek, a nyakpántért pedig plusz pont jár. :) Sok fürdőruhát már elkezdtek leakciózni, szerintem érdemes szétnézni, ha még keresgéltek, mert szuper darabok vannak. A monokróm fürdőruhák mellett bohókás horgony, vagy apró vitorlás mintájú bikiniket is találtok.
A kívánságlistámon szerepelt egy pasztell táska is a nyári napokra. Eredetileg egy menta darabot álmodtam meg magamnak, végül egy jobban kihasználható fehér és egy mintás kis táska mellett döntöttem. A fehérhez akciós áron jutottam hozzá, így a két táska kevesebb, mint 5000.- Ft-ba került. Egyébként iszonyú nehéz volt választani, szépséges menta darabok is voltak és kivétel nélkül 3000.- Ft alatt! :)

  
Pasztell táska (2490.- Ft)

A vászon anyagának köszönhetően ez egy kevésbé elegáns, hippisebb fazon, de egy fagyizós sétához éppen ideális.


Körömlakk (540.- Ft)

Még sosem próbáltam az F&F lakkokat (és dekorkozmetikumokat sem), de egy ideje már 40-70%-os akció érvényes rájuk, így lecsaptam erre a lakkra. A kép sajnos nem igazán adja vissza az eredeti színét, ennél egy picit kevésbé barackos, inkább púderszínbe hajló. Tudom, már tartozom pár lakkos poszttal. :)


Fülbevaló (490.- Ft)

Odavagyok az ilyen egyszerű, mégis elegáns és jól kihasználható fülbevalókért. Ezüst változatban is megtalálható. 


Lime illatgyertya (450.- Ft)

Érdemes néha a lakberendezős/háztartás részlegen is szétnézni, én eddig bírtam visszafogni magam. Megfogadtam, hogy amíg nem vagyunk túl minden festésen-fúrás-faragáson nem vásárolok semmilyen dekorációt, de már nem bírtam tovább, lételemem a dekorálás. 
Nagyon kellemes lime illatú gyertya, a fémdobozka pedig akár újrahasznosítható, ha a gyertya már leégett benne. A még nem létező kerti asztalunkra képzeltem. :)

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti már letudtátok idén a fürdőruha vásárlást? Próbáltátok már az F&F dekorkozmetikumait?  

46 megjegyzés:

  1. A fürdőruha nagyon cuki, azt hiszem meg kell látogatnom egy Tesco-t :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, pedig először hezitáltam, hogy bevigyem-e a próbafülkébe. :) Nagyon jók vannak, tényleg érdemes ellátogatni. :)

      Törlés
  2. nekem f&f korrektorom van... állítom a legjobb korrektorom eddig, holott kipróbáltam már jópárat, és elég durva karikáim vannak a szemem alatt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :O Oh, de jóó, nem gondoltam volna. Glamour-napokon kiköltekeztem sminkek terén, na majd legközelebb azért alaposabban szétnézek, köszi az infót. :)

      Törlés
  3. Nálam az F&F pirosító óriási szerelem lett. 12 óra munka után ugyanúgy (na jó pici kopással) a helyén van. Bár eléggé porzik. A fürdőruha nagyon jó. Nálunk ilyen nem is volt. Tegnap nézelődtem és sajnos a méretemben nem találtam magamra, így idén sem megyek strandra. :)

    Lakásdekor terén én sem tudok leállni. Mi májusban fogunk hozzá a nagy átalakításhoz és előre félek, mert így is elég költséges lesz, de a sok kis mütyürnek lehetetlen ellenállni :) A pláne benne, hogy a Tescoba a ruha részleg szemben van a lakás és konyhai részleggel. Anyagi csőd :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már akartam kérdezni, hogy a krémes pirosító lett-e a kedvenced, de a porzásból gyanítom, hogy nem. :DD Őket nem is láttam, csak a krémes változatokat, különben tuti, hogy elcsábultam volna. A pirosító mániám nem ismer határokat, főleg ennyi pénzért. :)
      Oh, sajnálom, itt is ezt a fazont kapkodták leginkább, pedig szinte egyedül erre nem vonatkozott az akció, de így is az utolsót sikerült elcsípnem a méretemben.

      Akkor nektek is sok kitartást kívánok a felújításhoz! Itt egyébként nemrég átrendezték, így viszonylag kikerült a "látószögemből" a dekor részleg, de azért ez sem tart vissza. :D

      Törlés
  4. ♥fehér táska♥ bikini felső♥ lakk ♥

    VálaszTörlés
  5. Ó be kell néznem, ha ilyen szuper dolgok vannak és megint vannak akcióban is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ruha fronton még annyira nem kezdődtek meg a leárazások (kivéve fürdőruhák), de kiegészítők terén érdemes szétnézni. :)

      Törlés
  6. Leirtad a pénztárca-gyilkos szavamat: menta. New Yorkerben le is mondtam róla mert annyira drága, de ez a bejegyzés a Tesco irányába fog terelni (sóhaj) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, olyan szépséges menta táskák voltak, de igyekeztem mindegyikről valahogy lebeszélni magam, például, ennek miért rózsaszín a varrása, ennek nem tetszik az ezüst csatja stb. :D
      Egyébként a C&A-ban láttam még kicsit nagyobb méretű, de nagyon szép fazonú menta táskát. :)

      Törlés
  7. A fülbevaló a kedvencem, a bikini meg olyan tipikusan, hogy úgy tetszik, de sosem tudnám felvenni... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fülbevalóknak sosem tudok ellenállni. *.* Egyébként én dettó így voltam vele, hogy idegenkedtem a színétől és ettől a fazontól is, de igaz a "mondás", hogy néha olyat is fel kell próbálnunk, amiről nem is gondolnánk, hogy jól fog állni. :D

      Törlés
  8. Ismét meghoztad a kedvem a Tesco meglátogatásához! :-)
    Tetszik a bikini, de az én szemem a horgonyos fürdőrucikon akad majd meg, ha lesz még nálunk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nekem is a horgonyos bikini felsőn akadt meg először a tekintetem, vittem is próbálni nagy boldogan, csak sajnos borzalmasan előnytelenül állt. :(
      Remélem, sikerül még találnod belőle! :)

      Törlés
  9. Úúú nagyon cuki ez a fürdőruha!! Beleszerettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik és köszönöm! ♥

      Törlés
  10. cuki minden :P én is nagy rajongója vagyo az F&F táskáknak. Általában megvárom a legdurvább leértékeléseket. Legutóbb 500 Ft-ért tudtam venni egy szuper kistáskát :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Azta, de jóó lehetett! :D Általában én is tovább várok, de ez a kis fehér táska annyira megtetszett és így is az utolsó előttit csíptem el belőle. :)

      Törlés
  11. Nagyon jó dolgokat vettél. A lakk és a mintás táska tetszik leginkább. :)

    VálaszTörlés
  12. Fú, ez a fürdőruha valami csodás! Megkérdezhetem, melyik Tescoban voltál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, a budaörsiben voltunk. :) Sajnos a bikini felsőből az utolsó 36-osat hoztam el, érdemes minél előbb szétnézni.

      Törlés
  13. A bikinid nagyon tetszik, kár, hogy a nyírbátori mini TESCO-ban nincs ilyen választék, mert eléggé kicsi a részleg. Egyébként az idén Én is a mintás bikini mellett döntöttem: rózsaszín-fekete-szürke-zöld kavalkád, de nagyon tetszik magamon :)
    Csak megjegyzem, az F&F márka nálam is nagyon bejött eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Heva! :) Jól hangzik ez a színkombináció, szerintem a vörös hajadhoz szuper lehet. :)

      Törlés
  14. Nagyon jó cuccok! A fürdőruha extra cuki, én is eddig mindig egyszínűt vettem, pedig tetszettek a mintásak is, de most a H&M-ben találtam meg a számomra igazit, mintás :) Az F&Fnél kinéztem a menta kistáskát, de valamiért még várok egy jelre, hogy tényleg szükségem van rá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Nem a kolibriset vetted meg véletlenül? :) Én is odavoltam érte, csak már nem találtam a méretemben. :/ Uh, nekem úgy kellett magamat lebeszélni, hogy egy harmadik kis táskára már tényleg nincs szükségem. :D

      Törlés
    2. Hogy ráéreztél, de a kolibris :D amúgy eddig nekem fel sem tűnt, hogy milyen a mintája, mindenkinek azt mondtam virágos :D de neked köszönhetően most már tudom, hogy kolibris fürdőrucim van :):)

      Törlés
    3. :DD Oh, de jóó, jól választottál, gyönyörűséges az a fürdőruha! Majd még én is szétnézek, hátha akad a méretemben. *.*

      Törlés
  15. Azt hiszem itt az ideje, hogy véletlenül a Tesco felé tévedjek valamelyik nap. Nagyon aranyos a mintás táska, olyan fesztiválozós:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is, habár nem vagyok egy nagy fesztiválra járós. :D

      Törlés
  16. kár, h fürdőrucis képet valószínű, h nem látunk, mert nagyon cuki ez a példány! :) biztos csinin áll majd! :)

    a hippis, nekem picit azték mintás jellegű táska pedig szintén tetszetős, jó választás volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dyna, örülök, hogy tetszenek! Esetleg Instagram-ra egy távoli (homályos) kép elképzelhető. :D

      Törlés
  17. Nagyon jó dolgokat vettél! Egyre szuperebbek az F&F termékek, én bikinit már egy ideje csak tőlük veszek, de van alapozóm és szemöldökcerkám, megfelelő minőség megfelelő áron :) Én most a sarukra vetettem szemet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Egyetértek, szerintem is nagyon jók, ár-érték arányban meg főleg. Most pedig meggyőztetek, hogy a dekorkozmetikumaik terén is bátrabb legyek. :) Oh, a sarukat ne is mondd, a masnisat már bánom, hogy nem hoztam el. :/

      Törlés
  18. Nagyon jó cuccokat vettél! Én totál szerelmes vagyok az F&F-be, ráadásul kb. minden hétvégén szembe találok magam a szuper cuccaikkal, mivel a hétvégi nagybevásárlást a Tescoban szoktuk megejteni :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Oh, de jóó, így össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal. :)

      Törlés
  19. Nagyon jó darabokat találtál, azt hiszem ma én is elmegyek a Tescoba, remélem, hogy az Újpest- Városkapunál található Tescoba is lesznek ilyen szép dolgok :)
    Kivel szoktál menni vásárolni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy Te is kedvet kaptál hozzá, majd számolj be, hogy sikerrel jártál-e, arrafelé nem vagyok ismerős. :)
      Mivel nagybevásárlás volt, a párommal mentünk, de így legalább neki is sikerült egy táskát találnia magának. :)

      Törlés
    2. Végül eljutottam tegnap délután, be is vittem jó pár dolgot fölpróbálni, de csak egy szoknya lett jó, ami szép virágos és 1600 körül volt, szóval nem is volt drága. A cipők terén meg láttam egy szép nude cipőt, volt is minden méret, de egyik se volt kényelmes :((
      A nyári, virágos szoknya viszont legalább jó lett :)
      Ma Ázsia Centerbe nézek körül, valami balerinacipő után kutatva :D

      Törlés
    3. Akkor a szoknyáért már megérte kimenni! :) Nekem is az Ázsia Center a következő úti célom, valamilyen szép pasztell balerinára fáj a fogam. Jó vásárlást Neked mára, remélem, sikerül találnod. :)

      Törlés
  20. imádnivaló a fehár táska!
    Lya
    www.liveinstyle.hu

    VálaszTörlés