Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. április 15.

Glamour-napok: Day One


A Glamour-napi kuponokat két részre bontva, első körben a drogériákat vettem célba. Reméltem, hogy péntek délután még nem kapkodják el a legtöbb helyről a kiszemelt darabjaimat, és habár az elején volt egy kis kétségbeesés, végül mindent sikerült beszereznem. :) Most ezeket mutatom meg Nektek.




Maybelline Eye Studio Lasting Drama Zselés Szemhéjtus (2299.- Ft helyett 1150.- Ft)
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Alapozó (3599.- Ft helyett 1800.- Ft) 
Manhattan Trio Effect Pirosító és Highlighter (2299.- Ft helyett 1150.- Ft)
Alverde Szemöldökformázó Zselé (1299.- Ft helyett 650.- Ft)

A szemhéjtus, az alapozó és a pirosító kívánságlistás szerzemények. A Lasting Drama Zselés Szemhéjtusnál végül a barna verzió mellett döntöttem, sikerült az utolsó darabot elcsípnem belőle. Az alapozóval már kicsit nehezebb dolgom volt, úgy tűnik, hogy mindenki Hófehérke és a legvilágosabb 45-ös (Warm Almond) árnyalatra pályázott, de végül a Corvin-ban szerencsével jártam. A teszter tökéletesen passzolt a bőrszínemhez, már alig várom, hogy kipróbáljam. A pirosító trión sokat vacilláltam, hogy melyik kombinációt válasszam, végül a Cherry Cocktail landolt a kosaramban. Imádom az üde pinkes-barackos árnyalatot. :)
A választható 50%-os kuponom végül egy Alverde termékre esett. Régóta szerettem volna kipróbálni ezt a szemöldökformázó gélt, Krémmánián 5 csillagos értékelést kapott, de sokáig nem találtam belőle és rebesgették, hogy megszűnik a gyártása, így nagyon megörültem, amikor megpillantottam a polcon. 


Tangle Teezer The Original (4790.- Ft helyett 3830.- Ft)

Szintén a kívánságlistámon szerepelt egy Tangle Teezer fésű, és míg a Salon Elite változatról eléggé megoszlanak a vélemények, a The Original-t szinte kivétel nélkül dicsérték. Én a Müllerben vásároltam a 20%-os kuponnal. 

 
L'Oréal 202 - Marie Antoinette (1345.- Ft helyett 670.- Ft)
Miss Sporty Csillámos Fedőlakk (520.- Ft helyett 415.- Ft)

Nem terveztem felhasználni a L'Oréal kupont, de amikor megláttam ezt a szépséges pasztell, púder rózsaszín lakkot, megtörtem. A 30% kedvezményhez még hozzájött a vásárlás végösszegi 20% is, így 670.- Ft-ért jutottam hozzá. :) A Miss Sporty csodacsillámos fedőlakkal már régóta szemezgettem, most jött el az ő ideje is. Nagyon szerettem volna még lecsapni az OPI négyes liquid sand mini kollekciójára is, de már nem találtam belőle, a Sally Hansen lakkokat pedig túl drágának találtam.

   
Homályosan jobban kijönnek a benne lévő csillámok.


Essence Nail Art Körömbélyegző Készlet (995.- FT helyett 795.- Ft)
Essence Körömbélyegző Sablon (495.- Ft helyett 395.- Ft)

Szintén régóta szerettem volna kipróbálni az Essence körömnyomdáját, így most erre is sort kerítettem. Egy plusz sablont is vettem mellé, mert amikor megláttam a muffin és fagylalt mintákat, rögtön eldőlt a kérdés, hogy ő is jön velem haza. Tavasszal, nyáron sokkal jobban szeretek körmöt lakkozni, végre nem kell kesztyűbe dugni a kezünket és színesebbnél-színesebb manikűröket álmodhatunk magunknak.

 
Essence Szemöldökceruza (495.- Ft helyett 395.- Ft)

Nagyon régen használtam már szemöldökceruzát, a mostani kedvencem ugyanis az Essence Szemöldök Ápoló Készlete volt, de ha sietek, túlságosan is pepecselőnek érzem, ezért döntöttem a ceruza mellett. Szintén egy Essence barna árnyalatot választottam, aminek a színe jól passzol a sötétebb szemöldökömhöz az ára pedig rendkívül baráti.

 
Body and Soul Szemhéjpúder Ecset (1045.- Ft helyett 835.- Ft)

Ha jól sejtem, a Müller saját márkás terméke ez az ecset, púder állagú és krémes szemhéjfestékek felviteléhez és satírozásához való. Egy hosszabb és egy rövidebb szőrű véggel rendelkezik. 


Muffin persely (1490.- Ft helyett 1190.- Ft)

Már annyiszor otthagytam ezt a perselyt, hogy most már muszáj volt elhoznom. Alkoholos filccel írhatunk rá és körömlakklemosóval bármikor újragondolhatjuk, hogy mire is gyűjtünk éppen. :)


Eau de Toilette - Orgona (5800.- Ft helyett 3480.- Ft)

Az Yves Rocher-ba szóló 40%-os kedvezménnyel ezt az orgona illatú parfümöt vásároltam. Sokáig vacilláltam a gyöngyvirág és e között, de végül az orgona győzött. Nagyon kellemes, cseppet sem mű orgona illata van és eau de toilette ellenére meglepően tartós, igazi könnyed, tavaszi parfüm. :)

Nagyon örülök a szerzeményeknek, előbb-utóbb úgyis megvásároltam volna őket, így viszont közel tízezer forintot sikerült megspórolnom. A következő bejegyzésben a ruhákat mutatom meg Nektek. :) 

Ti is lecsaptatok esetleg ezek közül valamire? Mindent sikerült beszereznetek, amiket elterveztetek? Miről szeretnétek tesztet látni?  

45 megjegyzés:

  1. Melyik dm-ben sikerült rábukkannod az Alverde sötét változatára?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Mester utcai villamosmegállónál lévő DM-ben vettem, de az utolsót hoztam el belőle. :(

      Törlés
    2. Hümmm, azt hiszem rossz dm-(ek)be járok..., legközelebb.:D. Köszi!
      A muffinos persely nagyon klassz, én a tehenes változattal szemeztem, végül maradtam a listámnál.

      Törlés
    3. Igyekeztem "eldugott" DM-et választani, de itt például az alapozóból nem volt már megfelelő árnyalat. Köszi, a tehenesek is nagyon édesek voltak! :)

      Törlés
  2. Ugyanezt a barna tust csíptem el én is! :))
    Gödöllőn a Müllerben szerintem csak én láttam a kihelyezése óta az OPI-állványt, nem visz onnan senki semmit :) Egy Mariah Carey (megbízás alapján a kolléganőmnek) és egy Euro Centrale kollekciót is vettem a 7végén. A Müllerben adnak saját kuponfüzetet, abban 2 időszakra is van OPI lakk 20% kedvezménnyel, fejből talán az egyik május, a másik pedig június hónapra szól.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, akkor neked is sikerült még találnod belőle. :D
      A Corvin Müllerben csak az Euro Centrale mini kiszereléséből találtam, liquid sand lakkok egyáltalán nem is voltak. :( Köszi a tippet, legalább addig még párszor átgondolom, hogy valóban annyira kellenek-e nekem ezek a lakkok. :)

      Törlés
    2. Az állvány tetején is nézted? Mert én is liquid sand lakkot akartam venni a müllerben (köki) de már ott is az euro centrale kollekció volt kint,viszont barátnőm vette észre hogy az állvány tetején egy üvegdobozba bele vannak szórva a maradék mariah carey lakkok:) Sajnos a lilából,ami nekem kellett volna, nem volt, viszont a pirosból,kékből,feketéből még volt:)Csak azért kérdezem mert terveztem holnap elugrani a corvinba,hátha van ott a lilából még :)

      Törlés
    3. Igen, ott találtam már csak az Euro Centrale mini kollekciót, abból is össz-vissz két doboz volt kint. :( Esetleg az Europeum-ban is érdemes lehet szétnézni, hátha ott még maradt belőlük. :)

      Törlés
  3. Hű de jók! :)
    Én a lakkokra vagyok a legkíváncsibb, bár a többi is érdekel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A lakkokat már alig várom, hogy kipróbáljam (talán a kettő kombinációja sem lenne rossz), úgyhogy mindenképpen jövök egy poszttal róluk. :)

      Törlés
  4. Olyan cuki a muffinos persely, mindig megnézem :D Az Alverde szemöldökformázóból nekem is az utolsót sikerült elcsípnem (előző nap kinéztem, akkor is csak egy darab volt, szerencsére megvárt), a Maybelline tusból pedig a feketét vettem meg. A Manhattan pirosítóból csak azért nem vettem végül, mert krémmánián elég negatívat olvastam róla, kíváncsi vagyok neked milyen lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Eddig én is mindig csak fogdostam, forgattam, hogy milyen cuki már, ideje volt megvenni. Akkor neked is nagy szerencséd volt vele, úgy tűnik, hogy ezt az árnyalatot mindenhonnan elkapkodják és nem is nagyon töltik a készletet belőle. Én is olvastam róla, hogy eléggé porzik, de valahogy a pirosítókkal szemben elnézőbb vagyok, ha egy szép színről van szó (pláne, ha háromról)! :D

      Törlés
  5. Tetszetős dolgok! :) Én bezzeg már sehol nem találtam a szemöldökformázót, szerencsések vagytok! A körömnyomda nekem évek óta porosodik, sehogy sem sikerült vele dolgoznom sajnos :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én már régebben is be akartam szerezni a szemöldökformázót, de sehol sem találtam belőle, már szinte el is feledkeztem róla, amikor az állványt böngészve megpillantottam. :) Kíváncsi vagyok, én hogy boldogulok majd ezzel a nyomdával.

      Törlés
  6. Annyira irigyellek, nagyon jó dolgokat vettél! :) Nekem voltak kuponaim, de sajnos nem volt lehetőségem felhasználni őket. Már iszonyatosan izgatott voltam, hogy végre vásárolhatok egy jót és beszerezhetem azokat a dolgokat amikre már régóta fáj a fogam, erre 10.-én kiderül, hogy el kell utaznom a családommal. :/ 5 percig teljesen leblokkoltam szószerint! Na mindegy majd máskor! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Uhh, nagyon sajnálom, hogy végül nem jött össze a vásárlás, de talán a Joy-napokon nagyobb szerencséd lesz! :)

      Törlés
  7. A max factor alapozót én is beszereztem, a pirosítót is majdnem elhoztam de végül egy másik mellet döntöttem. A körömlakkokra és a pirosítóra lennék kíváncsi.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül melyik pirosítót választottad? Rendben, igyekszem velük. :)

      Törlés
  8. Úúúú...szuper zsákmány! *.* A Tangle Teezer-ről szeretnék bővebben olvasni, ha lehet, meg a szemöldökzselé érdekelne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A Tangle Teezer-ről mindenképpen szeretnék tesztet írni, csak még azt nem tudom, hogy szemléltessem. :D

      Törlés
  9. a loreal lakkra nagyon kíváncsi vagyok, nagyon szép a színe. a muffinos perselyt meg meglehet zabálni, annyira aranyos :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan kértétek már a lakkot, úgyhogy mindenképpen készülök majd vele. :) Párom ki van akadva tőle, de szerintem is annyira cukiii! :D

      Törlés
  10. A körömlakkokra nagyon kíváncsi vagyok :) Nagyon szuper szerzemények, az essence szemöldökceruzát imádom, pont ugyanilyen használok már évek óta! A muffinos perselyre meg egyszerűen nincsenek szavak olyan cuki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, jegyeztem! :) De jóó, örülök, hogy akkor nálad már bevált ez a ceruza. :) A KIK-es szerzemények óta megmagyarázhatatlan muffin mániában szenvedek. :D

      Törlés
  11. Engem is a Tangle Teezer érdekelne, néztem a Müllerben, de otthagytam... jó lenne egy független véleményt olvasni róla, hogy megéri-e. A krémmániás véleményekben nem hiszek már régóta, sok forgalmazó felpontozza a termékeit álnéven.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vacilláltam rajta a borsos ára miatt, de mivel vékonyszálú, ámde dús, gubancolódásra hajlamos a hajam, végül megvettem. Mindenképpen tervezek posztot írni róla, csak a szemléltetésen gondolkodom. :D

      Törlés
  12. Manhattan pirosítót én is szerettem volna megvenni, de sajnos nem volt. Essence szemceruza nekem is megvan, nagyon szeretem, ő az utazós darabom. :)
    Egyébként itt az én zsákmányom: http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/04/glamour-napi-haulaz-elmult-2-het.html :)

    Az orgonás parfümöt anyukám vette meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy másnak is bevált ez a szemceruza. :) Már be is néztem hozzád, a Catrice korrektorért most irigykedem, habár szívem szerint egy L'Oréal korrektorral szemezek, csak sajna nálunk nem kapható.

      Törlés
  13. Szépek a cuccok.. irigykedem..:) (én borítékokban gyűjtöm a zst különféle dolgokra..:D) Ezek szerint akkor a Corvin Müller az egyik OPI-lelőhely, ha jól értelmezem. Lehet tudni, hogy még hol akadhatok rá az OPI cuccokra és kb mennyiért?
    BTW ezt szeretted vna :
    http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?skuId=2255506&productId=xlsImpprod5180265&navAction=push&navCount=1&subdoc=3opiminisetwk7&categoryId=cat80045%20cat80068 ?
    El nem merem képzelni, h itthon mennyiért kínálják...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én majd akkor irigykedem, amikor Floridában shoppingolsz és a napfényes tengerparton hevered ki a vásárlás fáradalmait. :D
      Igen, a Corvin Müller-ben is vannak, de elég szegényes a felhozatal, a liquid sand lakkokból pl. már nem találni, de elvileg bármelyik Müller-ben fellelhetőek. Darabjuk 2990-ért, amit linkeltél mini kiszerelés (én is erre pályáztam volna) pedig 3990-ért kapható. :$

      Törlés
    2. Apró betűs rész: apámmal megyek :D ....

      Törlés
  14. Nagyon szép dolgokat vettél :) Az a muffinos persely nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! *.* Most egy ideig kerülnöm kell a drogériákat! :)

      Törlés
  15. Az a muffinos persely...ölni tudnék érte!:)) Remélem hamarosan írsz a L'oreal lakkról, gyönyörű a színe! Azt hiszem veszélybe került, az újra indított lakkstoppom:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ooops, megint vásárlásra csábítalak! :D Annyian kíváncsiak vagytok a lakkra, biztosan írok róla. :) Nem tudom, mennyire az állandó kollekció része, de a Müller-ben alig voltak L'Oréal lakkok, vagy csak lefosztották őket.

      Törlés
  16. A parfümöt én is megvettem, az elődje megvan,remélem, hogy ez is annyira be fog válni! :) Jó dolgokat vettél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még sosem próbáltam Yves Rocher parfümöt, mindig elmentem mellettük a sminkek irányába, de most kuponosan gondoltam, kipróbálom. Nem bántam meg, azóta csak ezt fújkodom magamra. :)

      Törlés
  17. a tt keféről majd kérlek számolj be, egy barátnőm is meg akarta venni, de őt már sajnos hűlt helye fogadta a müllerben, így még mélázik rajta egy picit.
    én is lőttem barna maybelline tust, az utolsót sikerült megszereznem szombat délelőtt az árkád dm-ben. még nem próbáltam, de nagyon guszta az üvegcséje!

    várom majd a sok-sok terméktesztet, a jelentősebbek úgyis visszaköszönnek itt a blogon. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervben van! Elöljáróban annyit, hogy már kipróbáltam és habár szkeptikus voltam, engem teljesen meggyőzött ez a fésű, de még vizes hajon is tesztelni fogom. Mindenesetre a reggeli gubancommal gond nélkül megbirkózott, nem is éreztem, hogy fésülködnék és nem szállt úgy a hajam utána, mint a normál fésűktől. :)

      Törlés
  18. Válaszok
    1. Irtó cuki és többféle színkombinációban is kapható. :)

      Törlés
  19. Szuper cuccokat vettél, a lakkok csodásak! :)

    VálaszTörlés