Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. május 6.

Áprilisi kedvencek


Pár nap csúszással ugyan, de összegyűjtöttem Nektek a kedvenc beauty termékeimet áprilisról. Nem meglepő mód egy-két kedvenc a Glamour-napi szerzemények közül került ki, de vannak itt olyan termékek, amelyekkel már korábban is találkozhattatok.

LUSH - Angels on Bare Skin arctisztító (tesztet ITT olvashattatok róla): rendületlenül használom és szeretem azóta is, lassacskán a tégely aljára érek, de nem kérdéses, hogy újra fogom vásárolni. Elképesztően hatékonyan kordában tartja a bőröm zsírosodását, az áll és az orr vonalra szinte már panaszom sem lehet (jó, a mitesszerek más kérdés) és a homlokom olajosságán is sikerült enyhítenie.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 alapozó: azt hiszem, senkinek sem újdonság, hogy ő is bekerült a havi kedvenceim közé. Szépen egységesíti az arcbőrt, de még sincs maszk hatása és valóban szuper matt és tartós egész napon át! Kimondottan problémás bőrűeknek viszont nem ajánlanám, építeni nem igazán lehet, több rétegben nehéz egységesen eldolgozni az arcunkon (nekem akkor már kicsit beleül a pórusokba). Eddig egyedül az illatával nem sikerült megbarátkoznom és igaz, hogy közeledik a nyár és a barnulás időszaka, de szívfájdalmam, hogy a legvilágosabb Light Ivory árnyalat nálunk nem kapható.



Catrice Defining Blush 030 - Love & Peach: Mióta Maggie-nél olvastam erről a pirosítóról, eldöntött dolog volt. :) Volt már egy Catrice pirosítóm, vele is teljesen elégedett vagyok, így nem volt kérdés, hogy erre is lecsapok. Csak azt nem tudom, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet? Szépséges korallos-barack színe van, szerintem nagyon jól működik hófehérke bőrűeknek és a vörös hajamhoz is imádom. Teljesen matt hatású, mindenféle csillámoktól mentes és szépen építhető. Ha szeretitek a hasonló árnyalatokat, szerintem érdemes beszerezni belőle, én 1100.- Ft-ért vásároltam a Rossmann-ban.

Real Techniques Blush Brush: életem első professzionális ecseteinek egyike, mivel ha már pirosító mániás vagyok, megérdemlik a minőségi eszközöket. :) Túl nagy összehasonlítási alapom nincsen, de az biztos, hogy galaxisokkal jobb, mint bármely drogériás pirosító ecset. Olyan kis puhák a szálai, mint egy kölyök cica bundája, élvezet vele sminkelni. Én INNEN rendeltem őket, lehetőség van PayPal-on keresztül fizetni és ingyenes a szállítás.

Essence Szemöldökceruza: nagyon megszerettem ezt a ceruzát, szuperül passzol a bőrömhöz, végre egy szemöldökceruza, aminek nem szürkés a tónusa. A puhasága éppen megfelelő, habár az átlagosnál valamivel puhább, de szerintem így könnyebb satírozni vele. 

LUSH - Feeling Younger bőrszínező (tesztet ITT olvashattatok róla): standard kedvenccé nőtte ki magát nálam ez a termék, mindig rácsodálkozom, hogy mikre nem képes egy fáradt tekintettel. Már elképzelhetetlen számomra a sminkelés nélküle. Amilyen pici, olyan sokáig elég, alig látszik, hogy fogyott volna belőle, tényleg egy egész kevés mennyiséget is elég eldolgoznunk a szemünk alá az üde tekintetért. Persze a szemöldök-, vagy arccsontunkat is kiemelhetjük vele.


Miss Sporty Perfect Colour ajakrúzs 054 - Read My Lips: amikor a tavasz/nyári rúzsaimat válogattam, újra felfedeztem magamnak ezt a színt. Élénk várnarancsos árnyalat, pinkes beütéssel. Krémes állagú, nagyon könnyű vele dolgozni és meglepően tartós, habár az evést, ivást azért már nem bírja. Sajnos nem tudom, hogy kapható-e még, de szerintem ár-érték arányban szuper kis rúzsról van szó. Az illata pedig hihetetlenül kellemes, gyümölcsös. :)

Próbáltátok már valamelyik terméket a fentiek közül? Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban?         

17 megjegyzés:

  1. Én az iHerb.com-ról várom türelmetlenül az első professzionális ecseteimet, már nagyon izgatott vagyok miattuk :) 4 dollár volt a postaköltség+akciósak is voltak+még százalékos kedvezmény is volt a végösszegre :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is olvastam Vikinél a kedvezményre felhívó posztot, de addigra már megrendeltem őket. :) Te melyikeket rendelted?

      Törlés
    2. Finish/Perfected, Kabuki Brush
      Base/Flawless, Foundation Brush
      Your Eyes/Enhanced Starter Set, 5 Brushes + Case
      Travel Essentials, 3 Brushes + Case
      Amúgy érdekes, hogy pont az előtte lévő 2 hétben pörögtem ezen a témán, de fizikailag kivitelezni nem tudtam a fizetést mert még nincs kész a PayPal-fiók. Aztán Viki posztja után felfedeztem a zuram bankkártyáját és naaagyon szépen mosolyogtam Imire :)))

      Törlés
    3. Aww, ez a lista (főleg a Kabuki Brush!)... :DD Akkor sikerült bevonzani magadnak! :)

      Törlés
    4. :))) Olyannyira, hogy tegnap meg is kaptam őket, máris pakolom felfele a blogra őket :D

      Törlés
  2. Az alapozó nekem is a kedvenceim közt van (http://rekablogol.blogspot.hu/2013/05/kedvenc-termekeim-20131.html). Rúzsokba én inkább a piros árnyalatokat kedvelem, de ez a narancs nagyon-nagyon szépséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bevált az alapozó. :) Húú, most felkeltette az érdeklődésemet ez az Avon Anew Reversalist szérum amiről írtál, éppen gondolkodom egy szérum beszerzésén. *.*

      Törlés
  3. A Facefinity szerintem egyenesen büdös, de tényleg jól teljesít és az SPF 20 is dob rajta. A pirosítót már kerülgetem egy ideje, talán akkor ideje be is szerezni egyet. A rúzs színe pedig nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem valami kellemes illatot akartak kihozni belőle, de elég műre sikeredett. Na de a többi pozitív tulajdonságáért cserébe elnézzük neki. :) Pirosítót nagyon ajánlom (én már alig találtam belőle), szerelem darab! ♥

      Törlés
    2. No akkor azt hiszem meg is győztél, legközelebb szétnézek :) Igen, elnézzük, szerencsére ez az egyetlen hibája, az építkezés nélkül pedig megvagyok.

      Törlés
  4. Az Essence szemöldökceruza nekem is nagy kedvencem, a catrice pirosítót már nézegetem egy ideje, örülök, hogy írtál róla!
    A lookfantastic megbízható? valahol azt olvastam, hogy nem :S bár ha te rendeltél és minden rendben ment, akkor biztos nincs gond vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy kérdés a rendelésről még: van valami limit, hogy mennyit kell költeni, hogy ingyenes legyen a szállítás?

      Törlés
    2. Örülök, hogy segíthettem. :) Én nem igazán olvastam utána az oldalnak, a PayPal miatt megbízhatónak gondolom, nekem semmilyen problémán nem volt velük, ha jól emlékszem egy hét alatt megérkezett a rendelésem. :)
      Úgy tudom, hogy nincsen limit.

      Törlés
  5. Ezt a Catrice pirosítót szeretem én is, tényleg tökéletes a hófehér bőrűeknek!:D Lehet megrendelem ezt a pirosító ecsetet, kellene egy új, nem tudom ,hogy sikerült összetörnöm az előzőt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a pirosítók a gyengéim, könnyen elcsábulok egy új darabra és így nem volt kérdés, hogy egy pirosító ecsettel kezdem a rendelést. :D Szerintem tényleg szuper jó kis ecset, a kevésbé pigmentált pirosítóimat is könnyebb felvinni vele. :)

      Törlés
  6. az ilyen színű ajakrúzs Nekem is a kedvencem, szemhéjfestékben is nagyon szeretem. Amióta kontaktlencsére váltottam, már én is merészebben sminkelek, most is van egy akció, megéri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a szememet sajnos ritkán sminkelem, mert elég érzékeny, így mindig vadászom a különleges színű rúzsokat. :)

      Törlés