Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. május 8.

BLOG SZÜLETÉSNAP: 1 éves a Look fancy! - Hogyan is kezdődött?

 
Egészen pontosan tegnaphoz egy éve, hogy megírtam az első posztot a blogra. Talán sokakkal ellentétben nálam kicsit fordítva indult a dolog, ugyanis előbb kezdtem el blogot írni, mint olvasni őket. :) Egy rendkívül nehéz és stresszes időszakát igyekeztem lezárni az életemnek és az online felülethez "menekültem". Nem egy beauty blogot akartam létrehozni, hiszen akkor még nem is igazán tudtam, hogy mit takar ez a fogalom. Csupán a tapasztalataimat és tippjeimet szerettem volna megosztani szépségápolásról, egészség megőrzésről, divatról, lakberendezésről. Talán mondhatom azt, hogy szinte a kezdetektől tudatosan építgettem és szépítgettem a blogot és a legnagyobb inspiráció számomra a folyamatos fejlődés. Több sablonváltáson is átesett már, bővültek a címkefelhők, de véglegesnek talán sosem lesz mondható, hiszen velem együtt változik, formálódik, remélem, még nagyon sokáig. :)  
A legnagyobb mozgatórugó az írás iránti szenvedélyem, hiszen a blog keretein belül ennek a hobbimnak is hódolhatok, nem véletlenül születtek személyesebb hangvételű írások is. Fotózni is szerettem mindig, de a blogolás óta szenvedélyemmé vált, jelenleg is egy fotós kurzust végzek. :)


Ahogy belekezdtem a blog írásba, egyre több blogot kezdtem el én is követni, amikből rengeteget tanultam és inspirálódtam egyaránt. Elég bátorságot gyűjtöttem a hennázáshoz (köszönet érte Carmenesque-nek), megtanultam, hogy mire is jó a primer :) és anélkül már sosem vennék meg egy terméket, hogy egy-két blogon ne olvasnék előbb utána.

A legfontosabb pedig, hogy nem csak magamnak, hanem Nektek is írom a blogot és nélkületek sosem sikerült volna idáig eljutnom! Köszönöm mind a 416 feliratkozott és random idetévedt Olvasómnak, hogy ilyen aktívan részt vesztek a blog életében és köszönöm az eddigi összesen 4409 megjegyzést (ebből nagyjából 2200 a tiétek :D), amik a bejegyzéseim kapcsán születtek. Igazi születésnapi meglepetés volt számomra, hogy a napokban a facebook like-ok száma elérte a 400-at, igyekszem egyre aktívabb lenni ezen a fórumon is.  

Eddig összesen 187 bejegyzés került napvilágra, ebből a dobogós helyezettek:
  1. Tippek fogamzásgátló abbahagyása után 
  2. Nagyvárad téri Háda - Élménybeszámoló képekkel és haul 
  3. Örs vezér téri Háda - Élménybeszámoló és sok-sok kép 
Szánom-bánom, hogy azóta sem született további turis beszámoló, sajnos időhiányban szenvedek hozzá, de terveim már vannak hasonló poszthoz. :)

Az oldalletöltések száma túllépte a 165 ezret és a mai napig vigyorgok magamban, amikor a napi látogatottsági adatokat nézem, tényleg hihetetlenek vagytok, KÖSZÖNÖM SZÉPEN, hogy olvastok és velem tartotok! Ezúttal nem készültem külön nyereményjátékkal, de amint elérjük a 200 ezres oldalmegjelenítést, számíthattok rá! :)

♥ Virtuális köszönetnyilvánítás ♥ 

Ha bármilyen észrevételetek van a bloggal kapcsolatban, nyugodtan írjátok meg kommentben. 

42 megjegyzés:

  1. gratulálok hozzá és további sok sikert. szeretlek olvasni :D

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot, és még sok-sok évet kívánok :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!:-) sok-sok-sok szülinapot még a blognak és Neked is!:D

    VálaszTörlés
  4. Boldog Blogszülinapot és még többször ennyit :) Nagyon szeretem a blogod, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot és még sokat kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Blogszülinapot! : ) És sok sikert a továbbiakban is! : )

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot, és sikeres, kitartó blogvezetést a továbbiakban! :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog Blog Születésnapot!
    Kivánok még sok sok együtt eltöltöt hosszú évet! :D

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogszületésnapot és még sokat! Az látszik a képeken, hogy szeretsz fotózni és van szemed hozzá. :) Szeretek ide járni, van egy sajátos hangulata a blogodnak, ami nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon szépen köszönöm, ezt nagyon jól esett olvasnom! ♥

      Törlés
  10. Nagyon nagyon boldog születésnapot a blognak! Nagyon szeretlek olvasni, remélem még sokáig olvashatom a bejegyzéseidet :) <3

    VálaszTörlés
  11. gratulálok és boldog szülinapot!!!!

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok! :) Az egyik legjobb blog lett a tiéd ezalatt az egy év alatt. Igényes, humoros, frappáns, változatos, vidám és nagyon hasznos. :) Még sok-sok szülinapot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nagyon szépen köszönöm! *.* Annyira jól esik, hogy így gondolod, igyekszem a továbbiakban is! :)

      Törlés
  13. Boldog szülinapot, örülök, hogy inspiráltalak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Tudnád, mióta terveztem, hogy kipróbálom a hennát, végül a Te posztjaid adták meg a kellő löketet hozzá. :D

      Törlés
  14. Gratula és még sok blogszülinapot! :]

    VálaszTörlés
  15. Gratulálok, és boldog blogszülinapot, remélem még nagyon sokáig olvashatunk! :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog Blog Szülinapot! :)))

    VálaszTörlés
  17. Nagyon boldog blogszülinapot! :)))

    VálaszTörlés
  18. Gratulálok :)) Imádom a blogod :) További sok sikert hozzá ;)

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szeretem olvasni az írásaidat és nézegetni a képeidet! Boldog szülinapot a blognak :)

    VálaszTörlés
  20. Boldog blogszülinapot, még sokszor ennyi, együtt töltött évet! :)

    VálaszTörlés
  21. Boldogat! :) Az egyik nagy kedvencem a blogod, nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most itt vigyorgok a monitor előtt, köszönöm szépen! :)

      Törlés
  22. Nagyon-nagyon szépen köszönöm a rengeteg köszöntést és kedves megjegyzést, el sem hiszitek, hogy mennyit jelent számomra! ♥ Nélkületek talán értelme sem lenne a blogolásnak, de a kommentjeitek rengeteg erőt adnak, köszönöm a sok-sok biztatást! :)

    VálaszTörlés
  23. Olyan jó sikertörténetekről hírt hallani, és a Te blogozásod bizony annak számít. A látogatottság a legjobb visszajelzés, ebből le lehet mérni, hogy mennyire közelít egymáshoz a Te és az olvasók érdeklődési köre. Tényleg jókat írsz, mert Én is beleszerettem a gyakorlatias irományaidba, és hasznukat veszem az apróságoknak is. A blogolvasás egy egyszerű visszajelzésnek is jó, ha látom, hogy másnál, ebben az esetben Nálad is hasonlóan történnek a hétköznapi dolgok, mint ahogyan Nálam.
    Annak pedig külön örülök, hogy gyakran kommentelsz az Én blogomon :)))
    gratulálok, és köszi, hogy részese lehetek a gondolataidnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy sikertörténetnek tartod a blogomat és még ötleteket is tudsz meríteni a nálam olvasottakból. *.*
      Nagyon szeretem a blogodat, szerintem abszolút hiánypótló témákról írsz benne és nagyon becsülöm, hogy belevágtál! Én mindig annyira feltöltődöm egy-egy bejegyzésed olvasása közben, pozitívabban látom a világot, ezt nagyon szépen köszönöm! :)

      Törlés
  24. Boldog blogszülinapt& gratulálok! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Fantasztikus a blogod, és tényleg egy év alatt amit sikerült elérned, hatalmas teljesítmény! Nagyon igényes az egész, az írásaid a képeid, tényleg minden. Rossz bejegyzés még nem került ki a kezeid alól. Remélem még hosszú évekig olvashatjuk az írásaidat, további hasonló sikereket kívánok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Zitu! *.* Annyira jó érzés olvasni, hogy így látod és nem hiábavaló a blogba fektetett energiám. Külön köszönöm, hogy rendszeresen kommentelsz nálam. Igyekszem a továbbiakban is sok érdekes poszttal készülni Nektek! :)

      Törlés
  25. Boldog blogszülinapot, és csak így tovább! Nagyon szeretem olvasni a blogod, és egyike vagy azon bloggereknek akiknek a személyisége is nagyon szimpatikus így neten keresztül, ezért szívesen kattintok ide mindig :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megríkattok lányok! Köszönöm szépen és nagyon hízelgő, hogy így gondolod. :))

      Törlés
  26. Boldog blogszülinapot! De fura, én azt hittem, sokkal régebb óta írod. De nagyon tetszik a koncepciód, szerintem nagyon jól csinálod, csak így tovább :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi! :O Oh, nekem már ez az egy év is hihetetlen, hogy ennyi ideje írom. :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. :)

      Törlés