Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. május 2.

IKEA rush


Egy korábbi bejegyzésben már említettem Nektek, hogy a beauty témák mellett a lakberendezés az igazi szenvedélyem. A felújítás során most igazán kiélhetem magamat, ugyanis a konyhabútortól elkezdve a cipős szekrényig mindent mi magunk terveztünk és kiviteleztünk a lakás speciális alaprajzához igazodva. Igaz, ez inkább a párom területe, én jobban szeretek az apró részletekben, különböző dekorációkban elveszni, amiktől szerintem otthonná válik egy lakás.

IKEA-s szerzemények és egy kis körömlakk a tovább gomb után!

Biztos, hallottatok az IKEA akciójáról, miszerint május 8-ig a sárga bevásárlótáska tartalmának értékéből 20%-ot IKEA-kártyán visszakapunk. Ezt az összeget három hónapon belül használhatjuk fel a teljes árukészletre. Mi is éltünk ezzel a lehetőséggel, így első körben az apróbb dolgokat szereztük be, hogy a megkapott kedvezményt esetleg majd kerti bútor vásárlására használjuk fel. 
Az ágynemű és egyéb dolgoktól megkíméllek Titeket, viszont ezt a szuper üveg tálacskát muszáj megmutatnom. :)


Tömbgyertyatartó - IKEA (695.- Ft)
H&M Glitter Bronze körömlakk (990.- Ft)
Lovely Classic körömlakk (449.- Ft) 
NYC Expert Last Ajakrúzs 405 - Blue Rose (599.- Ft)

Éppen valami hasonló üvegtálkát gondoltam ki az aktuális kedvenc körömlakkok, ékszerek dekoratív tárolására, így nagyon megörültem, amikor ezt megpillantottam. Masszív, vastag üvegből készült, nekem nagyon tetszik. Ja és alapból gyertyatartóként funkcionál, ha valaki esetleg azt keresne. :) 
A napokban beugrottam a Vörösmarty téri H&M-be, mivel általában ott lehet találkozni a teljes dekorkozmetikum és körömlakk kínálattal. Aww, sokat vacilláltam, hogy ezt, vagy a szintén különleges Blue változatot hozzam el, végül emellett döntöttem. Fene sem érti, pedig a piros színért sem vagyok oda, de ez a lakk valahogy megfogott. :)
A Lovely lakkok teljesen megújultak, így nem volt kérdés, hogy kipróbálom őket. Első körben emellett a rózsaszín hatszögletű csillámos lakk mellett döntöttem, de tényleg elképesztő a kínálatuk, érdemes szétnézni. A NYC rúzs csak úgy véletlenül landolt a kosaramban, mert annyi jót olvastam róla és az ára is igazán baráti.


Fülbevaló szett - H&M (1290.- Ft)

Ha már H&M, akkor az ékszerek sem maradhattak ki. A horgonyos darabért vettem meg a szettet, de szerintem mindhárom fülbevaló jól kombinálható, ami jól jön, mivel mindkét fülemben két lyuk van. :)

A FÖRTJUST sorozat többi darabja:
Forrás: IKEA



Én alig tudtam választani a három elem közül, mindegyik nagyon tetszik.


Illatosított gyertya üvegben - IKEA (495.- Ft)
Üveg váza - IKEA (495.- Ft)

Rengetegféle illatgyertya található, alig győztem végigszaglászni őket és habár nyáron nem vagyok egy nagy gyertyás, de ennek olyan kellemes rózsás-gyöngyvirág illata van, hogy nem bírtam otthagyni. 


Sosem rajongtam igazán a művirágokért, de szerintem ez annyira szép és harmonikus (két fajtából van összeállítva), hogy már többen is hitték rá, hogy élő. :) Sajnos őt még évekkel ezelőtt vásároltam, de az IKEA-ban is sok művirágot láttam.
Az asztalkát még muszáj megemlítenem, mert az egyik legjobb vételünk volt. Annak a két bútordarabnak az egyike, amit készen vásároltunk. Szeretem kombinálni a modern bútordarabokat egy-két hangsúlyosabb, eltérő stílusú berendezési tárggyal, így már évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy nekem bizony lesz egy szépséges faragott asztalkám. Aztán az árakat látva eléggé elment tőlük a kedvem, de végül vaterán rábukkantunk erre a faragott indiai kis asztalra! Imádom azóta is, az üveglapot pedig már mi vágattuk rá, mert a résekben különben rettenetesen megülne a por.

Amit nem fotóztam le, mert máshol kapott helyet, de muszáj megmutatnom:

Forrás: IKEA
Mióta megjelent ez a váza, lámpás (kinek, hogy tetszik), azóta vágytam rá. Mindössze 1290.- Ft és szerintem nagyon sokrétűen kihasználható.  

Amire pedig még fáj a fogam, de sajnos készlethiányos:
Forrás: IKEA
Odavagyok ezért a kis üvegházért, már el is képzeltem, hogy a fűszernövényeimet tárolom benne.

Ti is szoktatok dekorálni? Szerettek lakberendezési áruházakban nézelődni?

28 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez az asztal így, ezekkel az apróbb kiegészítőkkel, a lakkok nagyon feldobják az egészet! Kíváncsi lennék majd az egész lakásra és tudom, hogy még alakulóban van, de remélem majd lesz egyszer róla poszt :)
    A Lovely lakkokat pedig muszáj leszek lecsekkolni, erről a rózsaszín csillámcsodáról csinálsz tesztet? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy tetszett ez a bejegyzés! *.* Mindenképpen tervezek továbbiakat is a témában és szeretném apróbb részletekben bemutatni a lakást. :)
      Tervben van a lakkról a poszt, igyekszem jövő héten megejteni. :)

      Törlés
  2. Nagyon hangulatos képek és szuper dolgokat vettél. :) Én is hatalmas Ikea-fan vagyok, a szobám fele onnét lett berendezve. :) A H&M lakkba beleszerettem. Van egy kék-sellős-csillámos is, én azt szeretném megvenni. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A fősulis lakásom nekem is elment volna IKEA bemutatóteremnek, szinte minden bútordarabom onnét volt. :D Most már kicsit ráuntam a hagyományos nyír és egyéb színekre, de a piactérről nem tudok üres kézzel távozni. :D
      Az volt a másik lakk, amin vacilláltam, félek, hogy legközelebb őt is el kell hoznom. :)

      Törlés
  3. Több lakberendezős posztot is bevenne a gyomrom, ha szabad ilyet mondani. Én is imádom, de a kreativitásom a téren nulla, viszont nézegetni és olvasgatni imádom. Ezért a posztodért különösen odavagyok. A stílusod valami csodás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm szépen! ♥ Annyira örülök, hogy szeretitek ezt a posztot, biztos, hogy a későbbiekben is jelentkezem még hasonlóval. :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. :) Én mindig azt érzem, hogy muszáj visszanéznem az újdonságokért. :D

      Törlés
  5. Igen és igen! :) Cuki dolgokat vettél és az az üvegház *.* aww!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Holnap folytatjuk a kört a KIKA-val, már alig várom! ♥

      Törlés
  6. Imádom az ikeát!!:) Annyira hangulatosak ezek a képek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Nekem rendesen elvonási tüneteim vannak, ha pár havonta nem jutok ki nézelődni egyet. :)

      Törlés
  7. Olyan kis hangulatos ez a sarok, van érzéked az ilyesmihez! Szívesen látnék még ilyen bejegyzést :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon aranyos vagy, köszönöm! Annyira örülök, hogy ilyen örömmel fogadtátok ezt a posztot, hogy biztosan lesz még hasonló a blogon. :)

      Törlés
  8. Én is nagyon szeretem a dekorálást, meg a költözködést is, pont emiatt :D nagyon szépek azok az üveg tálak :) meg a fülbevalók is nagyon megtetszettek. Itt nálunk még nincsenek kint az új Lovely lakkok :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már szívesen megállapodnék egy helyen a sok költözködés után. :D Nekem is annyira megtetszettek ezek az üveg díszek és szerintem ennyi pénzt abszolút megérnek. :) Oh, remélem, hamarosan nálatok is kikerülnek!

      Törlés
  9. Annyira tetszik a stílusod!Szerintem minden esélyed megvan arra, hogy lakberendező legyél, (ha szeretnél az lenni) mert nagyon jó érzéked van hozzá! Én is odavagyok az IKEA-s holmikért de nálam mindig kicsit bohókásra sikerül a lakberendezés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de aranyos vagy Fanni, köszönöm! ♥ Nagyon nagy álmom (volt) lakberendezéssel foglalkozni, aztán kicsit más irányt vett az életem, na de majd meglátjuk. Köszönöm a biztatást! :D

      Törlés
  10. Hát Korinna, lakberendezésben is ugyanolyan jó ízlésed van mint az öltözködés terén!:) De szépek a lakkok is, névnapomra a H&M lakk kék verzióját kaptam meg,nagyon csillivilli az is.Nem is tudtam,hogy a Lovelynál újdonságok vannak.Kedden voltam Rossmannba,de az itteni Lovely állvány valami katasztrófa volt.Minden egyes polcra egyesével voltak körömmatricák kirakva,semmi más nem volt rajtuk.Elég lehangoló látvány nyújtott:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan aranyos vagy Zitu, köszönöm szépen! *.* Az volt a másik lakk, amin vacilláltam, de félek, hogy még elcsábulok arra is, nem írsz róla tesztet? :D
      Oh, de talán pont azért volt kint ilyen kevés dolog, mert hamarosan oda is kikerülnek az újdonságok. :)

      Törlés
  11. Imádom az IKEA-t és egész életemben náluk akartam dolgozni :D
    na persze azokon a fotózásokon, ahol elkészítik nekünk azt a csodás magazint, amit nyál csorgatva órákig tudok lapozgatni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ne is mondd az éves magazinjukat, napra pontosan lesem, hogy augusztus táján mikortól elérhető. :D Húú, én bármelyik lakberendezési magazinhoz szívesen bekerülnék. :))

      Törlés
  12. Szépek a részletek, a gyertyából én is vettem (narancssárga, papaya/mangó illatú) :) A fehér csipkés tárolók hihetetlen szépek, én egy tálcára csaptam le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azon a tálcán én is sokat agyaltam, annyira odavagyok ezért a romantikus stílusért. :)

      Törlés
  13. imádom azt a vázát, és ez a gyertyatartó és szuper. Tökéletes lenne a gyűrűimnek... be kell néznem az ikeába:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon dekoratív gyűrűtároló lenne. :)

      Törlés