Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. május 15.

JOY-napi szédelgés


A hétvégi Joy-napokat már nem vártam olyan extázisban, mint a Glamour-hétvégét, hiszen hamarosan úgyis megkezdődnek a leárazások, de azért egy-két dolgot itt is sikerült beszereznem. :)

A szerzeményekért kattintsatok a tovább gombra!

Külön nem fotóztam le és igazából nem is kuponos szerzemény a hippis fürdőruha a H&M-ből, de 2580.- Ft-ért abszolút megérte. Csőtopos felsőrésszel is kombinálható, majdnem elhoztam abból is, de végül a rojtok győztek. 


Arany fonott öv - H&M (1290.- Ft)
Fehér fonott öv - H&M (1290.- Ft)

A H&M az 1290.- Ft-os vásárlásé volt, Gergőnek is szuper basic pólókat sikerült találnunk ennyiért. Egy fehér öv már régóta kívánságlistás darab volt nálam és most először nem a divat, hanem a funkció oltárán áldozva. :) Ugyanis mivel (jóval) szélesebb a csípőm, mint a derekam, kivétel nélkül elállnak a nadrágjaim, így orvosolni kell ezt a helyzetet egy-két öv segítségével. 
Ha jól emlékszem, fekete, élénk rózsaszín és még valami zöldes színben is megtalálhatóak.


The Body Shop Mézvirágos Ajándékcsomag (4290.- Ft helyett 3430.- Ft):
Mézvirágos testvaj 50 ml
Mézvirágos testradír 50 ml
Mézvirágos tusfürdő 60 ml
Zuhanypamacs

Fruttini Peach Pear Kézkrém (895.- Ft helyett 715.- Ft)

Rettentő régóta szerettem volna kipróbálni a TBS testvajait, de iszonyúan drágállom őket, így ezúttal kihasználtam az ajándékcsomagokra érvényes 20%-os kedvezményt. A mézvirágos szettre csaptam le, miután az összes mintát végigszaglásztam. Az illata leginkább az akácvirágzásra emlékeztet (Ti is ettétek kiskorotokban?), abszolút tavaszi illat, odáig vagyok érte. :)
A Müllerben elcsábultam egy őszibarack és körtés Fruttini kézkrémre, isteni az illata, és ahogy ígéri, gyorsan beszívódik a bőrbe, zsíros hatás nélkül. Imádom!
Ezen kívül még az új Frottee Fresh Up and Go 2.0 száraz samponra csaptam le (995.- Ft helyett 795.- Ft-ért) miután a pöttyös kupakos Balea nagyon nem vált be. Még nem próbáltam, de a hagyományos Frottee száraz samponhoz képest ennek parfümösebb az illata.


Virágos napszemüveg - C&A (1490.- Ft helyett 1190.- Ft)

Amennyire ódzkodtam eddig a színes, esetleg mintás szemüvegkeretektől, mostanra annyira megkedveltem őket. Egy egyszerű póló-sortos összeállítást egy csapásra feldobhatunk vele.

 
Bloggeres felső - C&A (1990.- Ft helyett 1590.- Ft)

Több bloggernél is találkoztam már ezzel a felsővel, nem volt kérdés, hogy nekem is muszáj beszereznem belőle. Elég mély a hónalj kivágása, ezért rám az XS-es méret passzolt, amiből már nehéz volt találni. Ha esetleg keresnétek, a Corvin C&A-ban még maradt a kisebb méretekből is. Ráadásul a mai napon 25% kedvezmény jár mindenre (kivéve az akciós termékek), én is visszanéztem egy táskáért, de ezt majd legközelebb mutatom meg Nektek. *.*


Virágos sort - C&A (3590.- Ft helyett 2870.- Ft)

Sortot már Glamour-napok alkalmával is vadásztam, de akkor nem jártam sikerrel, ez viszont első látásra szerelem volt. Az anyaga pamut farmerszerű, nem ilyen tinglitangli átsejlő.


Lógós fülbevaló - SIX (1790.- Ft helyett 1430.- Ft)

A SIX-be sem szólt kupon, azonban minden ékszerre 20%-os akció volt. Éppen valami hasonló fülbevalóra vágytam, a képen annyira nem jön ki, de szépséges fényjátéka van, ahogy megtörnek rajta a napsugarak.


Balerina - Deichmann (2990.- Ft)

Ilyet még sosem csináltam, de ezt a balerinát idén újravásároltam, ugyanis tavaly az egyik kedvenc basic lábbelim lett. Kényelmes, egyáltalán nem töri a lábamat! és szuper strapabíró, pusztán azért vettem újra, mert már nagyon elkoszolódott. 

Ti próbáltátok már a The Body Shop testvajait? Melyik illat a kedvencetek? Miket zsákmányoltatok a Joy-napokon? 

36 megjegyzés:

  1. Ezzel a bloggeres felsővel meg virágos sorttal szemeztem én is:) A fülbevaló is nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ma még 25%-os kedvezménnyel lecsaphatsz rájuk, ha meggondoltad magad! :D

      Törlés
  2. A blogger felső a C&A melyik részén van? A Clockhouse?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen ott keresd, de eléggé el van dugva. A Corvin-ban egy felső állványon találod. :)

      Törlés
    2. Köszi, múltkor csak pont ott nem néztem :) Az Árkádba megyek nemsokára, remélem még találok.

      Törlés
    3. Persze most meg az üzleten kívülről kiszúrtam.. :D De végül nem vettem meg, mert max alváshoz állna jól ez a fazon, amúgy nem. Meg aztán ezt a feliratot nem a pasinak kéne viselni? Legalábbis az én pasim nem blogger, szóval elég nárcisztikusan néznék ki, ha én hordanám. Azért megmutattam neki, egy mosolynyit megért :)

      Törlés
    4. Legalább egy próbát megért. :) Hát igen, én is mondtam a páromnak, hogy neki kéne hordania! :D Attól még nekem bejön ez a felirat, ha kicsit átvitt értelemben fordítom. :)

      Törlés
  3. az epres testvajnál nincs finomabb illat a világon!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő volt a másik illat, amin még vacilláltam. :)

      Törlés
  4. A bloggeres felsőt én is nézegettem, de láttam viccesebb feliratosakat a H&M-ben, majd onnét szemezgetek. :D A sort és a bikini nagyon cuki. :) A balerina is aranyos, jól fog illeni a sorthoz, látom is magam előtt, valami kis háncs táskával isteni lenne... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen, ez a balerina szinte mindenhez megy, igazi jolly joker darab, ezt is imádom benne. :) Most jut eszembe, hogy Anyunál van egy szuper háncs táskám, szerintem vissza fogom kunyizni tőle. :D

      Törlés
  5. Ó, mennyi szuper cucc :-) A Fruttini epres családját is ajánlom :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fruttini-ből az összes illatot végigszaglásztam, az epres is isteni volt, csak abból már egy darab sem volt, ami ne lett volna kitrutyisodva a tubus kupakján. :/

      Törlés
    2. Na, az nagyon dühítő, én is keresgéltem egy darabig az Auchanos málnásakat, mire egy épet találtam...

      Törlés
    3. Tényleg nem értem, mintha teszternek néznék egyesek a tubusokat?! Oké, hogy én is kinyitom, hogy beleszagoljak, de eszembe nem jutna kinyomni belőle...

      Törlés
    4. Hát igen, gondolom, mennyire óvatosan nyomkodhatják...

      Törlés
  6. A short és a fülbevaló abszolút szerelem, nagyon szépek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és egymáshoz is olyan jól passzolnak. :)

      Törlés
  7. Naná, h ettem én is, ez pedig tipikus akácillat, az én fő kedvencem is. :) Annyira tetszik ez a fürdőruhaszín kombó, van egy 2 éve vásárolt igen hasonló darabom (csak abban még kék is van), én is filóztam rajta, de sehol se láttam a polcokon a hét elején. De most újra belelkesítettél, ha szembe jön velem H&M, bemegyek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, voltunk még így páran. Habár nem is annyira az íze miatt ettem, hanem mert olyan poén volt útközben legelészni. :D Én az Árkád-ban vettem, ott még elég sok maradt belőle. :)

      Törlés
  8. Ugyanilyen bikinit vettem, csak a másik felsőrésszel, de ez is nagyon cuki. :) A napszemüveg is nagyon tetszik, de a Corvin C&A-ban már nem találtam. :( Remélem még lecsaphatok rá valamelyik üzletükben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A másik felsőrész is nagyon tetszett, de mivel az F&F-es fürdőrucim csőtopos, nem akartam két hasonló fazont. :) Napszemüvegből én az Allee-ban találtam, ott pár darab még maradt belőle. :)

      Törlés
    2. Húhh köszi. :D Akkor el nézek majd oda valamikor. :)

      Törlés
    3. Remélem, még sikerül belőle találnod. :)

      Törlés
  9. Komolyan mondom, hogy ez a C&A egyszerűen szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Hihetetlen, de a kedvenc darabjaim mostanában tőlük kerülnek ki. Aww és milyen táskára csaptam még le tegnap! ♥ *.*

      Törlés
  10. Ezt a bloggeres felsőt megvettem én is, annyira jó pofa:D Imádom a TBS testvajakat, kedvencem a málnás isteni illata van. Simán rám cuppanna egy medve ha találkoznánk,annyira finom, nem mű, intenzív illata van. Komolyan ha kinyitom a tégelyt összefut a nyál a számba:DD Mondjuk most a mangóssal szemezek nagyon, ajakvajba már kipróbáltam, az már meggyőzött. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon poén ez a felirat! :) Ha jól emlékszem, a málnás és az epres tetszett még nagyon nekem is, a mangós valahogy annyira nem. Ennek a mézvirágosnak is olyan hihetetlenül kellemes az illata, mintha egy akácfasoron sétálnék, képes vagyok csak szaglászni a tégelyt. :D

      Törlés
  11. Jaj, az a napszemüveg mennyire jóó :) Na és persze a nadrág is, voltam nemrég a C&A-ban, de egyiket sem láttam- vagy csak nem figyeltem eléggé, viszont a bloggeres felsőt igen, csak nem vettem meg, de ezek után azt hiszem, hamarosan visszanézek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Valamiért mostanában a feltűnőbb kereteket vadászom, minél színesebb, annál jobb elven. *.* Szemüvegből én is már csak egy helyen találtam nálunk, eléggé elkapkodták őket, remélem, szerencsével jársz. :)

      Törlés
  12. A blogger felső és sort nagyon tutik! :) Remélem az itteni C&A-ban is van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem biztosan, itt a kisebb üzletükben is volt belőlük. :)

      Törlés
  13. Válaszok
    1. Köszi, szerintem az egyik kedvenc basic darabom lesz a nyáron. :)

      Törlés