Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. május 24.

Városligeti séta


Még két hete, az egyik kedves barátnőmmel egy amolyan csajos dumcsizás keretein belül ellátogattunk a Városligetbe. Késő délután találkoztunk, ennek ellenére hét ágra sütött a nap és tikkasztó volt a hőség, most pedig itthon a lakásban is vacogok. Na de reménykedjünk, hogy hamarosan újra visszatér a nyár, addig is következzen pár napsütést felidéző kép.


A melegben elkélt a hűsítő

Széles választék állt rendelkezésre limonádék terén, én egy isteni finom mentás ízesítésűt választottam, de volt még epres, bodzás stb. A hely nevére nem emlékszem, de közvetlenül a Csónakázó tó mellett van, ott tudtok lemenni, ahol a műjégpálya kijárata van télen. Nagyon hangulatos étterem, kényelmes padokkal, fotelekkel és közvetlenül a vízpart mellett vagytok. :)

 
Remélem, tetszettek a képek.

Ti szerettek a Városligetben korzózni? Melyik a kedvenc városrészetek Budapesten?

22 megjegyzés:

  1. Jaj, kedvem támadt egy kiránduláshoz, régen jártam már arrafelé... Nagyon jók lettek a képek, jöhet ilyen máskor is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, ha meghoztam a kedvedet hozzá. *.*

      Törlés
  2. Jajj de csodás képek! Épp tervezek egy pesti kirándulást, ezt tuti nem hagyom ki. :)

    http://absshowcase.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm! A Várba is érdemes felmenni, gyönyörű a kilátás Budapestre és még a Bazilika környékét ajánlanám, csodálatos a Duna-part. :)

      Törlés
  3. Budapest tényleg egy gyönyörű város, nagyon szép képek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ha a közlekedés nem olyan lenne, mint amilyen, szívesebben mennék városnézésre. :D

      Törlés
  4. Gyönyörűek képek! Szégyen szemre én még a Városligetben sosem jártam! :/ .Ritkán is járok a főváros felé nagyon messze lakom (Vas megye). Bár már hónapok óta ígérgetem az egyik ott tanuló barátnőmnek, hogy meglátogatom, de sosem érek oda:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zitu! Oh, pedig ide tényleg el kell legalább egyszer látogatnod, szóljál, ha Pesten jársz! :D Én pont fordítva vagyok, Vas megyében lakik egy kedves barátnőm és már iszonyat régóta nem találkoztunk, de nyáron irány Bükfürdő és akkor egy talit is megejtünk. :)

      Törlés
    2. Bükfürdő nagyon hangulatos kis hely, tele van jobbnál jobb éttermekkel. Ha erre jártok mindenképp ugorjatok át Sárvárra is, nagyon aranyos kis város az is, ott a gyönyörű vár, az arborétum stb. Imádom, pont Sárvár és Bük között lakom:D

      Törlés
    3. Sárvár és Kőszeg tervbe van véve, én egyszer már bejártam a környéket barátnőmnek hála, de köszi szépen a tippeket. :)

      Törlés
  5. Csodaszép képek! :)
    A Városligetet is nagyon szeretem és a belvárost is. :) Bécsbe többet járok, mert hozzánk közelebb van, de még nem tudtam eldönteni hogy melyik város szebb. :) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A belváros tényleg gyönyörű, nekem a Bazilika környéke a kedvencem. :) Akkor még felvenném Prágát is a sorba, nagyon szeretem a várost. :)

      Törlés
  6. Imádom Budapest épített környezetét, különösen a régi épületeket! Amikor autóval megyek a fővárosba, az M3-as levezető szakaszáról legtöbbször a Városligeten és a Hősök terén át, az Andrási úton visz az utam, ahol mindig megcsodálom őket.
    A Vajdahunyad várában több vidékfejlesztési szakmai programon részt vettem már, ismerem ívülről és belülről is, és a programok után mindig tartalékoltam 1-1 óra sétálást a Városligetben.
    Ja, és a 80-as évek végén, amikor Budapesten laktam, a 74-es trolival mentem minden nap munkába, ami megint csak a Városliget szélénél közlekedik :)
    Nagyszerűek lettek a fotóid, a korláttal együtt fotózott képek a kedvenceim.
    Köszi a posztot! Jó innen a Nyírségből nosztalgiázni egy kicsit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Andrássy út tényleg az egyik legszebb az impozáns épületeivel. :)
      Oh, nem is tudtam, hogy Te is laktál Budapesten. Én elég távol lakom a Városligettől, de busszal hamar (már amikor zökkenőmentesen jár a BKV) a belvárosba jutok. :)
      Jaj, nagyon szépen köszönöm és örülök, ha kellemes emlékeket idéztem fel benned. *.*

      Törlés
  7. A Hősök terétől és a Városligettől nem messze nőttem fel, így rendszeresen ott mászkáltunk kiskoromban, mindig megmarad a szívem egyik szegletében :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, szuper lehetett! Gondolom, akkor majálisozni is kijártatok, én imádtam kiskoromban. :D

      Törlés
  8. Szépek a képek, szívesen mennék már Budapestre, mert rég voltam ott mondjuk egy egész napot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Elíz! Érdemes feljönni, például egy városnézéssel összekötött shoppingolásra. :D

      Törlés
  9. nagyon szép hely, imádom! a 4éves évfordulónkon itt is voltunk a barátommal, május 25.-én, szóval pont egy nappal a poszt megírása után :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem is nálad a beszámolót! :D Mi még május elején voltunk, csak kicsit megcsúszott ez a bejegyzés. :)

      Törlés