Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. június 19.

Ebay-ről jöttem...


Missha Signature Wrinkle Filler BB Krém - INNEN (kb. 4400.- Ft)

...rendelésem linkje... :D Elnézést, úgy tűnik, túlságosan is pihent vagyok ma, vagy csak a 40 fok ártott meg. A lényeg, hogy a mai bejegyzésben összegyűjtöttem Nektek az elmúlt hónapok rendeléseit, ami meglepően kevés. Úgy tűnik, a kezdeti 'Úristen, milyen olcsó, ennyiért megrendelem' fellángolást leváltotta a tudatos vásárlás. 
Sokáig csak kisebb ékszereket, kiegészítőket mertem rendelni eBay-ről, de végül felbátorodtam (na meg mivel nem tudtam feldolgozni az itthoni BB krém árakat) és szerintem jól tettem! Én sing-sing-girl-től rendelek, 99,9%-os eladó, abszolút megbízható, róla még nem olvastam rosszat. Ahhoz képest, hogy Koreából érkezik a termék (ingyenes szállítással), már másfél hét után kézhez kaptam, valamint ajándék termékminták is lapultak a csomagban. :)

További szerzemények a link után!


Teszttel még nem tudok szolgálni a termékről, ugyanis én a #23-as árnyalatot rendeltem, de ehhez egy kicsit még barnulnom kell. SPF 37-es fényvédőt tartalmaz, továbbá ránctalanító összetevőket, szerintem nyárra szuper választás. Az itthoni BB webshop-os ára több, mint 11.000.- Ft, ennek majdnem a harmadáért sikerült hozzájutnom eBay-ről. 


The Face Shop Mitesszer Eltávolító Lehúzható Maszk - INNEN (kb. 1200.- Ft)

Nojkonál olvastam először erről a termékről, már régóta birizgálta a csőrömet, végül rászántam magam. Eddig csak egyszer próbáltam, 100%-os eredményt ne várjatok tőle (ha az összes mitesszert nem is, a kis pihéket tutira letépte a bőrömről), de ennyi pénzért szerintem korrekt kis maszk. Természetes a BB webshop-tól is be tudjátok szerezni, 1990.- Ft-os áron (plusz postaköltség).

 
BB krém termékminták *.*


EOS Lip Balm Pomegrenate Raspberry - INNEN (kb. 1000.- Ft + 1600.- Ft postaköltség)

Itt már nem mertem rizikózni és amerikai eladótól rendeltem a terméket. 100% természetes összetevőket tartalmaz, parabén- és petrolatummentes. Többféle ízesítésben is elérhető, a citromos változata (SPF 15) fényvédőt tartalmaz. 
Nem használom régóta a terméket, de már ennyi idő alatt is nagyon megszerettem. Már a kialakítása is olyan cuki, a kis mélyedésnek köszönhetően pedig könnyen kézre áll. A hidratáló hatásával én teljesen meg vagyok elégedve, általában csak reggel és este használom, napközben nem is érzem szükségét. Persze az incsi-fincsi illatának köszönhetően, legszívesebben állandóan kenegetném vele a számat. :)  


Mini retro fém tárolódobozINNEN (kb. 650.- Ft)

Hónapok óta keresgéltem ilyen keskeny, picurka fém tárolót a hullámcsatjaimnak, de sehol sem találtam, végül az eBay-en néztem szét. Négyféle mintával kapható, sajnos nem lehet kiválasztani, hogy melyiket szeretnénk, de mindegyik nagyon cuki (nekem a piros, bögrés volt a kedvencem).


Bubble Bib nyaklánc - INNEN (kb. 1800.- Ft)

Bogyós, látványos, mindent feldob és jóval 5000.- Ft alatt, mi kell még? A köves statement nyakláncokon túl a bogyós darabok is elragadtak, más mentségem nincsen. :)


DIY alapanyag (kb. 350.- Ft/db)

Sajnos a linket már nem találom hozzá, de chain bracelet néven tudtok rákeresni hasonló termékekre. Rengeteg ötletem van vele, már be is szereztem a színes neon szalagokat hozzá, csak jussak el a megvalósításig. 

Ez a két termék még nem érkezett meg, de gondoltam, addig is megmutatom nektek, hátha az ELMÚLT poszttól Ti is kedvet kaptatok hozzájuk:


Fülestartó - INNEN (kb. 270.- Ft


Fülestartó/kábel rendszerező - INNEN (kb. 370.- Ft/2 db)

Hjúúúj, már nagyon várom, hogy megérkezzenek, az egyiket az íróasztalomra szánom az egérkábel kordában tartására. :D

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti mit rendeltetek legutóbb eBay-ről?

41 megjegyzés:

  1. A BB krémnek az üvege is olyan szép. Én először azt hittem, hogy valami parfüm. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor először láttam valahol a neten, én is azt hittem róla. :D Már ránézni is szépséges, helyet is kapott a fürdőszobai üvegpolcon. :)

      Törlés
  2. A fém dobozka, úúú *.* mostanában nekem is nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos nagy gyengém mindenféle dobozka, akár fém, fa, vagy papír. :D

      Törlés
  3. Fémdobozka, de cuki. Mániás vagyok, ha fémdobozokról van szó! Az a BB krém csomagolás meseszép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár nem csak fém, hanem bármilyen doboz jöhet. Imádom őket :)

      Törlés
    2. Ezzel én is valahogy így vagyok, de hát, ha szépek és praktikusak egyszerre?! *.*

      Törlés
  4. Eos ajakápolóm nekem is van még a tavaly Alíz Csodaországos limitált kiadás, én nagyon imádom olyan kis édes. És bogyós nyakláncom is van csak türkiz színű őt is nagyon szeretem jó választások voltak :D ez a fülhallgató tartócska meg zseniális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nem is tudtam, hogy volt ilyen kiadása, de most rákerestem, nagyon cuki! :D Igen, emlékszem is a bogyós láncodra, filóztam én is a türkizen, de aztán úgy döntöttem, hogy a fehéret jobban ki tudom használni. :) Aww, már nagyon várom őket!

      Törlés
  5. Korábban a Missha M Signature Real Complete-t használtam, szerettem, de kár volt hirtelen felindulásból megvenni a második tubust is belőle. Úgyhogy még vár szegény a sorsára, de nem sokat jósolok neki a közeljövőben... :(
    A maszkot én is megrendeltem anno, most kezd kifogyni, és nem vagyok benne biztos, hogy újra fogom venni. Külföldön a The Face Shop boltjában volt egy "White Mud" nevű maszkjuk, azt hittem, hogy az lesz a régi felújított változata, és nagyon bevált. Aztán itthon láttam, hogy csak ezt lehet mindenhol megrendelni, gondoltam, hogy ugyanaz... De nem. De szerintem ebben az is közrejátszik, hogy itthon teljesen más a klíma, mint az ázsiai országokban. Egy magas páratartalmú közegben nem kell azzal bajlódni, hogy felgőzölgeti az ember a pórusokat és aztán talán történik valami, hanem valahogy magától is működik a cucc, és tényleg kiszed mindent. Úgyhogy vagy megvárom, amíg visszaköltözök Ázsiába, vagy kitalálok valami bombabiztos módszert a használatra. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még anno Vikinél olvastam pont erről a két termékről összehasonlító tesztet (http://www.viktoriasstyle.com/2013/04/teszt-missha-signature-real-complete-vs.html), ezért is hajlottam inkább a Wrinkle Filler felé. Miért bántad meg végül, hogy újravetted a Real Complete-t?
      Oh, eBay-en sem láttad sehol a White Mud nevezetűt? (Egyik barátnőm mit nem adna, ha Ázsiában élhetne! :D) Azt olvastam róla, hogy egy forró zuhanyt követve hatásosabb, mert így kicsit felpuhul a bőr, legközelebb én is így fogom kipróbálni. :)

      Törlés
    2. Igen, erre a posztra én is emlékszem. :) Még mikor kint éltem, elég kicsi volt a választék a nem hullafehér színű alapozókból (de még a tusfürdőből is vadászni kellett azt, aminek nem volt "whitening" funkciója), ezért nagyon megörültem, amikor végre valamiből találtam kicsit természetesebb árnyalatot. Igaz, ezt is már a leárazott termékekhez hajigálták, mondván, ki kenne magára 23-as árnyalatot... Amit hazahoztam, még nem bontottam ki, hátha valakinek kellhet, de a kinti klímában már sok volt a bőrömnek.

      A White Mudról. Vicces, de sehol nem találtam róla semmit, egy-két képet és külföldi tesztet leszámítva. Ha jól emlékszem, én is már leárazva vettem, vagy csak egy-kettő volt már belőle kitéve, de gondoltam, minek cipeljem haza, amikor majd itthon megveszem... Hiba volt. :D A forró zuhany egyébként nem rossz taktika, nekem itthon a forró fürdő, közben Baviphat mangós arcradír bőrön hagyva (15-20 perc), majd forró törölközőt ráteszem a bőrömre, és utána kenem fel. Így már egész baráti az eredmény. :)
      Ami még nekem egyébként nagyon bevált, az egy tajvani márka, a Love More terméke. Kiwi All Out a neve a szettnek, van benne egy pórusfellazító, egy maszk és egy tonik. Láttam, hogy E-bayen is árulják, ha éppen jó áron adják, érdemes adni neki egy esélyt. És nagyon jó kiwis illata van, én imádom! :)
      (Bocsánat, kicsit megszaladt a tollam, úgy látszik ez történik, ha az embernek épp nincs saját blogja, így kénytelen másokéba belekontárkodni. :D)

      Törlés
    3. Ez mennyire furcsa lehetett, itthon meg alig találok a fehér bőrömre megfelelő színű alapozót. :D
      A Baviphat mangós arcradír nekem is megvan, de sosem jutok oda, hogy rendszeresen használjam is.
      Húú, nagyon köszi a tippet, rá fogok keresni erre a szettre! :) A hosszú kommentek pedig nyugodtan jöhetnek, így én is és az Olvasóim is informálódhatunk belőle. :D

      Törlés
  6. "Fülesmackót" :D és hasonló aranyszínű karkötőt én is rendeltem a héten. Ma érkezett egy fülbevaló, és úton van egy ruha. :) Tavalyi H&M, 9ezer helyett 1800(!) Ft, nagyon kíváncsi vagyok. Ha nem lesz jó akkor sem fogok kiborulni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Fülesmackó" - ÁÁÁ, de jóó! :DD A fülbevalók a (másik) gyengéim, milyet rendeltél? Ennyi pénzért tényleg jó vételnek tűnik a ruha, habár én még mindig nem mertem rendelni, félek, hogy túlságosan ázsiai méretre vannak szabva. :)

      Törlés
  7. The Face Shop Mitesszer Eltávolítóról mindenképp írj majd, olyan régóta szemezek vele, de még nem mertem rendelni :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy lesz-e bátorságom megmutatni, hogy miktől szabadított meg, de Nojkonál és még másoknál is elég meggyőző teszteket láttam róla. :D

      Törlés
  8. A Face Shop maszk engem is érdekelne közelebbről! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem tudom ígérni, hogy képekkel is illusztrálom, de egy tesztet igyekszem összehozni róla. :D

      Törlés
  9. Wrinkle Fillerből mintám volt, szuper termék. Még van a Signature-ból, de ez lesz a következő. Füles tartót veszek, köszi a linket. A maszkról is olvasnék tesztet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy akkor a minta alapján Neked is bevált. Rengetegféle fülestartó van eBay-en, én alig tudtam választani közülük! :D

      Törlés
  10. De aranyos a fülestartó, a BB krémnek meg gyönyörű a csomagolása:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számított a csomagolás, engem már ezzel meggyőzött. :D

      Törlés
  11. Szia!

    Papír dobozok, fém dobozok vannak a KIKben is. Olcsóbb, mint rendelgetni és tudsz választani. Velem 1-2 hónapja egy kerek cicás jött haza (sütisdoboznak nevezték a címkén, de én nem sütit tárolok benne, átmérője akkora, mint egy káváscsésze kb). Van többféle méret, szögletes is.
    BB krémet én is inkább ebayről rendeltem, jóval olcsóbb, mint amennyiért itthon vesztegetik. Értem én, hogy legyen haszna rajta a boltnak is, de azért ne 66%. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ismerem a KIK-et, több dobozkát is vettem már náluk, de most elég speciálisat kerestem (széles legyen és minél laposabb, hogy a neszesszeremben is elférjen), ilyet viszont sehol sem találtam. Ez a cicás viszont nagyon édes lehet! *.*
      Engem iszonyúan felháborít, hogy ekkora haszonnal dolgoznak a boltok, de ezért jó az eBay. :)

      Törlés
    2. lányok, azért gondoljátok egy picit át az egészet! semmi közöm sincs a bolthoz, csak a pasim képregényboltos kis hazánkban és szintén a tengerentúlról hozza az árut, így picit látom, h hogy zajlik. meg igazából sima józan paraszti ésszel kitalálhatóak ezek

      1: nem biztos, h ők is pont ugyanennyiért szerzik a talán koreai nagykerből, mint egy ottani ember,
      2: ők LEGÁLISAN hozzák be az országba, ergó fizetnek rá szállítási költséget (ami mivel nem 1 termékről van szó, nem 200 forint), ÁFÁT (amit mi az ebayes vásárláskor NEM), VÁMOT (amit jobb esetben szintén NEM). és akkor nem beszéltünk még a raktárhelyiség fenntartásáról, alkalmazott munkabéréről, járulékokról, a járulékok költségekről (doboz, áram, telefonszámla, internet és többi). nah meg náluk már egy meglévő készletből választasz, amit ugye ők már beszereztek, ergó benne áll a pénzük.

      egyébként én én meg úgy vagyok vele, h tőlük biztos, h eredetit kapok és másnap már csönget is a futár.
      én is rendeltem már számtalan apróságot ebayről és a telefontokomnál abszolút nem zavar, h nem egy 625. mobilboltost fosztok meg a forgalomtól, de az ilyen egyedi kezdeményezéseknél nagyon. :/

      Törlés
    3. A páromnak is saját vállalkozása van és ő is külföldről rendeli az árút, úgyhogy tisztában vagyok a fellépő plusz költségekkel. A szállítási költségük pedig szerintem mivel pont nem egy darabról van szó, egy bizonyos rendelésszám fölött tuti, ingyenes nekik. Na de nekem nem is ez a lényeg, hiszen ahogy Te is írtad, nem fogok megvenni egy mobiltokot 5000.- ért pl. a Media Markt-ban, mert a Mammut-ban bérel üzlethelyiséget.
      Ráadásul a plusz ezer-kétezer forintos postaköltség árából még egy termékre futná. :)

      Törlés
    4. dyna 1. mivel nagykerből szerzi be a boltos (remélhetőleg) mégolcsóbban megkapja, mint gondolnánk. Nekem is van boltos rokonom. Megvesz pl. egy energiaitalt 148Ft-os darabáron és eladja 200Ft-os áron. Megvesz egy kisebb üveg páleszt díszüvegeset 600-750Ft-ért és eladja 1400-ért. Tehát van haszna rajta bőven. A magyar forgalmazónak is van, főleg ha tömegesen rendeli. :-)
      2. a rokonom is legálisan vesz mindent, adózik is, mégis szép nagy az árrés. Dolgoztam olyan helyen ahol 260-ért megvettek bizonyos terméket és 900Ft-ért adták el! Több terméknél a magyar forgalmazó se egyesével fizeti a postát, az áfát pedig bőven beépíti az árba. Egy webshopnál nem kell sok alkalmazott. :-D Ha kicsit értenél a dolgokhoz tudnád ezt.

      hkorinna idén is mentek nyaralni Zalakarosra?

      Törlés
    5. A 2. ponthoz hozzáfűzném, hogy amit te rendelsz az ebayről, azt is "LEGÁLISAN" hozatod be, ha nem így lenne, nem engednék át a vámon! Akitől ebayről rendeltek, annak is van haszna a terméken, a beszerzési ára nem lehet sok, ebből látszik. Több termék árréséből meglesz a haszna annak is aki nem drágán adja el a dolgait, de elad többszázat hetente.
      A koreai termékeket is egyre többen forgalmazzák már hazánkban is, majd rájönnek a kereskedők, hogy vagy engednek az árból, vagy idővel nem élnek meg, mert jobban megéri külföldről rendelni. Most még sokan ódzkodnak a külföldi rendelésektől, de a mai fiatal generáció, akinek már középiskolában bankszámlája van, egyre inkább természetesnek veszi, hogy éljen egy bankkártya nyújtotta lehetőségekkel. Mikor saját jövedelme lesz idővel felfedezi a Paypalt magának.

      Törlés
    6. Nagyon nem szeretnék belemenni ebbe a vitába, mindenki maga dönti el, hogy neki melyik megoldás a kényelmesebb, mit bír el a pénztárcája (vagy éppen a lelki világa :D).
      Egyébként én is pont ezen gondolkodtam, hogy ha postaköltség nélkül ennyiért megéri eladni eBay-en, vajon mennyi lehet a beszerzési ára...?
      Egyébként itthon is találtam még egy webshop-ot, aki forgalmaz koreai BB termékeket és legalább náluk személyes átvételre is van lehetőség (akár már másnap), mert én általában nem vagyok hajlandó ezért (is) plusz költséget fizetni!

      Sajnos nem, szüleim eladták a zalakarosi üdülési jogukat, úgyhogy idén Bükfürdő a célpont! :)

      Törlés
    7. Szia!

      Kár, idén talán összefuthattunk volna. Tavaly láttalak itt, de épp a barátoddal voltál nem akartam odamenni zavarni.
      Nem titok, hogy nagy cégeknek (főleg a külföldieknek) szerződésük van a postával, tehát nem azt az árat fizetik, mint az átlag lakosság (ezért tudnak olcsón postázni). Nagy mennyiségnél a mennyiség alapján kedvezményt kapnak. :-) A cég ingyen is elpostáz mindent biz. összeghatár felett itt az országban is és külföldön is. :-) Nagy mennyiségnál futárcégnek fizetnek, nem mindig postázzák. :-)

      Törlés
    8. Kedves névtelen, a ha kicsit értenél a dolgokhoz megállapításod kapcsán jegyezném meg, h egy haza boltot üzemeltetni itthon kapható cuccokkal, teljesen más, mint magadnak intézni mindent, a forrástól az eladásig. Nekem is van kisboltos barátom, de ég és föld a kettő.

      Valamint mivel én már többször rendeltem tőlük, tudom, h van alkalmazott, mert már találkoztam eggyel és beszéltem egy másikkal telefonon (mert egyszer kimaradt valami a csomagból és ők vették észre eladás után és hívott a hölgy, h ujujjj). De szerintem a webshopoknál is csak ritkán beszélhetünk egyszemélyes vállalkozásról, legalábbis én még olyannal nem találkoztam.

      oké, te is legálisan hozod be, de X összeg felett valaha fizettél már be áfát? és az X+Y összeg feletti áfa+vám kombót?! persze én sem (igaz ebayről még sosem rendeltem szerintem tizenpár dollárnál magasabb összegért semmit), ill. mindig jóval alacsonyabb ár is volt a borítékon feltüntetve. Amit mondjuk egy magánszemélynél szerintem nem sűrűn "ellenőriznek" csomagbontással, nem úgy, mint a cégeknél (a képregényes dobozokon pl. rendszeresen van vámellenőrzéses ragasztószalag ill. tételesen nyálazzák a számlalevelet).

      persze ettől még én sem tartom őket olcsónak és nyilván a piaci verseny miatt ill. a cuccok gyors terjedése végett is idővel át kell gondolni az árképzést és hasonlók...

      Törlés
  12. Azt hiszem, erre a BB krémre most már én is benevezek :-)

    VálaszTörlés
  13. Rendben, ezt összehozhatom, de sok képes posztot találtok róla más blogokon. :) Nekem volt az itthoni BB webshop-tól is termékem, de persze az sem hozta az összes beígért hatást, így nem biztos, hogy csak az eredetiséggel van probléma. :/

    VálaszTörlés
  14. Szuper szerzemények és cukik azok is, amik még nem érkeztek meg :) olyan láncot én is szeretnék, mert csak ezüstöm van és pont vettem hozzá neonsárga szalagot, de ezüsttel nem néz ki valami jól :\

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszettek! *.* 350.- Ft-ért szerintem abszolút megéri egy aranyat is rendelni hozzá, csak sajnos a linket már sehol sem találtam.

      Törlés
  15. a fülestartók mókásak, bár én jobban szeretem a szütyő megoldást, abból biztosan nem mászik ki.

    a mitesszermaszkot már sokszor próbáltam, engem nem győzött meg, igaz már vagy 3/4 éve a sima tapasz verziót is megrendeltem a bbshopból, de csesztem még kipróbálni, viszont az egyik barátnőm szerint az szuper, úgyhogy nem kellene mindig elfeledni.

    picit feljebb leírtam a bb kencés különvéleményem, egyébként én tényleg tartanék attól, h nem eredetit kapok (lást Viki is hogy beszívta, az az eladó is rengeteg pozitív értékelés birtokában van), nekem ez a rizikó nem éri meg azt, h egy amúgy legalább fél évig elegendő kencéért fél árat fizessek. persze ha hetente használnám el, lehet, h átgondolnám...

    a retro fém doboz is cuki, szerintem kevés nő van, aki egyáltalán nincs oda az ilyen apróságokért és magukért a fém dobozokért. fura! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik fülestartót az egérkábelhez szánom, mert fölöslegesen kígyózik az asztalomon, és így könnyen le tudnám rövidíteni vele. :)
      A tapaszból termékmintát kaptam, de még nem jutottam oda, hogy kipróbáljam, habár ezek a tapaszos verziók nekem sosem váltak be. :/
      Én sem hetente használok el egy alapozót, de rettegnék, ha ennyi pénzért nem hozná a hozzá fűzött reményeket..
      Na igen a fémdobozok, kezdem azt hinni, ez olyan mint a táska-, vagy a cipőmánia! :D

      Törlés
  16. Olyan szep az a bb. Jo, tudom, hogy nem ez a lenyeg, de akkor is:)
    A macko is nagyon cuki.
    en most egy ruzstartot varok nagyon:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hazudok, engem már a csomagolással levett a lábamról! :D
      Oh, de jó, a műanyag átlátszót rendelted belőle? Én is ilyenben tárolom a napi sminkkészletemet! *.*

      Törlés