Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. július 17.

Folytatódik a leárazás - Szerzemények


Még nyaralás előtt tettem egy gyors kört a leárazásokon, de akkor csak pár apróságot szereztem be (ITT és ITT láthattátok őket), úgyhogy már alig vártam, hogy újra szétnézzek. Igaz, így már szembesülnöm kellett a mérethiánnyal, de legalább a kezdeti tumultus már levonult. :)

Ha kíváncsiak vagytok a szerzeményekre, kattintsatok a tovább gombra!


Sunny girl láncos medál - Bijou Brigitte (2490.- Ft helyett 600.- Ft)

A ruha trendekért nem is minden esetben, de az ékszer trendekért rajongani tudok. Mostanában odáig vagyok a vékony láncos medálok halmozásáért, így a leárazásokon is ezeket vadásztam. Az életben nem adtam volna ki ezért a kis semmiségért 2500.- Ft-ot, de negyed annyiért már nem volt kérdés. Szépséges rose gold árnyalatú, az egyik oldalán egy 'sunny girl' felirat olvasható, a másik oldalán pedig egy napocska látható.


Rózsás lógós fülbevaló és medál - C&A (2290.- Ft helyett 800.- Ft)

Erre a kis ékszer szettre a C&A-ban bukkantam rá, és ha már nyaklánchalmozás, naná, hogy meg kellett vennem. Azóta az egyik kedvenc medálom lett (az első képen láthatjátok), teljesen én vagyok ezzel a romantikus rózsadíszítéssel. Ráadásul két medál is lóg rajta, egy átlátszó kövecske a párja, így akár külön láncra is felfűzhetjük őket.


Masnis hajcsat - I am (890.- Ft helyett 550.- Ft)

Azt hiszem, belépek, az anonim 'nem tudok ellenállni a cuki (masnis, pöttyös, cicás) dolgoknak' társaságba. Hát nem irtó édes ez a masnis hajcsat? Azt hiszem az ékszermániámat ezennel a hajbavalókra is kiterjesztem. :)


Szilikon karkötőszett - Claire's (1090.- Ft helyett 800.- Ft)

Ezeket a vékony szilikonos karkötőket Szandra Szerzeményes videójában láttam és nagyon megörültem neki, mert már iszonyat régóta szeretnék én is ilyen egymásba hurkolódó karkötőket alkotni belőlük. Színes válogatást is találtok belőle, de azok valamivel vastagabbak voltak, ezért maradtam végül a feketénél. Egyébként, ha most egyszerre három leárazott terméket is vásároltok a Claire's-ben, mindössze 1400.- Ft-ot kell fizetni érte.


Neon bőröv - H&M (2490.- Ft helyett 250.- Ft!!)
Neon medálos karkötő - C&A (1490.- Ft helyett 550.- Ft)

Eddig nem igazán áldoztam a neon színek oltárán, holott régóta elterveztem, hogy beszerzek pár ilyen kiegészítőt. Az övet el sem akartam hinni, hogy mindössze 250.- Ft-ba kerül, ráadásul bőr!! És persze az utolsó darab volt belőle, így holtbiztos, hogy csak rám várt. :) Ha pedig már van egy neon övem, akkor karkötő is kellett mellé. Olyan cuki figurák lógnak rajta, a pántjának a színe pedig pont megegyezik az övével. *.*


Megkötős mellény - Stradivarius (8995.- Ft helyett 2995.- Ft)

Ebbe a mellénykébe már hónapokkal ezelőtt beleszerettem, de azért 9000.- Ft-ért mégiscsak túlzás! Viszont mázlim volt, mert habár őszi darabként is hordható mégis leakciózták. Odavagyok ezért a bézs-kék-rózsaszín kombinációért, hűvös nyárestéken, vagy ősszel is jól kihasználható darab lesz. Sima egyberuhaként (tunikaként) is megtalálható ez a fazon, egy ezressel többért.

 
Cicás oversized felső - Reserved (2795.- Ft helyett 1295.- Ft)

Na jó, mivel az L-es volt már belőle a legkisebb méret, oversize-nak minősítettem és így már teljes lelki nyugalommal vettem meg. :) Hát nem édes? Egyszerűen nem tudtam otthagyni, ha övvel működőképes lesz, akkor utcára is elhordom, ha nem, marad alvós ruhának.


Csipke felső - H&M (1290.- Ft helyett 700.- Ft)

Mindenféleképpen csak egy atlétával alatta tudom elképzelni, de nagyon megtetszett ez a halványlilás színe, na meg persze a csipkés mintája. Ha jól emlékszem, még valami neon zöldes színben is láttam.


Mintás tunika - H&M (3990.- Ft helyett 2000.- Ft)

Tudom, tudom, így vállfán olyan semmilyen, de képzeljétek el egy övvel, cicanadrággal, vagy sorttal, ugye, hogy máris jobb?


Türkiz mintás ing - H&M (2990.- Ft helyett 1500.- Ft)

Odáig vagyok ezért az ingért, már teljes áron is szemeztem vele, de végül egy 34-es megvárt a leárazásokon. Van egy színben hozzá passzoló türkizes-zöldes-kék hosszú szoknyám, ami eddig kihasználatlanul lógott a szekrényemben, de most eljött az ideje. Ígérem, lesz velük outfit! :)


Sötétkék csipkés ruha - New Yorker (5990.- Ft helyett 2990.- Ft)


Nagyon nagy love ez a csipkeruha nálam (meg úgy általában a csipke :P)! ♥ Imádom a kéknek ezt az árnyalatát, szerintem vörös hajúaknak kötelező! A csipkeréteg alatt egy bélés is található, így őszre is szuper lesz egy bőrdzsekivel párosítva. Még halványzöld színben is megtaláljátok, ha valaki esetleg kedvet kapott hozzá. :)
Szerintem mindegyik darabbal szuper vételt csináltam úgy, hogy közben bőségesen sikerült tartanom a 3000.- Ft-os lélektani határomat. :)

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti miket vettetek a leárazásokon? Terveztek még egy körre visszamenni, vagy most már az őszi ruhák lesznek soron? 

Ne feledjétek, hogy még vasárnap éjfélig jelentkezhettek a blogon meghirdetett nyereményjátékra! A részleteket és a jelentkezés feltételeit ITT olvashatjátok! :)

35 megjegyzés:

  1. A Claire's-ben én is garázdálkodtam, teljesen odáig vagyok meg vissza, milyen szuper cuccokat tudtam szerezni. A ruhavásárlási őrület nálam most két pólóból meg egy bezárni készülő kínai felforgatásából állt :) persze kopp-kopp, még tévedhetek az árkád közelébe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz képest, hogy régebben mennyire nem kedveltem a Claire's-t, mostanában rendszeresen benézek, mert tényleg szuper dolgokra lehet bukkanni, főleg ilyen árakon! :D A statement nyakláncom azóta is az egyik kedvencem. ^.^

      Törlés
  2. Szuper szerzemények!!! Nagyon tetszik a kis H&M-es csipkfelső meg a mintás tunika :)!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Alig várom, hogy felavathassam őket, na meg persze, hogy outfiteket lőjünk. :DD

      Törlés
  3. nagyon klassz dolgokat vettél:)

    VálaszTörlés
  4. Sunny girl láncos medál szerelem........és a csipke ruha is, minden amit vettél nagyon illik hozzád...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazi nyári darab! :D Köszönöm, aranyos vagy! *.*

      Törlés
  5. Nagyon tetszenek a bizsuk! Én leszoktam róluk, mert sokat felhalmoztam, de ha eszembe is jut ékszert felvenni, akkor is inkább az ezüstjeimhez nyúlok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Sajnos engem még ez sem tántorít el, így időről időre szelektálnom kell közülük, de a bizsukért legalább annyira nem fáj a szívem. Én pont fordítva vagyok, valahogy az ezüst ékszereimet nem igazán hordom, túlságosan féltem őket. :D

      Törlés
  6. Húúú az ékszerek nagyon tetszenek! *-* Főleg a madárkás karkötő! Mióta hazaköltöztem a vizsgaidőszakom elején, kevesebbet járok Debrecenbe vásárolni, így nincs mindig alkalmam lecsapni az ilyen jó akciókra, de most már valamelyik nap tényleg benézek a Fórumba! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ennek nagyon örülök! ^.^ Pedig így a vizsgák végeztével igazán megérdemel az ember egy kis shoppingolást! :) Viszont én megfogadtam, hogy most már csak őszi ruhák jöhetnek szóba (na jóó, egy szandál még tervben van)! :D

      Törlés
  7. A szilikonos karkötőkbe azonnal beleszerettem, kell nekem is!!! :)))
    Én múlt héten ejtettem meg a leárazás shoppingot, C&A-ban a bizsus szekcióból szemezgettem bátran :D Tescoban egy F&F fehér csipkeruhát hagytam ott, mert annak ellenére hogy szinte rám öntötték, "csak" egy ezrest engedtek az árából és 4.200-ért nem kellett...azóta is itt marcangolom magam...
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézzél szét alaposan, neon színekben és ha jól emlékszem, fekete - pasztell rózsaszín kombóban is kapható, csak azok valamivel vastagabbak voltak. :)
      F&F közelében sajnos nem jártam mostanában, vérzik is a szívem érte. Kár a csipkecsodáért, de én is csak kivételes esetekben lépem át a 3000.- Ft-ot, habár a csipke nálam pont az a kategória. :D

      Törlés
  8. De jó! Szuper holmikat vadásztál! A nyaklánc nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyen felső! *.* Köszi, örülök, hogy tetszenek, tényleg eléggé egyezik az ízlésünk! A nyaklánc azóta alapdarab lett nálam. :)

      Törlés
  9. milyen édes a felső lánc! olyan jó szerzeményeid vannak mindig <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Az biztos, hogy türelem kell, hogy kincsekre bukkanjon az ember! :)

      Törlés
  10. A H&Mes darabok közül màr mindet felpróbàltam,de nem mertem megvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :O Oh, de miért nem? Egy atléta felsővel már nem olyan kihívóak. :)

      Törlés
  11. Nagyon csini dolgokat vettel!A mellenyt melyik stradivariusban vetted?Most mar az ov utan tutira veszem,h be kell neunem a H&M-be :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Az Allee-ban vettem, ott még maradt is belőle pár darabbal. :) Az övből viszont sajnos az utolsót hoztam el. :/

      Törlés
    2. Most mar tervben van az Allee!Koszi az infot s a valaszt!:) Nagyon jo a blogod olvasni s,h vissza valaszolsz mindenkinek nagyon kedves gesztus!

      Törlés
    3. Szerintem a blogolás is csak oda-vissza működik, de nagyon aranyos vagy, köszönöm! *.*

      Törlés
  12. Nagyon klassz dolgokat vettél! :) Mennyi jó kis outfit lesz majd velük:D Húú tesómat ugrasztanom kell ezért a Claire'es karkötőszettért, olyan régóta akarok már ilyen szilikonosat, a Bijou Brigittet ajánlották nekem, hogy ott van, de sajna az itteni üzletük bezárt:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zitu, örülök, hogy neked is tetszenek! :) Tegnap már be is fotóztuk az első outfitet a H&M tunikáról. :D Ha tesód már nem talál, írjál nyugodtan és küldök az én szettemből, ennyivel úgysem tudok mit kezdeni! :D

      Törlés
  13. Asszem, az összes ruha jöhetne ide nekem is :-) De a legjobb a neon öv 250-ért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig akartam elhinni, amikor láttam, hogy csak ennyibe kerül, ráadásul itthon vettem észre, hogy bőr! *.* :DD

      Törlés
  14. Szia ! Nekem is ugyanolyan macskás felsőm van :) .
    Tegnap kaptam a szülinapomra :) I love cat !!

    VálaszTörlés
  15. A nyakláncok nagyon aranyosak, én is élek - halok az ilyen cuki cuccokért! :)))) xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, meg tudlak érteni, nekem a kiegészítők a gyengéim! *.*

      Törlés