Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. július 24.

OUTFIT: Lace back


Az utolsó outfit sorozatot hoztam ma Nektek a nyaralásról. A képek Sárváron készültek, a sárvári Nádasdy-vár bejáratánál. Ha erre jártok, mindenképpen látogassatok el a Nádasdy Ferenc Múzeumba és a várral majdnem szemközt található Arborétumba is. :)


Horgolt mintájú felső - New Yorker (ősrégi)
Virágos sort - C&A
Fonott öv - H&M
Táska - H&M
Napszemüveg - C&A
Lógós fülbevaló - SIX

A hőségben a városnézéshez ezt a teljesen egyszerű szettet választottam, amit egyedül a felső hátmegoldása és a hangsúlyos fülbevaló tesz különlegesebbé. A virágos sort és a köves fülbevaló is még Joy-napi szerzemények, a felső pedig egy jó pár éves New Yorker-es darab, de a mai napig nagy kedvencem és színben remekül passzol a sorthoz. Az ilyen kivágott felsőknél pedig csakis a pánt nélküli melltartók jöhetnek szóba!

 
Ja, igen... macaronos szalag lóg a táskámon! *.*


Nektek mi a kedvenc kiegészítőtök idén? Azt hiszem, nekem ez a színes keretes napszemüveg lett. :)

39 megjegyzés:

  1. " ilyen kivágott felsőknél pedig csakis a pánt nélküli melltartók jöhetnek szóba!" - vééégre valaki kimondta!!! Köszönöm. Tragédia h ezt mennyien nem tudják (v csak fütyülnek rá...) :S :D

    Csini vagy, szuper összellítás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem tagadom, egy évtizeddel ezelőtt nekem is voltak szilikon pántos melltartóim, de erről psszt! :DD Sajnos szerintem inkább az utóbbi, fügyülnek az ilyen részletekre az emberek. :/

      Köszönöm! :)

      Törlés
  2. Egyetértek az előttem szólóval (SophiEIvel) :) Az olyan trikókhoz ahol nincs kivágás, mint pl itt a csipke, nekem van egy kis kütyüm ebay-ről, ami összefogja és ezáltal teljesen észrevehetetlenné teszi a melltartó pántját :)
    Nagyon csinos vagy és szép az összeállítás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ancsi! :)
      Ilyen kis bigyókon már én is gondolkodtam, mert egész napra nem mindig kényelmes viselet egy pánt nélküli merevítős darab. :D

      Törlés
  3. én is sokszor kénytelen vagyok a trikókat olyan melltartóval hordani aminek pántjuk van, mert eddig 10-ből 10 pántnélküliből kiesett a mellem, úgyhogy mindegy is. :D én feladtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor neked ajánlom az előbb említett kis kütyümet :) http://www.ebay.com/itm/20-Clips-Perfect-Adjust-Bra-Strap-Clip-Cleavage-Control-/170603798980?pt=US_CSA_WC_Intimates&hash=item27b8c761c4

      Törlés
    2. Ez nagyon kis praktikus, már több helyen olvastam róla, azt hiszem, én is beruházok rá. Habár mellesleg nem vagyok annyira megáldva, kerülöm a merevítős darabokat, ezzel viszont egy sportosabb melltartó pántja is elrejthető lenne. :D

      Törlés
    3. Oh, ilyen nekem is kell, mert a pánt nélküli melltartót nem nekem találták ki. Vettem már olyan melltartót amihez többféle pánt járt, de ritka a szép ami nem 10 ezer. Megrendeltem. :-) Köszi az ötletet.

      Üdv.:

      Viki

      Törlés
  4. Nagyon cuki ez a szett :P Imádom a shortot és a topot is! :P

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik a hajadhoz ez a fehér összeállítás!Olyan hangulatos!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igazából nem is fehér, csak olyan erősen sütött a nap, hogy elég csalóka, valójában halvány barackos színű a felső! :D

      Törlés
  6. Nagyon tetszik az egész összeállítás, és szerintem már mondtam, de annyira jól áll Neked ez a hajszín! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy Klau, ezt mindig jól esik hallani! :*

      Törlés
  7. Csatlakozom az előttem szólókhoz nagyon csini vagy és a hajad... Annyira jó a színe, úgy ragyog, nagyon passzol hozzád! ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zitu! Nem sokkal nyaralás előtt lett hennázva, így még elég élénk volt a színe, na meg persze a Nap is iszonyúan tűzött. :D

      Törlés
  8. egyszerű, de csini és praktikus.
    két nyakláncot váltogatok, ami fura, mert nyáron nem is nagyon szoktam nyakláncolni. de az egyiket egy barátnőmtől kaptam, a másikra pedig a medált kaptam 5 barátnőmtől közösen és a becenevünk kezdőbetűit vésték bele a kocka 1-1 oldalába, egyedi és szívemnek nagyon kedves. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiránduláshoz szerintem nem is kell ennél több! :)
      Érdekes, én sem voltam soha nyakláncos nyáron, de most előszeretettel hordom őket. Ez nagyon aranyos ötlet volt a barátnőidtől, az ilyen ékszerek állnak igazán közel az ember szívéhez! :)

      Törlés
  9. Én idén a lakás négy falára szavaznék, mint kedvenc kiegészítő :D Volt egy lábműtétem, ami miatt eléggé korlátoltak a nyaralási lehetőségeim :)

    A nadrágod nagyon klassz, régóta szeretnék már valami hasonlót :)

    CandUs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, remélem, most már túl vagy a nehezén, jobbulást kívánok!

      Köszi, kétféle színösszeállításban is kapható (volt), igaz, már régebben vettem, de érdemes lehet szétnézni a leárazásokon. :)

      Törlés
  10. Csodás outfit! Annyira elegáns de játékos, nőies, is finom egyszerre... :)
    A kikandikáló melltartópánt szerintem is az egyik legnagyobb divatbaki! Örülök, hogy te is felhívtad rá a figyelmet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ha színben harmonizál, akkor nem, mármint persze ne legyen birkózófazonú pólónál sima melltartó és ilyenek, de egy ugyanolyan fazonú, picit áttetsző esetén működhet. ilyen kötötteknél mondjuk én is kizárnám. a szilikonpántot pedig ÖRÖKRE!!! és naponta legalább 4-5-6 nőn látok, olyan ciki!

      Törlés
    2. @Moon Angel: Köszönöm szépen! *.*

      @dyna: Én úgy vagyok vele, hogy az alap színeknél (fekete, fehér, bézs) belefér, ha kicsit kikandikál, vagy átlátszik a melltartó, de én általában sportmelltartót hordok, aminek ilyen spagettis a pántja. Így úgy néz ki, mintha egy atléta lenne alattam, csipkés pántnál engem már zavarna, ki kilátszódna a felső alól.

      Törlés
  11. Nagyon csinos vagy (mint mindig) és megint telitalálat az outfit (mint mindig).
    Csillagos ötös. :)

    VálaszTörlés
  12. milyen bájos vagy ismét... én a gyűrűket imádom (tündérműhely, made for you), meg a gobelines virágos medálomat, ami még anyukámé volt gyerek korában :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Jajj, mennyire imádom a hangsúlyos gyűrűket, de Gergő rosszul van tőlük, úgyhogy erről az egyről hajlandó vagyok lemondani. :D Oh, de jóó, hogy anyukád megőrizte a gyerekkori medálját. :)

      Törlés
  13. De jó a táskád ! Nagyon jól vannak össze válogatva a ruhák :) Bár amúgy is szeretem a világos színeket de most még inkább :))Nagyon csinos vagy:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! A táskát a leárazásokon sikerült beszereznem mindössze 1500.- Ft-ért, szuper vétel volt! *.*

      Törlés
  14. nekem is van hasonló felsőm, imádom az ilyen csipkés háttal rendelkező felsőrészeket, és egyértelmű a pánt nélküli melltartó használata ilyen esetben, csakis kizárólag!! a nacid pedig álomszép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem is, mennyire tetszett az a fehér csipkés felsőd! :D Köszi! :)

      Törlés
  15. Nagyon csini vagy, az outfit is annyira jó, a felső olyan szép! :) A hajadnak pedig olyan jó színe van *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon aranyos vagy, pedig féltem, hogy túlságosan egyszerűre sikeredett. :)

      Törlés
  16. Nagyon bájos a szett és a képek is szuper hangulatosak. (Mint mindig) :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Viki, a képekért ismét Gergőt illeti a dicséret! :)

      Törlés
  17. Szerintem ez a szett így tökéletes, ahogy van :-) Főleg a programhoz! Tetszenek az ilyen pasztell virágos nadrágok és jó a top csipkebetétes megoldása is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm! *.* Én is nagyon megkedveltem ezeket a pasztell színeket, habár vörös hajjal nem az igazi, de nyáron nem tudok lemondani róluk. :D

      Törlés