Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. augusztus 23.

Apró örömök a héten


Múlt héten elmaradt a heti örömadag poszt a blogról, így a mai bejegyzés az elmúlt két hét termését/történéseit öleli fel. Habár ez idő alatt két régóta dédelgetett és hőn áhított termékemet is sikerült beszereznem, úgy gondolom, mégsem ezek okozták a legnagyobb boldogságot. Na de, hogy mik is voltak ezek a dolgok, a link után megtudhatjátok!

Az elmúlt outfit bejegyzésben már említettem Nektek, hogy múlt vasárnap egy szülinapi összejövetelen vettünk részt Gergő tesójánál. Amikor a kisebbik leányzóval játszottam, az egyik játékára azt mondta, hogy azt bizony csak családtagoknak mutatja meg. Mire kérdeztem tőle, hogy neki már annak számítok-e? Erre pedig azt felelte, hogy igen, mert ő tudja ám, hogy Gergő elvesz engem feleségül, mert én szép és kedves vagyok. :DDD Gyerekek, ez volt életem legszebb bókja és egy 8 éves kislánytól kaptam! *.*
A másik dolog pedig, amin őszintén meghatódtam és el sem tudom mondani, mennyire jól esett, hogy a Look fancy-t is ott olvashattam Carmenesque 10 kedvenc blogja között. A Sminknapló volt az egyik első blog, amit elkezdtem követni, rengeteg szuper tippet köszönhetek neki (miatta szántam rá magam a hennázásra :D), úgyhogy számomra ez nagyobb elismerés, mint bármely cég megkeresése. :) Ahogy az is, hogy közben ennyien megtiszteltetek a bizalmatokkal, hiszen időközben túlléptük az 500 feliratkozót, köszönöm szépen, hogy itt vagytok velem! :)

Őszintén gondolom, hogy ezek olyan örömforrások az életben, amiktől nem csak pillanatnyi eufóriát érzünk, hanem olyanok, amikből hetek, hónapok múlva is tudunk töltekezni. Talán ezért is lettem megfontoltabb a vásárlások során és jobban átgondolom, mire is van igazából szükségem, mi az, amit hosszú távon is szívesen viselek, vagy örömmel tölt el. :)


Yankee Candle Lake Sunset üveggyertya

A 216. no name illatgyertya megvásárlása helyett úgy döntöttem, hogy idén ősszel/karácsonykor megadom a módját a lakásban kucorgásnak. A Lake Sunset már a 2013-as őszi illatok egyike. Képtelen lennék körülírni az illatát, úgyhogy a honlapról lopom a meghatározást: Az aranyló napsugarak még utoljára megmártóznak a szinte mindig kék vízben, felidézve számunkra egy nyugodt, pézsmaillatú naplemente emlékét. Az idei őszi illatok között megtalálható még a November Rain (ezt még nagyon szeretném), a Salted Caramel és a Vanilla Chai (na jó, ezt is). Már előre félek a karácsonyi illatoktól! :)    
A Dohány utca 92-es szám alatt található a márkaboltjuk, de a webáruházból is rendelhetünk.


Apró öröm, de múlt héten megérkezett a Marie Claire új lapszáma. :) Imádom, amikor a postás csomagot hoz, csak nem hajnali fél 7-kor! 


 Arany clutch

Az otthoni régi holmijaim közt kutatva ráakadtam Anyu egy elfeledett kis táskájára, amiről szerintem senki nem mondaná meg, hogy több 10 éves darab! Középen egy csattal záródik, belül pedig tágas, hengeres a kialakítása, úgyhogy mivel épp clutch hiányom volt, rögtön le is nyúltam. 


Puma Sync Woman

A Prestige Products Kft. jóvoltából kaptam ezt a Puma női parfümöt, cserébe pusztán egy kérdőívet kellett kitöltenem. Az illat az elején nem tetszett, de ha már egy kicsit elillan, nagyon kellemes gyümölcsös-virágos illat.


Hunter fényes piros gumicsizma

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy már legalább négy éve keresem a tökéletes gumicsizmát. Idén megelégeltem és elhatároztam, hogy bizony az első esős őszi napot én már gumicsizmával (és piros pöttyös esernyővel) fogom köszönteni. A színen eleinte sokat vacilláltam, órákat böngésztem a tumblr-en gumicsizmás outfiteket kutatva, melyik, hogy variálható. Végül merész voltam és a piros mellett tettem le a voksomat, mivel ősszel/télen amúgy is a szürke, fekete színeket részesítem előnyben, így legalább egy kis színt vihetek a hétköznapokba. Megrendelhető a Gumicsizma áruháztól (és számos külföldi oldalról is), de én INNEN vettem, ugyanis így volt próbálási lehetőségem. Eredeti dobozában kaptam és fél év garancia érvényes rá. Csizmabéléssel pedig akár téliesíthető is. :)

Hogy tetszenek a szerzemények? Nektek mi dobogtatta meg a szíveteket a héten? 

62 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm! Őszig már el sem rakom, addig is gyönyörködöm benne! ^.^

      Törlés
  2. Imádom a csizmádat, én is ilyet szeretnék de félek a vádlim túl vastag :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítható szárú változata is van a Hunter-nek erre az esetre! :) Ő így néz ki oldalról: http://www.gumicsizmaaruhaz.hu/termek/?product[product][item]=56

      Törlés
    2. http://www.kendieveryday.com/2013/04/rain-or-shine.html én egy ilyen korall színűre pályáznék , de eddig csak ebay-en leltem rá.

      Törlés
    3. :O Először azt hittem, hogy csak az erős fénytől, vagy a túlzott effekttől tűnik ilyen korallosnak, még én sem találkoztam ezzel a színnel. Esetleg rákérdezhetsz a vaterás eladónál, mert azt írja, hogy kérésre bármilyen színben be tudja szerezni. :)

      Törlés
    4. Már találtam egy külföldi oldalon / londoni/ , ilyen korallosat és állítható is. Ingyenes szállítással 39 font :)

      Törlés
    5. Oh, ilyen olcsón még sehol sem találkoztam Hunter gumicsizmával (legalább is ebben a fazonban)! :O Belinkelnéd nekem? :)

      Törlés
    6. Azt nem találtam, amelyikre te gondolsz, de kár, hogy az akciós darabokból már csak óriás méretek vannak. :/

      Törlés
  3. Már csak a gyertya leírásától a mennyben érzi magát az ember, biztosan fantasztikus illata van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a leírása alapján választottuk a webáruházból :D, de még nem volt szívem meggyújtani! *.*

      Törlés
  4. A gumicsizmáért és az illatgyertyáért oda vagyok! *.* Az arany clutch is nagyon szép, szeretem a régi elfeledett darabokat, főleg ha ilyen szemetgyönyörködtetők. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii! Én is rajongok a régi, már-már vintage cuccokért, a sok fast fashion darab mellett úgy érzem, ezeknek értéke és története van. :)

      Törlés
  5. Ezért imádom a kicsi gyerekeket, mert piszok őszinték, nem úgy mint a felnőttek. :) Egyszer a reggeli buszon rám mosolygott egy 5 év körüli kislány, aztán odafordult az anyukájához, és azt mondta h "Ha felnövök ilyen szép színű hajat szeretnék amilyen ennek a szép néninek van." - imádom, egy pillanat alatt feldobják az ember hangulatát. :)

    Nagyon szép összeállítás, jó volt olvasni! Már csak a szürkület és az eső hiányzik hozzá, én várom az őszt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, bár több ilyen őszinte felnőtt ember lenne a földön! :) Jajj, de aranyos lehetett, elhiszem, hogy jól esett, közben meg képzelem, hány irigy tekintet szegeződött rád. :DD

      Köszönöm, ennek nagyon örülök! Én is várom már az őszt, a kedvenc évszakom! *.*

      Törlés
  6. A gyertyáért odavagyok, nekem a pici wax verzióból van itthon töménytelen mennyiség.. (szoktuk keverni is az illatokat, pláne karácsony tájékán). Parfümöt én is kaptam, ugyanígy voltam vele, az elején túl tömény, túl gyümölcsös, de idővel hozzászoktam és megtetszett. Hozzáteszem, nem nekem találták ki a gyümölcsös illatokat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor gondolom, neked már biztosan van kedvenc illatod tőlük? :D Azt hiszem, ezt én is kijelenthetem, hogy a gyümölcsös illatok nem az én világom, de kalandozásnak pont jó. :)

      Törlés
    2. Megnéztem a honlapon, hivatalosan "Tart" névre hallgatnak a pici waxok, amiket mécseségetőbe kell beletördelni, és úgy párologtatni. Én egyszerre a felét szoktam, egy adagot 3-4 alkalommal is lehet égetni, mert ahogy visszahűlnek, az illatot is magukba zárják és megtartják. Néhány kedvenc illatom: Christmas Cupcake, Cinnammon Stick, Clean Cotton, Home Sweet Home, Sandalwood Vanilla, hirtelen ezeket kaptam elő :)

      Törlés
    3. Igen, közben én is rákerestem, hogy mire gondolsz. :) Akkor ezeknek az illatuk is intenzívebb így, hogy párolognak? Köszi a tippeket, mindegyiket csekkolni fogom, de már az elnevezésüktől kész vagyok (Christmas Cupcake, Home Sweet Home)! *.*

      Törlés
    4. Igen, intenzívebbek, mint egy sima illatgyertya, vagy az illóolaj,és még az elpárolgásuk,vagy az alattuk égő gyertya elfújása után is órákig érezhető az illat :) Egy kis DIY-ötlet még, mert most nagyon belejöttem: én a házilag készült gyertyák illatosítására is használom, olvadt állapotban hozzákeverem a viaszhoz. :)

      Törlés
    5. Húú, most nagyon meggyőztél, hogy ezt a kiszerelést is kipróbáljam! :) Köszi a tippet, még sosem készítettem gyertyát házilag, de tetszik az ötlet! Közben pedig remegő kézzel meggyújtottam ezt a szépséget, mennyei az illata, össze sem lehet hasonlítani egy szokványos illatgyertyáéval, pedig először féltem, hogy csak a hype nagy körülötte. *.*

      Törlés
  7. Yankee Candle <3 <3 <3 Imádom őket! :) A gumicsizma is nagyon cuki és tényleg a Hunter csinálja a legjobbakat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik a kedvenc illatod tőlük? Én még csak ismerkedem velük, de olyan imádni való az egész üvegcse, hogy azt hiszem, hosszútávú szerelem lesz! :D Köszi, a Hunter örök klasszikus! :)

      Törlés
  8. Hát ettől a bóktól még az én napom is szebb lett, annyira imádom az ilyen cuki és őszinte vallomásokat a gyerekektől. A Hunter csizmáért pedig nagyon irigy vagyok, már én is régóta szemezgetek vele, de picit sokallom az árát. Ha lenne egy ilyen gumicsizmám, tutira esőért könyörögnék minden nap. :D Viccet félretéve, gyönyörű darab, főleg ebben a színben! :}

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de aranyos vagy! *.* Az árát én is rettentően sokalltam, főleg, ha azt nézzük, hogy az elmúlt három évben összesen nem költöttem ennyit cipőkre (hiszen általában kínaiban vettem őket)! :O Viszont próbáltam a praktikumot nézni, hiszen akár ősztől-tavaszig kihasználható darab és tényleg örök klasszikus. Pár napja láttam, hogy a Mr. és Mrs. Smith végén is egy ilyen piros darab van az Angelina Jolie-n, nem is emlékeztem rá, de jót mosolyogtam! :DD
      Köszi, már csak egy piros táska hiányzik mellé! ^.^

      Törlés
  9. Fini lehet a gyertya illata :) A Hunter csizmik meg nekem is tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon, csak még meggyújtani nem volt szívem. :D

      Törlés
  10. annyira szívesen megismernélek személyesen is, komolyan!!! :) én is marie claire előfizető vagyok, de a szüleimhez érkezik az újság, így még várnom kell rá :)) a hunter gumicsizmákat a bleubird vintage blog rajongásom óta csodálom, yankee candle pedig már kívánságlistás egy ideje, pont ezt az illatot néztem ki, de csak el szeretnék jutni a BP-i boltba megillatozni..
    örülök a sikereidnek, én is imádom a carmensque blogot, meg a tiédet is, nagyon!
    a kislánynak pedig hidd el, amit mondok, mert a kislányok már csak tudják..!
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ez nagyon kedves tőled, tényleg megtisztelő ezt olvasni! *.* Majd szólj, ha Budapesten jársz, mert nálam is tervben van még a Dohány utca! :D Remélem, mihamarabb belelapozhatsz majd Te is, nekem nagyon bejön ez a lapszám. Nem ismertem eddig ezt a blogot, úgyhogy köszi az ajánlót, gyorsan rá is kerestem és már a képek alapján odavagyok!
      Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! ♥ *.*

      Törlés
  11. Te jó ég, megtudtam amit nem szerettem volna: a gyertyaparadicsom címét...remélem, gyorsan elfelejthető a Dohány utcai cím... :DDD
    Annyira jó és szívet melengető volt olvasni ezt a pozitív posztot, a mai napnak ez volt a hatalmas, pozitív kontrasztja, köszönöm Neked! :)
    A piros gumicsizmával pedig maximálisan egyetértek: lázadjunk harsány színekkel a szürke és esős napok ellen! :) Én nemrég találtam egy villámokkal tarkított, szürke őszi cipőt, sokszor nézegetem azt a képet és elképzelem, milyen kis rebellis lennék abban a cipőben a legnyirkosabb novemberi napon :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uuups, bocsi, szánom-bánom bűnömet! *.* Ohh, el sem hiszitek, mennyire örülök, ha nektek is sikerül egy-két kellemes pillanatot szereznem a posztjaim által, én pedig külön köszönöm, hogy ezt megosztottad velem! :)
      Nálam akkor dupla lázadás, mert eddig egyetlenegy piros ruhadarab sem volt megtalálható a gardróbomban, de máris fáj egy piros táskára is a fogam! :D Húú, nincs linked a képhez, kíváncsivá tettél! :O

      Törlés
    2. :))))
      Ó dehogynem, az első képen ott az a kis szépség: http://njoythestyle.blogspot.hu/2013/08/dream-of-day-csizmak.html illetve az oldal, ahol az ára is ott figyel a legnagyobb bánatomra: http://www.balenciaga.com/hu/sneaker_cod44569096td.html
      Pusza: Reni

      Törlés
    3. Na ezt tök jól el tudnám képzelni egy fekete cicanacis-bőrdzsekis, oversize felsős outfithez, imádnám! Azért a többi szépség sem elhanyagolható, a fekete rojtosért odavagyok! :O

      Törlés
    4. Én is szemeztem egy ilyen gyertyával,de eddig még maradtam a Tart-nál. Annyira jók, napokig illatozik a lakás,pedig van,mikor nem égetem minden nap. De van olyan is,mikor nem tudok leállni. :) Megmondom őszintén, várom már az őszt és a karácsonyi időszakot,h a többi szezonálist is kipróbáljam. :) Szabina

      Törlés
    5. Én is szemeztem egy ilyen gyertyával,de eddig még maradtam a Tart-nál. Annyira jók, napokig illatozik a lakás,pedig van,mikor nem égetem minden nap. De van olyan is,mikor nem tudok leállni. :) Megmondom őszintén, várom már az őszt és a karácsonyi időszakot,h a többi szezonálist is kipróbáljam. :) Szabina

      Törlés
    6. A Tart verziót még nem próbáltam, de már Bellala is meghozta a kedvemet hozzá, úgyhogy turira beszerzek azokból is pár illattal! :) Ezzel én is így vagyok, már csak a karácsonyi illatok olvasgatásától megjött a kedvem a hűvösebb időhöz. :)

      Törlés
  12. Annyira jó ez a rovatod. Olyan jó érzés olvasni, hogy egy apró kis bóknak is, mennyire lehet örülni a mai rohanó világban!:) Nemrégiben én is kaptam egy YC gyertyát, sós karamell illatút, komolyan a nyálam csorog ha megszagolom, mondjuk meggyújtani nincs szívem, egyenlőre díszként funkcionál.:) A Marie Claire-re most fizettem elő, lejárt a JOY előfizetésem, nem hosszabbítottam meg, valahogy meguntam azt a magazint, valami tartalmasabbra vágytam így esett a választásom a MC-re. Isteni színe van a csizmának, ebben még a borús napokat is derűsnek látja az ember. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy Te is szereted, nekem is annyira jó érzés feleleveníteni és összegyűjteni az ilyen apró örömöket, amikről hajlamos elfeledkezni az ember. :) De jóó, nem a Salted Caramel-re gondolsz? *.* Az újsággal én is így voltam, régen nagyon szerettem a Joy-t, de már túl sablonosak nekem a cikkeik. Köszi, merész választás volt a színe, de szerintem nem fogom megbánni! :D

      Törlés
  13. Nekem már az is elég volt hogy a képeidet nézegettem most :) Olyan szépek és hangulatosak ^^

    VálaszTörlés
  14. ez az üveg gyertya gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ha egyszer leég benne az összes gyertya, befogom majd tárolónak (egy szép üvegfedél is tartozik hozzá). *.*

      Törlés
  15. De jó,nem is tudtam h lehet kapni ezeket a gyertyákat itthon :) Lehet,hogy be is fogok szerezni vmit őszre. :) Köszönöm a tippet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem! Amúgy nem tudom, melyik esik hozzád közelebb, de az Árkád-ban az Ambiente Ajándékbolt is forgalmazza a gyertyáikat. :)

      Törlés
  16. Én is gumicsizmára vadászom, nem nagyon kéretném magam, ha egy ilyen "jönne" szembe velem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos évekig nem akart egy szépség sem szembejönni, így a tettek mezejére léptem! :DD

      Törlés
  17. Nagyon tetszenek ezek a bejegyzéseid!
    Ugye tudod, hogy kik azok, akik mindig az igazat mondják? Többek között a kisgyerekek, úgyhogy tessék hinni nekik! :-)
    Az a kis táska nagyon tetszik, nagyon szép!
    A csizma láttán pedig elkapott kicsit a sárga szemű szörny érzése :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, tudom, igazából már szóba is került nálunk a téma, de egyelőre nem vágyom egy ilyen nagy felhajtásra. :D
      Köszi! Jajj, annyira régóta vágytam már egy szép gumicsizmára és kétség kívül a Hunter gyártja a legszebb darabokat. :)

      Törlés
  18. Szia Korinna! Műr jóideje Hunter csizma vásárláson töröm a fejem, de netről rendelős formában, így felcsillant a szemem a képek láttán :$. Annyiban tudnál súgni nekem, hogy a te lábméretedhez képest milyen méretet rendeltél? Nekem 37-38-as lábam van, elég keskeny, vékony is, és nagyon vacillálok a két méret közt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem 39 és 40-es cipőim vannak itthon, ebből 39-est rendeltem, mivel utána a 40,5 a következő méret, abban pedig már csónakáztam. :D A 37 és a 38 között viszont csak egy szám a különbség, úgyhogy így nehéz segítenem. :$ A 39-es viszont nekem még akár béléssel is kényelmes lenne, mert elég "tágas" a hely a lábfejemnek. :) Talán érdemes lenne a neten szétnézni (jófogás.hu) ilyenek, hátha találsz ezekben a méretekben és akkor legalább rá tudnál kérdezni a belső talphosszra. :)

      Törlés
    2. Szia! Köszi a választ! :) Hűűha, hát ezt netről rendelni enyhén rizikós lesz azt hiszem :P Persze csere van,csak a posta...ahh, ma elindultam és még jobban elkezdtem vágyni egy csinos kis csizmára...ebben az időben rohangálós naphoz jobbat egyszerűen nem tudok elképzelni....Lehet, hogy szétnézek előbb néhány üzletben, rendelés helyett, aztán meglátom még. Tavaly ősz óta húzom a dolgot :)) Azért köszi!

      Törlés
    3. Én sem mertem megrizikózni, ezért maradtam végül a vaterás eladónál, mert nála van próbalehetőség és ha bármi probléma lenne, a garanciát (fél év, máshol, ha jól tudom egy év) is nála tudom érvényesíteni. :) Ma még nem volt alkalmam felavatni, de remélem, holnap sort keríthetek rá. Ez ismerős, én komolyan évekig halogattam a dolgot, de a tavalyi fél éves tél (tavasz) betette a kaput. :D

      Törlés
  19. Gyönyörű az a csizma!*-*
    Én sem tudtam,hogy Mo-n lehet kapni Yankee Candle-t,de most mindenképp szeretnék rendelni. Dönteni viszont nagyon nehéz!:D Te is rendelted vagy a boltban szagoltad meg? Valami segítséget tudnál nyújtani,hogy hogyan rendeljem meg az első gyertyámat tőlük?:)
    Előre is köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^.^
      Mi rendeltük, mert a párom szeretett volna meglepni egy ilyen gyertyával. Tény, hogy ennek elég nehezen 'értelmezhető' a leírása, de akkor talán érdemes olyan illatot választani, amit ismersz és tudod, hogy szeretsz. :) Például a Vanilla Chai a leírása alapján egy gyömbéres, fahéjas és vaníliás illat. Elsőre kísérletezhetsz akár a Tart, vagy a minta gyertya verziókkal is, így kisebb a rizikó, ha mégsem jönne be az illat. Én a napokban tervezem, hogy 'körbeszaglászom' a boltban, mert képtelen vagyok ellenállni. :)

      Törlés
    2. Köszi a segítséget!:)
      Végül rendeltem egy kis French Vanilla illatút és egy kis fémfedeles Brazilian Passion Fruitosat. Hogyha szeretem őket,tetszik az illatuk és a minőségük,akkor szeretnék majd rendelni nagyobb kiszereléseket. Nekem egyébként a Salted Caramel,a Lake Sunset és a November Rain is nagyon tetszik őszre. Karácsonykor pedig nagyon jó lehet a Christmas Cookie és Christmas Cupcake.:)

      Törlés
    3. De jóó, remélem, tetszenek majd, habár szerintem kizárt, hogy nem! :D Én most a Vanilla Chai-ból, a November Rain-ből és a Home Sweet Home-ból szeretnék Tart verziót őszre, aztán majd a téli illatok közül egy újabb nagyobb kiszerelést. :) A Christmas Cupcake íncsiklandóan hangzik, de kíváncsi leszek az új illatokra is. *.*

      Törlés
    4. A Tartok is nagyon praktikusnak tűnnek,de sajnos nekem nincs Tart melegítőm,ezért vettem előbb üveges gyertyát. Aztán majd meglátom,hogy szeretnék-e a Tart melegítőt venni. Neked egyébként van ilyen készüléked?Szereted?:)
      Úgy látom Amerikában már kijöttek a Halloweenhez kapcsolódó illatok,biztos azok is nagyon jók.:)
      Még annyit szeretnék kérdezni,hogy van-e valami jó tipped a gyertyás üvegek kitisztítására,mert szívesen újrahasznosítanám őket.

      Törlés
    5. Hivatalosan nekem sem Tart melegítőm van, hanem sima illóolaj párologtatóm, de ugyanolyan kialakítású, úgyhogy szerintem ez is megteszi. A honlapon horror áron vannak fent, úgyhogy, ha hasonlót keresel, pont ma láttam a Müllerben akciósan olyan 1000.- Ft körül. :)
      Én éppen ma voltam az üzletükben és mindent végigszaglásztam, szerelembe estem a Kitchen Spice és a Mandarin Cranberry illatokkal is, isteniek! *.* Beleszagoltam a négy új téli illatmintába is, amik majd elvileg október környékén jönnek majd ki. Ebből gondolom, hogy a Halloween illatok nálunk nem lesznek kaphatóak. :/
      Az újrahasznosítás nálam is tervben van, de még sosem sikáltam ki viaszos üveget, talán forró vízzel esnék neki, de a neten lehet, hogy vannak jobb ötletek is rá. :D

      Törlés
  20. Értem és köszi a tippet!:)

    VálaszTörlés
  21. Nagyon szép a clutch és a gumicsizma is tök édes, még én is kedvet kaptam hozzá, pedig régebben azt mondtam: soha! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, biztos voltam benne, hogy a clutch-ot fogod kiszúrni! :) Annak pedig külön örülök, hogy a gumicsizma is tetszik! :O :D

      Törlés