Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. augusztus 21.

Blog Sale - Dr. Martens bakancsok


Már a költözés óta kerülgetem ezeket a Dr. Martens bakancsaimat, mert nem volt szívem megválni tőlük, végül úgy döntöttem, Blog Sale-re bocsátom őket. :) Mindegyik darab használt, van köztük kimondottan jó állapotú és kicsit kopottas is, de ezt minden esetben jelzem a fotókon. 

További képek a link után!


Dr. Martens fekete (fényes) 38-as bakancs - 6000.- Ft - ELKELT!
(23,7 cm-es belső talphosszal)

Mindegyik cipő eredeti, 100%-bőrből készült! A képen látszik, hogy a sarka már egy kicsit lekopott, illetve az orránál betört az anyag, de ezeket leszámítva teljesen hibátlan és jó állapotú.


Dr. Martens sárga (matt) 39-es bakancs - 4000.- Ft - ELKELT!
(24,4 cm-es belső talphosszal)

A sarkánál szintén már egy kicsit lejártabb, illetve az orránál betört az anyag és itt található néhány fekete húzás rajta, amit nem sikerült lemosnom róla, de talán bőrtisztítóval eredményesebb lenne. Egyébként az oldalsó részein és hátul is teljesen hibátlan az anyaga.


Dr. Martens zöld (matt) 39-es bakancs - 3000.- Ft - ELKELT!
(24,1 cm-es belső talphosszal)

A sarka ennek van a legjobb állapotban, azonban a bal orránál a törésnél kicsit már érdes a bőr (egy kis ricinusolajjal lehet rajta segíteni). Valamint szintén a bal oldalsó szélén 3 karcolás fut végig rajta, az anyaga nincs átszakadva, csak a felszínt érinti. A többi oldalról hibátlan állapotú, minimális betöréssel. 


Ha esetleg valamelyik darab felkeltette az érdeklődéseteket, jelentkezhettek érte kommentben, vagy a lookfancy@gmail.com e-mail címen is. Ha van rá igény, személyes átvételre is tudok lehetőséget biztosítani Budapesten egy megbeszélt helyen.  

Inspiration

A Martens szerintem egy örök klasszikus és tavaly óta újra fénykorát éli. Ha a feketét nem nőttem volna ki, azt hiszem, sosem válnék meg tőle! :)


Nektek volt Martens bakancsos korszakotok? Szeretnétek még kiárusítást a blogon? 

38 megjegyzés:

  1. Júúj *.* a feketének megmérnéd a belső talphosszát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha sikerült pontosan mérnem, akkor 23,7 cm. Ellenőrzésképpen a saját talphosszamat is lemértem, az is pont ennyi és engem ez már egy kicsit nyom.

      Törlés
    2. Akkor ez nekem is kicsi lesz :/ azért köszönöm!

      Törlés
    3. Szívesen és nagyon sajnálom. :(

      Törlés
  2. Válaszok
    1. A zöld elvileg 24,1 cm (a sárga pedig 24,4 cm). Nekem ez a kényelmes méret a 23,7 cm-es talphosszamhoz. :)

      Törlés
  3. Fúúú nagyon szép bakancsok! :)
    Kár, hogy rám mind kicsi lenne. :(
    Remélem sikerül új gazdát találnod nekik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is nagyon remélem! :)
      Nahát, van akinek még nálam is nagyobb lába van? :O :DD Egyébként nekem a legtöbb cipőm 40-es, de ebből a 39-es is kényelmes. *.* Az angliai számozásnál valahogy tágabb határt fog be a 39-es, míg utána a 40/41-es már óriási nekem is. :)

      Törlés
  4. De szép bakancsok! Engem a zöld érdekelne. Még elérhető? :)

    VálaszTörlés
  5. Szépek nagyon, csak sajnos nekem már mind kicsik :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de kár... :( Nézted a belső talphosszt is, mert nekem szinte csak 40-es cipőim vannak, de ebből a 39-es is kényelmes. :)

      Törlés
    2. Nekem 41-es a lábam sajnos, szóval szerintem ezért nem lenne passzentos :/

      Törlés
    3. Akkor tényleg nem lenne jó, amúgy ha érdekelnek hasonló Martens bakancsok, vaterán is láttam pár darabot. :)

      Törlés
  6. Szia!

    Ha a zöld esetleg mégse kelne el, én szeretném!:)

    jucivilag@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a jelentkezésedet! Kedden találkozom az első érdeklődővel, ha mégsem felelne meg neki, mindenképpen írok! :)

      Törlés
  7. Akit érdekel annak megjegyzem hogy bakancsból a lábméretnél eggyel nagyobbat szoktak venni, hogy téli használat során elférjen a több réteg zokni is. Amúgy nagyon szépek, nekem Steel van, bár az acélbetétes. Betét nélkül több stílushoz fel lehet venni.
    Ezek nőiesebbek ha szabad így fogalmaznom egy bakanccsal kapcsolatban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt tényleg fontos megjegyezni, hiszen téli cipőről lévén szó, nem vékony harisnyazoknival fogjuk hordani. :D Igen, szerintem is ez nőiesebb fazon, a középső színbe (Jessica Alba-n) már beleszerettem, olyan univerzális darab, de mégsem fekete. :)

      Törlés
  8. Szia!
    Régen rajongtam ezekért a bakancsokért. Anno Anya azt mondta, haza ne merjek állítani egy ilyennel :D Szuper állapotban vannak, viszont nekem is 40-es lábikóim vannak. Biztos gazdájukra lelnek, mert szerintem ezek olyan "örök" darabok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem, anno Anyu nekem is kirohant a világba tőlük! :D Viszont most felnőtt fejjel is komolyan elgondolkodom egy újnak a beszerzésén (például egy borvörös-barnáson), mert ezek tényleg örök darabok. :)
      Közben kiegészítettem a posztot a belső talphossz méretekkel is, mert a számozás szerintem elég csalóka, míg itthoni cipőkből rendszerint 40-est veszek, addig az angliai számozásból a 39-es az én méretem. :)

      Törlés
    2. Hú, barnás vörös... ah! Az nagyon szép! :)
      Amúgy képes voltam előtúrni a szabócentit és megmérni a megmérni valóm, de még így sem stimmel. De azért köszi, remélem méltó gazdájukhoz kerülnek :)

      Törlés
    3. Jajj, nagyon aranyos vagy, hogy lemérted! :) Úgy néz ki, már mindegyikre van több jelentkező is, úgyhogy remélem, örülnek majd nekik az új tulajdonosok. *.*

      Törlés
  9. Szeretnék lecsapni a sárgára, ha még megvan :-)

    VálaszTörlés
  10. :D tinikorom imádott lábbelije, egy ugyanilyen fekete martenssel még én is rendelkezem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádtam én is, passzolt a trapéz nadrágomhoz és a batikolt felsőimhez! :D

      Törlés
  11. szia! nen tudon h meg aktualis-e de mindegyukre vevo vagyok, ha barmi miatt meghiusulna vmelyik, kerlek gondolj ram!

    VálaszTörlés
  12. jaj es pesti vagyok ott termek erte hovakell

    ripsz ropsz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha írsz nekem egy e-mailt a lookfancy@gmail.com címre, ott megbeszélhetjük a részleteket! :)

      Törlés
  13. Ez a bejegyzés egy kicsit visszarepített a kamaszkoromhoz, amikor még acélbetétes bakancsot és fekete ruhákat hordtam. Emlékszem minden reggel titokban vettem át a bakancsot a suliba menet :) Szépek és remélem sikerül új gazdára találniuk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nekem is volt ám fekete ruhás korszakom, habár az acélbetétes változat kimaradt. Köszi, aranyos vagy, úgy néz ki, már mindegyiknek megvan a lehetséges új gazdája. :)

      Törlés
  14. Szia!
    Hűűű, de szépek! *-*
    Megvan még valamelyik? (mert úgy láttam, hogy jó sokan érdeklődtek! :( )
    Azért remélem, hogy sikerül gazdira találniuk! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon sok érdeklődő volt, a zöld már elkelt, de a másik kettőre is van több jelentkező, jövő héten találkozom az első érdeklődőkkel. :)

      Törlés
  15. szia! pont ilyen bakacsot keresek, lehetőleg sárgát vagy feketét. látom, hogy ezek itt már elkeltek, de a bolti vastag talpú nekem túl fiús.. segíts légyszi hogy hol találok még ilyen régebbi típusút? köszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól emlékszem, a sárgát, és a zöldet is a Ciánkáliban vettem még nagyon régen (Dohány utca), de fogalmam sincs, létezik-e még az üzletük. :/ Ezt találtam a neten: http://www.jajcica.hu/about.php?lang=hun

      Törlés