Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. augusztus 30.

Fancy moments


1. Csipke szerelem - ITT láthattátok a teljes outfitet
2. Aww, még mindig nem találok rá szavakat, azóta már felavattam és lelki beteg lettem, hogy összekoszolódott :DD
3. Felkészülés az őszre - szépséges (belül csíkos *.*) bokacsizma a Westend aluljáróból és yummi-yummi illatok a Yankee Candle-től (jövő héten egy részletesebb poszttal is jövök róluk)
4. Esti hangulatvilágítás (az IKEA-s gyertyák meggyújtva miért szúnyogriasztó szagúak??)

Az elmúlt másfél hónap szösszeneteit gyűjtöttem ismét egy csokorba, remélem, tetszeni fog Nektek. Mozgalmasan telt az elmúlt hónapunk, főként a felújítási munkálatok és családi események kötötték le a szabadidőnk nagy részét, úgyhogy a legtöbb, amire vágyom, az egy kiadós alvás. :) Viszont ősszel indulunk még Velencébe és Prágába, úgyhogy nézzétek el nekem, de én már nagyon várom a szeptembert!

Képáradat a link után!


Évfordulós Városligetezés ♥


Túléltük... tavasszal innen folytatjuk! :$


Közben ezek tartották bennem a lelket: KIK, IKEA, KIKA


1. Innen írom Nektek a posztokat *.*
2. Életem első Yankee Candle gyertyája (és már biztos, hogy nem az utolsó)
3. Évfordulós ajándék ♥
4. Kreatív mappa rendszerezés - ITT láthattátok, hogyan készült


Szülinapi mókázás :)


A kék-piros az új kedvenc kombóm! ^.^


Lábas outfit részletek


1. Vapiano time
2. Aww, kertben fagyi az új kerti asztalon 
3. Kell, kell, kell, ezt nekem találták ki ^.^
4. Medvehagymás pogis saláta


Hogy tetszettek a képek? Ti mentek még az utószezonban nyaralni?

46 megjegyzés:

  1. Szoknya, lakásfelújítás és az évfordulós ajándék a kedvencem! Aranyos bejegyzés lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon örülök, hogy tetszenek, a medál nekem is a szívemhez nőtt, már csak a tökéletes láncot kéne megtalálni hozzá. *.*

      Törlés
  2. Úristen, ez a csizma bazidrága!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem olcsó, viszont aki régóta követi a blogomat, tudja, hogy nem vetem meg a turkálókat és a kínai boltokat sem (lásd a fenti csizma 5000.- volt a kínaiban), ellenben egy ilyen gumicsizmára már évek óta vágytam! :P

      Törlés
  3. OK, nem azért írtam, tudom, hogy nem szórod a pénzt. ;) Csak megdöbbentett, mert már olvastam róla korábban is, de csak most szembesültem az árával. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hónapokig rágódtam a dolgon, de sajnos olcsóbb árkategóriából nem találtam igazán szép darabokat, meg azzal nyugtatom magam, hogy ősztől-tavaszig kihasználható darab és elvileg örök életű, ráadásul egy klasszikus fazon. :)

      Törlés
  4. Hát, mondjuk tényleg szép, ha most nem kezdtem volna hosszabb távú spórolásba, lehet, hogy vennék egy ruby red-et én is, mert ahogy elnézegetem a neten, tök jól néz ki. :)))
    Viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagyis crimson pink, bocsi, azt a másik színt valahonnan máshonnan vettem. :)

      Törlés
    2. Ez is egy gyönyörű szín, könnyű elcsábulni, ha az ember túl sok outfitet nézeget vele! :D Köszönöm! :)

      Törlés
  5. Imádom a képeidet, mint mindig:)

    VálaszTörlés
  6. A Yankee Candle illatokról-gyertyákról nagyon várom a véleményed, elkezdtem én is szemezni velük, pedig nem kéne, nem kéne... Jaj, és a kék-piros kombináció most nekem is az egyik kedvencem!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már tűkön ülök, hogy kipróbáljam ezeket a Tart verziókat, csak előbb elő kell halásznom a pince rejtekéből egy illóolaj párologtatót hozzá! *.* Az üveggyertyát viszont rendületlenül használom, imádom az illatát, eddig nagyon bevált. Talán annyi, hogy oda kell figyelni, hogy a kanócot mindig visszavágjuk, különben elég füstösen ég. :D

      Törlés
  7. Imádom azt a gumicsizmát, és főleg ebben a pirosban gyönyörű *-* Épp ma láttam a helyi csájnízban, hogy vannak szép csizmik, de csak fekete meg valami csúnya világos volt; mondom lássuk a feketét: és a 40-ees kicsi volt -.-" Ahh, mondom ez nem létezik... Pedig annyira jól néz ki. És gumicsizmában a gyerek-énem is kiélhetném a pocsolyákban ugrándozva, esőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Sokat vacilláltam a színén, de úgy gondoltam, merész leszek, kell egy kis vidámság a sok fekete ruha mellé. ^.^ Aww, basszus, ez bosszantó, de szokott lenni 41-es méret is kínaiban, máshol nem próbáltad?

      Törlés
    2. Nem még, mert most csak barátnőmet kísértem el akkut cipővásárlásra :) Gondolkodom rajta fizuig, aztán majd lehet beszerzek egyet, de biztosan pirosat, mert a feltűnést is szeretem ilyen téren, és mert az a kedvenc színem :)

      Addig pedig ha esik az eső, akkor kérek sok képet a te csodáddal ^.^

      Törlés
    3. Ez tutira feltűnő szín, a döbbent tekinteteket látva az utcán! :DD

      Igyekszem, annyi outfit tervem van már hozzá! :)

      Törlés
  8. Mesésen szép fotók! :) Én is a héten rendeltem a webshopból Yankee Candle-t. :) Hétfőn este rendeltem, szerdán már meg is érkezett. Küldtem illatmintákat az őszi és a téli kollekcióhoz is, már ki is néztem magamnak, a sós karamellásat, a lake sunset-et és a hópelyhes sütiset. :P

    Hunter csizma <3 <3 <3 A jövő hét elején lesz a blogomon egy szett vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! De jóó, melyiket rendelted? *.* Az őszi kollekcióba én is beleszerettem (habár a Kitchen Spice nálam mindet veri), egyedül a sós karamellásból nem vettem, a téli mintákba pedig beleszagoltam az üzletben, már nagyon várom őket.

      Kíváncsian várom, majd meglesem! :)

      Törlés
    2. Az Autumn Leaves-et, a Mountin Lodge-t, az Ocean Blossom-ot és a Farmers Market-et. :) Nekem a karácsonyiak között vannak kedvenceim, na meg a gyümölcsös illatok is csodálatosak. :)

      Törlés
    3. Most rájuk kerestem, az őszi illatok nagyon íncsiklandóan hangzanak (főleg a Farmers Market), sajnos őket nem tudtam megszaglászni az üzletben, mert a kifutó illatok csak a webáruházból elérhetőek. :/

      Törlés
  9. imádom ezt a blogbejegyzést,
    és meghoztad a kedvemet, hogy készüljek az őszre,
    a rosszabb idő beállta miatti szomorkodás helyett,
    most chanel telefontok-bordóak a körmeim :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha meghoztam a kedvedet hozzá! :) Igaz, én elfogult vagyok az ősszel kapcsolatban, mivel a kedvenc évszakom! *.* Szeretem a hűvös estéket, a száraz falevelek és eső illatát, teát szürcsölni a meleg lakásban és gyertyát gyújtani... :D
      Én is pont egy bordó lakkozáson gondolkodom, rákattantam mostanában erre a színre! :)

      Törlés
  10. Nagyon hangulatos képek, tetszetősek! :) Olyan Yankee Candle gyertyát hol lehet venni? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én a márkaboltjukban jártam (Dohány utca 92.), de a webáruházukból is rendelhetőek: http://illatgyertya.hu/

      Törlés
  11. Aaaahhh de jó képek!!! Mindegyik annyira tetszik! És a dorombor :D csúcs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, köszönöm szépen! Ugye? Egy barátnőm mutatta, azóta KELL nekem is! :D

      Törlés
  12. Sosem tudok betelni a képeiddel! Ezekkel a Tartokkal semmi baj nem lenne, sokáig kitartanak, finom illatuk van stb, de az enyém egy éve benne rohad a párologtatóban, mert még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan kéne rendesen kiszedni :D De azért szerintem veszek még, eszméletlenül megérik az árukat :) Ha van ötleted a kiszedésre, ne félj megosztani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, ezt nagyon jól esik hallani! ^.^ Na erre a problémára még nem is gondoltam, (először elő kell bányásznom egy párologtatót a karácsonyi dobozokból), de esetleg forró vízbe nem próbáltad beáztatni? :)

      Törlés
    2. Hmmm kipróbálom :) Bár egy nagy egybefüggő viasz :D Annó a csaj azt mondta a boltba, hogy olvasszam fel és öltsem ki valahova, de ha sűrűbben akarom cserélgetni, akkor nem mindegy, hogy hova...még nem jöttem rá, hogy mi nem olvad el tőle és később ki is tudnám venni...:D

      Törlés
  13. Kori, a Dorombor!!!!!!!!!!!!!! :DDDD
    Örülök, hogy itt látom viszont! :D
    Nagyon szépek a képek.
    Kezdem kicsit megkedvelni az őszt, olyan imponálóan írsz róla, pedig sose szerettem. :DDDD
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméltem, hogy nem fogod bánni! :DD
      Köszi, aranyos vagy! :*
      Örülök, ha sikerül egy kicsit megkedveltetnem veled is az őszt és tudod, lassan az Odaát is kezdődik!!! :P

      Törlés
  14. Irigylem, hogy ilyen jól haladtok a felújítással :-) Mi nagyon rosszul :S Kiderült, hogy olyan rossz állapotban van a szobában a beton, hogy fel kellett törni, kiásni és kezdeni elölről az egészet. Jól megdobja a költségeket, pedig azt hittem, két hét múlva már az új hálószobában alhatok, de most olyan reménytelennek tűnik, pedig olyan jó lenne a szülinapomra összehozni :-)
    Egyébként tök jók a képek, örülök, hogy ilyen sok jó élményed volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért annyira nem kell, mert veletek ellenben nekünk biztos, nem ez lesz a végleges fészkünk, mert előbb-utóbb kinőjük ezt a kis lakást! :P Viszont addig is szeretnénk maximálisan kihasználni, és így később is jó befektetés lehet. :D Jajj, Ti szegények, sajnos az ilyen gondok mindig menet közben derülnek ki, de sok kitartást kívánok hozzá!! :/
      Köszönöm Bogi, aranyos vagy! :)

      Törlés
  15. Megint nagyon szépek a képeid! :) A piros gumicsizma abszolút jó vétel volt, eszembe is jutottál a héten amikor szakadt az eső hogy máris fel tudod avatni... :D Talán pont 1-2 nappal előtte láttam a blogodon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :* De aranyos vagy, valóban fel is avattam, elég nagy döbbenetet keltettem vele! :DD

      Törlés
  16. Klassz képek mint mindig, mostanában eléggé hanyagolom az instagrammot, sokat nem is láttam még közülük! (vagy már a memoriám nem a régi, nem tudom) :) Nem csak géppel de telefonnal is csodás képeket tudsz összehozni! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon aranyos vagy Zitu, köszönöm szépen! ^.^ Én most kattantam csak igazán rá (na meg különböző képszerkesztő appokra is), mert ezzel a telóval sokkal jobb minőségű képeket lehet készíteni, úgyhogy kedvem van mindent megörökíteni! :D

      Törlés
  17. Abszolút megértelek a szeptemberrel kapcsolatban, én a nyáron nem voltam nyaralni és a sulikezdés havában csíptem le egy hosszú 7végét végre, nagyon kivagyok már! :)
    Cuki és hangulatos képek lettek, nagyon tetszenek, a dorombort konkrétan a cicás csomagolása miatt kaptuk le mi is anno a polcról, zabálnivaló! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor azt hiszem, mindkettőnkre ráfér egy kis utószezoni nyaralás! :)
      Köszi, nagyon örülök, hogy tetszettek! ^.^ És melyik változatot próbáltátok belőle, ezt a szárazat, vagy a félédeset?

      Törlés
    2. Öhömm, én csak a macskát néztem, nem tudom :P A zöld cicásat :)

      Törlés
    3. Akkor az ugyanez a száraz lesz, az édes elvileg narancssárga címkéjű, én majd arra vadászom. *.*

      Törlés
  18. Imádom az ilyen képes összefoglalóid (is) :]
    Az a dorombor nagyon menő :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ennek nagyon örülök, mert imádom ezeket a képeket visszanézni és szerkeszteni. *.*
      Ugye? Macskamániásoknak kötelező! :D

      Törlés