Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. szeptember 13.

Csere haul poszt a blogon!


Rendhagyó módon, ezúttal Aviana egy szerzeményes posztját láthatjátok nálam, aki nemrég megkeresett azzal az ötlettel, hogy mit szólnék hozzá, ha bejegyzést 'cserélnénk'? Természetesen rögtön igent mondtam, hiszen szeretem az ilyen kezdeményezéseket és szerintem ezáltal a blog is színesíthető. Én egy fülis haul posztot kértem tőle, mivel a statisztikák alapján úgy vettem észre, hogy Ti is nagyon kedvelitek az ilyen jellegű bejegyzéseket, én pedig rajongok a fülbevalókért. A csere keretein belül nála pedig hamarosan egy outfit posztommal találkozhattok, de csodaszép művészi sminkekért is érdemes benézni a blogjára, ha még nem ismernétek. :)

Aviana posztját a link után olvashatjátok!

Az utóbbi időben az átlagosnál is több fülbevaló került a kezeim közé; mondjuk nálam ez is olyan, mint a táska és a cipő kérdése, hogy sosem lehet belőle elég. :)  Most 4+1 nemrég kapott kedvelt szerzeményemet szeretném megmutatni Nektek.


Ez a bizsu fülbevaló egy eBay-es darab, aminek nagyon tetszik a modern formája és mintázata. Az ára kb. 150 Ft és több színben is elérhető; Virág rendelte meg nekem, mert én eBay antitalentum vagyok (még) és ezzel a szépséggel együtt jött az a két szuper halálfejes karkötő is, amit már mutattam az egyik Gardróbfrissítésben. Az arany és fekete kombinációját sminkben is nagyon kedvelem, így a szememet elsőre ez a típus fogta meg és sugallta, hogy kell!


Ez a fülbevaló szintén bizsu és anyukám lepett meg vele, miután közöltem, hogy nekem „valamilyen kagylós fülbevaló kellene”. Élőben is ennyire tejfehéres a fülbevaló lógó része, ami kiegészül fent egy nagyobb kővel. Tündéri kis darab és az eleganciájával engem lenyűgözött. Az I-am üzletben kapható, ára 1,599 Ft. Szinte vakítóan csillog, mikor a fülemben van és remek kiegészítője egy elegánsabb szettnek. 


Virág Temerinből hozta nekem ezt az ajándékot nem is olyan régen és állítása szerint, ahogy ránézett egyből én jutottam eszébe, így kaptam meg ezt a fehér fülit. Bizsu darabról van szó, aminek a fehér része műanyag – kicsit olyan, mintha egy pengető lenne :) – és méretéből, plusz színéből fakadóan, egy elég feltűnő darab. Sajnos eddig még nem volt alkalmam viselni. Lelőhelyként az eBayt ajánlom, hiszen ott már láttam ehhez nagyon hasonló darabokat néhány száz forint értékben.


A pécsi Ásványboltban bukkantam rá erre a csodálatos kis párosra, ami ezüst alapon, három-három kis aqua auris hegyikristály gömbből áll. Nagyon szeretem az ásványokat és az ásványos ékszereket is, így nem sokat gondolkodtam azon, hogy ez most jön-e velem haza vagy sem. :) A bolt tulajdonosa egy haláli figura, aki megerősítette, hogy jól választottam, ugyanis ezek a gömbök egy különleges eljárással készültek; minden darab 24 karátos aranygőzzel van bevonva és ez adja ezt a különlegesen fényt, amit csak részben tudok fényképen visszaadni. Ára: 2,000 Ft


+1 Igaz, hogy ezt a fülbevalót nem most vettem, ám ez egy örökös nagy kedvencemmé vált. Ez volt az első vaterás rendelésem, amikor is egy ékszerbolt kínálatából szemezgetve bukkantam rá a borostyán gömböket tartó tündérekre. A fülbevaló egésze ezüst és az ára 4,500 Ft volt. Nagyon romantikus és bohókás a stílusa, a szárnyak kidolgozása szerintem isteni ill. a gömb alakú borostyán megoldás nekem különösen tetszik. Sokan szerették volna már megkaparintani ezt tőlem. Igen, szerették volna... :)

Most egy új ékszertartót farigcsáltam magamnak, ugyanis egyre kevesebb helyem van már a fülbevalóknak is. Eljött az évnek azon időszaka, mikor is újra intenzíven hordhatom a kiegészítőimet. Oh, igen... ősz. :)

Ti vettetek mostanában új fülbevalókat? Az ezüst vagy a bizsu a kedvencetek? Tetszik valamelyik fenti fülbevaló?

17 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik az ötlet, így aki téged követ az megismerheti Avianát, és aki Avianát követi az megismerhet téged :) (ha eddig nem ismert:))

    Szóval jó ötletnek tartom,de csak mértékkel :)))
    Kíváncsian várom az outfites posztod :)

    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy neked is tetszik ez a kezdeményezés! :)

      Persze, nem célom vendégposztokkal elárasztani a blogot, de Aviana munkásságát igazán nagyra becsülöm, úgyhogy ez most egy kivételes alkalom volt! :)
      Akkor vasárnap érdemes lesz résen lenned! ^.^
      Puszi!

      Törlés
    2. Persze, néhányszor jó ilyen újításokkal találkozni :)

      Nagyon szuper lett az outfited már megint :))

      Törlés
  2. De aranyos, hogy az utolsó képen egy növénykére vannak felakasztva a tündérkék :) A 3. fülbi tetszik talán a legjobban, vagány darab! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy orgonabokorra tettem fel a tündéreket, mert úgy gondoltam így érvényesülhetnek a legjobban :)

      Törlés
  3. Az utolsó fülbevaló tetszik a legeslegjobban. Annyira szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bogi, próbáltam megnézni a vaterán melyik eladótól vettem ezt anno, de a 80 napnál régebbi vásárlás adatait nem tárolja sajnos :(
      Valóban egy csodás darab *.*

      Törlés
  4. Uhh, az első füli. Háromszög és ebből nekem már egyből jön is aztékminta...menthetetlen vagyok, mit csináljak? :DDD
    Szupi kis ötlet ez a csere poszt :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is nagyon vonz ez a motívum. Az ára meg egyszerűen nevetségesen olcsó és természetesen ingyen postával jött. Olyan jó hely az ebay :P

      Törlés
  5. Nekem a fehér háromszöges fülbevaló a kedvencem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira könnyű, hogy szinte meg sem érzem, hogy a fülemben van :)

      Törlés
  6. Nagyon tetszik ez a kezdeményezés! :) Szuperek a fülbevalók, legjobban a háromszög alakú tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod :) A háromszöges jó választás :P

      Törlés
  7. Jó ötlet ez a bejegyzéscsere! Az I am fülbevaló és az utolsó a kedvenc, azt mintha Evelinnek találták volna ki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Tényleg tündéri egy darab. Holnap befogom szerencse fülbevalónak a vizsgára. :p

      Törlés
  8. Óóóó nekem ugyan olyan medálom van,mint neked a tündéres füli :)) anno én is vateráztam :D

    VálaszTörlés