Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. szeptember 11.

Háda haul


Múlt héten random betévedtünk Anyuval a Nagyvárad téri turiba, tegnap délután pedig a Corvin Háda-ban jártam terepszemlén. A fekete ég és a szakadó eső sem tántoríthatott ma el, hogy befotózzam Nektek a szerzeményeket, mert minél előbb szerettem volna megmutatni őket. Úgyhogy autentikusan sáros az ajtó és szakad az eső a háttérben. :)

További szerzemények a link után!


Sötétbarna lovas öv
Fekete hasított bőr jellegű öv
Macis kendő *.*

Ruhák terén elég csalódott voltam a Nagyvárad téri turkálóban, de a kiegészítők kárpótoltak érte. Tudjátok rólam, hogy az övek a gyengéim, ez a lovacskás, helyesebben mondva unikornisos öv pedig igazi szerelem darab volt. Hátul a fejénél egy kis kampóval lehet beakasztani a megfelelő lyukba. 
Az ilyen egyszerű fekete övekből pedig sosem lehet elég, beleszerettem az anyagába, olyan kis szőrös és őszies és kellett! A macis kendőt meglátva pedig előtört az amúgy sem szunnyadó gyermeki énem (Anyu csak fogta a fejét :P), de ugye, hogy Ti is el tudjátok képzelni egy laza, kötött oversize pulcsival? :)
Pontos árat nem tudok mondani, mert Gergőnek is túrtam egy csodaszép bőr! övet és egy nyakkendőt, illetve Anyu is bevásárolt magának, de pár száz forintnál nem tippelném többre.


Műbőr rövidnadrág - Corvin Háda/Atmosphere (2999.- Ft)

Jövő héten indulunk Velencébe és mindenképpen szerettem volna beszerezni pár kényelmes és divatos ruhát a városnézéshez. Aww, amikor megpillantottam ezt a sortot, csak reménykedni tudtam, hogy méretben is passzolna fog, ugyanis már tavaly óta sóvárgok egy ilyen műbőr rövidnadrág után, de közel 7-8000.- Ft-ot sosem adtam volna ki rá.
Egyébként én teljesen elhűltem az idei turis árakon, régebben mindig az egybe ruhákat rohantam le először, de amikor megláttam, hogy például egy csipkeruha 4000.- Ft és még bolyhos is, el is ment tőlük a kedvem... Semmi kis pólók is 1800-2000.- Ft-ért lógnak tonnaszámra, amiket megrizikózom, a leárazásokon is jobb áron lehet elcsípni. Szóval én egy kicsit kiábrándultam, mert rendben lenne, hogy ilyen árakon értékesítenek, de akkor legalább átválogatott és garantáltan hibátlan termékeket árulnának!


Csíkos felső - Corvin Háda/Next (1999.- Ft)

Ez most így képen elég fura, ahogy hátulról megvilágítja a fény, de egy szabályosan csíkozott piros-fehér felsőről lenne szó. Mindenképpen szerettem volna valami pirosas felsőt, ami esetleg a gumicsizma mellé is passzol majd. Nagyon kellemes szellős az anyaga, egy kék dzsekivel pedig isteni páros lenne. :)


Csíkos kardigán - Corvin Háda/Atmosphere (2499.- Ft)

Talán ennek a kardigánnak örültem legjobban a sort után, ugyanis odáig vagyok ezért a fazonért! Kényelmes, laza, de mégis vagány viselet és a fekete-bézs csíkozott mintája is nagyon tetszik. Kellemes, puha és meleg az anyaga, de nem az a 'megfövök benne' kategória és könnyebben elcsomagolható, mint egy sokadik kabát. 

Ennyi lett volna az elmúlt két hét termése, persze ötször ennyi ruhával rohamoztam meg a próbafülkét, de győzött a tudatosság és visszatartottam magam a felesleges holmiktól (hiszen még messze nem teljes a kívánságlista). Azért egy szívecskés farmerszoknyáért nagyon fáj a szívem, de sajnos nagy lett rám. :(

Ezt a történetet muszáj még megosztanom Veletek. Éppen hazafelé tartottam a villamoson, amikor a végállomásnál felismert két kedves Olvasóm és odajöttek hozzám! ^.^ Totálisan-teljesen zavarban voltam, ez volt az első ilyen alkalom, hogy felismertek és megszólítottak, de nagyon-nagyon jól esett, köszönöm szépen Lányok és puszi Nektek! :*

Hogy tetszettek a szerzemények? Turisok, ti nem hűltetek el az árakon? 

72 megjegyzés:

  1. Tényleg drága dolgok ezek, a háda kezd elszállni... Tegnap szerencsés voltam, egy kilós turiban új áru érkezésének napján leltem egy sötétkék, puffos ujjú, hosszított átmeneti kabátkát egy ezresért, szerencsésnek érzem magam, rég volt már ilyen szerzemény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy vagyok vele, hogy most már igyekszem csak olyan dolgokat megvenni náluk, amiket más üzletekben nem kapnék meg 6000.- Ft alatt (pl. egy ilyen műbőr sortot), a többivel meg érdemesebb kivárni a leárazásokat. Húú, de jóó, nagyon jól hangzik ez a kabátka, már a sötétkék színével meggyőzött! *.*

      Törlés
  2. Óanyám, az a csíkos kardigán!!! :))) Dobbant ám nem kicsiket a szívem, én is most fülig szerelmes vagyok ebbe a fazonba! És persze mondanom sem kell, hogy vagy 85-öt találtam ilyen kardigánból a külföldi webáruházakban...utólag számolva ha mindet megvenném, ezen a szombaton nekem kellene megnyernem az ötöst a lottón :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, ugye?! :D Isteni ez a fazon, áldom, aki ezt megálmodta, mert utálom, ha feszül rajtam egy kardigán és úgy kell elügyeskedni alatta a felsőket, hogy ne hurkásodjanak. A lottóban én is reménykedem, de addig ez a kardigán is megteszi. :D

      Törlés
  3. Micsoda klassz dolgokat sikerült kifognod! :) Nekem nincs szerencsés kezem a turizáshoz, sose találok semmi említésre méltó darabot:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy! *.* A szerencsén kívül főleg idő és türelem kérdése is, amiből nekem is egyre kevesebb van. :$$

      Törlés
  4. Jó dolgokat találtál!
    Zituhoz hasonlóan valahogy nekem sincs szerencsém a turikhoz, de úgy döntöttem nem adom fel, próbálkozom a héten is ismét :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszenek! :)
      Jól teszed, hogy nem adod fel, ebből is látszik, hogy főleg idő és kitartás kérdése, hogy szuper dolgokra akadjunk. Hajrá! :)

      Törlés
  5. Épp most írta egy barátom, hogy anyukája turizott egy amúgy 60 ezer Ft-os táskát (vadiúj, címkés, eredeti) vidéken. Pesten állatira drágák a turik, én inkább leárazáson vásárolok, nekem egyszerűen nem ér annyit a turiban eltöltött órák sora, hogy kivadásszak valamit, ami jó állapotú, de kb. annyi, mint egy leárazott új darab. Vidéken talán még érdemes turizni, de Bp.-n, legalábbis a frekventáltabb helyeken sajnos nem igazán.
    Azért a csíkos póló pl. szép, az öv is, meg a sort is (az ilyen lógós kardigánok nekem nem jönnek be), de hát na, azért ez durva turis ár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wáá, micsoda mázlista, gratula! Én úgy vagyok vele, hogy amit még mindig olcsóbban beszerzek turiból, mint leárazásokon, azért megéri betérnem (pl. ilyen műbőr sortot és kardigánt sem igen láttam még 5000.- Ft alatt), illetve szeretek nem 'tucat' darabokra bukkanni, mint például ez az öv. :) Sokáig én is vidéken turiztam, amíg Pécsen éltem és a fél ruhatáramat onnan töltöttem fel, de pár éve még itt Budapesten sem ilyen árak voltak. ://

      Törlés
  6. Igen! Mostanában több Hádában is jártam, és tényleg durvák az árak.
    Ki lehet fogni persze vadiúj, címkés cuccot is, de ebben tök igazad van, hogy ha már 2500 egy felső, akkor az legyen hibátlan. Egyik nap egy olyan ruhát láttam kitéve, ami derékrésznél volt gumírozott, és a gumi mentén végig lyukas volt, de nagyon durván. Az ilyen molyrágta, szétszakadt cuccokért hogy van pofájuk elkérni 2-3-4 ezer forintokat?

    Áh, na háborgás befejezve, azért találtunk nem kevés jó cuccot is. Anyukám párja pl 3000 Ft-ból vett egy komplett öltönyt, szuper állapotban, egy picit kell rajta igazítani. Igaz ez kilósban, mert a darabárasban már ez is jóval drágább lenne. Én is találtam magamnak sok mindent, főleg tunikákat, de egy csodaszép Marks&Spencer blézert is kifogtam. Illetve megvan a kis feketém végre :) A rókás blúzról meg már ne is beszéljünk :D
    Amúgy az a lovas öv valami csodaszép, remélem fogjuk látni rajtad is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, ne is mondd, nekem is akadtak a kezembe ilyen ruhák, vállfánál átszakadtak stb... Vagy nyissanak külön egy olyan láncot, ahol ennyiért árulják az egyes darabokat, de akkor azok garantált minőségűek. Amúgy meg is lepődtem, hogy pár nappal az árucserét követően, délutáni órákban milyen kevesen voltak! :O

      Nem szeretnéd őket megmutatni? ^.^ Jajj, a rókás blúzra emlékszem Instagram-ról, imádat és ilyenkor veszek újra erőt magamon, hogy érdemes ilyen kincsekért betérni! :) Melyik kilósban jártatok?
      Köszi, igyekszem vele!

      Törlés
  7. nagyon szeretem a lovakat, úgyhogy a lovas öv nagyon tetszik *.*
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is nagyon szeretem őket, kiskoromban tanultam lovagolni. :)

      Törlés
  8. Az övek nagyon tetszenek! Én a tatabányai Hádába járok, de nagyon meg vagyok elégedve az áraival. Még sose találta hibás cuccot. Nyáron vettem egy gyönyörű fekete csipkeruhát 1500ftért és az eladócsaj még át is bogarászta, hogy biztos nem hibás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Oh, na ilyen eladóról azt hiszem, itt csak álmodni lehet, még a végén kirúgnák, ha felhívja a figyelmemet az esetleges hibákra! ://

      Törlés
  9. Én már a tavalyi árakon is el voltam hűlve... mindig is imádtam turkálni, de egy ideje nem érzek rá akkora késztetést.
    A kardigán nagyon király :) meg a sort is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádok turizni, habár az árak nekem is eléggé elvették a kedvemet, de aztán rábukkanok ilyen kincsekre, mint ez a sort és akkor rájövök, hogy azért nem volt hiába! :)

      Törlés
  10. Imádom a Hádát, amíg 2000-3000 ezerért megkaphatok olyan dolgokat, amik máshol 8000 forint körül vannak, addig bizony oda fogok járni :)) Inkább ott adok ki ennyi pénzt, mint a kínaiban. Sajnos a szegedi kínai üzletek elég alacsony minőséggel dolgoznak, kettőt tudok mondani,ahol normális, minőségi ruhákat lehet kapni, persze 5000 forint felett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel teljesen egyetértek, hiszen sehol sem kaptam volna meg 3000.- Ft-ért egy ilyen sortot, vagy 2500.- Ft-ért ilyen kardigánt! ^.^ Viszont volt amit visszatettem, annak ellenére, hogy tetszett, mert úgy gondoltam, az már egy kicsit túlzás érte. Én is a turikat részesítem előnyben a kínaiakkal szemben, mert itt legalább nem gagyi és olcsónak tűnő (tucat) ruhákat árulnak (persze kivételek mindenhol vannak). :)

      Törlés
  11. épp tegnap turiztam a flóriános humanaban egy piros kord blézert (h&m) és egy eprit téli szövetruhát, a kettő volt együtt 4600, ennyiért megérte.

    már vagy 3-4 hónapja voltam hádában és egy ideje (mióta már nem férek el a nekem épített giga gardrób szekrényben sem) már a kilósat preferálom, tény, h ott sokkal több kaki minőségű cucc van, de azért minden alkalommal 1-2-3 kincsre is lehet bukkanni, remek áron.

    én a nagy lajosba szoktam menni, de a nagyvárad térit is ezer éve meg akarom lesni.

    a csíkos kardigános tetszik a legjobban, univerzális darabnak tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, a Flóriános Humana! *.* Régen rengeteget jártam oda, mert viszonylag közel volt hozzánk, de mióta elköltöztem, nem jártam arrafelé. Jajj és a 300.- Ft-os napok! :OO

      Na, pedig mióta terveztem eljutni a Nagy Lajos útiba, amikor még arrafelé laktunk (húú, mennyit költöztem az elmúlt években :D), de most már olyan messze lenne... :/

      Köszi, ennyiért nekem is megérte, hogy ilyen univerzális darab! :)

      Törlés
  12. Néha a Hádában én is el vagyok képedve az árakon, ennek ellenére nagyon tetszik minden, amit vettél! Főleg az övek! :) Egyébként én is jobban szeretem a kis turikat. Berettyóújfaluban (itt éldegélek :D) egy eldugott turkálóban néhány napja rábukkantam egy tökéletes kis farmerdzsekire, amire már régóta vágytam, és mindössze 700(!) forintba került :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii! Aww, de szuper a farmerkabi ennyiért! *.* Én is szerettem volna egyet beszerezni, de már csak ősziesebb kabátkákat láttam. :(

      Törlés
  13. Te jó ég! nem azért amiket vettél, hanem az árak miatt.
    Augusztus végén voltam Hádában (frekventált helyen) ugye akkor még ment az 50%-os akció, és bár találtam csodaszép fehér csipke ruhát 999 Ft-ért, otthagytam, gondoltam már nyári dolgokért nem fogok elcsábulni (azóta bánom). Mind1 is... a lényeg, hogy láttam olyan fehér teljesen egyszerű trikót, amin rajta volt a címke (3 euro volt) és az akciós ára is 999 Ft volt. (50% nélkül) Csak fogtam a fejem. Nyilván ez jó ár alapvetően az akcióval, de h pl eredeti áron értékesítsenek vmit, mégha az címkés is.
    Nagyon ritkán járok turiba és annál is ritkábban vásárolok, de ilyen árak mellett ez a jövőben sem fog változni.
    Használt ruhákért tényleg érdemes ennyit kiadni/kérni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Múlt hét elején is betévedtem, mert azt hittem, már megérkezett az új őszi árukészlet, de akkor láttam, hogy még a nyáriak futnak 50%-osan. Gyorsan ki is jöttem, mert féltem, hogy elcsábulok és nem akartam hirtelen felindulásból költekezni. :D
      Erre csak azt tudom mondani, amit feljebb is írtam. Én úgy vagyok vele, hogy amit még mindig olcsóbban beszerzek turiból, mint leárazásokon, azért megéri betérnem (pl. ilyen műbőr sortot és kardigánt sem igen láttam még 5000.- Ft alatt), illetve szeretek nem 'tucat' darabokra bukkanni, mint például ez az öv. :)

      Törlés
    2. Nyilván egy kívánságlistás darab jó minőségben alacsonyabb áron még mindig jó. Illetve a "nem tucat darabokért" is érdemes szétnézni. Én inkább a Háda árazási politikájával nem értek egyet. Fogyasztói szemmel a jelenleginek a fele lenne a "reális".
      Amiket vettél abból egyébként a műbőr nadrág tetszik a legjobban. :)

      Törlés
  14. Húúú az a rövidnadrág....:) Én azt választanám leginkább! :P Na jó, meg az övet is! A csíkos pulcsi is jöhet :P... Viszont az rossz hír, hogy a darabáras Hádák ennyire elszaladtak az árakkal, már több helyen is olvastam.:( Azt hiszem, nem marad más, mint a kilós Háda és a "tömegverekedés" számomra, ha second hand cuccokra áhítozom... ( mondjuk ha még így is van rá kereslet, akkor miért ne emelnének...)
    Én a Nagyvárad téribe csak épphogy beszaladtam valamelyik nap, "pechemre" gyakran útba esik, és olyan édes kiskutyás pulcsit vettem, hogy azóta is csak olvadozom!!!Nekem a kutyás dolgok a mániáim, azt nekem tették oda! :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Alig hittem a szememnek és pont a méretemben! ^.^ Ez megérte nekem a háromezret, mert eddig csak kétszer ennyiért találkoztam hasonlóakkal. Hát nem tudom, hogy ezekkel az árakkal, milyen lesz rájuk a kereslet, mert én pár nappal az árucserét követően mentem a délutáni órákban és ehhez képest nagyon-nagyon kevesen voltak! :O
      Jajj, de cukiii lehet, odáig vagyok az ilyen állatmintás felsőkért, bárcsak egyszer cicásban találnék hasonlót! :))

      Törlés
    2. Annyit bizony bőven megért! Ebayen is ennyiért szemeztem hasonlóval-de közel sem ilyen jóval. Na meg, ki tudja hogy állna...így nem is rendeltem meg végül. Az én listámon is van ugyanis ebből, de egyelőre jegelem a témát, illetve azt hittem ilyen "turiban" egyszerűen nem létezik. :D Cáfoltad!
      Az durva ha kevesen voltak, ott pedig mindig nagy a nyüzsi...és még rosszabb,hogy a kilósban majd emiatt dupla ennyien lesznek. :/ Lehet megvárom a karácsonyi leárazásokat :D

      Törlés
    3. Annyi szépséges holmit láttam már eBay-en (köztük csipke sortot is, aww...), de nálam annyira necces a nadrág/sort vásárlás, hogy én sem mertem megrizikózni.
      Jajj, ennek örülök, én már télen is láttam egy-két darabot belőlük, de akkor nem jártam szerencsével.
      Na igen, a próbafülkéknél is folyamatosan volt szabad, pedig ez tényleg nagy szó! Én még egy hosszú szőrös mellénykéért vissza akarok majd nézni, de szerintem az majd csak a téli árukészlettel érkezik. :)

      Törlés
    4. Szőrös mellényt múltkor láttam a Nagyváradiban kettőt-hármat ;) De nem voltak szépek :/, szóval...de hátha később! De már az is van :) ( a kabátok közt kell keresni)

      Törlés
    5. Most, hogy mondod, mintha én is láttam volna, de tényleg nem volt szép. :/ A Corvin-ban még sajnos nem találtam, pedig végigböngésztem az összes kabátot, de egyelőre csak farmermellények voltak kint. Na de nem adom fel, mert tízezret az életben nem adnék ki rá! :D

      Törlés
  15. Mindent akarok rajtad látni *.* Nagyon csinos darabokat szereztél be! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, Velencében lesz alkalmam felavatni őket és akkor csodás háttérrel fotózhatunk outfiteket! ^.^ Köszönöm! :)

      Törlés
  16. Szia!

    Ma én is elmentem a Hádába, gondoltam nem adom fel, ha már a múltkori alkalommal nem volt szerencsém :) Most volt! :) és az árával is! Egy csodálatos ruhát / tunikát vettem 1799 ft-os áron :) Az ősz színeivel, és extra nagy ujjal. Vero Moda, és szuper anyagú :) Felsőként árulták, gondolom azért került ennyibe :) Ha kíváncsi vagy rá, akkor küldök egy fotót ;)

    A bőr short egy álom, a kardi pedig vagány, nekem is van pár iylen darabom :)

    Egyszer csinálhatnál egy olyan postot , vagy az FB-n egy albumot, hogy a "legjobb szerzemények ":) és beküldené mindenki a szerinte legjobb dolog fotóját, amit valaha túrt :D háhá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, bizony kitartás kell hozzá, de akkor megérte! :) Naná, hogy kíváncsi vagyok rá! *.* Melyik turiban voltál?

      Köszi, örülök, hogy tetszenek! :)

      Ezzel most SZUPER jóó ötletet adtál, igazán inspiráló poszt kerekedhetne ki belőle, köszi a tippet, még kigondolom a részleteket! :D

      Törlés
  17. Én is nagyon csodálkoztam az "új" árakon és szomorú is vagyok hogy már a Hádában is duplán meg kell majd ezek után gondolni hogy mit hozok el és mit hagyok ott. A lovas öv nagyon jó választás volt, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, ezentúl turiból is csak kívánságlistás darabok jöhetnek majd velem haza (ahogy már most is), pedig itt igazán szerettem különlegesebb anyagokkal, mintákkal kísérletezni. :// Ezentúl jobban előtérbe kerülnek nálam is a kilós turik.

      Törlés
  18. Ha lovas övet megunod, vagy valami csoda folytán megbánnád, hogy megvetted, akkor én átveszem:) Nagyon, nagyon tetszik!
    Most az 50% kedvezmény jó volt a Hádában, de teljes áron vannak röhejes darabok. Ahogy a múltkor írtam azért a 2000Ft körüli H&M basic felső vicc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oksi, ígérem, gondolni fogok rád! :) Csizma ügyben szerencsével jártál hétvégén?
      Igen, ez tényleg röhej! Az 50%-os nyári cuccoktól ezúttal igyekeztem távol tartani magam, mert féltem, hogy elcsábulok... :D

      Törlés
    2. Megtaláltam az üzletet azonnal. Iszonyú sokan voltak és én csak a cipőfűző megoldást kerestem. Megtaláltam, nagy nehezen megszereztem a saját méretemben és próba közben valami nem stimmelt. Nem tetszett se a sarka, se az orra és nem értettem, hogy mi a gond, mert azért ennyire nem lehet más, mint amire emlékeztem, de levettem és akkor láttam, meg, hogy ezzel a cipőfűzéssel ott a másik, az igazi, a csíkos belsejű! Na akkor megnyugodtam, hogy továbbra is tetszik, viszont az üzletben még többen lettek és egyszerűen képtelenség volt próbálni én meg nagyon nem bírom a tömeget így eljöttem. Közben meg már elutaztam, tegnap jöttem vissza, úgyhogy szerintem holnap oda megyek nyitásra. Röviden ennyi:)

      Törlés
    3. Megtaláltam az üzletet azonnal. Iszonyú sokan voltak és én csak a cipőfűző megoldást kerestem. Megtaláltam, nagy nehezen megszereztem a saját méretemben és próba közben valami nem stimmelt. Nem tetszett se a sarka, se az orra és nem értettem, hogy mi a gond, mert azért ennyire nem lehet más, mint amire emlékeztem, de levettem és akkor láttam, meg, hogy ezzel a cipőfűzéssel ott a másik, az igazi, a csíkos belsejű! Na akkor megnyugodtam, hogy továbbra is tetszik, viszont az üzletben még többen lettek és egyszerűen képtelenség volt próbálni én meg nagyon nem bírom a tömeget így eljöttem. Közben meg már elutaztam, tegnap jöttem vissza, úgyhogy szerintem holnap oda megyek nyitásra. Röviden ennyi:)

      Törlés
    4. Megtaláltam az üzletet azonnal. Iszonyú sokan voltak és én csak a cipőfűző megoldást kerestem. Megtaláltam, nagy nehezen megszereztem a saját méretemben és próba közben valami nem stimmelt. Nem tetszett se a sarka, se az orra és nem értettem, hogy mi a gond, mert azért ennyire nem lehet más, mint amire emlékeztem, de levettem és akkor láttam, meg, hogy ezzel a cipőfűzéssel ott a másik, az igazi, a csíkos belsejű! Na akkor megnyugodtam, hogy továbbra is tetszik, viszont az üzletben még többen lettek és egyszerűen képtelenség volt próbálni én meg nagyon nem bírom a tömeget így eljöttem. Közben meg már elutaztam, tegnap jöttem vissza, úgyhogy szerintem holnap oda megyek nyitásra. Röviden ennyi:)

      Törlés
    5. Húú, akkor megnyugodtam, hogy azért hűen adta vissza a fotó. :DD A tömeget én sem bírom, nekem mázlim volt, akkor alig volt egy-két ember az üzletben, és az eladók is segítettek. Remélem, holnap szerencséd lesz! :)

      Törlés
  19. Nagyon jó dolgokat vettél. Sajnos nekem is az a véleményem , hogy a Háda iszonyú drága lett, főleg , hogy nagyon sok hibás árujuk van. A legdurvább egy sötétbarna loafer volt / amire már régen vágyom/ 4000 ft volt. Szerencsére a nyári leárazáson sikerült 3 olyan egyberucit vennem , amik remekül téliesíthetőek.
    Ma voltam a kedvenc kilós turimban és remek dolgokat zsákmányoltam / egy magába mintás fehér pamut pizsinaci, egy H&m-es pulcsi, egy barna chino naci és egy kis lakástextil/ mindössz 1300-ért!
    Szóval a Hádába majd csak leárazáskor megyek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy neked is tetszettek! De jóó, megmutatod majd őket? Ezúttal én a Háda közelébe sem mertem menni, amíg az 50%-os leértékelések tartottak, mert tudtam, hogy úgyis rábeszélném magam egy-két ruhára és akkor a kívánságlistás darabjaim szorulnának ismét háttérbe. :D
      Melyik kilós turiba jársz?

      Törlés
    2. Szegeden :) Ráadásul a H&m-es pulcsi nem egyszerűen szürke hanem van a könyökén ilyen barna bőr könyöklős rész :)

      Engem meg egy falusi fesztiválon ismertek fel :)

      Törlés
    3. Hjaa... :O Jajj, olyan könyökvédős pulcsit én is nagyon szeretnék beszerezni, láttam is tegnap, de valami 3-4000.- Ft volt, annyiért felejtős. :(

      De jóó, mindig rájövök, hogy milyen kicsi a világ! :D

      Törlés
  20. a piros csíkos rövidujjú felsőt én is szívesen elfogadnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vacilláltam rajta az ára miatt, de annyira vágytam már egy pirosas felsőre, hogy végül elhoztam! *.*

      Törlés
  21. Nagyon jó dolgokat sikerült levadásznod, mindet elfogadnám :-)

    VálaszTörlés
  22. Hmm micsoda kincsek!
    Nagyon jó dolgokat vadásztál és mind passzol hozzád.
    Az a sort nagyon menő, ha Velencében fel tudod majd avatni valami outfit poszt kíséretében remélem láthatjuk majd rajtad. :)
    Előre is jó utat! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, köszi, nagyon remélem, hogy lesz lehetőségem felavatni, mert Velence csodás háttér lenne hozzá! *.*
      Köszönjük szépen! :)

      Törlés
  23. A csíkos kardigán a kedvencem, de az övek is szuperek! Én is nagyon szeretem az öveket, csak sajnos néha elfelejtem hordani őket, pedig tök jó vintage darabokat vettem a bolhán 1 euróért :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bogi, örülök, hogy tetszenek! Úgy megnéznék egyszer egy övgyűjteményes posztot nálad, szuper darabjaid lehetnek! :)

      Törlés
  24. A bőrsort fantasztikus, nekem is van hasonló. :) A sál is nagyon cuki.:)
    Én csak feldühítem magam a turikban, mert ami tetszik az tuti nem az én méretem. :D Amúgy nálunk Győrben egyik Háda sem valami jó, olyan gagyi dolgok vannak csak. :-/
    Az árakkal meg tényleg elszálltak, a leárazásokon is olcsóbban lehet vásárolni. Mango és Zara üzletekben is felsőket már 2000Ft körül lehetett venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^.^
      Ezzel én is gyakran így járok, vagy túl szűk a felső, vagy túl nagy. Pl. ez a kardigán is egy számmal nagyobb rám, de mivel amúgy is lógós a fazonja, egyáltalán nem zavaró, így legalább tudok majd aláöltözni. :)

      Törlés
  25. Awww, ez a lovacskás öv nagyon cuki. :D Én is teljesen ledöbbentem a múltkor a debreceni vállfás Háda árain. Még jó, hogy nálunk ott az a szuper kilós turi, ahol még a 290 Ft-os napon is szupi kincseket lehet kifogni. :}

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii! :) Tegnap már fel is avattam egy egyszerű fekete basic ruhával! ^.^ Akkor úgy látszik, nem csak Budapesten emelt árakat a Háda, azt hiszem, ezek után én is inkább a kilós turiknál maradok.

      Törlés
  26. A sort és a kardigán iszonyat jó! Tényleg megérté az árukat :)

    Jó utat nektek Velencébe! Remélem nektek jobban fog tetszeni, számomra hatalmas csalódás volt. Ha van időtök és lehetőségetek, ugorjatok el a Miramare-I kastélyba. Gyönyörű hely, Sissi is élt itt egy darabig. És a kastélykert *-* és Trieste is nagyon jó hely, életem legjobb fagyiját ott ettem plusz amikor én voltam, leárazások voltak a boltokban és a Coin-ban nagyon jó cuccok voltak :)

    Bocs a kisregényért, csak a friss élmények kijöttek belőlem.
    CandUs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! ^.^ Oh, miben csalódtál? :O Én pár éve már jártam Velencében és igaz, hogy omladozik és halszagú, de nekem nagyon tetszett, habár Olaszországgal elfogult vagyok. :))
      Köszi a tippeket, felveszem őket a listára (a Coin-t már más is ajánlotta, úgyhogy most már kíváncsi vagyok rá :D)! :*

      Törlés
  27. nagyon jó kis cuccok! :) mindenki azt mondja, hogy nagyon elszálltak az árak, mostanában nem voltam, pedig imádom a hádát.
    Én a Humanában voltam tegnap, minden 450forintba került, találtam egy fekete vékony övet arany színű csattal, egy vékonyabb kardigánt, meg egy hasonló fazonú kardigánt, mint a tiéd khaki színben és kicsit vékonyabb, az elején összelehet gombolni. :D szóval ha van felétek, érdemes benázni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek! :) Régen sokat jártam Humana-ba (Flórián téribe), de most már eléggé kiesik nekem. Habár a Király utcánál is van egy üzletük, néha benéztem, csak nekem az a bajom vele, hogy nagyon keresni kell az igazán jó és divatos darabokat és mivel az utóbbi időben nem igazán találtam semmit, így a kedvem is elment, hogy benézzek. :/ Pedig anno egy csodaszép szövetkabátot találtam.

      Törlés