Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. szeptember 17.

Őszi kívánságlista


 Sal y Limon karkötők

Na igen, jobb később, mint soha, habár fejben már összegyűjtögettem, hogy mik dobogtatnák meg a lelkemet idén ősszel. A közelgő szülinapom és a Glamour-napok ténye igen csábító, de igyekszem magam a kívánságlistás darabokhoz tartani.

Ha túllépek azon, hogy a Velencei utazásunk előtti napokban egy leszakadt üvegpolc a fél fürdőszobánkat szétzúzta (az új mosdónk konkrétan kettétört), akkor talán képes leszek örülni, hogy eddig elérhetetlennek hitt közelségbe kerülhetek a SYL márkával. Már jó ideje plátói szerelem a miénk és a csodásabbnál csodásabb, szuperül variálható karkötőik. Remélem sikerül pár ilyen szépséggel hazatérnem és azt hiszem, ennyi szuvenírrel meg is elégszem. :)


Oversize pulóverek (sok, sok, sok...)

Oversize pulcsi, egy leggings-szel és egy kényelmes csizmával és már jöhetnek is a ködös, esős őszi napok. Gyakorlatilag a tavalyi őszt és telet is így vészeltem át, hiába, ha valami csinos és még kényelmes is, menthetetlenül a rabja leszek. :)


Piros táska

Nem, nem nyertem meg a lottó 5-öst, de odáig vagyok a Celine táskákért, valami hasonló fazonnak igazán örülnék, de csakis a piros szín jöhet szóba! Fekete táskámból már van elég télire, itt az ideje egy kis színt vinni az őszi, téli ruhatáramba. 

  
Könyökvédős felső

Aww, annyira édes, hogy meghalok! Odavagyok az ilyen finoman cuki megoldásokért, amik nem hivalkodóak, de mégis odavonzzák a tekintet. DIY is elkészíthető, meglátjuk, elfogadható áron találok-e ilyesmi darabot. 


Geek szemüveg

Szégyen-gyalázat, hogy már a tavaszi kívánságlistámban is szerepelt egy ilyen szemüveg, de azóta is csak halogattam a dolgot. Közel 7 éves az előző szemüvegem és ez idő alatt már egy erősebb lencsére is megérett a csere. Úgyhogy tegnap be is néztem pár optikába, hogy mik jöhetnek szóba és már van egy kiszemelt darabom, csak Gergőt is meg kell róla győznöm, hogy nem csak a divat motiválja a döntésemet (tényleg nem! :P).
Ha ismertek jó optikát, elfogadható áron, szívesen várom a tippjeiteket!   


Irha mellény

Ezt a darabot a Bershka oldalán néztem ki, de szerintem az életben nem adnék ki érte 10.000 forintot, reménykedem a leárazásokban, vagy egy szerencsés turis körútban. Csak azt tudom mondani, amit a csíkos kardigán esetében is: kényelmes, laza, de mégis vagány! 


Fülmelegítő

Nem, nem pont erre a füles mackóra vágyom, inkább a (mű)szőrmés típusok felé hajlok, de ezt a képet nem tudtam kihagyni. *.* Már nagyon régóta keresem a tökéletes fülmelegítőt, de a legtöbben általában elveszik a fejem, nagyon remélem, hogy idén sikerül ráakadnom a tökéletes darabra. 

Közérdekű információ:

Ahogy fentebb is említettem, holnap elutazunk pár napra Velencébe, addig a blog is szünetelni fog (viszont Instagram-on és facebook-on igyekszem aktív lenni), de szorgosan kattintunk majd a fényképezővel és utána jövök a képekkel és élménybeszámolóval. :)

Ti miket szeretnétek idén ősszel beszerezni? Nektek mi a kedvenc őszi ruhadarabotok? Megtetszett valami esetleg az én listámról is?  

44 megjegyzés:

  1. Piros táskát én is szeretnék - teljesen rákattantam a piros színre :-)
    Jó utat Velencébe, érezzétek jól magatokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen emlékszem, úgy látszik, egyszerre ért el minket a piros láz, pedig korábban sosem szerettem! :D
      Köszönjük szépen! :)

      Törlés
  2. Remélem minden amire vágysz hamarosan nálad fog landolni. :)
    Érezzétek magatokat nagyon jól Velencében!
    Sajnálom a fürdőt. :S :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm! ^.^
      Köszönjük, már nagyon készülök rá! :)

      Törlés
  3. Oversize pulcsi, piros táska, könyökvédős pulcsi nekem is jöhet :)
    Jó utazást :)!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tegnapi posztodon jót derültem, amikor láttam, hogy Te is teleraktad könyökvédős pulcsikkal, mert már hétvégén megírtam ezt a listát. :D
      Köszönjük! :)

      Törlés
  4. Érezzétek jól magatokat Velencében! :)))
    Remélem sikerül megoldani a fürdős dolgot gyorsan és olcsón!
    Amúgy szuper darabokat válogattál össze :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük! :)
      Új mosdót szerencsére rögtön találtunk, Gergő éppen most szereli :DD, de sajnos a kádból is lepattant egy darab, viszont kizárt, hogy ezért szétverjük a fürdőt. :$$
      Örülök, hogy tetszettek! :)

      Törlés
    2. Ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan meg is oldjátok :))

      Ha még Glamour napok előtt esetleg akad valami jó ötleted az oversize pulcsik ügyében, hogy hol lehetne beszerezni szép darabokat akkor szívesen várom, meg még szerintem sokan mások :)))

      Törlés
    3. Esetleg a Terranova-ba érdemes benézni, de mindenképp írok, ha szétnéztem! :)

      Törlés
  5. Oversize pulcsik nekem is kívánságlistásak! Láttál valahol mostanában megfizethető áron jókat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és persze nagyon-nagyon jó utat Nektek! Remélem jobb időtök lesz, mint itthon :/

      Törlés
    2. Őszintén szólva nem nagyon nézelődtem még (majd a Glamour-napokon :P)), de tavaly pl. a Terranova-ban láttam jókat megfizethető áron. :)
      Köszönjük, szerencsére oda jobbak az előrejelzések. :D

      Törlés
  6. A karkötők tényleg csodásak, az üvegpolc meg nagyon durva... :-S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, remélem megtaláljuk az üzletet és pár ilyen szépséggel térhetek majd haza. :) Ne is mondd, vasárnap történt... ://

      Törlés
  7. Biztos, hogy üvegből volt az a polc? :O Elég kiadós pusztítást végzet...:/
    Végre én is írok listát Glamour-napokra, mert az elmúlt időkben úgy volt, hogy október 7-ei szülinapom előtte hétvégén voltak, amikor se ajándékba kapott pénz, se (akkor még) diákhitel és minden bajom volt. Na de idén! Itt ülök, körülöttem a kuponos füzet és pár újság, hogy szép előre megtervezzem, miit veszek és ne váljak eszetlenné :D

    Jó utazást, remélem jó időtök lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, egy féltégla is megtette volna... :$$ Az volt a baj, hogy elég vastag üvegből készült és magasról is esett, a kerámia mosdó pedig könnyen tört. :(
      Te is október 7-én születtél?? :O:DD Nekem még sajnos nem volt időm belelapozni, de szeretnék idén is alaposan rákészülni. :)

      Köszönjük, szerencsére biztatóak az előrejelzések!

      Törlés
  8. A piros táska és szivecskés pulcsi jöhet. Az oversize pulcsikat én nem szeretem, mert sokkal nagyobbnak érzem magam bennük. Nagyon jó szórakozást Velencébe! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, én azt szeretem bennük leginkább, hogy jótékonyan takarnak csípő tájékon és, hogy egy ruhadarabbal le van tudva a reggeli készülődés, ha rohan az ember. :D
      Köszönjük! :)

      Törlés
  9. Fel a fejjel! Tudom, hogy néha a balszerencse igencsak letörheti az ember hangulatát, de a bosszúságok után szerintem menetrend szerint jön valami szuper jó dolog ;) Tetszenek a listán szereplő holmik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi igyekszünk, már kicsit jobb a hangulatom, mert Gergő volt olyan édes és most nekiállt kicserélni a törött mosdót, hogy ne erre jöjjünk haza. *.*
      Örülök, hogy neked is tetszettek!

      Törlés
  10. Én megvettem ezt a Bershka mellényt és szerintem teljesen megéri az árát:) Nekem is szerelem volt első látásra, megfogadtam, hogy összeszedem rá a pénzt akármi is történjen, mert szerintem egy különleges darab és remélhetőleg nem sok mindenkinek van ilyen:) én csak bátorítalak, hogy vedd meg:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, jajj, akkor most irigykedem egy kicsit! :D Az ára miatt vacillálok rajta, sok minden van még mellette a listán, ráadásul Gergő közölte, hogy szerinte irtózatosan ocsmány fazon. :DD Ez persze még nem tartana vissza, de akkor már inkább egy olcsóbbat választanék, aztán még elválik. :)

      Törlés
  11. Ó, én már sokszor voltam Velencében, és szerintem sosem lehet megunni. Egy másik dimenzió! Mi épp este értünk oda,kint álltunk meg egy parkolóházban, onnan sétáltunk be.Bár volt GPS-ünk, ami majdnem lemerült, és sok helyen nem volt térerő sem, így szinte véletlenül találtuk meg a szállodát, hosszas bolyongás után.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár éve már én is jártam, de akkor egy nap nagyon kevés volt rá, hogy igazán felfedezzük a várost, csak a főbb nevezetességekre jutott idő. Hát Velencében aztán el lehet tévedni, mi is GPS-szel megyünk és reggelre fog beérkezni a buszunk, úgyhogy reméljük a legjobbakat! :))

      Törlés
  12. Sajnálom a polcotokat s így a fürdőt. Anyu komolyan 5 perce hívott hogy otthon felrobbant a kávéfőzőnk, és minden, értsd minden zaccban úszik és ő most leülne a közepére és csak sírna...:( Szóval az ilyesmi sosem jön jól,...Kitartást a helyrehozatalhoz, minden esetre! Hasonló listám van nekem is, a könyök-megoldással, a szemüveggel és a piros táskával nagyon egyet tudok érteni. Idén a burgundi lett a nagy kedvencem, nem is tudom hogy nem szerettem nagyon eddig :))) Jó utat, érezzétek jól magatokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh, atyaég, szegény Anyukád... :$$ Úgy látszik, most ért utol minket a péntek 13... Köszönjük, aranyos vagy! :) Nézegettél már valahol szemüvegeket? Oh, én már tavaly szerelembe estem vele, de csak egy-két burgundi darabot szereztem be, idén pedig hajlok a bordósabb árnyalatok felé. :) Köszönjük szépen! :*

      Törlés
    2. Én a már itthon is nagyon népszerű a Firmoo.com-os szemüvegeket nézegettem, nem tudom be merjem-e vállalni. Van egy saját szemüvegem amit 5-6 éve sikeresen nem szeretek,mert nem látok vele jól :/ Ez így elég béna... Pont most tervezgettem hogy ideje lenne meglátogatnom egy szemészt, aztán ha jól belőtték a szemromlásom, a Firmoo-t kéne először megtámadni, de hát az nem kicsit lutri, hogyan áll majd. Minden esetre, gyönyörűek :$ és persze divatosak is....na meg akkor már a régi szemüvegemben is cseréltetnék lencsét.

      Törlés
    3. Őket én is nézegettem, de nekem elég 'keskeny' a fejem, ott pedig mindegyik túlságosan szélesnek tűnt a mostani szemüvegemhez képest. :/ Én tavaly voltam szemésznél és egy picivel erősebb szemüvegre lenne szükségem, mint a mostani. Az az igazság, hogy pár napja betámadtam egy optikát, de olyan minimális különbségtől már borzalmasan állt egy-két darab, hogy ezek után már nem mernék látatlanba rendelni. :$

      Törlés
    4. Hááát, nekem is először a szemészetre kellene eljutni, biztosan romlott a szemem :/ Aztán utána lehetne gondolkodni mit is szeretnék viselni.

      Törlés
    5. Én amúgy a Semmelweis Szemészeti Klinikájára szoktam járni, ott tényleg alaposan megvizsgálják az embert, jobban bízom bennük, mint egy kórházi szakrendelésben. :D

      Törlés
    6. Ohhh, köszi a tippet :D Ezt jó tudni!

      Törlés
  13. az oversize pulóverek és egy fülvédő rám is vár :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fülvédőt már eBay-en is vadásztam, de egyik sem az igazi, ha látsz valahol szépet, sikíts! :)

      Törlés
  14. Ó, azok a piros táskák!!! Nagyon megszerettem az utóbbi időben a piros színt, pedig régen nagyon elleneztem, sőőőt, szürke kis egér voltam. Az egész a piros körömlakkal, aztán a sapival kezdődött... és jött szépen a többi sorban... Kabát, nadrágok, táska stb... Most meg vettem egy piros cipőt :D És ezek nagy része őszi-téli cucc. Tényleg kellenek a színek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel dettó így voltam én is, szó szerint feszélyezett, ha valami piros volt rajtam. Habár ruhában még mindig kicsit ódzkodom tőle, de cipőben, táskában, körmökön jöhet! :D Ez így van, a piros gumicsizmámban még a szürke, esős, őszi napokat sem bánom. *.*

      Törlés
  15. mi a szemuvegek.hu-n vettünk a fiamnak szemüveget, de nem rendeltük házhoz, hanem bementünk a boltjukba. Az eladó kedves és naaaaaaagyon türelmes volt a kamaszodó fiamhoz :)
    Jó utat Velencébe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most ránéztem a honlapjukra, elég korrektnek tűnik, de én valahogy jobban szeretem, ha előtte bemérik a szememet (akkor is, ha van róla papírom), valahogy megnyugtat, hogy akkor biztosan jó lesz a lencse. :)

      Törlés
  16. Képzeld csak mire bukkantam: Egy táskára, ami szinte PONTOSAN megegyezik az első piros táskás képen levővel!:) HIHETETLEN BOLDOG VAGYOK VELE*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, jajj, HOL TALÁLTAD??? Én eBay-en nézelődtem és találtam is egy tetszetőset (olyat, mint a második piros), de még agyalok rajta. :D

      Törlés
  17. Ha jól tudom, a Blahán van boltjuk, ahol szemvizsgálatot is végeznek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, akkor lehet, hogy alaposabban is szétnézek náluk, habár már van egy kiszemelt darabom egy Westend-es mini optikából. ^.^

      Törlés