Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. október 30.

OUTFIT: Maszkulin mellény


Most, ahogy kinézek az ablakon, már gyülekeznek a komor esőfelhők, de hétvégén még sikerült kihasználnunk Gergővel az utolsó napsugarakat és lőttünk egy outfit sorozatot (az Ikea-ból pedig beszereztük az új olvasófotelomat, úgyhogy nagy az öröm :D).


 Fekete felső - H&M/Háda
Szürke mellény - Atmosphere/Háda
Műbőr rövidnadrág - Atmosphere/Háda
Fekete leggings - New Yorker
Bokacsizma - F&F
Táska - SIX
Leopárdos öv - Promod
Óra - Daniel Wellington
Fülbevaló - H&M/Barátnőmtől ajándék (Köszi Timi :*)
Katicabogár

Ha választanom kéne egy kedvenc ruhadarabot, akkor azt hiszem, egyértelműen a mellényekre voksolnék. Egyszerűen imádom őket (legyen az farmer, vászon, szövet, vagy műszőrme), hiszen ez is egy olyan ruhadarab, ami remekül variálható akár már megunt felsőinkkel.
Ez volt az egyik kedvenc összeállításom az elmúlt hetekben, legtöbbször csak az övet variáltam. :) Eredetileg piros kiegészítőkkel álmodtam meg, de mivel hétvégére még nem érkezett meg a kis piros táskám, dacból már maradtam a sötét színek mellett. :D Ez a leopárdos öv amúgy is a legújabb szerelmem, meg voltam veszve egy 'szőrös' övért, végül a Promod-ban sikerült ráakadnom, most 50%-os akcióval (6000.- Ft helyett 3000.- Ft).


Még mindig odavagyok az elől hosszított fazonokért, ami csípőtájékon takar! *.*


Hogy tetszett Nektek ez az összeállítás? Ti szeretitek a mellényeket?

46 megjegyzés:

  1. csini, nekem egyedül az öv nem illik oda :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Eredetileg a piros övemmel szerettem volna, de mivel a piros táska hiányzott volna mellőle, így 'muszáj' volt felavatnom az új leopárdossal! *.*

      Törlés
  2. Basszus *-* Nagyon csinos vagy, meg nagyon szép is *-* de imádom a képeid meg az öltözködési stílusod O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de drága vagy Eleni, nagyon szépen köszönöm! ♥ :**

      Törlés
  3. Csinos vagy, mint mindig, és a hajad NAGYON jó így! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündér vagy Kati, köszönöm! :) A hajammal állandó hezitálásban vagyok mostanában, legyen frufru, ne legyen frufru, legyen frufru... most épp a nem felé hajlok, hogy télen hordhassak sapikat! ^.^

      Törlés
    2. Hát igen, a frufru nehéz kérdés, nálam is mindig terítéken van :-)

      Törlés
    3. Szeretném jelezni, hogy megmutattam a képeket T.-nek, és nem mondtam, hogy Te vagy az, akit annyira bírok, és ennyit mondott: semmi gond a lábaival, teljesen rendben van. Pedig ebben őszinte, és az én hibáimat is kegyetlenül kiemeli :-)

      Törlés
    4. De cukiii vagy Kati, akkor ezúton puszilom T.-t így ismeretlenül is! :*

      Törlés
  4. Nagyon klassz outfit én is imádom a bőr rövidnacimat. Ne vágd le a frufrud! :P Nagyon jól áll! :)
    Az öv annyira nekem sem tetszik, de egyébként szuper szerkó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi-hi, köszi! Egyedül a forgóimmal nem tudok megbarátkozni, olyan hülyén áll így, de még meggondolom! :)
      Na, akkor majd Instagram-ra befotózom a piros kiegészítőkkel is, most, hogy végre a táskám is megérkezett! :DD

      Törlés
  5. Hát én nem vagyok egy mellényes lány, de ez az elől hosszított fazonú tetszik. Az öved nagyon jó! Szerintem maradjon a frufru. Én is állandóan ezen dilemmázok, de mindig a frufru mellett döntök, neked pedig egyébként is nagyon jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem könnyítitek meg a döntésemet! :DD Általában télen mindig le szoktam növeszteni, hogy tudjak sapikat hordani (különben nagyon a szemembe lapítaná), nyáron pedig újra levágatom. *.*

      Törlés
  6. Én is imádom a mellényeket, pont tegnap szereztem a Hádában egy tiédhez hasonló darabot. Nagyon jó a műbőr rövidnadrág és én is szívesen viselnék rövid nacikat,de sajnos mindig olyan furán érzem magamat benne, hogy inkább maradok a szoknyáknál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, remélem, majd a blogon is láthatjuk? :) A szőrme mellényedért odáig vagyok, hogy én már mióta próbálok egy ilyen darabot túrni magamnak?? :O :DD Én sokáig csak a sortokat hordtam, szoknyákban feszélyezve éreztem magam, de mára már őket is megszerettem! :)

      Törlés
  7. csini , az első kép eszméletlen jó lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Fanny, nekem is az lett a kedvenc képem! :)

      Törlés
  8. Annyira jól áll a rövidnaci meg az egész szett. :D
    A fülbevalóra nagyon büszke vagyok, telitalálat :D :D <3
    Nagyon örülök, hogy tetszik, viseld egészséggel: :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Timi! ♥ Hi-hi, te már élőben is láthattad ezt a szettet! :D
      A fülbevaló pedig tényleg telitalálat, szuper ajándék volt, köszi! :**

      Törlés
  9. Még mindig imádom a hajad! :D De tényleg, annyira szép. :)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem nem előnyös neked a rövidnaci mert nincsenek szép lábaid. A mellény tetszik meg a sál is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondolom, hogy csak topmodell lábakkal megáldott lányok viselhetnének rövidnadrágot. Szerintem mindenkinek megvannak a kritikus testrészei, és a mi döntésünk, hogy elfogadjuk-e magunkat, vagy pedig takargatjuk! Én anno 48 kilósan, pálcika lábakkal több komplexussal küzdöttem, mint ma 53 kilósan! :)

      Törlés
    2. Megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy? Egyébként fura, és is most vagyok a legkerekebb eddigi életemben, és most érzem a legjobban is magam a bőrömben..
      A névtelen rosszallókkal meg ne törődj!
      Jaj és én is a frufrura szavazok! Régen én is az voltam, majd egy évid nem, most ismét, és a kellemetlenségek ellenére nagyon szeretem!

      Törlés
    3. 165 centi vagyok! Köszi, aranyos vagy! :) Pár éve még anorexiásnak hittek és rettenetesen irigyeltem a kicsit nőiesebb testalkatú lányokat. Ettől függetlenül sajnos sosem voltak igazán formás lábaim (folyamatos sportolás mellett sem), ez adottság kérdése is, de szerintem ez csak azoknak bántja a szemét, aki saját magát sem tudja elfogadni.

      Törlés
    4. Teljesen egyet értek... a munkahelyemen a főnököm szerint túlsúlyosnak számít az, akin van 3 kg plusz... Annyira szörnyű ilyen munkakörnyezetben dolgozni! Ha névnapozunk, és valaki 3 sütit mer enni, az már zabagép..
      Dolgoztam korábban együtt egy kb. 100 kg-t nyomó nővel, több is lehetett, ez nyilván nem esztétikus meg egészségügyileg sem túl jó, de komolyan, 26-hoz közel azt tanultam meg, hogy egyszerűen nem érdekel, nem zavar, ha plusz van rajtam. Persze jobban, könnyedebben érzem magam nélkülük, de most, messze a tökéletességtől kiegyensúlyozottabb vagyok.

      Törlés
    5. Oh, hát én egy egész tállal felfalnék, és senki sem érdekel! :DD Nálam hormonális okok miatt kúsztak fel a kilók röpke két hónap alatt, azóta egy picit sikerült lefaragnom belőle. Ennyi idősen pedig én is megtanultam, hogy nem a kilók számától függ az ember boldogsága, különben az egész életünk csak arról szólna, hogy ezen görcsölünk.

      Törlés
  11. nekem egyedül az öv nem jön be a szetthez, a többi csini (bár azt is megmondom, h nekem nem Korinnás, te nem vagy ilyen "fekete" az én szememben) . de a képek hangulata a szokásos, azaz szívlelni való! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, pedig több ilyen sötét outfit is szerepelt már a blogon, a fekete az örök kedvenc színem, az üzletekben is automatikusan a fekete ruhákat böngészem át először! :D Nyáron viszont igyekszem tudatosan kerülni (ilyenkor pedig több outfitet fotózunk), mert megsülnék benne! :))

      Törlés
  12. Nem csak a mellény jó, a nadrág is!
    Emlékszem, a 90-es években milyen nagy divat volt a mellény, nekem egy műbőr volt a kedvencem, állandóan azt hordtam suliba 12 évesen. Sokáig nem láttam mellényeket, de most örülök, hogy megint divatban vannak :-) Épp most varrtam egy műbőrt, belül szőrmebéléssel, alig várom, hogy hordhassam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi! Azt hiszem, ez a bőr sort lesz az idei év legjobb turizása, annyira imádom! :)
      Húú, de szuper lehet, kíváncsian várom, hogy outfit-ben is megmutasd! *.* Én még egy irha, vagy egy műszőrme mellénykének örülnék nagyon, hátha legközelebb szerencsével járok! :)

      Törlés
  13. Nagyon nagyon jó kis szett :)) Én a bőr nadrágoktól/ szoknyáktól mindig is tartottam, mert azt hittem, hogy túl extrém..., de így nagyon tetszetős :) visszafogott, de mégis vagány :)
    A facebookon most láttam a piros táskád, ehhez a szetthez nagyon illene szerintem :))

    (és még egy ide nem illő kérdés, engem is beszippantott ez az ebay őrület és 3 napja regisztráltam a paypal-ra, de azóta se érkezett meg az a 4 jegyű számkód és még nem is vonta le a 400ft-ot, vmit rosszul csinálhattam vagy még várjak? köszönöm előre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen! *.* Valóban én is csak ilyen visszafogottabb összeállításban tudom elképzelni, de például egy teljesen bőr miniszoknyát már nem hiszem, hogy felvennék! :D
      Igen, igen, fent is pont ezt a piros táskámat emlegettem hozzá, mindenképp kipróbálom őket együtt! :)

      Uhh, az a baj, hogy annyira régen regisztráltam, hogy már nem igazán emlékszem, de szerintem rögtön le kellett volna, hogy vonja a számládról azt a 400.- Ft-ot... Nem lehet, hogy a kártyádat nem fogadta el, vagy ilyesmi? :O

      Törlés
    2. Hát ebben az összeállításban szerintem még a szoknya is lehet, hogy bevállalható :))

      Köszi a választ, tegnap levonta a 400ft-ot :) csak nem voltam türelmes :D

      Törlés
    3. De jóó, örülök, hogy végül megoldódott! Jó böngészést ebay-en! :))

      Törlés
  14. Csak én vettem észre, hogy a második képen egy katica mászik a lábadon ? :)
    A táskád nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, már látom a felsorolásban :P

      Törlés
    2. Hihi, vagy 10 képet ellőttünk, mire észrevettem, hogy ott mászik a lábamon! *.*

      Törlés
  15. Én, mint friss frufrus egyértelműen mellette szavazok, ráadásul neked tényleg annyira jól áll! A sapi alatt meg félre lehet söpörni, nem? Na majd rájövök, ha esetleg én sem látok ki a hajamtól :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de aranyos vagy, láttam ám a tiedet is Instan, nagyon tetszik! :D Az a baj, hogy nekem csak az egészen hosszú és tömött frufru áll jól, ami sajnos már nem olyan együttműködő... :$$

      Törlés
  16. Csini szett! Passzol hozzád nagyon. Amúgy csatlakozom a többiekhez, iszonyat jól áll Neked a frufru, a színével meg már elő sem hozakodom, mert szerintem nem volt még olyan outfit postod amihez nem írtam volna oda, hogy imádom. :DD
    Amúgy szerintem sincs semmi gond a lábaiddal, én örülnék ha nekem ilyen lenne. ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy így látod, mert tényleg nagyon magaménak érzem ezt a szettet! *.* Jajj, Csajok, nehéz így a döntés, de úgy érzem, most kell egy kis változatosság a hajamban, nagyon ráuntam már a frufru formázásra. Viszont ahogy magamat ismerem, szerintem hamarosan úgyis visszatérek hozzá! :D
      De aranyos vagy, köszönöm! ♥ :**

      Törlés
  17. Csini szett, valóban csak az öv lóg ki, de amúgy jól néznek ki a különböző textúrák és árnyalatok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Elíz! Az övvel én is kicsit hadilábon álltam, de azóta megérkezett a táskám, úgyhogy jöhetnek a piros kiegészítők! :))

      Törlés
  18. Szerintem nem a lábaiddal van gond, hanem a cipővel, mivel eltűnik a bokád és ezzel optikailag elvágja a lábadat. Véleményem szerint vagy félcipővel kellene hordani az ilyen és ehhez hasonló szetteket vagy térdig érő csizmával (nem lábszár középig érővel, mert ott ugyanez a helyzet). Egyébként csini és aki olyat mond, hogy egy 53 kilós nő ne hordjon rövidnadrágot, az költözzön sarkvidékre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy! :) Sajnos félcipőben sem sokkal 'mutatósabb' a lábam, mert nincsen vékony bokám, de szerintem akinek ez szúrja a szemét, az saját magával nincsen kibékülve, szerencsére én megtanultam elfogadni. :)

      Törlés