Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. november 18.

Apró örömök Pécsről


A kis szünet oka az volt, hogy az elmúlt héten négy szuper napot töltöttem teljes internet megvonásban Pécsett, egy nagyon kedves barátnőmmel. Na, de már alig vártam, hogy újra gépet és billentyűzetet ragadjak és megmutassam Nektek a legújabb szerzeményeimet.


Filofax - Pirex Papír (5190.- Ft)
Hope medál - H&M (1290.- Ft)

Idén elhatároztam, hogy újra visszatérek a kézi jegyzeteléshez, mert olyan jó érzés színes Stabilo filcekkel írogatni a terveinket és ötleteinket. :) Mindenáron bőrt szerettem volna, de az árakat meglátva inkább maradtam a műbőrnél. Naptár, jegyzet és telefon lefűzőkkel is bővíthető, így abszolút személyre szabható. 
A kis Hope feliratos medálnak képtelen voltam ellenállni a H&M-ben, és így valahogy még jobb érzés, hogy Pécsen vettem, mert nagyon visszahúz a szívem a városhoz. :)


Nyuszis pulóver - Pécs Háda/Atmosphere (2999.- Ft)

Nem hagyhattam ki, hogy a kedvenc turimba be ne térjek és milyen jól tettem! Idén hódítanak a cuki állatmintás felsők, de közel 7000.- Ft-ot sajnáltam volna kiadni értük, ennyiért viszont nekem már bőven megérte. Szuper az anyaga, az a kellemesen puha tapintású, a nyuszika pedig szőrös, plüss hatású. Lehet, hogy kicsit Donnie Darko-s, de én imádom! :)


Csomózott felső - Pécs Háda/George (1999.- Ft)

Nagyon szeretem a különleges anyagmegoldásokat, így ez a csomózott szálakból álló felső rögtön a kedvencem lett. A szürkés-kékes színe pedig abszolút szerelem!


Fekete-fehér szoknya - Corvin Háda (1999.- Ft helyett 1600.- Ft)

Itt egy kicsit csaltam, mert ez a két ruhadarab már itthoni Háda szerzemény, de gondoltam, akkor már egy kalap alá veszem őket. Még mindig színes szövetkabát lázban égek, ezért pénteken beugrottam a Corvin-ba és meglepetésemre minden termékükre 20% kedvezmény volt! Szövetkabátot persze nem találtam, de ezzel a kötött szoknyával és csipkés hatású felsővel tértem haza.


Sötétzöld felső - Corvin Háda/Zara knit (1999.- Ft helyett 1600.- Ft)

Épp csak végigrobogtam az egyik állványsoron, amikor megakadt a szemem ezen a csodaszép, 'karácsonyi zöld' színű felsőn. Az év felfedezése számomra ez a szín a vörös hajammal, mustársárgával, pirossal, kékkel kombinálva.


Fehér harisnyanadrág - Pécs Ázsia Kincse (690.- Ft)
Rénszarvasos térdzokni - Pécs Ázsia Kincse (390.- Ft)

Imádom télen a különféle harisnyákat, lábszármelegítőket, térdzoknikat, mert amellett, hogy praktikusak, még cukik is. Hát nem édes ez a rénszarvasos darab? *.* Mondom én, hogy jó a mustár-sötétzöld kombináció! :)


Vászon hűtőmágnes - Köszönöm Julcsi! ♥ :*

Elég rendesen szájsebész parában vagyok, szerdán gondoljatok rám! ^.^ 

Hogy tetszettek a szerzemények? A Joy-napokat ki használta ki?

30 megjegyzés:

  1. óóóó az a rénszarvasos térdzokni!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, képzelheted amikor megláttam, ráadásul utolsó darab volt és pont a méretemben! ^.^

      Törlés
  2. Tetszenek, a filofaxokat annyira szeretem, meghalnék határidőnapló és sok jegyzet nélkül :D A rénszarvasos térdzokni nagyon édes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fősuli alatt élni sem tudtam nélkülük, aztán valahogy elmaradoztak, de a sok billentyű pötyögés után újra kezdek rájuk kapni! :)

      Törlés
  3. A nyaklánc nagyon tetszik. :) Oh szegény, mit fog veled csinálni a szájsebész? oO Mindenkivel együtt érzek, aki ilyesmin megy keresztül, mert 16 éves koromban két bölcsességfogamat kellett kiműteni. Nem kívánom senkinek azt az "élményt".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez jól esik! :) Nekem is bölcsesség húzás lesz, hasonlóképp érzek, mert tizenévesen négy fogamat is húzni kellett fogszabályozás végett, bár ne lennének róla emlékeim... :$$

      Törlés
  4. Jaj, nagyon cuki a pulcsi :)

    VálaszTörlés
  5. PPééééécs<3 A kedvenc helyeimen jártál- vásárlás szempontjából. A zokniba totál beleszerettem!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó! Igaz, hogy itthon számtalan turi és kínai között választhatok, de nekem akkor is a pécsiek maradnak a kedvenceim! :)) Ebből a zokniból sajnos az utolsót hoztam el a Konzumból, de talán más kínaiban is kapható (pl. a Vásárcsarnokkal szemben).

      Törlés
  6. A zokninál én is egyből erre gondoltam: milyen jó a mustársárga zölddel :-D Várom az outfitbejegyzéseket, a kedvencem a nyuszis pulcsi és a sötétzöld felső :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Mostanában bejönnek a merészebb színpárosítások! Lesznek, lesznek, amint fotogén állapotba kerülök! :DD

      Törlés
  7. Már hiányoztál. :P
    Nagyon szép dolgokat zsákmányoltál. :)
    Az a nyuszis pulóver a legjobb. :)
    Remélem 1-2 darab visszaköszön majd valami outfit posztban. :)
    Kitartást szerdára. :)
    Joy napok volt vagy most kimaradt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ari vagy, már Ti is nagyon hiányoztatok! :D
      Köszi, szerintem is a nyuszis viszi a pálmát. *.*
      Mindenképp szeretném, amint sikerül kihevernem a foghúzást... :DD
      Köszi!
      Nem, ezúttal kimaradt, mert már hétvégén leutaztam Pécsre és inkább még kirándultunk egy nagyot. De még így sem tudtam üres kézzel hazatérni! :D

      Törlés
  8. A nyuszis pulcsi nagyon édes! :)Szuper szerzemény!

    VálaszTörlés
  9. Isten hozott-vitt Pécsen, én pécsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most irigykedem! :) Imádom Pécset, azt hiszem, bármikor újra el tudnám cserélni Budapesttel! ♥

      Törlés
    2. cserevakációóóóóóóóóóóóó ;-)

      Törlés
    3. Szüleim már leköltöztek! :)))

      Törlés
  10. A nyuszis és csomózott pulcsi a kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, végre a csomózott is kedvenc lett, én imádom, köszi! :*

      Törlés
  11. Olyan régóta készülök én is meglátogatni a pécsi barátaimat, plusz már nekem is annyira hiányzik az a hely. *sóhajt* Még nem adom fel az esélyt, hogy visszajussak oda! :) A nyuszis pulcsi nagyon aranyos! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :O Azt hittem, hogy Te Pécsen vagy?! Még gondolkodtam is, hogy rád írok... Akkor egy Hope medál neked is rendel, mert ebben én is nagyon reménykedem! :)

      Törlés
  12. Nagyon klassz dolgokat vettél! Szoknya különösen tetszik! :) Tegnap vettem én is egy fekete- fehér csíkosat, szőrős vagy nem is tudom milyen anyaga van, de olyan puha és meleg. Alig várom, hogy felavathassam! :) Filofax kívánságlistás darab nálam, remélem a Jézuska meglep egyel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Oh, de jól hangzik ez a szoknya, nagyon kíváncsi lettem rá, odavagyok az ilyen szőrös anyagokért! *.* Milyet néztél ki belőle? Nekem ő volt a kiszemeltem, de ennyiért nagyon húzós lett volna: http://www.krennnaptar.hu/termek/filofax-finsbury-mini-piros

      Törlés
  13. Cukik a szerzemények :) Uh szegény, küldöm az erőt holnapra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon aranyos vagy! ♥ :* Most értem haza, azt hiszem, lassan ki is dőlök... :$

      Törlés