Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. november 4.

Kedvenc illataim a fürdőből


Nagyon úgy tűnik, most már megérkezett az időszámításunk szerinti ősz, ezzel egyidejűleg pedig a fürdőben eltöltött óráim száma is megnő. Ilyenkor egy gyors zuhany helyett jobban szeretek egy forró kád vízben relaxálni és körülvenni magam illatos tusi termékekkel. :)


Chanel N°5 Eau de Parfum

Ezt a parfümöt még Gergőtől kaptam Valentin-napra, igyekszem csínján bánni vele, hogy még évekig kitartson, de legszívesebben a sarki ABC-be is magamra fújnám, és mindjárt különlegesebbnek érzem a farmer-póló összeállításomat. :) Nyáron mellőztem a használatát, mivel a testpermeten kívül minden mást soknak éreztem, de most újra eljött az ideje! Képtelen vagyok körülírni az illatát, úgyhogy inkább nem próbálkoznék meg vele, ha parfümériában jártok, szaglásszátok meg!


Yves Rocher Krémtusfürdő Guatemalai Makadámdióval

Yves Rocher rajongóknak azt hiszem, nem kell bemutatnom ezt a tusfürdőt, ami sokunk kedvence lett. Az új őszi illatok közül ez az egyetlen, ami elnyerte a tetszésemet, úgyhogy sürgősen be kell szereznem az utánpótlást belőle. Makadámdió olajat és bio mezőgazdaságból származó szezámolajat tartalmaz, szóval ne kérdezzétek, hogy engem miért a vanília fagylaltra emlékeztet, de a lényeg, hogy isteni az illata! 
Kíváncsian várom a karácsonyi ínyencségeket is, ahol pisztácia, narancs, kakaó és málna illatvariációk közül válogathatunk majd, yummy! *.*


Yves Rocher Tradition de Hammam Tusfürdő

Még a törzsvásárlói képeslappal váltottam be ezt a terméket, és nagyon örültem neki, mert 1900.- Ft-ért az életben nem vettem volna meg. Bio mezőgazdaságból származó marokkói argánolajat tartalmaz, amely gyengéd, habos-tejes formulájának köszönhetően selymes, puha fátyolként borítja be a bőrt. Elsőre engem eléggé orron csapott az illata, túlságosan geilnek éreztem, de mostanra valahogy megkedveltem. Ehhez szerintem nagyban hozzájárult az állaga, olyan szépséges ez a sárgás olajos formula, ahogy a tenyerünkbe csurgatjuk (majd itt egy kicsit véget ér a varázs, ugyanis cseppet sem takarékos), majd ismét jön a kényeztetés, ahogy enyhén tejszerűvé színezi körülöttünk a fürdővizet.
Az illata valamivel tovább tart, mint a hagyományos Yves Rocher tusfürdőknek, és a hidratáló hatása is érezhető, de azért nem kiemelkedő.


Balea Carribean Dreams Női Borotvagél kókusz illattal

Már jó ideje a Balea borotvagéljeit használom, mivel sokkal barátibb az ára, mint például a Gillette-nek, az újabbnál újabb illatok (a csomagolásról már nem is beszélve), pedig rögtön levesznek a lábamról. Előtte a Tejes-Citromos kolibris változatot használtam, de miután megláttam ezt az újdonságot a polcon, elcsábultam. Már az üzletben nagyon tetszett az illata, de egy kicsit féltem, hogy itthon végül műnek találom (ahogy ez tusiknál már sajnos előfordult), de szerencsére tévednem kellett. Olyan természetes kókusz illata van, hogy nevéhez hűen én már a Karib-tengeren képzelem magam, egy Bounty-val a kezemben! :D Igaz, hogy ez egy tipikus nyári illat, de kókusz rajongóknak szerintem kötelező!

Nektek melyik a kedvenc parfümötök és tusfürdőtök az ősszel?

21 megjegyzés:

  1. én is imádom az YR argánolajas tusit ! :)) a makadámdiósat megvettem, egyszer használtam, de fürdés közben nem olyan illata van, mint a dobozban, így azt nem is használom... YR rózsás testápoló, meg még a nyári limitált tusi, a trópusi gyümölcsös nagy slágerek még most :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Balea tusfürdővel jártam így (a rózsaszín rénszarvasossal), hogy élesben már egyáltalán nem tetszett az illata, de azért valahogy elhasználtam. Ez az YR makadámdiós viszont nekem nagyon bejön, de félek, csak addig lesz kapható, amíg ki nem jönnek az új téli illatok. :'(

      Törlés
    2. Ne is mondd, azokat már annyira nagyon várom!

      Törlés
  2. Ezt a makadámdiós Yves Rocher tusfürdőt hetek óta kerülgetem. Azt hiszem miután hazajöttünk Angliából meg is veszem. (Ennél legalább biztos vagyok benne, hogy a barátom is imádni fogja. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó! :D Én is tervezem az utánpótlást belőle, legalább így beválthatom az ajándék plüssmackót is mellé! ^.^ November 18. után félek, már nem lesz kapható, akkor jönnek ki az új karácsonyi illatokkal. *.*

      Törlés
  3. Az YR-tusi nálam is kedvenc, és most nagyon kíváncsivá tettél, mert jól hangoznak a karácsonyi illatok is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, a tusit pont együtt vettük meg! :) A karácsonyi illatokat én is kíváncsian várom, az biztos, hogy a név alapján már bármelyikbe beleharapnék! :D

      Törlés
    2. Hátha majd a karácsonyiakat is együtt tudjuk feltérképezni :-)

      Törlés
    3. Mindenképp, úgyhogy muszáj lesz még Budapestre jönnöd! :P

      Törlés
    4. Abszolút tervben van, valamikor december elején, hogy megejtsem a karácsonyi vásárolgatást :-)

      Törlés
    5. Jajj, ne is mondd, nekem is lassan el kéne kezdeni az ajándéklistát összeírni! :)

      Törlés
  4. Nagymamám használ Chanel N°5 parfümöt mióta az eszemet tudom. :)

    Annyira szép és hangulatos képeket csináltál, hogy öröm volt nézni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, ettől még nem leszek öreges?! :$ :DD Amúgy valóban nem egy tipikus 'mai' illat, de imádom az ilyen örök klasszikusokat.

      Jajj, ennek nagyon örülök, köszönöm szépen! ♥

      Törlés
  5. Nagyon szépek a Chanel No.5 képek. Nem öreges leszel tőle, hanem különleges! Gratulálok! :-)

    VálaszTörlés
  6. Yves Rocher tusfürdői verhetetlenek, nagyon-nagyon szeretem őket és már alig várom a karácsonyi illatokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is teljesen rájuk kattantam, finom illatúak, jól habzanak és az áruk is baráti! :)

      Törlés
  7. Nagyon irigylem a Chanel parfümöt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, bár sosem fogyna el, mert dekorációnak sem utolsó a fürdőszoba polcon! :DD

      Törlés
  8. Gyönyörű fotók, legszívesebben most hazamennék, és bevenném magam a fürdőszobába...
    Ezt az YR tusfürdőt nagyon sokan dicséritek, legközelebb ha arra járok, megveszem. :)
    A Balea borotvazselék tényleg szuperek, szerintem a férfiaknak való a legjobb, mostanában mindig azt használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, köszönöm! ^.^
      Mindenképp, nehogy lecsússzál róla, mert szerintem isteni! *.*
      Oh, a férfi változatra még nem is gondoltam, pedig biztos, takarékosabb kiszerelés, habár azért a csomagolás sem utolsó szempont! :DD

      Törlés