Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. január 8.

Ajándék egy kis hercegnőnek


Mivel imádok személyesebb és haul típusú bejegyzéseket készíteni (na meg persze csillámos dolgokat fotózni), úgy döntöttem, megmutatom Nektek Gergő kis unokahúgának vásárolt egyik születésnapi ajándékunkat. Úgy vettem észre, akadnak kisgyermekes Olvasóim is, aminek szívből örülök, és igazán jól esik, de talán akiknél kishúg, vagy unokatestvér van a családban, számukra sem lesz haszontalan ez a bejegyzés.


Arany csillámos balerina - F&F (2790.- Ft helyett 1395.- Ft)

Karácsonykor már megcsömörlöttem a rengeteg játékvásárlástól négy gyerkőc számára, ezért úgy döntöttem, hogy Gergő legkisebb unokahúgát ezúttal egy praktikusabb, ámde annál csajosabb ajándékkal lepem meg születésnapján. Emlékeztek még a Hercegnő balerinák posztomra? Az arany gumicipellőm totális szerelem volt a számára, és a 40-es méret sem tartotta vissza, hogy azonnal magára húzza. Természetesen egy balerina nem téli darab, viszont közeleg a farsangi szezon és egy igazi kis hercegnőnek elmaradhatatlan kelléke egy csodás pipellő. :)
27-39-es méretben kapható, de eléggé kezdik már lefosztani a kínálatot. Aki hasonló lábbelit keres, a H&M gyerekosztályán is irtó cuki darabokkal találkoztam szintén akciós árakon (2000.- Ft-ért). A kedvencem egy egérke bajszos és füles darab lett, de sajnos 33-as volt a legnagyobb belőle.


Hogy tetszik Nektek ez az arany csillámos balerina?

20 megjegyzés:

  1. Ohh, ez tényleg nagyon édes :) Páromnak van egy kishúga, neki tökéletes lenne *-* Akkor ezt hol is sikerült beszerezned? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon örülök, ha tudtam egy jó tippet adni. A második képnél írtam, Tesco/F&F, ráadásul szuper leértékelve sikerült vennünk. :)

      Törlés
    2. Jajj, de béna vagyok, pedig direkt kétszer is átolvastam a szöveget, de ez az F&F valahogy nem jutott el az agyamig. bocsi :D Tényleg nagyon jó áron van és annnyira szép :D

      Törlés
    3. Hihi, így már én is jártam, semmi baj! :D Úgy izgulok, hogy fog-e neki tetszeni? :O

      Törlés
  2. Jajj de édes, szerintem minden kislány örül egy ilyen cipellőnek. :)) Nekem is van arany csillámos balerinám, tavaly karácsonyi H&M-es darab, ráadásul felnőtt részleges, és inkább a szobám dísze, mint legtöbbet hordott darab, de imádom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm, remélem, igazad lesz! ^.^ Szobadísznek sem utolsó egy ilyen csodacsillámos darab, itt is 39-es volt a legnagyobb belőle, szóval akár felnőtt cipő is lehetne. :))

      Törlés
  3. Cuki nagyon :) Nekem is tetszik, de a lábnak nagyon nem tesz jót :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Mia! :) Ez így igaz, de ez inkább egy alkalmi cipellőcske, nem hétköznapi viseletre való. Nekem rengeteg balerinám van, sarokemelővel szoktam hordani őket. :)

      Törlés
  4. nagyon csinos, magamnak is kellene beszereznem, ugyanis mindössze 1(!) balerinacipővel rendelkezem, Deichmannban vettem, fekete csillámos, de talán tavasszal keresek egy színesebb verziót :)
    áradozni akarok a fényképekről is, gyönyörű fotókat csatolsz a bejegyzésekhez! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, én azóta szerelembe estem a balerina cipőkkel, mióta lassan már 10 éve divatba jöttek, nyáron szinte csak ezeket hordom. :O :DD
      Jajj, tündér vagy, nagyon szépen köszönöm! ♥

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszi Klau! A csillámimádatból nem lehet kinőni, jól gondolom?! :))

      Törlés
  6. Hipercuki ez a cipellőcske!:) Mióta a barátaimnak megszületett a babája, azóta teljesen rávagyok kattanva a babaholmikra, nem rég vettem a kis Törpillának egy aprócska, kis balerinacipőcskét, igaz Ő még nagyon picurka, de időben el kell kezdeni a 'csajoskodást' . :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zitu, nagyon örülök, hogy neked is tetszik! Oh, akkor ezt a kis babócát láttam az egyik karácsonyi posztodban? ♥ Bizony, időben el kell kezdeni, és annyi hipercuki gyerekholmit lehet kapni! :O :DD

      Törlés
  7. Tényleg igazán hercegnős cipőcske. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira illik a leányzóhoz, remélem, tetszeni fog neki! *.*

      Törlés
  8. nagyon nagyon szép !! és alatta Vogue lapul ?! ohh.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Bizony, jól kiszúrtad (passzolt a cipőhöz az arany felirat :O), még Velencében sikerült megvennem tavaly ősszel. :)

      Törlés
  9. De cuki, biztos tetszeni fog neki is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, köszi, remélem, így lesz, de szerintem úgyis beszámolok róla! *.*

      Törlés