Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. január 27.

Csodakrém természetes összetevőkkel - Cytovital


Lassan kijövök a zombi üzemmódból, annál is inkább, mert a héten indul a fotós kurzus emelt képzése, és nagy izgalmakkal nézek elébe. :)
Még a nyereményjátékos közvélemény kutatásom során írtátok, hogy szívesen olvasnátok több tesztet a blogon. Ezen kicsit meglepődtem, hiszen általában ezekhez a bejegyzésekhez érkezik a legkevesebb visszajelzés, így nem tudtam, mennyire szeretitek. Viszont be kell vallanom, egyre kevésbé villanyoznak fel a legújabb drogériás (hatásvadász) termékek, így a jövőre nézve is csak azt tudom ígérni, hogy olyan termékekről olvashattok nálam, amelyek kevésbé felkapottak, vagy ismertek, nem csak a blogger szférában, hanem az üzletek polcait tekintve is.


Energy Cytovital gyógynövénykrém  
(részletes leírás és összetevők ITT)

Ezzel a krémmel anyunak köszönhetően kerültem közelebbi kapcsolatba, egy természetgyógyász ismerősünk ajánlásával. Amikor tavaly Bükfürdőn nyaraltunk, allergiás lett az arcbőröm az ottani csapvízre, és tele lettem pattanásos kiütésekkel. Mondhatom, nem éppen a legjobbkor jött, amikor az ember lánya éppen az élményfürdőbe készül (lehetőleg smink nélkül). :$ 
Anyu ezt a krémet ajánlotta elsősegélynyújtásként, amit szerencsére a neszesszerében is magával hozott. Ódákat zengett a csodatevő hatásáról, amit bevallom, elég szkeptikusan fogadtam, főleg, miután megláttam és megszaglásztam a krémet. :D Viszont mivel nem volt mit veszítenem, gondosan kenegettem vele az arcomat minden reggel és este, és csodaszépen visszahúzta a gyulladást a bőrömön, anélkül, hogy kiszárította, vagy irritálta volna. 
Itthon persze első dolgom volt, hogy magamnak is szerzek belőle. Mi INNEN rendeltük, akciós áron 3510.- Ft-ért. Számtalan területen felhasználható, nem kizárólag szépségápolás terén:
  • Regenerálja, hidratálja és fiatalítja a hámsejteket, használatával megelőzhető a ráncok kialakulása, alkalmazható pigmentfoltok, csíkok (striák), vitiligo (a bőr körülírt helyein mutatkozó festékhiány), akne, herpesz kezelésére, valamint szájzug-gyulladás és kisebb horzsolások esetén
  • Véd az UV sugárzás és a szabad gyökök káros hatásaitól
  • Megelőzhető vele a narancsbőr, a bőrkinövések, lipómák kialakulása
  • Kiválóan alkalmazható mindenfajta seb kezelésekor (var, horzsolás stb.), gátolja a hegesedést
  • Harmonizálja a pajzsmirigy működését
  • Összehangolja a belső elválasztású mirigyek működését, segít rendbe hozni a rendszertelen és fájdalmas menstruációs ciklust
  • Jótékony hatású petefészek-, pajzsmirigy- és mellciszta esetén, méhmióma, valamint gombás eredetű hüvelyfertőzés és a hüvelybemenet sorvadással járó (atrófiás) gyulladása esetén
  • Növeli a fogamzás valószínűségét, javítja a nemi szervek állapotát
  • Daganatellenes hatású, ha a sugárkezelt bőrfelületre kenjük, kiválóan védi a radioterápia során sérült bőrfelületet

(Forrás: Krémmánia)


Hátrányként talán az illatát tudnám kiemelni, mert nagyon intenzíven gyógynövényes, de meg lehet szokni. Az állaga krémes, kis mennyiség is könnyen eldolgozható belőle az érintett bőrfelületen. Viszont elég zsíros érzetet hagy maga után (legalább is az én zsíros bőrömön mindenképp), így smink alá nem a legideálisabb, ezért én éjszaka szoktam felkenni az arcomra. 
Eddig csak a bőrproblémáimra vetettem be, de itt 100%-osan meggyőzött, két-három nap alatt olyan szépen visszahúzza a gyulladást, mintha ott sem lett volna. Problémás bőrűeknek előszeretettel ajánlom, szerintem egy próbát megér! :)



Ismertétek esetleg ezt a krémet? Szeretnétek még hasonló termékekről tesztet a blogon? 

19 megjegyzés:

  1. Én próbáltam pár éve ezt a krémet, és nem jött be :/ a pattanásaimat nem nagyon érdekelte, a petefészkeimet so-so. De a barátnőm, akinek az édesanyja foglalkozik ezzel, imádta, néha csak pakolásként vastagon felkente, és olyan volt a bőre, mint a babapopsi. Nagyon sajnáltam, szerettem volna szeretni :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, olyan krém még mindig nem létezik a piacon, ami mindenkinek bevált volna. :$ Nekem is próbálta egy barátnőm (neki teljesen más okból kifolyólag problémás a bőre), de sajnos arra hatástalan volt, az én gyulladásos kiütéseimmel viszont szépen elbánt. :)

      Törlés
  2. Örülök, hogy olyan dolgokról írsz, amelyek nem elterjedtek. :) Nagyon ígéretesnek hangzik ez a krém, kíváncsi vagyok, hogy a striákkal szemben mennyire hatékony. :) Szerintem a közeljövőben beszerzem, főleg, hogy a húgom arcbőrének biztos jót tenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Sajnos striákra még nem próbáltam, de talán megér egy próbát, ha már multifunkciósan bevethető. :D

      Törlés
  3. Szia! :) Én örülök a tesztes bejegyzéseidnek. Nem 1x volt már rá példa, hogy általad bemutatott terméket én is kipróbáltam már vagy valamelyik családtagomnak szereztem be. :) Jól hangzik erről a krémről is a véleményed. Csak neten lehet rendelni vagy van valami üzlet is ahol le lehet vadászni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt örömmel olvasom, és nagyon remélem, hogy nekik is beváltak azok a termékek?! *.*
      Attól tartok, üzletekben nem kapható, olyasmi lehet, mint az Avon, Energy tanácsadótól lehet beszerezni (itt találsz egy listát, kik foglalkoznak vele: http://www.energy.sk/hu/menu_x782x.asp), vagy a netről rendelhető. :)

      Törlés
  4. Engem meggyőzött. Nagyon jó kis kréme lehet :-)

    VálaszTörlés
  5. Használtam ilyen-olyan problémákra. Csodát egyáltalán nem tett, de kárt sem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor már ennek is örülni kell! :D Viccet félretéve, egészségügyi vonatkozásban sosem használtam, de tavaly nyáron engem megmentett, nekem már ezért a hatásáért megéri. :)

      Törlés
  6. Ó te jó ég, ez a krém ennyi mindent tud? Jó hogy nem főzi meg a reggeli kávémat bakker, ez tényleg egy csodaszer! Fú, most nagyon elültetted a bogarat a fülemben! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Nem állítom, hogy ezt mindet teljesíti is, de a gyulladt kiütéseimmel, pattanásaimmal szépen elbánt, a többi már csak hab a tortán. :))

      Törlés
  7. Hmmm, ez tényleg csodaszernek tűnik, mostanában nekem is van problémám a bőrömmel, egy próbát megér :-) Amúgy nagyon jó, hogy kevésbé ismert termékeket fogsz tesztelni, engem ezek sokkal jobban érdekelnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, köszi Bogi, ennek nagyon örülök! *.* Egyébként én akkor szoktam bevetni, amikor egy nagyobb bőrfelületen lesz problémás a bőröm (nálam sokszor a felkarom a kritikus pont), és nagyon szépen lehúzza a gyulladást. Arcra pedig sokszor teafaolajjal kombinálom. :)

      Törlés
  8. Köszönöm, ennek nagyon örülök! :*

    VálaszTörlés
  9. Kár hogy Angliába nem lehet kapni.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( Talán van olyan webshop, ahonnan külföldre is szállítanak, esetleg magasabb postaköltséggel.

      Törlés
  10. Nem hallottam még erről a krémről, tényleg jó amúgy, hogy ilyenekről is írsz, amik kevésbé ismertek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon örülök, hogy sikerült egy új terméket bemutatnom nektek! :)

      Törlés