Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. január 6.

Karácsonyi ajándékaim Katitól és egy kis IKEA


Az előző bejegyzésben ígértem, hogy megmutatom Nektek a Katitól kapott ajándékcsomagomat, aki hihetetlenül kitett magáért, a Mikulás puttonyában nem található annyi szépség, mint amiket a csomagja rejtett. :)


BOMB Cosmetics Geisha üveges gyertya
Hópehely szappan

Nem tudom, milyen kis manók voltak Kati segítségére, de a gyertyával különösen betalált, rettentő régóta szerettem volna kipróbálni a BOMB Cosmetics gyertyáit, már csak a kis szívecske is annyira cuki rajtuk. :) Kati egy jázmin és feketebors illatút választott nekem, ami nagyon különleges, egyszerre édeskés és csípős illatú, imádom! Mellette egy hópelyhet formázó szappan található, amit nem is tudom, lesz-e szívem valaha elhasználni.
Ha már úgyis fotóztam, bevettem a kompozícióba a legújabb IKEA-s szerzeményeinket, ezt a csipkés szélű tálcát és kockás ágyneműhuzatot. Mennyivel jobb érzés egy ilyen tálcáról elfogyasztani a reggeli pirítóst, mint egy sima műanyagról, nem igaz? Amúgy is odáig vagyok ezekért a 'csipkés' termékekért, már az eggyel kisebb gyertyatál méretet is kinéztem belőle, de sajnos egyelőre készlethiányos. 


Mágneses Mikulás jegyzettömb

Annyira kis cuki és praktikus, jól jön például a konyhai bevásárló lista összeírásához. (A képeslapot egy barátnőm küldte.)


Avon Planet Spa Himalájai gojibogyó revitalizáló tusfürdő

Ezer éve nem rendeltem semmit az Avon-ból, de a planet spa termékek mindig is a kedvenceim közé tartoztak, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok erre a tusira.


Aden mini körömlakk

Mióta felkapták az Aden lakkokat, azóta szerettem volna kipróbálni őket, de bevallom, a rendelésig sosem jutottam el. Ez a neon lila árnyalat (nem ilyen burgundis, mint a képen :$), ha jól sejtem az Amsterdam kollekció része volt, alig várom, hogy kipróbáljam, nekem már a tavaszi tulipánokat juttatja eszembe. :)


Avon Luxe Ajakrúzs - Stiletto Red
Arany rúzstartó

Kati a feltörekvő piros mániámhoz választotta ezt a csodaszép rúzst, amiben közelről megfigyelve gyönyörű, szikrázó csillámok láthatóak. Imádom a csomagolását, valóban 'luxus' hatást kelt a termék, és a Krémmánián olvasott vélemények alapján a hatása sem marad el.
A rúzstartó pedig irtó cuki találmány, belül egy kis tükör is található benne, ha éppen nem tudunk egy mosdót útba ejteni a sminkünk korrigálására. 

 
Nagyon-nagyon szépen köszönöm Katinak ezeket a csodás ajándékokat, őszintén meghatódtam rajtuk! ♥

Hogy tetszettek az ajándékok? Ti vásároltatok már valamit az újévben?

24 megjegyzés:

  1. Jajj, hát képes voltál összerúzsozni azt a csodaszép tükröt?! :D
    Nagyon klassz dolgokat kaptál, és az a tálca is nagyon kis csinos darab :3 (A képek pedig óó, már nem akarok áradozni róluk, de olyan színvonalassá teszik az egész blogot ♥-♥)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, az az igazság, hogy mindig is szerettem volna kipróbálni ezt a tükörre rajzolós dolgot, most a téma is adta magát. :D Legalább leteszteltem, hogy a sminkelmosó üvegfelületen is működik. :P
      Köszönöm szépen, ezt mindig jól esik hallani, hogy nem hiába ötletelek annyit. *.*

      Törlés
  2. Oh mennyi szépség és csodásak a képek mint mindig! :)

    VálaszTörlés
  3. szuper ajándékokat kaptál:)
    ÉS a képeid még mindig csodaszépek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy Rami, köszönöm! Igyekszem, hogy ez így is maradjon! ^.^

      Törlés
  4. Az Avon tusfürdő nekem is megvan és nagyon imádom! :D Szép képek, nagyon tehetséges vagy tényleg a fotózásban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, most még inkább kíváncsi lettem rá. *.* Köszönöm szépen Nóra az elismerő szavakat, nagyon aranyos tőled! :)

      Törlés
  5. Most írjam le századjára is, hogy milyen csodásak a képeid?! :):) Szuper ajándékokat kaptál és amiket vettél, azok is nagyon cukik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, századjára is ugyanolyan jól esik hallani, mint először! ♥ Köszi, örülök, hogy tetszettek! :)

      Törlés
  6. Ez a csipkés IKEA kollekció engem is bevonzott, olyan szépek. :) A Bomb Cosmetics gyertyákra nagyon kíváncsi vagyok, olyan jól mutatnak, csak élőben még nem találkoztam velük, úgyhogy nem igazán tudom eldönteni, hogy merjek-e rendelni. De tényleg olyan cukik a szívecskékkel. :D
    Most jött meg az utókarácsonyi Lush rendelés, addig ezekkel illatozok. :3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudlak érteni, a csipkés vázák/gyertyatartók már eddig is nagy szerelmeim voltak, egyszerűen megunhatatlanok! :D
      Igen, ez így látatlanban tényleg nehéz, mert ahogy néztem, a honlapjukon nem írnak semmit a gyertya illatokról. :$
      Oh, láttam ám Instan őket (és pavlovi reflexszel már éreztem is a LUSH illatot), remélem, részletesen is beszámolsz majd róluk. *.*

      Törlés
    2. Igen, kár hogy nincs valami kis ismertető. :/ Mondjuk előbb inkább Yankee Candle lesz, a Lake Sunset már ránézésre annyira illik hozzám, és a leírás alapján is finom illat lehet. :)
      Perszee, ahh annyira fel tudják dobni a napomat ezek a mennyei illatok, csak kicsit kisüthetne a nap, hogy ne szürkés képekkel próbáljam átadni a hangulatot. :D

      Törlés
    3. Amúgy nem is értem, mert pl. a fürdőgolyókról is mindig írnak pár gondolatot. :O A Yankee Candle viszont biztosan jó választás, a Lake Sunset nekem is megvan és nagyon szeretem, nem túl tolakodó, mégis kellemes az illata. :)
      Nekem most a The Body Shop-os Ginger Sparkle tusfürdő a kedvencem, egyszerre frissítő és mennyei az illata. :D

      Törlés
  7. Nagyon szuper ajándékokat kaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ancsi, örülök, hogy tetszettek! :)

      Törlés
  8. Én is csak ismételni tudom a többieket.....mesés képeket készítesz :)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy tetszenek az ajándékok, és hát ilyen csodás képeken szerepelhetnek! Imádom a képeidet, a kedvencem a tükörben fényképezős, oda fókuszolós. Micsoda szó :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm még egyszer őket, de legközelebb ejnye-bejnye jár ám értük! :D Hihi, ez sem sokkal jobb szó, mint az obi, nem? ^.^

      Törlés
  10. A csipkés gyertyatálat én is megvettem, én adventi koszorú helyett használtam, erre tettem a gyertyákat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb, hogy bármely évszakban megállja a helyét, így szabadon felhasználható, gyertyatartónak is jó ötlet, talán 'hivatalosan' is ez a funkciója. :)

      Törlés
  11. Mesés ajcsik, én is dobtam egy hátast amikor elsőnek megpillantottam a csomagban a Bomb Cosmetics gyertyát, mert én is régóta ki szerettem volna próbálni ezt a márkát :D Nekem is a legkedvesebb kép amikor stíröli magát az Aden lakk a tükörben :PPP
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom, akkor mindkettőnknél nagyon betalált Katy az ajándékokkal! *.* ÁÁÁ, ezen a megfogalmazáson jót röhögtem, köszönöm Reni! :*

      Törlés