Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. február 5.

Apró örömök


Húú, december közepe óta nem szerepelt ez a sorozat a blogon, ideje ezt pótolni. :) Ehhez persze az is hozzájárult, hogy alig vásároltam az elmúlt hónapokban, ami egyrészt az időhiánynak tudható be, másrészt pedig úgy érzem, egyre kevésbé vannak hatással rám a legújabb trendkiadások.

Folytatás a link után!


Pocket Agenda Cover - Louis Vuitton
Macaronos kulcsjelző - Tally Weijl (2595.- Ft helyett 600.- Ft/4 darab) 

Azt hiszem, nem hiába nem lettem kifejezetten divatblog, hiszen képtelen lennék lépést tartani a folyamatosan változó fast fashion márkákkal, és hogy őszinte legyek, nem is szeretnék. :) Nem lóg tízféle szövetkabát a szekrényemben, és nem vásárolok több tucat cipőt egy szezonra, hiszen úgy érzem, sikerült megtalálnom a saját stílusomat. Amibe persze belefér egy kis peplum ott, egy kis szegecs itt, de nem cserélem le szezononként a teljes ruhatáramat. Egy ideje már jóval megfontoltabb lettem vásárlás terén, egyik oldalról folyamatosan lesem a leárazásokat és akciókat, és ilyenkor hajlandó vagyok elcsábulni egy-egy divathullám felé, másik oldalról viszont előszeretettel ruházok be olyan drágább kiegészítőkre, amik úgy érzem, évek múlva is hű társaim lesznek. 
Akik már régebb óta követik a blogomat, tudhatják, hogy a Louis Vuitton márka számomra a nagybetűs szerelem, ha divatról van szó, hiszen számomra egy igazán klasszikus és időtálló vonalat képvisel. Ezzel a kombinált határidőnapló/irattartó szépséggel Gergő lepett meg, a monogram színét és méretét is ő választotta hozzá és aww... nincsenek rá szavak, talán csak annyi, hogy KÖSZÖNÖM! ♥
A Tally Weijl stílusa sosem állt igazán közel hozzám, de valahogy mindig ott bukkanok a legnagyobb kincsekre a mütyürke részlegen. Ezúttal ezek a színes macaronok ejtettek rabul, amik kulcsjelzőként funkcionálnak. Eddig is használtam kulcsjelölőket, de ezekkel sokkal stílusosabbak lehetünk, nincs igazam? *.*


Chanel: Fashion/Fine Jewellery/Perfume - Amazon

Azt hiszem, ezt nem kell magyaráznom, a hihetetlenül inspiráló fotósorozatokba máris beleszerettem!


Krétával írható bögre - INNEN
Gyertyatál - IKEA

Imádom a szép, vagy éppen mókás, feliratozott bögréket, ez a krétával írható darab pedig igazán kreatív. Akár naponta változtathatjuk az üdvözlő szöveget rajta, egy forró kávéval és egy kedves üzenettel pedig a párunknak is örömet szerezhetünk vele, akár Valentin nap reggelén. :)
Végre sikerült az IKEA-ban beszereznem ennek a tálcának/gyertyatálnak a mini párját, mindössze 395.- Ft-ért igazán sokrétűen felhasználható. 
Lassan kezdek tavaszi lázban égni, alig várom, hogy virágokkal és pasztell színekkel egy kis színt vigyek a lakásba. Ezzel a fenti szekrénykével is van már egy tervem, de mindenképpen megmutatom a végeredményt is, ha elkészültem vele.

Hogy tetszettek a szerzemények? Nektek melyik a kedvenc luxus márkátok?

26 megjegyzés:

  1. nagyon-nagyon tetszik ez a bejegyzés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek őszintén örülök, köszönöm Kinga! ♥ :*

      Törlés
  2. Annyira gyönyörűek a képeid. :) Imádom mindegyiket. :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy ez most nem vág ide annyira, de az a kisasztal nagyoooon cuki!:D És még a Louis Vuitton borító tetszik nagyon. (vagy az egy egész napló?)

    Egyébként újonnan találtam a blogodra, de sok posztot visszaolvastam, és valami hihetetlen gyönyörűek és igényesek a képeid!:) Én is majd szeretném ennyire profivá avatni a blogom, de egyelőre csak próbálkozok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és szeretettel köszöntelek a blogon! :)

      Hihi, egyébként örülök, hogy kiszúrtátok, mert ez a lerakó asztalka az egyik kedvenc bútordarabom a lakásban! *.* Hát ez egy irattartóval összekötött zsebnaptár, belül 3 kártyatartóval, ez alá csúsztatható be külön a határidőnapló (itt megnézheted belülről is: http://www.louisvuitton.eu/front/#/eng_E1/Collections/Women/Small-Leather-Goods/products/Pocket-Agenda-Cover-MONOGRAM-R20503). :))

      Törlés
  4. Húú mennyi szépség. :)
    Az a kis szekrény 1 csoda.
    Tényleg tart még a felújítás vagy már csak apróságok vannak?
    Tudom ez elég privát terület, de 1-2 sarkot, ha bemutatnál én örülnék neki.
    Az eddigi lakásos bejegyzéseidet mind nagyon szerettem. (Fotózás mellett simán lakberendezéssel is foglalkozhatnál. :))
    Szép hetet.
    Pusziiiiii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Balázs! :)
      De örülök, hogy Te is kiszúrtad! Azon kevés bútordarabok egyike, amit készen vettünk, a Marrakesh-től rendeltük, de egy ideje már nem látom készleten. :/
      Húú, a belső terekben még pár festési munkálat várja a tavaszt (a kamrát pedig lomtalanítani kéne, mert a költözés óta minden dobozunkat itt halmoztuk fel, és még nem értünk a végére :$), a legnagyobb projekt azonban a kertrendezés lesz, hogy végre (ki)használható legyen. :)
      Instagram-on amúgy gyakrabban posztolok a lakásról! ;)
      Köszi, aranyos vagy, amúgy mindig is lakberendező szerettem volna lenni. :D
      Szép hetet neked is! :*

      Törlés
  5. Imádtam ezt a bejegyzést! Nagyon cukik a macaronok, engem épp figyel itt most az asztalon egy ehető változat :D Még ilyen posztot, ez a kedvencem! Szép estét kívánok Korinna! <3 xoxo:Yvett, http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, köszönöm Yvett! Oh, yummy, ettől a kulcsjelzőtől most én is megkívántam! :P Ígérem, lesznek még, én is imádom ezt a sorozatot! ;) Szép estét neked is! :*

      Törlés
  6. A Louis Vuitton pedig egy álom *.* Mióta vágyakozom egy olyanra!! Bocsi, a plusz kommentért, csak muszáj volt megemlítenem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Plusz kommentért sosem haragszom :D, és abszolút meg tudlak érteni, csodaszép darab, öröm kézbe venni! ^.^

      Törlés
  7. Én is imádom a képeidet ^^
    Az én vágyam egy szép Furla táska, de ha hozzám vágnának egy LV táskát nem sírdogálnék :D
    Amúgy örülök ,hogy visszarázódtál ès jönnek a szebbnél szebb képsorozatok és posztok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ari vagy, köszönöm, és örülök, ha így látod! ^.^ ♥
      Oh, hát onnan is tudnék válogatni, de azt hiszem ideje, hogy felkerüljön egy LV táska az álomtáblánkra! :DD

      Törlés
  8. Csodaszép képek, Gergőnek pedig hatalmas puszi és elismerés a kifinomult ízléséért és a zseniális ajándékért! :)))
    És asszem jövő héten IKEA-ba kell mennem... :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Reni, Gergőnél pedig már landolt is a hatalmas puszi (de azért bevallom, volt aki súgott neki egy kicsit a sok Instagram böngészés alatt...)! :DD
      Puszi! :*

      Törlés
  9. Leírom századszorra is, hogy fantasztikusak a fotóid komolyan mondom minden egyes alkalommal csak ámulok!! :) Irigylésre méltó a párod, hogy ilyen csodás ajándékkal lep meg ! :) Jól látom, hogy az első két képen a Lancome La vie est belle parfüm figyel be ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pedig 'századszorra' is akkora mosolyt csalsz vele az arcomra, hogy el sem hiszed!! ♥ Igen, igen, a mini változata, unokatesóm a Lancome-nál dolgozik, tőle kaptam ezt a cuki termékmintát. *.*

      Törlés
  10. Tetszenek a kis lakberendezési részleteid. Igazi harmóniát és nyugalmat tükröznek, és ez nagyon átjön a fotókon is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Ildi, nagyon-nagyon jól esik, hogy így látod, ezt szeretném én is egy kicsit 'átadni' a képeim által. :)

      Törlés
  11. A LV-t nagyon irigylem, a macaronok pedig irtó cukik és praktikusak! Nekem baglyos kulcsjelzőm van :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bogi! Pont azon gondolkodtam, hogy már egy kész cukrászdai termékkínálat fog lógni a kulcscsomómon, mert ezenkívül még egy fánk is befigyel rajta. :DD

      Törlés
  12. Jajjj ezek a kulcsjelzők milyen édesek már :]
    Gergő meg nagyon tud :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Süti formával, vagy mintával nekem bármi eladható! *.* :D

      Törlés