Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. február 3.

Chanel Le Vernis - 201 Sahara Beige


Még karácsonykor rendeltem magamnak a Hello Monday oldaláról ezt a Chanel körömlakkot, de mivel gél lakk volt a körmeimen, most jutottam el odáig, hogy kipróbáljam.


Első körben mindenképpen egy klasszikus színre szerettem volna voksolni, így esett a választásom erre a nude árnyalatra, ami azért nem egy teljesen natúr lakk, ugyanis apró, ezüstös csillámokkal bolondították meg (talán az első képen látszik leginkább). A színe valóban a sivatagéra emlékeztet, de kevésbé mustáros, sokkal inkább cappuccinosabb árnyalat.
A tökéletes fedéshez két rétegre volt szükségem, de már az első réteg is látványosabban fedett, mint a hasonló világos árnyalatú lakkjaim, amikből sokszor még a hármat is kevésnek érzem. Az üveg nagyon kis stramm, a jól ismert lehúzható plusz tetővel, ami alatt a csavaros kupak rejlik (engem ez totál a hígítós üvegre emlékeztet, de lehet, hogy csak a lakásfelújítás ártott meg :D).
Első körben volt egy kis riadalom, ugyanis két visszakunkorodott szál éktelenkedett az ecsetfejen, ami azért valljuk be, ennél az árkategóriánál érzékenyen érinti az embert, főleg, ha még teljes áron is szereztem volna be. Az ecset hosszú, vékony szálakból áll, első ránézésre semmi extra, sok ilyet láttunk már, de amint elkezdtem vele dolgozni, az maga volt az álom! Nem tudom, hogy ez a lakk állagának, vagy a szálak minőségének köszönhető-e, de semmilyen utólagos korrekciót nem igényelt, pontosan és precízen tudtam vele dolgozni a széli területeken is.
Ha valamiért pontot kéne levonnom, talán a száradás lenne, itt is reménykedtem valamiféle extra gyors, szempillantás alatt kopogósra száradó finisben, de sajnos ebben teljesen átlagos tulajdonságokat mutat.
Mindent összevetve nagyon örülök neki, hogy 2990.- Ft-os kedvezményes áron beruháztam erre a lakkra, és van egy olyan sejtésem, nem ez lesz az utolsó Chanel lakkom. :)


Ti szeretitek a nude lakkokat? Próbáltatok már magasabb árkategóriájú körömlakkot?

38 megjegyzés:

  1. Ennek valóban szép színe van. Nekem is van egy Chanel körömlakkom, de sajnos annak sem a fedése sem a tartóssága nem vált be. Nem szeretném a szekrényem mélyére süllyeszteni, így próbálok neki újabb és újabb esélyt adni, de egyelőre mind hiába. Viszont a tied nagyon szép árnyalat! :) Szépen mutat a körmeiden. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Timi! Sajnos sokszor hallani, még nagyobb márkák esetében is, hogy bizonyos színeik silányabb minőségűek, sajnálom, hogy pont egy ilyet sikerült kifognod belőle... :( Melyik színnel jártad meg amúgy?

      Törlés
  2. Nagyon szép :) Nem is ismertem ezt a honlapot, amit emlitettél. Megkérdezhetem hogy a regisztráció nem jár semmifle kötelezettséggel vagy nincs feltétele ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nem, nem, semmi ilyesmi, olyan, mintha egy normál webshop-ra regisztrálnál. :)

      Törlés
  3. A képek megint szuperek, de nekem a színe nem tetszik annyira. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszettek a képek és sajnálom, hogy a lakk nem jön be, habár képtelenség színhűen visszaadni a fotókon. :$

      Törlés
  4. Igazán nagyon szép színe van. Mióta megkaptam az első nude lakkomat, azóta imádom őket! :D Teljesen rájuk kattantam, imádom a visszafogott eleganciát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Iluss! Teljesen meg tudlak érteni, én is ugyanígy érzek! :))

      Törlés
  5. Sajnos én a HelloMonday-ről sok rosszat hallottam és az én tapasztalataim is rosszak.... Lejárt termékeket kaptam, vagy nem küldték az árut stb... :( Viszont pár blogger jókat is irt róluk szóval nem tudom, hogy csak én járta e igy ennyire pórul.... Többet azóta sem rendeltem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon megoszlanak róla a vélemények, de én csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, igaz, én a személyes átvételt jelöltem meg. Ezen kívül még egy Chanel arckrémet rendeltem tőlük, teljesen original csomagolásban, sértetlenül kaptam, én vettem le róla a védőfóliát is, illetve a szagán, állagán sem éreztem, hogy gond lenne vele. Nagyon sajnálom, hogy így megjártad velük... :(

      Törlés
  6. Isteni képek ismét! A lakk színe is tetszik! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig bírta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi, nagyon aranyos vagy! *.* Csak tegnap reggel kentem fel, úgyhogy tartósságról még nem tudok beszámolni, de talán nem is az én töredezett, gyenge körmeimből kéne kiindulni. :DD

      Törlés
  7. Gyönyörű ez a lakk :) Imádom a nude lakkokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Abszolút meg tudlak érteni, nekem ha jól számolom, ez már az 5. nude lakkom! *.*

      Törlés
  8. úú de gyönyörűű*-* x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bianka, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik! :*

      Törlés
  9. Nagyon nőcis, nagyon szépséges, igazán neked való! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy Ingrid, hogy így látod, köszönöm! ♥

      Törlés
  10. Nagyon szép ez a lakk, illik hozzád. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán jól esik, hogy így gondoljátok, köszönöm Ági! :)

      Törlés
  11. Nagyon szép ez a lakk! Mindig nézegetem a hellomondayt, de még mindig nem mertem rendelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Amúgy mostanában mintha haldokolna az oldaluk, az elmúlt hetekben nem is frissítették... :O

      Törlés
  12. Gyönyörűséges, a képeid fantasztikusak :)

    VálaszTörlés
  13. Nekem volt ilyen lakkom,ajándékba kaptam. Nagyon szerettem,mert gyönyörű színe van,de nekem ez is gyorsan lepattogott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még csak egy napja van a körmeimen, úgyhogy korai lenne még nyilatkozni, de sajnos a körmeim állapotát ismerve nálam semmi sem hosszú életű. :/

      Törlés
  14. Hihi, mennyire hasonlít az ujjaink görbülete! Nekem egy ehhez hasonló L'Oréal lakkom van csak, de nem tetszik magamon, vagyis csak akkor, ha nagyon ini-minik a körmeim, Neked viszont jól áll ez az árnyalat, és ennyiért még én is beruháznék rá, hiszen az OPI és az A-England is ennyibe kerül, ez meg azért mégiscsak Chanel. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egyforma görbék az ujjaink? :DD Szerintem nagyon nehéz megtalálni a bőrünk színéhez passzoló nude lakkot, nekem ez már az 5. kísérletem volt rá, de talán ennél éreztem felkenve először, hogy na igen, ez lesz a tuti! *.*
      Ráadásul még a polcon is olyan dekoratív lenne, nem? :D

      Törlés
    2. Igen, a görbület stimmel, de a Tieid hosszabbak. Viszont állítólag muzikalitást jelent a görbe ujj :-)

      Törlés
    3. Akkor én erősítem a szabályt, mert totál botfülű vagyok! :P

      Törlés
  15. Nagyon szép a színe, igazán kedvelem az ilyen színvilágú lakkokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Evelin, bevallom, hozzám ezek a visszafogott árnyalatok állnak igazán közel. *.*

      Törlés
  16. Szép lakk, bár tényeg fura a csomagolása, szerintem is hígítós :D az utolsó kép a kedvencem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, akkor nem csak én vagyok így vele, látom! :D Köszi, nekem is ő lett a kedvenc! ^.^

      Törlés
  17. 331 Allegoria árnyalattal jártam pórul :( Valahogy sehogy se akar mutatni a körmömön.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, pedig milyen csodaszép árnyalat... de valóban nagyon világos, talán ezért olyan rossz a fedése. :(

      Törlés