Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. február 13.

Tavaszi ébredés


A késő estébe nyúló fotó suli és egy roppant izgalmasnak ígérkező közgyűlés között gondoltam, kihasználva ezt a csodaszép napsütést, becsempészem az első tavaszi dekorációkat a lakásba. :)


Váza - IKEA (2490.- Ft)
Művirágok - KIKA (999.- Ft és 1599.- Ft között)

Nem szeretnék már több havat látni idén, úgyhogy ideje volt a havas művirágaimtól elbúcsúzni és egy üde csokorral pótolni őket. Ezekre a halvány levendula (Gergő kompatibilis) rózsákra esett a választásom, amiket egy rózsaszínes krizantémmal egészítettem ki. A legújabb kattanásom idén úgy érzem, a vázák lesznek, szeretem a letisztult formákat és színeket, ezzel a tejeskancsóra hajazó formával mégis egy kis kreativitást kölcsönöz neki. 



Párnahuzat - H&M HOME (1290.- Ft)
Fehér kosárka - IKEA (2990.- Ft)

Szívem szerint valamelyik csajosabb párnahuzatot választottam volna a H&M HOME kínálatából (például a bal felső rózsásat nagyon is el tudtam volna képzelni ehhez a csokorhoz), de hát kompromisszum késznek kell lenni, ha nem szeretném, hogy mindenhol gitárok lógjanak a falon. :)
A fehér kosárka gyakorlatilag bármire felhasználható, most éppen az újságaim egy részét tárolom benne, amik eddig a TV két oldalán tornyosultak. 


Tortatálak - H&M HOME (1490.- Ft és 1990.- Ft)
 Képkeret - KIKA (6990.- Ft)

A képkeret ellen merényletet készülök elkövetni, ugyanis szeretném lefesteni fehérre, majd csiszolópapír segítségével egy kicsit antikolni, magát a képet pedig krétatáblává alakítani, valahogy így:


Annyira imádom egyébként a lakberendezésben (és ezt a divatban is örök érvényűnek tartom), hogy egy-két jól megválasztott kiegészítő segítségével máris mennyit változtathatunk egy helyiség hangulatán, anélkül, hogy újrafestenénk a falakat, vagy a bútorainkat cserélnénk le. Ha visszanézitek EZT a képemet Instagramon, láthatjátok, hogy csupán a párnahuzat és a váza, illetve virágcsokor megválasztásával milyen más lett az összkép.

Ti beszereztetek már egy-két tavaszi dekorációt a lakásba?

32 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, úgy az egész *-* a képkeret csodás lesz majd, szerintem nem követsz el merényletet, ugyanis ha nagyon meggondolnád magad, még mindig újra lehet festeni.. szerintem :) Kíváncsian várom majd az eredményt! Ezeket a H&M-es párnahuzatokat pedig én is elképzeltem már a jövendőbeli házamba/lakásomba, még páromnak is megmutogattam őket :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündér vagy, köszönöm! ^.^ Köszi a biztatást, végül is igazad van, talán csak attól félek, hogy megfelelő finisű fehér festéket találjak hozzá (akárcsak a körömlakkoknál)! :D Mindenképpen tervezek posztot az átalakításról! ;)
      És, hogy fogadta az ötletet? °.°

      Törlés
  2. Nagyon szép a művirág, és nagyon szépek a képek is, jó a hangulat, főleg ebbe a szép napsütésbe..és igen...tél távozz, havat meg 2050-ben legközelebb :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy művirágot tegyek ki, de szerencsére azóta sokat változott a kínálat. :D A hóval egyébként nem is lenne bajom, ha decemberben érkezne... :/

      Törlés
  3. Imádom...a fotóidat... ahogy ezeket a végtelenül egyszerű ötleteket ilyen igényesen és kreatívan összerakva tálalod... Csodaszépek a virágok, a fehér és a natúr színek együtt... és jó hogy tavasz van!! :) Nekem pedig megint mosolyognom kell... Köszönöm! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, erre csak annyit tudok reagálni, hogy köszönöm, miközben én is mosolygok és valami határtalan jóérzés tölti el a szívemet! ♥

      Törlés
  4. Mikor költözhetek hozzátok?
    Annyira gyönyörű minden, és a fotóid is bámulatosak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, lassan meg kéne toldanunk a lakást egy vendégszobával! :D
      Köszönöm Panni! :*

      Törlés
  5. Ha egyszer lakberendezőre lesz szükségem, biztos, hogy megkereslek! :) Egyszerűen szuperek az ötleteid, a képeid pedig csodásak! Rögtön tavaszi hangulatom lett tőlük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de drága vagy Nóra, én pedig kicsattanó lelkesedéssel fogadnám a felkérést! *.*

      Törlés
  6. A képkeret nagyon szép! Amikor megláttam a virágokat, azt hittem igaziak. :) Nagyon gyönyörűek a képeid ismét. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszönöm Betti! :) Égre-földre kerestem már hasonló képkeretet a neten, végül a KIKA volt az utolsó reményem, és hát szerelem darab (csak az árát sokalltam egy picit), de nem tudtam otthagyni. :)

      Törlés
  7. Én is totálisan imádom a tavaszt. Gyönyörűek a képek:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, rendesen kiélvezhetjük majd a tavaszi ébredést :D, nem rögtön a nyárba csöppenünk! :P
      Köszönöm Bianka! :*

      Törlés
  8. Na végre eljutottam odáig, hogy átböngésszem a blogokat és hozzászólásokat írjak :) Nagyon tetszenek még mindig a képeid és a hangulatuk elragadó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy Fanni, én is restellem, de rendesen elmaradtam az olvasólistámmal... :$ Köszönöm, nagyon örülök, hogy így érzed! :)

      Törlés
  9. Csodás képek ismét :) nagyon jó kis tavaszi hangulatot árasztanak és kíváncsi leszek az átalakított képkeretre majd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha átjött ez a hangulat, én már ebben a szeles időben is felfedezni vélem a tavaszt, és végre madárcsicsergést is hallani! *.*
      Tervben van a poszt az átalakításról, csak előbb be kell még szereznem a festékeket hozzá. :))

      Törlés
  10. Szuper cuccokat vettél! Kíváncsi lennék az egész helyiségre :-)
    Nálunk nagyjából elkészült a hálószoba, ami azt jelenti, hogy az új ajtó még nincs meg, a régi van fent, illetve még várat magára a dekorációs fal, amitől teljesen más lesz a szoba, mint most - de már így is imádom, sokkal jobb egy ilyen szép, rendezett szobában aludni, mint olyan szedett-vedettben, mint régen :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Instagramon bátrabban mutatok részleteket a lakásról (50-es obival még ezt is a szoba másik végéből fotóztam)! ;)
      Jajj, nagyon örülök Bogi, hogy elkészültetek a hálóval, a dekorációs fal ötlete pedig izgalmasan hangzik, miből tervezed elkészíteni? *.*

      Törlés
  11. Nagyon tetszik minden, legjobban a képkeret, kíváncsi vagyok, hogy sikerül a terved vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök! Mindenképpen tervezek posztot az átalakítási folyamatról, csak előbb festékek után kell néznem! :)

      Törlés
  12. Nagyon jó ízlésed van, szeretem a lakberendezési stílusodat :)
    Én egyébként nem érzem még úgy, hogy jönne a tavasz. Még mindig nagyon hideg van, ha mégsem, akkor metsző szél fúj, sapkát és kesztyűt hordok, csak a nagykabátot hanyagolom egyre inkább. Számomra abszolút tél van, és ne is legyen idő előtt tavasz, ha nem akarunk húsvétkor is hóesést. Nem volt igazán kemény telünk, de megértem, hogy mások előbb belefáradnak, mint én :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ♥
      Nálunk tegnap a szél ellenére is olyan melegen tűzött a nap, hogy még a kabátunkat is levettük, és úgy napoztunk a közeli játszótéri hintában. :D Nekem egyébként pont ezzel volt bajom, a meleg, ámde szürke időjárással, inkább lett volna hideg, hóborította telünk. :/

      Törlés
  13. Annyira imádom ezt a letisztultságot, ami Nálatok uralkodik! A tavaszt már én is várom, annak ellenére, hogy tulajdonképpen igazi telünk sem volt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katy, azóta pár aprósággal még kiegészítettem a csendéletet (ide került stílusosan az egyik új krizantém illatú Yankee Candle és a szekrénygombokat is levendulaszínűre cserélem). ^.^
      Nekem egyébként pont ebből van már elegem, a meleg szürkeségből. :$

      Törlés
  14. Most láttam meg facebookon, hogy lesz online Antique Vintage Retro vásár ma estétől, még csak kilenc kép van fenn ízelítőnek, de eszembe jutottál róla, hátha lesz valami izgalmas, ami megtetszik. Itt lehet látni: https://www.facebook.com/events/257767787730389/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamiért a spam üzenetek közé került a kommented, de gyorsan korrigáltam. :O
      Oh, jajj, most ezer darabra hullott a szívem és vérzik érte, mert ma este suliban leszek... :'((( Lehet, még Gergőt beszervezem, mert a második képen lévő rózsás teáskészlet egy álom, pont ilyet keresek! *.*
      Nagyon-nagyon köszönöm kedves Yasha, hogy gondoltál rám! :*

      Törlés
  15. Annyira hihetetlenül imádom ezeket a képeket :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Klau! Ebben a szakadó esőben most különösen vágyom már a napsütéses tavaszra... ;))

      Törlés