Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. március 27.

Csíkos karóra - Bájkeverő Webáruház


Szerintem tudjátok rólam, hogy nagyon kevés céges együttműködésben veszek részt, a Bájkeverő Webáruház megkeresésére azonban örömmel mondtam igent, mert úgy éreztem, abszolút a blog profiljába vág. Tudom, hogy sokan ódzkodnak közületek a külföldi rendeléstől, így ez a webshop egy remek alternatívát kínál nekik, de akár az eBay-en jártas emberkék számára is, hiszen itt nem kell hosszú heteket várnunk egy sokszor 'zsákbamacska' termékre.


Fekete-fehér csíkos óra - INNEN (2900.- Ft)

Külön köszönöm a Bájkeverő csapatának, hogy ennyire a kedvemben jártak ezzel a csíkos, trendi karórával, amivel szerintem már Ti is biztosan találkoztatok hazai, vagy külföldi bloggerek outfitjének részleteként. Így szerintem azt is tudjátok, hogy beszerezhető ennél alacsonyabb, viszont ennél magasabb árakon is. Az eBay kínálatával összehasonlítva ezért az árrésért biztosan nem egy sérült, törött terméket kapunk kézhez, ráadásul 24 órán belül postára adják (a postaköltség a rendelés mennyiségétől függetlenül 690.- Ft), így akár már másnap viselhetjük is a választott szépségeket.
Az órát sérülésmentesen, működő elemmel kaptam kézhez, a minőségével is teljesen elégedett vagyok. Ezért a pénzért egy sima ékszer árával vetekszik, ráadásul igazán különleges kiegészítője lehet a most divatos matrózos stílusnak.


A Facebook oldalukon (ITT) folyamatosan értesülhetünk a legújabb termékekről és az akciós kínálatról. Összegyűjtöttem pár kedvenc termékemet:


Neonsárga csipkemintás clutch - 5500.- Ft helyett 4500.- Ft


A trendeket figyelembe véve bővítik a kínálatot, Az éhezők viadala rajongók találhatnak itt fecsegőposzátás kitűzőt (1200.- Ft), nyakláncot, karkötőt, és most már fülbevalót is (1300.- Ft)!

Megtetszett Nektek is valamelyik termék?

19 megjegyzés:

  1. Hát nem is tudom... az ebay mellett szól, hoyg ezek itt pont dupla áron vannak árulva az eredethez képest. És abban általában már a posta is benne van, itt pedig még rá jön. De biztos van akinek ez megéri, különben nem működne a webáruház.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom. :) Véleményem szerint túl nagy az árrés.... :)

      Törlés
    2. Ahogy az első bekezdésben is írtam, valószínűleg ez a webáruház azok számára jelent alternatívát, akik tartanak a külföldi rendeléstől, esetleg nincs lehetőségük PayPal számla létrehozására. Mielőtt megírtam ezt a posztot, alaposabban is szétnéztem a hazai kínálatban, és 5000.- Ft-ért is láttam ugyanezt az órát. :O Így nagyjából szerintem ők egy középkategóriát képviselnek, de természetesen számomra is az eBay a kiindulási pont. :) Viszont volt már olyan eset, hogy valamit azért nem rendeltem meg, mert már lement volna a szezon, mire megérkezik. :/

      Törlés
    3. Hűű azért 5000-ért durva! :D De a gyorsaságuk tényleg nagy előnyt jelenthet bizonyos esetekben. :)

      Törlés
    4. Szerintem is, meglepődtem, hogy pont ott láttam ennyiért! :O A kiszámíthatatlan szállítás az eBay legnagyobb hátránya, másfél hónapja várok egy termékre, ami mire megérkezik, már aktualitását is veszti... :$

      Törlés
  2. Nemsokára készítek róla egy bejegyzést, de én is beleszerettem ebbe a Geneva órába, csak éppen bézs színben és hibátlanul kaptam kézhez 2 napja. "Természetesen" Ebay-ről rendeltem, kb. 1400 forintos áron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, bézsben is csodaszép, én is majdnem megrendeltem, de még épp 'időben' jött a megkeresés a Bájkeverőktől! ^.^

      Törlés
  3. + Hipercukiésszépséges a cipellőd :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündér vagy Rita, köszönöm! ♥ Még egészen friss szerzemény, potom 2990.- Ft-ért vettem a Blaha Corvin Áruházban. ;))

      Törlés
  4. Nagyon tetszik ez az óra és szerintem a kínált termékek ára teljesen viszonylagos. E-bay-hez képest tényleg drága, de ha ettől elvonatkoztatunk, szerintem jó vételt lehet csinálni. Még a minősége, amivel tényleg kimondottan meglepett :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így gondolom. A blogolás kezdete előtt én csak hallomásból ismertem az eBay-t, és bevallom, tartottam tőle, így előbb rendeltem volna egy magyar webáruháztól, és szerintem más 'civilek' is vannak még ezzel így. :) Ráadásul bosszantó, hogy megint másfél hónapja várok egy termékre eBay-ről, ami ki tudja, merre jár. ://

      Törlés
  5. Tetszik ez az óra, szép darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Elíz! Úgy érzem, idén tavasszal is a matróz stílus lesz az egyik kedvencem! ;))

      Törlés
  6. Csodás az a karóra! :) Egyre inkább tetszenek a Geneva új karórái. :) Nekem egy régi, klasszikus darabom van még tőlük kb. 6 éve kaptam. :)
    A képek, mint mindig most is gyönyörűek, kb. 10x néztem újra őket. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy Neked is tetszik! :) Bevallom, mielőtt piacra dobták volna ezeket a csíkos számlapú óráikat, nem ismertem ezt a márkát. :O Oh, akkor már 6 éve gond nélkül működik?
      Jajj, de aranyos vagy Anna, ilyenkor repesek az örömtől! ♥

      Törlés
  7. Gyönyörű szép ez az óra, és a képeid is csodásak, mint mindig. Már nagyon régóta szemezgetek az ebay-en a csomós nyakláncokkal, csak valami mindig visszahúz attól, hogy megrendeljem őket. Lehet, hogy tudat alatt tisztában vagyok vele, hogy nem tudnám mihez felvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Ada! *.* A csomós nyakláncokkal én is ugyanígy vagyok, habár lelki szemeim előtt már olyan szépen elképzeltem egy laza, basic pólós összeállításban. :))

      Törlés
  8. Már a kosaramban várja a fizetést több ilyen óra is az ebayen, nekem a korallos és a világoskék a kedvencem közülük :-) A képeidet továbbra is imádom *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A pénztárcabarát ár hátránya, hogy a szivárvány minden színében szeretném, nekem most a horgonyos változatok a kedvenceim, csak sajnos Amerikából magas a postaköltsége. :/

      Törlés