Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. március 20.

Fashion Days rendelés


Régóta szemeztem már a Fashion Days kínálatával, hiszen kecsegtető luxus márkák termékeire szert tenni elérhető áron! A vágyott márkákhoz akár 70%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá, ha elég szemfülesek vagyunk, ugyanis az ajánlatok korlátozott idejűek és kizárólag a készlet erejéig érhetők el.

Ha kíváncsiak vagytok Évivel az első rendelésünkre, kattintsatok tovább!


A cég kizárólag prémium minőségű, 100%-ban eredeti, válogatott termékeket kínál, melyeket magától a gyártótól, vagy a hivatalos forgalmazótól szereznek be. Jogosan felmerülhet a kérdés, akkor mégis hogyan tudják jóval a bolti ár alatt értékesíteni őket? A válasz a kifutó termékekben rejlik, mivel a kínált termékek nagy része előző évi kollekcióból származik.
Bevallom, mivel elég sok negatív véleményt is olvastam a Fashion Days-ről, szkeptikusan és kicsit félve adtam le az első rendelésemet, de amint kézhez kaptam ezt a csodaszép órát, minden kétségem szertefoszlott. Szerettem volna biztosra menni, ezért nem mertem ruhát, vagy cipőt rendelni tőlük, de reméltem, hogy kiegészítővel nem lőhetek mellé. Erre a rose gold számlapú, fehér bőr szíjas Tommy Hilfiger karórára esett a választásom, amihez így 40%-os kedvezménnyel sikerült hozzájutnom. A terméket a megrendeléstől számított 20. napon kaptam kézhez, de addig is e-mailben értesítettek, mikorra várható a csomag. Legtöbb 30 nap szállítási időt ígérnek, kivéve, ha értesítést küldenek ennél hosszabb időről. A leírás alapján a megrendelt termék a központi raktárukban először átesik egy minőségellenőrzési folyamaton, majd ezután következik a csomagolás és kiszállítás. 
Én maximálisan elégedett voltam a kapott termékkel, eredeti dobozban, díszpárnával, papírokkal együtt érkezett. :)
Régebben csak meghívás alapján lehetett bekerülni a vásárlói körbe, ma már viszont egy gyors regisztrálást követően böngészhetünk is a naponta frissülő akciós árukínálat között.


Korábban Facebook-on megosztottam Veletek EZT a képet, aminek kapcsán Krémmánia Évi megkeresett e-mailben, ugyanis a kép hatására nála is beindult a shopping ösztön, és ő is lecsapott egy Tommy Hilfiger órára, így levélben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, kinek merre jár a rendelése. Olyannyira pontosak voltak a kiszállítással, ha Évinek nem akad éppen elintéznivalója, ugyanazon a napon vettük volna át a csomagjainkat. :)
Évi volt olyan kedves és a kérésemre készített pár képet a saját órájáról, illetve összefoglalta Nekünk a tapasztalatait a céggel kapcsolatosan:


A Lookfancy blog Facebook oldalán láttam meg, hogy Kori rendelt egy szépséges TH órát, és mivel nagyon szeretem a márkát, persze azonnal rákattintottam a linkre. A közelgő szülinapom és az "ezt ennyiért ajándék" érzés miatt pedig elég hamar azon kaptam magam, hogy már meg is rendeltem egy gyönyörű ezüstszínű, fehér bőrszíjjal kombinált darabot... Nekem is ez volt az első rendelésem az oldalról, ezért természetesen izgultam egy kicsit, főleg azért, nehogy a 3 hétből több hónapos várakozás legyen. Szerencsére tartották az ígért időperiódust, így végül pontosan kézhez kaptam a terméket, úgy, hogy közben folyamatosan tájékoztattak e-mailben is, hogy merre jár a rendelésem, sőt, a kézbesítés napja előtt sms-t is kaptam róla. Egyébként ez a több hetes várakozási idő sem szentírás - épp a napokban rendeltem pár fehérneműt, és elvileg már jövő héten nálam lesznek. No de visszatérve az órára. Bombabiztos csomagolásban, eredeti dobozban, és papírokkal érkezett meg hozzám, egyszerűen kétségem sincs az eredetisége felől. :) Szerintem nagyon jó vétel volt majdnem féláron, én bátran ajánlom Nektek ezek után a Fashion Days-t!

Köszönöm szépen Évinek, hogy közreműködött ebben a posztban, így kettőnk pozitív tapasztalatát is megoszthattuk Veletek!

Ismertétek a Fashion Days-t? Nektek milyen tapasztalatotok volt a céggel?

16 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nem tudom, melyik órának szól a dicséret, de mindketten köszönjük! ;))

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Az újabb rendeléseddel is elégedett voltál? ^.^

      Törlés
    2. Igen, teljesen :) Még a méretemet is sikerült ügyesen megtippelnem :))

      Törlés
    3. Ennek örülök! :) Azt hiszem, ez kicsit olyan, mint az eBay, ha nem is vásárol az ember, de én azóta állandóan lesem a kínálatot! :XD

      Törlés
  3. Nagyon szép óra, rögtön mentem megnézni az oldalra, miután láttam Nálad, sajna akkor már nem találtam ezt az akciót, de hátha a későbbiekben lesz még ilyen, mert jó lenne beszereznem egy hasonlóan csodás és nőcis órát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Elíz! Sajnos csak pár napig érhető el egy-egy akció (általában 3-6 napig), és akkor is csak a készlet erejéig. :/ Eredetileg egy másik órát néztem ki, de mire eljutottam a rendelésig, már elfogyott... viszont azt hiszem, ez még jobb döntés volt! *.* Érdemes naponta ránézni a kínálatra, most is fut egy-két órás akció! ;)

      Törlés
  4. Uhh Kori. <3
    Még nem is hallottam erről az oldalról.
    Ezer köszi. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nagyon örülök, hogy sikerült egy új oldalt mutatnom! ^.^ A honlap az állítása alapján eddig több, mint 6 millió felhasználóval rendelkezik, úgyhogy valamit tényleg tudhatnak! :)

      Törlés
  5. nagyon szép darab, tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Évié, vagy az enyém? :D Mindenesetre mindketten köszönjük! :*

      Törlés
  6. Nagyon szép, és illik is Hozzád szerintem :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon jól esik, hogy ezt mondod, köszi Klau! A DW órám után először furcsa volt ez a vastagabb számlap, de nagyon hamar a szívemhez nőtt! ♥

      Törlés
  7. Jaj, nagyon szép mindkettő, mindkettő hasznos lenne, hiszen mindkét fémrészével egyező kiegészítőket szívesen hordok. Viseld egészséggel, jól választottál :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, úgy érzem, ezzel a fehér szíjjal igazán univerzális darab lesz tavasszal/nyáron. :)

      Törlés